Dodaj do ulubionych

Powiem tak .....

25.08.17, 19:51
Najpierw mnie poskładało......
a potem rozłożyło !
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 19:51
      I nie były to skutki kaca wink)
      • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 20:55
        Trza było słuchać koleżanki z forum, kiedy mówiła - ubieraj się cieplej wink
        to na przekór latał w podkoszulku wink
        a to już nie ten wiek i nie ten klimat wink smile
        • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:02
          W jakim tam podkoszulku ????????
          Ja nawet nie mam podkoszulka wink)
          W samych gatkach i sandałach,z bebzunem na wierzchu wink
          I tylko,że nie ten wiek,to się nie pomyliłaś !
          • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:07
            To nie miałes prawa wyjść z tego 'żywy' wink)
            Wieczory już chłodne wink trzeba dbać o siebie...
            syropek był? wink
            • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:13
              Chłodne dni załatwiły mnie tylko pośrednio......wink
              Zostałem poczęstowany bardzo tłustą potrawą,nie wypadało odmówić wink
              a że smaczne było,to i się odbiło wink
              Oto są skutki nieopanowanego obżarstwa w ....pewnym wieku wink
              A faktycznie to chyba wirus przeszedł"nad naszą wsią" wink
                • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:17
                  ..ale nie leci w moim kierunku? wink
                  bo ja strasznie nie lubię, kiedy mnie coś łamie wink)
                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:27
                    Nie odpowiem Ci,
                    bo jeszcze ledwo na oczy patrzę igłowa mnie okropnie boli,
                    więc kręcenie łbem za wirusem aktualnie szczególnie utrudnione !
                    • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:30
                      To się nieźle zaprawiłeś...
                      ale wiesz, jak to jest...wlazło, to i wylezie wink
                      • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:32
                        A jak będzie chciało częściej tak "wlazł - wylazł" ???????????
                        • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:35
                          A, wiesz, że nie pomyslałam o tym??
                          chyba nic nie stoi na przeszkodzie wink
                          • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:36
                            No lepiej żeby stało !
                            wink
                            • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:38
                              Zależy dla kogo wink
                            • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:39
                              Przeszkody muszą być,
                              bo przecież życie nie jest usiane różami
                              a jak nawet,to na kolca można nadepnąć,
                              lub co gorsza,jak to mówią : w ci..ce na pineskę trafić ! ! !
                              wink
                              • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:45
                                Takie to uroki życia wink muszą byc niespodzianki, bo inaczej wiesz, jaka by była nuuudaaa? wink
                                a tak....trzeba podejmować wyzwania i trudne decyzje smile
                                • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:46
                                  Co do wyzwań,jak tam sprawa z osami - szerszeniami ?
                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:48
                                    Nie ma, chwilowy spokój jest....
                                    ale poleciłam sąsiadce gaśnicę, bo ma je w szklarni...
                                    • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:50
                                      Jak jest spokój to właśnie teraz trzeba wypsikać !
                                      Bo jutro wylezą !
                                      • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:51
                                        Trzeba było lunąć teraz,miałabyś je wszystkie w jednym miejscu za jednym zamachem !
                                      • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:52
                                        To jeszcze raz?
                                        psiknał młody...
                                        powtórka?
                                        • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:53
                                          A to nie zrozumiałem,myślałem,że nie psikałaś.......
                                          • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:55
                                            Po prostu dawno nie rozmawialiśmy w żaden sposób wink)
                                          • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:56
                                            U siebie też psiknał, bo pod parapetem sobie chałupę zrobiły..
                                            póki co cisza.....
                                            wreszcie można bez obawy swobodnie sie poruszać smile
                                            • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:57
                                              No wiadomo,dzięki komu !
                                              • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:01
                                                Na jaki adres przesłać..podziekowanie? wink)
                                                • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:03
                                                  Napuszyłem się tak,że pewnie znowu polecę.......

https://zippy.gfycat.com/WanWebbedEagle.gif
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:04
                                                    Ja też nie wierzyłem w skuteczność gaśnicy,a jednak.Od dwóch miesięcy spokój !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:07
                                                    Bardzo dobra broń na latające smile))
                                                    i widzisz...my tu gadu, gadu..
                                                    ale zawsze coś pożytecznego z tego wyjdzie...
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:10
                                                    Ja bym powiedział,że nawet piękne z pożytecznym !
                                                    ( Może podrzucić Ci pomysł na zwalczanie larw ?????? )
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:06
                                                    Noo, leeeeć, bo szkoda parkietu wink)))))))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:08
                                                    A mnie to nie szkoda ????????
                                                    I pomagaj tu z dobrego serca w walce z fruwadłami ! ! !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:13
                                                    Jasne, że szkoda...
                                                    to w trosce, żebyś miał sucho pod nogami smile)))))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:14
                                                    No tak,najpierw ciepło ale potem z nosa może kapać !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:16
                                                    Musisz spać z kotami..podobne ich futerko ma czarodziejską moc wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:17
                                                    Te cholery nie chcą ze mną spać,może jestem zbyt zdrowy wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:19
                                                    Pewnie chrapiesz wink))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:20
                                                    Nie wiem....bo śpię wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:24
                                                    Nie ma kogo zapytać? nikt sie nie skarży? wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:25
                                                    Czy Ty za bardzo nie drążysz tego tematu ?????
                                                    wink)
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:29
                                                    ..że taka upierdliwa jestem?
                                                    to juz chyba starość, albo...
                                                    skrzywienie zawodowe wink wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:37
                                                    Nie........myślałem,że sprawdzasz czy nie przeszkadzał bym w spokojnym śnie wink)))
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:41
                                                    Noooooo...też big_grin
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:47
                                                    No wiesz.....czasem w przerwie może se człowiek chrapnąć wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:48
                                                    Zwłaszcza jak leży na jamochłona,ząbkami do góry wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:50
                                                    Człek urobiony, to i chrapie wink)
                                                    jak sie jest zmęczonym, to się śpi, a nie nadsłuchuje, nie? wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:53
                                                    Jasne,
                                                    i nie ma co ubliżać....ludziom pracującym wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:56
                                                    Koniec wakacji tuż, tuż....że tak zaszlocham głooooośnooooo sad
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 22:57
                                                    Też to przed chwilą pomyślałem......
                                                    Szanowne Grono Pedagogiczne już po spotkaniu ?
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:03
                                                    W przyszłym tygodniu smile
                                                    już mam migrenę, jak sobie pomyslę, że znów wszystko od początku smile)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:07
                                                    Po takim wolnym ciężko wrócić do kieratu wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:11
                                                    Trochę tak, ale jak się kręcisz w tym kieracie tyle lat, to z automatu się w niego wpada wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:13
                                                    Ale w pierwszych dniach lekki poślizg jest !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:15
                                                    Wszystko się nadrobi wink
                                                    jak są chęci wink))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:17
                                                    Gdyby chęci nie było to jaki sens takiej pracy ?
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:21
                                                    To lepiej poszukać innej pracy...
                                                    nie da się lawirować.....smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:23
                                                    Nie da się.....
                                                    Trzeba mieć powołanie,żeby obce dzieci uczyć !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:30
                                                    No, nie każdy lubi decybele wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:32
                                                    Jak czekałem na wnuczkę w szkole to mi chciało głowę rozerwać.
                                                    W tym roku już nie będę chodził
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:37
                                                    Sama będzie chodzić?
                                                    czy na kogos innego spadł obowiązek? smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 00:00
                                                    Trzecia klasa to i sama chodzić będzie.....pewnie wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 00:04
                                                    Dla sportu może podprowadź lepiej...
                                                    czasy niespokojne trochę wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:33
                                                    W@iem,że każdy powrót bedę przeżywał ....w oknie wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:44
                                                    Wszystko przede mną jeszcze wink
                                                    jak doczekamsmile)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:46
                                                    Miejmy nadzieję wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:47
                                                    A przekupić nie ma kogo wink)
                                                    bo gdyby tak można, to ludzie ciągneli by do 150 wink
                                                    alee co to za życie, jak herbata ze szklanki wychlapuje się big_grin
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:50
                                                    Grześ nie doczekał,szkoda.....
                                                    Imiennik,rówieśnik.....
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:55
                                                    Grzesiu....wczoraj zmarła koleżanka synowej
                                                    lat 33...i zostawiła dwuletnie dziecko
                                                    i do kogo zażalenie, do kogo trwoga?
                                                    komu wykrzyczeć żal?
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 20:58
                                                    Och, pewnie .....curwa........tak miało być !
                                                    I to dziecko będzie żyć i rosnąć w siłę i chwałę.........................
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:02
                                                    Co takiego zrobił malutki bąbelek, że mu mamę zabrali?
                                                    że zamiast wypłakać sie w maminych ramionach będzie tulić poduszkę?

No, to znaleźliśmy sobie temat na sobotę, że hej smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:06
                                                    A nie,bo ja jestem tak pijany,że mógłbym kurwami sypać,
                                                    po co robić so9bie na złość.....
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:07
                                                    No, i co...syp, ile wlezie
                                                    tu sami dorośli...smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:11
                                                    A potem się okaże,że nawet tu nie mam wstępu wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:15
                                                    Martwi Cię to?
                                                    bo mnie nie...
                                                    potrafię bez tłumu żyć smile
                                                    założymy forum i po bólu wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:18
                                                    No dobra,założymy Forum......
                                                    ale jak przeżyjemy,że nikt nam przez ramię nie zagląda ???????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:21
                                                    Nie przeżyjemy big_grin
                                                    dlatego to będzie forum z oknem na świat...otwarte wink))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:25
                                                    Czyli nic noego nie zakładamy,
                                                    trzymamy się Tropci,jak mamiego cycka,
                                                    a kto chce patrzeć,niech patrzy,
                                                    aż zeza dostanie...........
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:28
                                                    Robimy 100 tysiaków, a potem się zobaczy
                                                    może już czas przejść na emeryture forumową?
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:31
                                                    Nie.......chociaż,jak nikt nie będzie ze mną rozmawiał,to po ch...... pisać ?
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:35
                                                    Blogi i inne sekretne miejsca nie dla mnie smile
                                                    wciągnęłam sie w te fora, lata mi tu zleciały..
                                                    właściwie nie załuję...to była dobra szkoła smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:38
                                                    Bo Ciebie dalej do szkół ciągnie wink))
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:41
                                                    Zawsze miałam przebłyski zboczonych ciągotek wink big_grin
                                                    ha big_grin
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:43
                                                    Ja też,ale to nie szkoły wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:44
                                                    O, widzisz....to pewnie masz braki big_grin
                                                    korepetycji nie potrzebujesz? big_grin
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:45
                                                    Pewnie by się przydała fachowa ręka.......
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:48
                                                    A co Ty temi rencami chcesz robić? smile))))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:51
                                                    No jak to ? te....ko....repetycję ,no może ja nie o tym myślałem,jako mało rozwinięty osobnik wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:55
                                                    Dobrze myslałeś smile
                                                    to ja kręcę smile))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 21:56
                                                    Wiesz......nawet i kręcić możesz wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:00
                                                    Jak ja lubie takich zgodnych ludzi smile
                                                    gdyby wszyscy tacy byli, o ile życie byłoby łatwiejsze smile
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:01
                                                    Jestem zgodny,gdy to na moją korzyść wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:05
                                                    To może zrobimy tak, zeby po 50 na głowę było wink
                                                    obopólna korzyścią to sie nazywa wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:06
                                                    Ja zawsze dbam o korzyści drugiej strony wink)
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:10
                                                    Jak nie lubię spółek, tak wziełabym Cię na wspólnika wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:16
                                                    Ba,spróbować zawsze można wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:19
                                                    To coo..chyba za ogrodnictwo się weźmiemy, bo nikt tak nie umie przesadzać, jak my wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:21
                                                    To ja nie wiedziałem,że aż tak przesadzam....................................................wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:22
                                                    Nie przejmuj się....też mam takie...skłonności wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:24
                                                    A ja z tym...no....sercem na wierzchu wink
                                                    a Ty o przesadzaniu wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:25
                                                    znaczy się z sercem na dłoni? wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:26
                                                    No...niech będzie !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:27
                                                    A teraz powiedz mi, czym sie tak dzisiaj przepracowałeś wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:31
                                                    Zrobiłem robotę,którą można było rozłożyć na kilka dobrych dni.
                                                    Posprzątałem składzik "pod schodami"
                                                    gdzie były "szmaty,nakrętki kondony i dętki"czyli wszystko
                                                    Posprzątałek kotłownię i pomieszczenie bojlera
                                                    Posiałem trawę w miejscach wytarganych przez psa ( pies na wczasach ) wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:37
                                                    To ładnie się uwinałeś smile
                                                    pochwalę Cię wink
                                                    trawa do koszenia, resztki drewna do zniesienia,
                                                    plewić kostkę, bo cos sie jej zarosło
                                                    a chęci jak nie było tak nie ma wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:39
                                                    Po co plewisz kostkę ?
                                                    Kup Randap i szlak trafi roślinki wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:42
                                                    Chyba nawet mam na składzie...jutro musze spojrzeć do czarodziejskiej skrzyni wink
                                                    krzakom niedawno fryzurke pan Antoni robił, a już zarosły
                                                    wkurza mnie już ten ogród wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:45
                                                    Kupiłem nożyce do żywopłotu,elektryczne,ale dopiero raz używałem.
                                                    Miałem fajne mniejsze na akmulator ale szlak je trafił....
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:46
                                                    Nie bedę łazić po drabinie, bo trochę teren spadzisty wink
                                                    co dostanę, to uciacham wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:49
                                                    Czyli,co pod ręką,to moje wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:51
                                                    Czasem i wyżej, gdy podskoczę wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:53
                                                    A to wytniesz w ząbki wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:56
                                                    Radzę, jak mogę wink
                                                    lekko nie ma wink
                                                    ale jak sie już przyłoże, to nie ma litości..
                                                    tnę i patrzę, jak leci wink)
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:58
                                                    Moje nożyce tną do 16 mm,to i paluszka mogą uchlastać !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 22:59
                                                    Aż mną dreszcz potelepał wink
                                                    zachowuje BHP wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:01
                                                    Ja też,zawsze wiem,gdzie najlepiej palca wsadzić wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:04
                                                    Aż mi się przypomniało, jak drzwi zamknełam, a palce zostały...
                                                    to było strrrazneeeeeeeeee big_grin
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:06
                                                    Coś takiego pamiętam z dzieciństwa,potem uważałem !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:09
                                                    Nie tak dawno...o mały figiel...
                                                    znów byłabym poszkodowana wink
                                                    wnuczka trzasneła drzwiami
                                                    wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:10
                                                    A to już jest siła wyższa wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:13
                                                    A paluchi jeszcze potrzebne wink
                                                    do lepienia pierogów chociażby wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:14
                                                    Kup maszynkę.......to znaczy,ja wcele nie myślę,żebyś pozbyła się paluszków wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:17
                                                    Kupiłam ostatnio...drabine 5m
                                                    bo potrzebna była....
                                                    tyle tego juz peleta sie wszędzie
                                                    że już mnie czasem krew zalewa wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:19
                                                    Za to przychodzi chwila,że potrzebujesz - i masz !
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:21
                                                    Nie mam...bo sie okazuje, że młody sobie pożyczył wink
                                                    wiesz, jak to jest....spółka
                                                    jak mama ma, to co bedzie kupował wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:22
                                                    No co będziesz dziecku żałować wink)
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:26
                                                    To tak do tej..chwili, że mam
                                                    czasem muszę poczekać...dopiero mam smile
                                                    jasne, ze nie załuje.....to tylko sprzęty
                                                    do grobu nie zabiorę
                                                    ja nie przywiozuje wagi do...posiadania smile
                                                    jest to jest..nie ma to sie weźmie kredyt i kupi smile)))))))
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:28
                                                    To jesteś dobra dusza,bo ja to swojego pilnuję wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:31
                                                    Nie zawsze wychodze na tej dobroci w życiu, aleee.....wink
                                                    upomnieć też sie potrafię wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:32
                                                    No ! "Chłop żywemu nie przepuści "
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:34
                                                    Też wink
                                                    tak żywcem, to się nie dam po rogach walic wink wink
                                                  • zegor Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:35
                                                    Bo nie ważne czyje co je,
                                                    ważne to je,co je moje !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:38
                                                    Otóż to!..otóż to!
                                                    bo jak sobie sam nie przypilnujesz, to Ci majątek rozniosą wink)))))
              • wirujacypunkt Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:31
                zegor napisał:

> Chłodne dni załatwiły mnie tylko pośrednio......wink
                > Zostałem poczęstowany bardzo tłustą potrawą,nie wypadało odmówić wink
                > a że smaczne było,to i się odbiło wink
                > Oto są skutki nieopanowanego obżarstwa w ....pewnym wieku wink
                > A faktycznie to chyba wirus przeszedł"nad naszą wsią" wink

Dobry wieczór tak takusmile
                A ja na to, cierp ciało jakżeś chciało wink
                A na poważnie, zdrówka życzę smile
                • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:34
                  Cierpię,cierpię......a żyć trzeba !
                  • wirujacypunkt Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:40
                    Cierp i żyj, bo życie to cudna sprawa, mimo cierpień.
                    • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:42
                      Ja tam wiem,że życie jest jak majteczki dziecka.......
                      albo za krótkie,albo zasrane...................
                      wink
                      • rudka-a Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:44
                        Chyba koszulka suspicious big_grin
                        • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 21:45
                          A niektórzy to mówią,że życie jest jak Taxi,
                          drogo kosztuje,szybko leci i kiedyś trzeba wysiąść !
                      • wirujacypunkt Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:05
                        zegor napisał:

> Ja tam wiem,że życie jest jak majteczki dziecka.......
                        > albo za krótkie,albo zasrane...................
                        > wink

Ej tam, ej tam, nie jest aż tak źle smile
                        • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:08
                          Pewnie,że nie!
                          Zawsze może być gorzej wink
                          • wirujacypunkt Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:19
                            Jak jest gorzej, to później zawsze jest lepiej !!!
                            • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:21
                              Tak mówią,ale czy to prawda prawdziwa ????
                              • wirujacypunkt Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:26
                                To prawda najprawdziwsza !!!
                                Możesz mi wierzyć i z tym przekonaniem możesz iść spać smile
                                Ja idę i dobranoc smile
                                • zegor Re: Powiem tak ..... 25.08.17, 23:27
                                  Dobrych snów !
                                  • rudka-a Re: Powiem tak ..... 26.08.17, 23:50
                                    To dzisiaj ja sie pozegnam, bo...wczoraj nie zauważyłam - spokojnej nocy smile
                                    • zegor Re: Powiem tak ..... 27.08.17, 11:32
                                      Powiem tak: Jaś nie doczekał... wink
                                      • rudka-a Re: Powiem tak ..... 27.08.17, 14:56
                                        Czułam, że Cię zmogło wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka