Dodaj do ulubionych

Obejrzałem film.......

15.09.17, 22:21
Obejrzałem film.......
Poleciły mi go dzieci,
wiedząc,
że moje podejście do filmów jest spaczone.....

www.cda.pl/video/15330947b
Obserwuj wątek
    • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 15.09.17, 23:26
      W komentarzach...chwalą bardzo...
      • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 12:10
        Obejrzyj....... w weekend wink
        • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 13:10
          A bo to mam czas? suspicious
          wink)))
          • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 15:24
            Dlatego obejrzałem wczoraj!
            U mnie dzisiaj "dzień włoski"
            Karmią mnie makaronami aktualnie trzecia potrawa....
            wink
            • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 17:28
              Dostałem tylko dyspensę
              i zamiast wina piję.... inny napój wink
              • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 17:30
                Mam nadzieję że wieczór skończy się na salami i serach wink
                • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 21:15
                  No tak łatwo nie będzie wink
                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 21:37
                    Zajrzałem że tyle wpisów

a to ja pisałem wink
                    • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 21:54
                      ładnie się starasz wink
                      • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 22:39
                        Bo ja taki ładny jestem wink
                        • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 22:45
                          Brzuszek napełniony italiańskim jedzeniem? wink
                          do rana powinno wystarczyć wink
                          • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 22:47
                            Ja jeszcze siedzę przy stole...... wink
                            • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 22:50
                              pustym? smile)
                              • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 23:14
                                Nie!
                                Niektórzy teź jeszcze siedzą wink
                                • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 23:15
                                  A dziadzio na forum wink)
                                  chowaj, bo jak Cię złapią...to z nami bedą chcieli pić szampana z okazji setki tysiączek smile)))
                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 23:18
                                    Niestety z telefonu nie widzę licznika
                                    • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 16.09.17, 23:35
                                      jeszcze niech się mrozi wink)
                                      na spokojnie........wink
                                      • zegor Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 00:41
                                        Jakie na spokojnie jak już niedziela wink
                                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 01:16
                                          Właściwie dzisiaj też jest dzień wink
                                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 12:49
                                            I dlatego - budzimy się!
                                            bo za chwilę dzień się skończy wink
                                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 13:27
                                              Ja juź dawno na nogach
                                              ale nie jestem pewien, czy na swoich
                                              bo się bardzo bujają wink
                                              • zegor Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 13:31
                                                Szczęśliwie bujają się w rytm rokendrola wink
                                                a ten nie jest mi obcy wink
                                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 13:38
                                                  Kiedyś
                                                  za młodych czasów
                                                  w trzy pary
                                                  późną nocą postanowiliśmy z restauracji przetańczyć trzy kilometry pustymi nocnymi ulicami do miejsca docelowego, czyli do mnie
                                                  Podobno dobrze nam wychodziło, opinia miarodajna, bo Milicji Obywatelskiej wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 17.09.17, 18:31
                                                    > Podobno dobrze nam wychodziło, opinia miarodajna, bo Milicji Obywatelskiej wink

big_grin
                                                    az tak towarzystwo było rozbawione? smile))
                                                    może warto dzisiaj sprawdzic czujność służb wink))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 18.09.17, 10:32
                                                    Nawet nie przyszło by mi to do głowy wink
    • zegor Re: Obejrzałem film....... 18.09.17, 10:34
      No i znowu trzeba zrobić większą przerwę
      od źarcia i chlania wink
      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 18.09.17, 19:29
        Zadbaj o wątrobę, bo się wkurzy wink
        • zegor Re: Obejrzałem film....... 19.09.17, 08:52
          Trzeba się trochę ustatkować wink
    • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 22:52
      Czy znalazłaś czas na film ??????
      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 22:57
        Znajdę...
        dzisiaj cały dzień w necie prawie...
        plany, sprawozdanie, bo miesiąc się konczy
        oczywiscie na forum zagladałam..
        i tak mi zeszło....
        • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:00
          Wiadomo,masz obowiązki !
          Ja nie oglądam wielu filmów,ten polecam,
          kiedyś pisałem o filmie Człowiek z ziemi
          i Choć goni nas czas
          Za to fantastykę oglądam wink
          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:15
            Ciągne godziny za koleżankę, bo chora..
            roboty w kit, muszę się z ta przebrzydłą papieromanią uporać..
            obejrzę na pewno smile
            • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:16
              Ja nie naciskam,mogą Ci nie przypaść do gustu
              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:19
                A tak liczyłam na to wink
                że będziesz jednak...na/przyciskał big_grin
                • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:28
                  Ja lubię jak na mnie ....przyciskają wink
                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:32
                    Myslisz, że jesteś w tym lubieniu odosobniony?
                    tylko nie wszyscy się umieją do tego przyznać wink)
                    • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:35
                      To się przyznałem wink
                      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:37
                        Lubie ludzi..prawdomównych wink
                        bardzoooooo smile))
                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:40
                          Czasem trzeba "prosto z mostu"
                          bo czasu może braknąć wink
                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:42
                            A kto by tam owijał w bawełnę big_grin
                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:45
                              Są lepsze rzeczy niż bawełna wink
                              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:46
                                hm..jakie? smile)))))
                                bo nic mi do głowy nie przychodzi wink)))
                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:49
                                  No to zostawmy to w sferze domysłów
                                  i niech inni się nad tym głowią big_grin
                                  Idziemy spać ???????
                                  big_grin
                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:50
                                    Razem????????
                                    a pewnie big_grinbig_grinbig_grin
                                    • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:53
                                      No o tym myślałem big_grin
                                      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:54
                                        Razem, to cieplej, bezpieczniej smile))
                                        ja strasznie...towarzyska jestem big_grin
                                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 24.09.17, 23:55
                                          Nosek w nosek wink)
                                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 00:00
                                            Plecami? mowy nie ma!
                                            smile))))
                                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 00:02
                                              Nawet mi to przez myśl nie przeszło wink
                                              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 17:12
                                                Chciałabym miec taką moc i na chwilę pozaglądać ludziom do główek
                                                co też ich tam trapi wink))
                                                babska ciekawość jest straaaasznaaaaa wink)
                                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 18:58
                                                  Ja to taki .....przewidywalny wink)
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 19:59
                                                    iiii, tak Ci się tylko wydaje wink
                                                    nigdy nie wiadomo, co się pod sklepieniem urodzi wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:04
                                                    Coś jeszcze bardziej ......szalonego ?
                                                    Dobrze,że nie napisałem "głupiego" ale to to samo wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:09
                                                    Podobno w pewnym wieku trzeba byc statecznym wink
                                                    pewnie jeszcze nie ten wiek.... big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:12
                                                    Mam to w ....wysokim poważaniu !
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:15
                                                    O, to podobnie, jak ja wink
                                                    jeszcze tego by brakowało, żebym się przejmowała...co kto sobie o mojej postawie myśli wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:16
                                                    Ja się nie przejmuję,bo nikt się mojej postawie nie przygląda !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:18
                                                    O, tego możesz nie wiedzieć wink
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:53
                                                    Dynda mi i powiewa wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 20:58
                                                    Trochę sie martwiłam, że dobierzesz sobie do serducha big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:07
                                                    Twardy jestem,jak Roman Bratny wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:09
                                                    Nie chcesz wiedzieć, co mi przez głowę przeleciało big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:29
                                                    Mogło by mnie to w dumę wink)
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:31
                                                    Nooooo, jaaasneeeeee smile
                                                    hah big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:34
                                                    Już urosłem ! ! !
                                                    big_grin
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:39
                                                    Ależ magia słowa czyni cuda big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:43
                                                    Wiadomo,fachowiec ...od słów wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 21:56
                                                    Żonglerka przydaje się, nie? wink))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:04
                                                    Całe szczęście,że nie rzucamy jajkami wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:07
                                                    Wszystko przed nami wink)
                                                    i do tego może dojść wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:12
                                                    No to ja zostanę przy żonglerce słowami big_grin
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:15
                                                    Tym bardziej, że nie ma chętnych do posprzatania jajecznego pobojowiska wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:17
                                                    Po potrzaskanych jajkach ciężko się sprząta wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:23
                                                    Ciągnie się ten jajkowy glut big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:29
                                                    Jak się źle stanie to można sobie facjatę skancerować wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:33
                                                    I jak potem do ludzi wyjść wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:38
                                                    W kominiarce big_grin
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:44
                                                    hahahahaaaaaaa big_grin
                                                    big_grin
                                                    podbitego oka na pewno nie będzie widać?
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:47
                                                    Jak bum bum big_grin
                                                    Nic a nic,nawet przeciętej wargi wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:50
                                                    Nie zgarną "niebieskie"? wink
                                                    bo to troche taki dziwny widok jest wink)))))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:54
                                                    Kto nie ryzykuje.......
                                                    ten w ciupie nie siedzi wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 25.09.17, 22:57
                                                    Oj, tam.....od razu do ciupy wink
                                                    może na upomnieniu się skończy wink))))
                                                    kartotekę założą???
    • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:32
      Ponieważ nie jestem aż takim chamem i wieśniakiem,na jakiego wyglądam wink i pozuję
      czasem wink w mojej rodzinie kulturalne toczą się rozmowy wink
      I kilka dni temu rozmawialiśmy o filmie,który oglądaliśmy w latach osiemdzisiątych,oczywiście daty nie pamiętając.
      Ja próbowałem wmawiać,że to był serial,żona też do tego się skłaniała,a reszta nie pamiętała.
      Film był o pensjonariuszach domu starców,którzy kompiąc się w basenie pustego domu odzyskują siły wink
      I tak sobie wczoraj plumkając znalazłem ten film
      Tytuł Kokon a druga część Powrót.
      jednak nie serial,ale dwie części.
      Wczoraj oglądałem pierwszą ale nie wiem,czy będziesz miała czas wink
      www.cda.pl/video/14505842

I znowu Cię namawiam wink
      Nieznany podglądaczu,Ty też możesz obejrzeć wink
      • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:34
        Mit o mojej kulturze padł przy tym błędzie ortograficznym......wink)
        • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:44
          zegor napisał:

> Mit o mojej kulturze padł przy tym błędzie ortograficznym......wink)

Tylko ten nie popełnia błędów, kto nic nie robi wink
          nie martw się...ja też czasem się zapędzę wink)
          • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:46
            Może rehabilituje mnie to,że widzę gdzie strzeliłem byka wink
            • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:52
              Z pewnością smile
              śp. Piotrek sadził takie byki, że moje oczy krwawiły smile)
              myślisz, że się tym przejmował?
              za moja namową włączył sobie poprawiacza błędów i gdzie błąd, tam podkreślało na czerwono wink)
              • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:54
                Jeśli pędę musiał włączyć poprawiacza to przestanę pisać...będzie to już znak definitywnego uwiądu starczego umysłu wink
                • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:05
                  E, no coś Ty smile ja mam włączonego..
                  jak ładnie podkreśla...czerwonym wężykiem wink)
                  bo tu zgubi mi się ogonek przy a, albo przy e...
                  i od razu sygnalizuje wink
                  czasem.......zaznaczam czasem poprawiam wink)
                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:07
                    Staram się,by umysł giętki......wink
                    • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:11
                      Jak to mówią...trening czyni mistrza wink)
                      Oj, żebyś Ty, Grześ widział, jak niektórzy piszą, to aż białko w oczach się ścina smile)
                      • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:14
                        Zawsze dużo czytałem,potem dużo pisałem a polonistą byłem dobry.
                        wiek i skleroza robią swoje wink
      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:41
        I tu Cię pozytywnie zaskoczę wink
        otóż wiem, o którym filmie napisałeś...
        Kiedy wspomniałeś o pensjonariuszach domu starców, basenie...przypomniałam sobie smile
        Tytułu nie pamietałam smile
        co do drugiej części, to juz takiej pewności nie mam smile)
        • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:44
          Druga część
          www.cda.pl/video/7570668c

A mówiłaś,że nie lubisz Fantastyki wink
          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 20:54
            Wtedy byłam dziewczyną z długimi włosami, czasem zaplecionymi w warkocz...
            i chyba jeden program w tv, a może dwa?
            to sie siedziało i tłukło filmy..nie mając wyboru smile)
            • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:05
              Czyli z braku laku,dobry kit !
              • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:06
                To ja już byłem ociec dzieciom wink
                • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:09
                  W którym roku to było? 1980?
                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:11
                    W 1985 a druga część 1988
                    • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:14
                      Aaa, to byłam wtedy dziewczyną z długimi włosami, ale nie nosiłam warkoczy smile)
                      ale mini tak smile))
                      • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:16
                        Tu uśmiechnąłem się obleśnie i oko dostało oczopląsu wink
                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:17
                          Jako obeznana z ...mini,
                          znasz definicję tej spódniczki ??????????
                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:19
                            Oho suspicious znów pewnie cos wiesz, o czym ja pojecia nie mam wink)
                            jaka to definicja? wink))
                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:20
                              Obiecanki-cacanki,a głupiemu....stoi wink
                              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:23
                                Hah smile)) ale fajnie powspominać ten czas..
                                30 cm szmatki i już było ubranko wink)
                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:24
                                  Czasem można było użyć jako ......kołnierzyk do mundurka wink
                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:25
                                    I do tego ponczoszki wink
                                    ale wiało jesienna porą po dupsku...aż nerki wyły wink))
                                    • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:27
                                      Pończoszki to był epokowy pomysł
                                      nie to co dzisiejsze rajstopy...........wink
                                      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:32
                                        Dzisiaj też się nosi...ale nazywają samonośne wink)
                                        https://media1.tchibo-content.de/newmedia/seo/ee1556ac6c7f19e0/36799_main_pv.jpg
                                        • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:33
                                          Dodam jeszcze...nie spadają, ani się nie....rolują wink)))
                                          • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:39
                                            Czego to ludzie nie wymyślą ???????????
                                            wink
                                            • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:46
                                              Wyobrażasz sobie dzisiaj zakładać jakieś pasy...haltery? wink)
                                              uprościli wink)))
                                              • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:52
                                                Niby tak,ale odpinając te cztery guziki pasa od pończoch to już była połowa gry wstępnej wink
                                                • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:57
                                                  Taaaa, guziki...w istocie
                                                  bo pamietam, jak babcia miała te oryginalne, jakieś z gumy urwane, to guziczek cyk i już pończoche trzymało wink)
                                                  do dzisiaj zapamietała, że jakis atłasowy to był pas...
                                                  jednak rajstopy, to cud wynalazek wink)
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:57
                                                    zapamietałam wink czasem mi literka zwieje wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:00
                                                    No,niektóre panny mówią,że to cnota......wink
                                                    Co ja gadam,o cnotach to ja dawno nie słyszałem,tak jak o smokach wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:07
                                                    Pracowałam dawno temu z panią, która mówiła, że jest cnotliwa, bo obiecała cnotę Panu Bogu...dewotą była straszną.....ale druga, jej dobra koleżanka, zawsze powtarzała, że raz sobie spróbowała, ale nie podobało sie jej big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:09
                                                    Ludzie bywają biedni.....uczuciowo wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:17
                                                    No, jakoś tak wink
                                                    nie mają potrzeby bliskości drugiego człowieka wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:21
                                                    Tu zaczyna się bardzo ciężki temat,
                                                    biedni ludzie,biedne związki,o pieniadze tu nie chodzi....
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:31
                                                    Samotność jest fajna do pewnego czasu...
                                                    potem jest juz tylko gorzej..
                                                    ale kazdy kowalem swojego losu...
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:32
                                                    Mamy coraz gorszych .....rzemieślników wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 23:09
                                                    Bo taka moda zapanowała wink
                                                    że wszyscy chcą w garniturach i z teczką do pracy latać...winkwink))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 23:13
                                                    Garnitury tanie a teczki coraz gorszego sortu wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 23:33
                                                    Panowie jednak wolą chyba 'na luzaka', niż pętać się w garniturki wink)
                                                    chyba, że do cioci na imieniny wink
              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:08
                Wtedy tak smile
                dzisiaj bardziej...marudzę przy dobieraniu 'atrakcji' w tv wink)
                • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:12
                  Po co marudzić,lepiej nie oglądać !
                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:15
                    Sprecyzuję....'chodzi'....
                    czasem mi sie oko zamknie wink)
                    • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:18
                      To tragedia ....wink
                      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:21
                        No, wiesz?!
                        nie takie dramaty świat zna wink)
                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:22
                          A po co samemu sprawiać sobie przykrość oglądaniem badziewia ?????
                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:24
                            O, widzisz....tego nie wiesz pewnie....wink
                            ja czasem odwalam takie telewizyjne samobiczowanie wink)
                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:25
                              Trąci mi to średniowieczem wink
                              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:35
                                Dobrze, że nie palą na stosie już wink
                                bo pewnie płonęłabym, jak dziewica podczas oglądania pornola big_grin
                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:41
                                  No właśnie,dlaczego nie miała byś obejrzeć pornola ???????
                                  Wszystko jest dla ludzi wink
                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:44
                                    No, jasne, że ogladałam...
                                    w koncu wszystkiego /podobno/ trzeba w życiu spróbować smile
                                    ale akcji tam żadnej big_grin
                                    • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 21:50
                                      Nie pamiętam,kiedy obejrzałem prawdziwego pornola !
                                      Kiedyś wieczorem po odejściu od kompa przeleciałem po programach telewizora,
                                      po programach oglądanych przez żonę na jamochłona.......
                                      Zobaczyłem film,pornol,jak dla babci spod kościoła.........
                                      To,że ktoś tyłkiem rusza,to jeszcze nie pornol wink
                                      • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:04
                                        Nie tak dawno podczas przerzucania po kanałach natknełam się na różową landrynkę?...czy jakoś tak...nie zabawiłam długo na tym kanale, bo taka monotonia, tania produkcja..taki kicz...
                                        ona przeciętna, a i pan taki sobie....aktorzy, jak z łapanki wink
                                        • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:07
                                          Ja nie potrafię nawet tego komentować.
                                          Chociaż jabby był kanał z soczystymi pornolami to pewnie bym zaglądał wink
                                          • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:08
                                            Komentować nie ma co..
                                            bo ani akcji, ani dialogu wink)
                                            • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:11
                                              Niby tak..........wink
                                              Ale co mówić,jak usta są zajęte ??????
                                              • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:16
                                                https://i.pinimg.com/736x/bc/36/6a/bc366a9f85f373749a099f5029eb8fd0--uk-news-smiley.jpg

w istocie ciężko coś wydusić z siebie big_grin wink
                                                • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:19
                                                  O,dawno muchy nie było !
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:32
                                                    gdzieś mi sie ten ruszający zapodział wink)
                                                    mały bajzelek mam w komputerze wink)
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:35
                                                    https://api.ning.com/files/bfdU3foBPTHC9HffMXdLUT4tZt3xEdT1lZZHE1cNaSJ5I7Shui7sFwkPRshLp8djnzb5lTc40vdazNa8Go8HMP74qAd9rJeUiGZ7pt8KBXk_/hahahahaha.gif
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:37
                                                    O, too, tooooo wink)
                                                    tak się serdecznie...soczyście śmieje big_grin
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:39
                                                    Bo z pampersem ma to wszystko w dupie wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:51
                                                    Bez pampersa tez można miec taki dupny stan smile))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:53
                                                    Ech,ja to zawsze o zabezpieczeniu ..........wink
                                                  • rudka-a Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 22:57
                                                    Przezorny zawsze....zabezpieczony wink))i tu na mysl przychodzi mi...prezerwatywa wink))))))
                                                  • zegor Re: Obejrzałem film....... 04.10.17, 23:02