Dodaj do ulubionych

Nie ma to jak

11.02.18, 09:41

metoda prób i błędów. Logowalam się dluuuuugo. Sie udało. Sfrustrowana jestem i jedyne co mi przyszło do głowy to : O śnieg. Czyli na pewno zima.
smile
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Nie ma to jak 11.02.18, 14:19
      Bardzo grzecznie zapytam : A to logowanie gdzieś sobie....zakonotowałaś ?
      wink
      • rudka-a Re: Nie ma to jak 11.02.18, 15:39
        Bardzo grzecznie stwierdzę....dobrze, że w ogóle drogę na forum Misiowa odnalazła smile)
        no, ale...zima wink zasypiało, zawiało wink)))
        • zegor Re: Nie ma to jak 11.02.18, 16:46
          Może idzie "ku wiośnie" jak się już Misiowa pokazała wink
          • rudka-a Re: Nie ma to jak 11.02.18, 16:55
            A bo to wiadomo, czy nie bedzie jeszcze...dosypiać w cieplutkiej gawrze? wink)
            • zegor Re: Nie ma to jak 11.02.18, 16:56
              Tego najstarsi górale nie wiedzą !
              • rudka-a Re: Nie ma to jak 11.02.18, 16:59
                Pewnie jeszcze coś kimnie wink boćki dopiero wyleciały z Afryki, to może przymknąć oko wink
                na bity miesiąc wink
      • tropem_misia1 Re: Nie ma to jak 11.02.18, 17:40
        No...myślę że mi do głowy wlazlo na amen i się skutecznie przylepilo.
        • zegor Re: Nie ma to jak 11.02.18, 18:34
          Wyjdzie.....w praniu wink
          • rudka-a Re: Nie ma to jak 11.02.18, 19:00
            To potwierdza tylko fakt, ze dłuuugo tu nie zaglądała i aż Tropę wylogowało wink)
            • tropem_misia1 Re: Nie ma to jak 12.02.18, 06:23
              Ufność w sobie mam wielką że tu zło wszelakie nie wlezie. No to sobie rolę cenzora odpuściłam
              • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:00
                Patrz,to ja nawet nie pomyślałem o cenzurze ........
                Zrobiliśmy te sto tysięcy a nawet trochę więcej czekając aż się pojawisz jako rozmówca nasz ulubiony
                bo do dwustu tysięcy jeszcze daleko i trzeba do tego łapkę dołożyć
                a nie gumkę cenzora wink)
                • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:22
                  Aaaa, ja myslałam, że Misiowa zaglada tak..z sentymentu...
                  a Misiowa, tylko sprawdzała, czy tu grzeczne dusze....
                  jakby były niegrzeczne, to...wypierzemy w temp 100 stopni...
                  aż będzie wrzało wink)
                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:24
                    No to czarno widzę.......wink
                    Jakoś nie widzę się w roli grzecznie wypranego......wink
                    • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:28
                      Aaa, tak napisałam...ku spokojności Tropci wink
                      bo sam widziałeś...pralki pusciły już troczki wink)
                      pozostaje.....balia, mydło i tara wink)
                      • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:32
                        A ja sobie słucham pierwszej polskiej rock opery,która powstała,jak miałem piętnaście lat.
                        To nie muzyka obecnej młodzieży wink
                        • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:40
                          O, widzisz...to koty naciągneły kocyk na uszy big_grin
                          młodzież dzisiaj słucha innych utworów....
                          czasem moje uszy nie mogą tego znieść wink)
                          • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:42
                            Słucham "na słuchawkach"
                            chociaż byłoby fajnie puścić na kolumnach wink
                            • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:44
                              Caaaałkiem inne brzmienie, ale trzeba szanować spokój domowników i..sasiadów big_grin
                              • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:49
                                Czasem,jak sąsiedzi puszczają na dworze radio "na całą wieś"
                                to szlak mnie trafia,więc nie robię "co mnie nie miło" wink
                                • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 19:56
                                  nie lubisz muzyki disco?big_grin
                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 20:56
                                    Nawet nie to,bo puszczają RMF
                                    ale uważam,że .....mam swoje radio i sam sobie puszczę co będę chciał wink
                                    • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 20:57
                                      Ciekawe,czy przeżyli by "Nagą" ???????????
                                      smile
                                      • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:01
                                        To do zniesienia jeszcze muzyka z RMF wink
                                        gorzej, gdyby były to przeboje z Torunia big_grin wink)
                                        • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:04
                                          O,ooo to wyciągnąłbym wiatrówkę wink
                                          • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:11
                                            big_grin big_grin
                                            jesli chodzi o broń, to mam tylko procę, siekierę i widły winksmile
                                            • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:18
                                              Zdałem półtora roku temu,doszedłem do wniosku,że nie chce mi się mieć obowiązku badań wzroku,psychiatry i ogólnego i opłat za tą przyjemność
                                              • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:33
                                                Ja zdałam w 88 roku.....egzamin na prawo jazdy big_grin wink
                                                na starym, combi Fiacie 125p wink))
                                                • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:34
                                                  Na prawo jazdy w 83.........
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:38
                                                    Wtedy powoziłam wózkiem...z synem wink))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:45
                                                    A ja "zalegalizowałem" jeżdzenie i mogłem dzieci spokojnie wozić wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 21:53
                                                    Dopiero w 88 roku, wrześnowa porą zasiadałam za kółko mojego pierwszego samochodziku...Fiata 126p wink kolor oliwkowy wink)
                                                    i tak szczęśliwie powoże do dzisiaj....przez co jestem 'kaleką', bo zamiast sie przejść do pobliskiego sklepu, to pakuję 4 litery i wio.... wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:04
                                                    Ba,znam ten ból ........wink))
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:09
                                                    Chociaż Ty mnie rozumiesz smile)))
                                                    dla zdrowia, to ja może sobie pójde na spacerek wink
                                                    niekoniecznie do sklepu, by wracać z pełną siatą i naciągać ręce wink
                                                    a tak...wrzut, trzask klapą....i pełnia szczęścia wink))
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:21
                                                    Wiiiidziaaałeś, jaka wysportowana? big_grin
                                                    aż mię coś zakłuło w biodrze wink)))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:32
                                                    Widziałem ....i dlatego wysłałem wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:34
                                                    I skąd wziąć taką...dłuuugą nogę wink)))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:37
                                                    Trzeba........kupować niższy samochód wink)
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:41
                                                    Trabancik byłby w sam raz wink)))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:46
                                                    Jest to wyjście ! ! !
                                                    Z tym,że od plastiku elektryzują się włosy.......wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:51
                                                    Toż karoseria na śrubach skręcana big_grin
                                                    nie da sie tak trzasnąć klapą.....błotniki spadną big_grin
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:56
                                                    W limuzynie ?????????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 12.02.18, 22:57
                                                    TEJ limuzynie - na pewno wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 10:11
                                                    Właśnie taką limuzynę poszedłem oglądać po otrzymaniu prawka.Sprzedającym okazał się ojciec koleżanki z podstawówki.Jak mnie zobaczyła to powiedziała : tata,to nie samochód dla tego klienta wink
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 13:50
                                                    W ten sposób nie zostałem szczęśliwym posiadaczem mydelniczki wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 13.02.18, 17:51
                                                    Taki plastikowe autko wink i ten okropny odgłos z wydechu. Nigdy mi się nie podobał. Syrenka też nie wink przewaliłam maluchów, że sama już nie wiem, jaką ilość....a potem śmigałam żółtą Skodą...najpierw 105, potem 120...wink) i nadszedł czas na ruskie Łady smile to były auta nie do zajeżdżenia smile przeważnie jest się szczęśliwym, kiedy się kupuje i...sprzedaje wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 18:47
                                                    Moje pierwsze własne to żółciutka Syrenka 105
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 13.02.18, 19:10
                                                    Własnie taką w spadku dostała moja przyjaciółka. Ponieważ wolała kurs kroju i szycia, niż kurs prawa jazdy, to poszła do ludzi wink) łacznie z kotem przy lusterku, który miał...'brylantowe', wieeelkieeeee oczy big_grin i mnóstwo frędzelków wewnątrz bryki...obrzydliwa ozdoba to była suspicious
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 20:50
                                                    Dobrze,że na tylnej półce nie stała szklana ryba.......
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 13.02.18, 20:59
                                                    Szklana ryba, to na telewizorku wink)
                                                    na półce - piesek, który kiwał łebkiem wink
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 21:05
                                                    A jak ktoś nie miał pieska,bo np.we wsi dawno odpustu nie było,
                                                    to rybki nie mógł postawić,( bo była ) i pokazać,że my kulturnyj narod ???????????
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 13.02.18, 21:10
                                                    Zawsze istniało ryzyko, że przy ostrym hamowaniu rybka się roz....kruszy na drobny mak wink))
                                                    to była koszmarna moda motoryzacyjna wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 21:17
                                                    A co do frędzelków,widziałem wypasionego mercedesa który na podsufitce przed przednią szybą miał takie frędzelki.....o plastikowych różyczkach z zielonymi listkami nie wspomnę .... .czasem o "gustach" ciężko dyskutować wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 13.02.18, 21:34
                                                    Jeszcze w ubiegłym roku..często pod sklepik osiedlowy zajeżdżał pan z panią w niebieściutkim, jak rondelek autku....spotykałam tę parę podczas zakupów...
                                                    w auteczku....nie pytaj nawet!...nie da się opisać gadżetów, bo ich ilość była taka, że przystroiłby parę kabin tirów...
                                                    wiszące, leżące, stojące....mnóstwo medalików religijnych, kwiaty, misie...
                                                    chyba, co wpadło w rece, to miało swoje miejsce w samochodzie...
                                                    najbardziej rzucały sie w oczy dwie dyndające, ogromne, pluszowe kostki zawieszone na lusterku...
                                                    rzeczywiście - co kto lubi....ale mandacik może by troche zapał zmiejszył...
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 13.02.18, 22:18
                                                    My w XXI wieku.......
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 14.02.18, 06:24
                                                    Jeszcze nie ten etap...ale kto wie 😉
                                                    Nigdy nie mówmy nigdy 😉
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 14.02.18, 14:34
                                                    Mamy jakiś dołek,że tak nam temat "zjechał"???????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 14.02.18, 15:56
                                                    Z tego, co mi wiadomo, to żadnych dołków nie ma....wink
                                                    To raczej na zasadzie...z tematu na temat wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 14.02.18, 17:51
                                                    Jak myślę o burakach to wpadam w dołek wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 14.02.18, 22:07
                                                    Ojjj, to trzeba takie myśli odganiać wink))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 14.02.18, 23:23
                                                    Odganiam,oglądam starą komedię wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 15.02.18, 11:55
                                                    Ja na skoczka 😉 co się trafi.😉
                                                    W końcu sen mnie zmierzył... Takie ciekawe było.
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 15.02.18, 13:38
                                                    A obejrzałaś ten,co ostatnio wpisałem ? Księgowy.
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 15.02.18, 19:25
                                                    Żadnych propozycji z listy nie obejrzałam....
                                                    Na Showmax'ie też filmów od bólu...
                                                    nie mogę sie zmobilizować...ale w koncu nastanie taki wieczór, że jak usiądę, to obejrzę...
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 16.02.18, 17:49
                                                    Ja tam takich bajerów nie mam,telewizji nie oglądam.Oglądam co w necie znajdę.
                                                    A klient bogaty to Showmaxy ogląda....
                                                    No ale kto bogatemu zabroni wink)
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 16.02.18, 21:34
                                                    To za darmo wink
                                                    bo ja mam abonament w playu...
                                                    dali, to wziełam wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 16.02.18, 22:10
                                                    Jak lisica powiedziała "Bierz,co chcesz"
                                                    to zając wziął lodówkę wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 16.02.18, 22:14
                                                    Hah smile) dobre smile)))
                                                    już sobie wyobrażam, jak lisicy się kinol z nerwa wydłużł big_grin
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 16.02.18, 23:28
                                                    Lisica nerwa dostała po przebudzeniu rano na kacu......
                                                    bo niedzwiedz zabrał telewizor wink
                                                    Czasem nie można być za bardzo wylewnym wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 10:11
                                                    Tak mówią, że nie warto wink)
                                                    podobno dzisiaj Dzień Kota wink)
                                                    okazji do małej imprezy.
                                                    Kotki na diecie, ale właściciel nie...
                                                    wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 16:30
                                                    Patrz,a koty nic nie mówiły wink
                                                    Nie powiem, popracowałem dziś troszkę,to i poświętować też mogę wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 16:45
                                                    ...bo co to za impreza, kiedy nie wolno schabowego wink)
                                                    przygladać się, jak inni smakołyki pałaszują, toż z nerwów ogon prostuje i uszy się kładą smile))))
                                                    Jaki Ty pracowity chłopak jesteś...sama radośc smile)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 17:33
                                                    Ktoś nie śpi,żeby spać mógł ktoś wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 18:45
                                                    Szlachetne wink))
                                                    a potem...zmiana wink)
                                                    w koncu kiedys trzeba przymknąć oko wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 18:55
                                                    Szlachetne zdrowie
                                                    nikt się nie dowie
                                                    ile kosztujesz...
                                                    aż się zepsujesz wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:01
                                                    Jak zdrowie szwankuje, to kaplicha wink)
                                                    owsianka i grysik wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:03
                                                    Owsianka i grysik to już by było dno wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:11
                                                    Wiesz, jak w zołądku leciuchno po takim zarciu? wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:13
                                                    A po co mi leciuchno ???????
                                                    Ja mam wiedzieć,co jem wink
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:15
                                                    Póki mogę....
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:27
                                                    Zwłaszcza te knajpiane smakołyki wink)
                                                    czasem oglądam magdę i jej rewolucje wink
                                                    na talerzu jako tako, ale zaplecze, lodówka....pomsta do nieba..
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:30
                                                    Oj tam,oj tam,wiadomo to od czego człowiek tyje ???????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 19:37
                                                    Czasem lepiej chyba nie wiedzieć wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 20:07
                                                    Najważniejsze żeby ładnie wyglądać wink)
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 20:10
                                                    Do spodobania jesteś? 😉
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 20:35
                                                    Może się jeszcze coś trafi wink)
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 21:16
                                                    Masz błogi spokój? To po co Ci kłopoty 😉
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 21:17
                                                    Kłopoty to moja specjalność wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 21:57
                                                    To masz wiecznie ręce pełne roboty😉
                                                    Bo chyba je rozwiązujesz 😉
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 22:51
                                                    Przecież już dzisiaj stwierdziłaś,że ze mnie pracowity chłopak wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 22:55
                                                    Widzisz, jak ładnie Cię chwalę?....tylu pochwał nie dostałeś przez lata od..teściowej wink)
                                                    smile)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 17.02.18, 23:20
                                                    Nie do końca jest to prawdą.....To ja jestem ten upierdliwy....
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 17.02.18, 23:30
                                                    Nie upierdliwy, tylko dążący do celu wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 12:13
                                                    Dobrze jest,jak człowiek umie sobie wytłumaczyć...."na swoje" wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 13:15
                                                    Zawsze się jakieś wytłumaczenie znajdzie wink
                                                    i brzmi całkiem nieźle....wink
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 15:02
                                                    Zawsze są dwa wyjścia, nawet jak cię krokodyl połknie !
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 15:06
                                                    Nie znam suspicious
                                                    jakieee..wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 16:17
                                                    Albo Cię wys.....dali,albo zatwardzenia dostanie wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 16:26
                                                    big_grin
                                                    ale mnie nie połknie...zęby by sobie połamał wink wink
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 22:39
                                                    Taka twarda z Ciebie sztuka ??????????

wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 22:48
                                                    Długo by gotował smile))
                                                    chyba, że dodałby jakiegoś zmiękczacza wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 23:00
                                                    A ja sobie wyobrażałem,że masz miękkie kształty wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 23:09
                                                    Wyobraźnia czasem robi nam psikusa wink)
                                                    w zderzeniu z rzeczywistością bywa trochę boleśnie wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 23:21
                                                    Bolesne .....to jest przytulanie do kształtów kanciastych wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 18.02.18, 23:27
                                                    aaa, to wiesz...u tych, co na wodzie mineralnej i listku sałaty wink
                                                    ja się na golonkę nie gniewam....lubie dobre papu wink) to i na piszczeli sie nie przetnie wink
                                                    wszystko ładnie mięskiem pokryte wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 18.02.18, 23:37
                                                    No to co mnie straszysz połamanymi zębami krokodyla ??????
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 19.02.18, 12:40
                                                    To pewnie w myśl powiedzenia "zjeść zęby na czymś/kimś" wink)
                                                    taaa...straszę...bo Ty się boisz big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 19.02.18, 15:53
                                                    Jak to mówią : strachu i pieniędzy to ja dawno nie miałem wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 19.02.18, 17:12
                                                    Niedobrze...wink jak nie ma miedzi, to Cię żadna krokodylica nie chapnie wink)
                                                    teraz te zwirze takie wybredne są wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 19.02.18, 21:39
                                                    Jak krokodylice tylko na miedz liczą
                                                    to z pieszczot mogą mnie tylko w d.... pocałować !
                                                    "Wężykiem Jasiu,wężykiem " ! ! !
                                                    wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 19.02.18, 21:49
                                                    A, coo myslałeś big_grin
                                                    krokodylice nie pływają w polskich rzekach big_grin
                                                    muszą w zagranicznych akwenach wodnych skórkę moczyć wink))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 19.02.18, 22:19
                                                    Jak się dobrze poszuka
                                                    to wszędzie paszczura można znaleźć wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 19.02.18, 22:21
                                                    Paszczura big_grin
                                                    alez to musi być brzydkie big_grin wink))))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 19.02.18, 23:18
                                                    Lew zwołał naradę:
                                                    - Zebraliśmy się tu wszyscy...
                                                    A żaba przedrzeźnia:
                                                    - Zieplaliśmy siem tu fsiyscy.
                                                    Lew mówi dalej:
                                                    - Khm, khm, Zebraliśmy się tu...
                                                    Żaba:
                                                    - Zieplaliśmy siem tu...
                                                    Lew wkurzony:
                                                    - ZIELONE, Z WYŁUPIASTYMI OCZAMI WOOOOOOON Z LASU!
                                                    Żaba:
                                                    - KROKODYLE, WOOON!
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 19.02.18, 23:24
                                                    haha big_grin
                                                    widziałabym tę ziabę na...forum big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 19.02.18, 23:35
                                                    W orginale było : Krokodyl,wypie.......aj !
                                                    ale nie chciałem cenzury denerwować wink
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 20.02.18, 00:05
                                                    Noooo, spójrz na nick założycielki big_grin
                                                    lepiej sie nie wychylać, bo się to czkawka może odbić smile)
                                                    przez przypadek zupełny....
                                                    a nasza Miśka - cenzorka? obudzi się na wiosnę, to przytupta...chyba smile))
                                                  • zegor Re: Nie ma to jak 20.02.18, 10:01
                                                    Chyba że zgubi trop.....
                                                  • rudka-a Re: Nie ma to jak 20.02.18, 10:06
                                                    Oooodnalalzłaaa sięęęę smile))
                                                    tropi jednak smile) wink))

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka