Dodaj do ulubionych

Największe działa

20.05.18, 21:18

Wyciągnęłam, zajrzałam w najskrytsze zakamarki wujka Google w poszukiwaniu wiedzy i ruszyłam do ataku. W znowu i trudzie eliminowalam kolejne osobniki. Nie przepuscilam żadnemu. Chyba....zwyciężylam. Żaden sk......l nie lata.
Obserwuj wątek
    • zegor Re: Największe działa 21.05.18, 09:36
      Malutkie milutkie delikatnie bzykające komarki,
      czy waga ciężka, szerszenie ?
      • tropem_misia1 Re: Największe działa 21.05.18, 12:56
        Gorzej. Małe namolne mole. Pierwszy raz w życiu je zaliczyłam.stad pomoc szukana wgooglach.
        • zegor Re: Największe działa 21.05.18, 13:36
          Widocznie wyciągnęłaś z szafy letnią garderobę 😀
          Sprawdź czy sukienki nie prześwitują bardziej niż powinny 😁
          • tropem_misia1 Re: Największe działa 21.05.18, 19:18
            Znam źródło. To worek odkurzacza który w piwnicy schował Ryjek. Znaczyodkurzacz schował przed wyjazdem. Mój zdechł to wyciągnęłam jej. A Ryjek mieszkał w starym Krakowie. Mole mu przelazily przez wentylację od staruszka sąsiada. Założył siatkę. Ale mole przetrwaly w odkurzaczy.
            • tropem_misia1 Re: Największe działa 21.05.18, 19:18
              Co za zaraza.
              • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 09:18
                Trzeba było spróbować kulek na mole,
                ale podobno taką kulką ciężko trafić w mola.....

😁
                • tropem_misia1 Re: Największe działa 22.05.18, 12:58
                  Kulki brzydko pachną. Mięta. To zaaplikowałam. Ocet. Popsikalsm sprayem na mole. Powiesilam lawendowe zawieszki.
                  • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 13:31
                    A one....przyczaiły się 😀
                    • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 20:27
                      Poleciały po dalszą rodzinę...wujków, pociotki, śwagrów suspicious
                      to jak z komarami wink zatłuczesz 100
                      1000 na pogrzeb przyleci big_grin wink)
                      • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 21:18
                        Ty to masz dar pocieszania 😁
                        • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 21:33
                          Czekam, kiedy mieta, sól i lawenda zaaplikowana przez Misiową zacznie przynosić same pozytywy smile))
                          czas oczekiwania na radosne wieści od Misiowej wypełniam...żartem smile))))))
                          • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 21:52
                            Ja też życzę Tropci samych sukcesów wink
                            Może być tak,że Ryjek przyjedzie i zabierze swoje mole wink)
                            • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 22:01
                              Tak sobie myślę, że Misiowa je wytłucze suspicious
                              zasoli, zalawenduje, a może nawet i za/mięci smile)))
                              z tej mieszanki żywe nie wyjdą smile)
                              • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 22:25
                                Mogły nie konsumować Misiowej garderoby wink
                                • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 22:32
                                  Stare kopneły w kalendarz suspicious
                                  a młodych nie będzie?? smile)))))
                                  • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 23:06
                                    To twarde sztuki ! Przeżyły w odkurzaczu wink)
                                    • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 23:10
                                      Teraz Misiowa śpi, a mole mniam mniam wyjściową garsonkę wink)
                                      • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 23:13
                                        Żeby się tylko Tropci do futra nie dobrały...... wink)
                                        • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 23:24
                                          Troche tak głupio..z wyżartą grzywką suspicious
                                          • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 23:25
                                            Lepiej świecić czołem niż gołym zadkiem wink
                                            • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 23:34
                                              OO, to fakt....
                                              do zimy kłaczki odrosną
                                              a, jak nieee, to się zaceruje wink)
                                              • zegor Re: Największe działa 22.05.18, 23:36
                                                Jak mole będą namolne,to z futra same guziki zostaną wink
                                                • rudka-a Re: Największe działa 22.05.18, 23:41
                                                  Aż zajrzałabym do tej szafy wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 23.05.18, 17:46
                                                    A do swojej już zaglądałaś ????

😀😀😀😁
                                                  • zegor Re: Największe działa 23.05.18, 20:36
                                                    Długo myślałem i doszedłem do wniosku,że mógłbym służyć pomocą i przetrzepać Ci futerko.......

wink)
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 23.05.18, 20:53
                                                    U mnie w szafie cisza i spokój. Żadnego desantu. 😉
                                                    A u Ciebie jak z futerkiem?
                                                    Zawsze chciałam być.... kuśnierzem 😊😊
                                                  • tropem_misia1 Re: Największe działa 24.05.18, 06:59
                                                    Kochani. Pierwszy atak nastąpił w marcu. Mole tak mają że się wtedy pojawiają. Po kontrataku zniknęły. Następny atak powinien wystąpić w maju. Ich kolejną porą. Ale...Ale...cisza. tfu tfu...może wszystkie padły...
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 17:50
                                                    Czyli od marca działałaś po cichu z zaciśniętymi ustami.... nie dzieląc się fruwającym problemem
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 17:57
                                                    rudka-a napisała:

> U mnie w szafie cisza i spokój. Żadnego desantu. 😉
                                                    > A u Ciebie jak z futerkiem?
                                                    > Zawsze chciałam być.... kuśnierzem 😊😊
                                                    >
                                                    Lekko podcięte, żeby nie wystawało spod kołnierzyka koszuli 😀
                                                    Kuśnierz to by zaraz chciał ciąć,fastrygować i jeszcze nie wiadomo co ! Ale pogłaskać Ci pozwolę 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 24.05.18, 19:39
                                                    big_grin może trzeba przefarbować? suspicious
                                                    loczek zakręcić? big_grin
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 20:29
                                                    Pewnie na rudo????
                                                    A loczki kręcą się same 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 24.05.18, 20:33
                                                    Skąd wiedziałeś?? wink
                                                    aaa, z jakiego...gada to futerko? suspicious
                                                    z dzikiej baby może? suspicious Mery/nosa/? smile)))
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 20:46
                                                    Z gada ????????? Wypraszam sobie !Moje własne,rodzone wink)
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 24.05.18, 20:56
                                                    Czekaj nooo.......jakoś to trzeba teraz odkręcić suspicious smile))
                                                    może pociuchrać z włosem, albo pod włos? suspicious wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 21:09
                                                    Raczej z włosem wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 24.05.18, 21:18
                                                    Aaa, to tak sobie można robić cacy? wink
                                                    nikt następnych dział nie wytoczy? wink
                                                    widziałeś, jak Misiowa walczyła o..swoje futra smile)
                                                  • zegor Re: Największe działa 24.05.18, 21:20
                                                    Każdy walczy o swoje wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 24.05.18, 21:23
                                                    To się molom wcale nie dziwię wink
                                                    nie dość, że spokój ich został zakłócony, to jeszcze tępią niemiłosiernie wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 25.05.18, 17:48
                                                    Mole się nie przejmują bo to bardzo towarzyskie fruwadła 😁
                                                  • zegor Re: Największe działa 26.05.18, 15:53
                                                    To tak jak ja.....

😀
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 26.05.18, 16:02
                                                    i jaa, jaaa też wink)
                                                    garnitur z naftaliny przewietrzony na jutro? wink)
                                                  • tropem_misia1 Re: Największe działa 26.05.18, 20:31
                                                    O dżizis. Na samą myśl moje płuca się zbuntowały. Naftalina be...
                                                  • zegor Re: Największe działa 26.05.18, 23:46
                                                    tropem_misia1 napisała:

> O dżizis. Na samą myśl moje płuca się zbuntowały. Naftalina be...
                                                    >
                                                    Znajoma kupiła zawieszki myśląc, że to zapachy do pokoju..... długo trzeba było wietrzyć. 😀
                                                  • zegor Re: Największe działa 26.05.18, 23:43
                                                    rudka-a napisała:

> i jaa, jaaa też wink)
                                                    > garnitur z naftaliny przewietrzony na jutro? wink)
                                                    >
                                                    >
                                                    Nie,nowa letnia marynarka,jasna
                                                    W całym garniturze wyglądam jak pingwin....
                                                  • zegor Re: Największe działa 27.05.18, 07:33
                                                    Pełna gotowość i ścisk dupy 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 27.05.18, 15:08
                                                    O tej porze już luzik wink
                                                    obiad może się...'układać' w żołądku na spokojnie wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 27.05.18, 15:29
                                                    Niestety przepić nie mogę,za daleko do domu
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 27.05.18, 18:31
                                                    Wieczorem też bufet otwarty wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 27.05.18, 18:46
                                                    Nie,bo rano jadę dalej
                                                  • zegor Re: Największe działa 28.05.18, 10:05
                                                    Wieczorem zaliczyłem jedną Rudą Wódę na Myszach i na tym koniec.
                                                    Pewnie do środy nie będzie większych ekscesów 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 28.05.18, 18:03
                                                    A może i do piatku wink
                                                    bo w czwartek bedziesz na procesji dzwonił dzwonkiem wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 29.05.18, 21:01
                                                    Raczej nie.......Wygotowałem garnuszek,jutro go naoliwię do połysku i jest szansa na ojra,ojra ! wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 29.05.18, 23:01
                                                    Połowa roboty wykonana, teraz tylko wsad do garnucha i....gości zapraszaj wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 30.05.18, 14:26
                                                    Garnek naoliwiony
                                                    Działka w poniedziałek wykoszona
                                                    Dzisiaj zdrowo podlało
                                                    No i środa się kończy 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 30.05.18, 18:49
                                                    Zanim się skończy, to jeszcze dużo wody upłynie wink)
                                                    Co jeszcze trzeba przygotować? wink pewnie tylko gitarę nastroić big_grin wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 30.05.18, 22:13
                                                    A wiesz......gitara to nawet jest wink
                                                    Córki,ale dała wnuczce wink
                                                    Ja niestety gram na nerwach wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 30.05.18, 22:15
                                                    Podobno całemu otoczeniu wink)
                                                  • eri22 Re: Największe działa 31.05.18, 08:50
                                                    zapodaj szczegóły walki z cholerami, bo też mi fruwają...tylko nie mam czasu posprzątać, przejrzeć, znaleźć źródło.. ale moze jakis uogólniony środek na całe mieszkanie smile
                                                    TYLKO NIE NAFTALINA

a przy okazji -cos na ziemiórki - ile ja juz preparatów wypróbowłam i kupowanych i domowych i g...
                                                    mam ochotę uśmiercić wszystkie kwiaty
                                                  • zegor Re: Największe działa 31.05.18, 18:54
                                                    rudka-a napisała:

> Zanim się skończy, to jeszcze dużo wody upłynie wink)
                                                    > Co jeszcze trzeba przygotować? wink pewnie tylko gitarę nastroić big_grin wink)
                                                    >
                                                    >
                                                    Kiełbasa,kaszanka i duże pieczarki z rusztu 😁
                                                  • zegor Re: Największe działa 31.05.18, 18:55
                                                    A do północy daleko 😀
                                                  • zegor Re: Największe działa 31.05.18, 21:32
                                                    Goście się rozjechali.......tylko pies zastanawia się ,czy wracać do domu wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 31.05.18, 21:54
                                                    Niech chłodzi futro na zewnątrz wink
                                                    jutro cd upałów smile
                                                    posprzątane już i pozamiatane? wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 01.06.18, 17:59
                                                    Wszystko na swoim miejscu.A jutro nad Wisłę na paradę smoków 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 01.06.18, 20:12

To wiesz, co masz zrobić wink nie? wink

https://www.img.blizej.info/przedszkole180krakow/aparat.jpg
                                                  • zegor Re: Największe działa 01.06.18, 22:11
                                                    Parada zaczyna się po 22,to nie wiem czy jakieś zdjęcia wyjdą wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 01.06.18, 22:15
                                                    wink Ani Ty,ani Tropcia nie macie daleko wink)
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 02.06.18, 15:06
                                                    Do autostrady niedaleko wink
                                                    piątkę wrzucić i można taśtać wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 02.06.18, 19:06
                                                    Krak pogoda zmienna
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 02.06.18, 20:18
                                                    Doobrze jest! ochłodziło się ku mojej radości...;p
                                                  • zegor Re: Największe działa 02.06.18, 23:36
                                                    No powoli do domu
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 01:07
                                                    Już spokojnie w domu można coś chlapnąć przed snem 😀
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 01:24
                                                    Patrz.....to już niedziela 😁
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 10:38
                                                    O drugiej w nocy jak lunęło to dawno takiego deszczu nie widziałem.Całą szerokością drogi pod moim domem płynęła rwąca rzeka,głęboka na wysokość krawężnika!
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 20:17
                                                    Właśnie znowu lunęło 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 20:20
                                                    I widzisz? podlewanie za darmochę wink
                                                    ktos jednak czuwa nad begoniami wink))
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 20:45
                                                    rudka-a napisała:

> I widzisz? podlewanie za darmochę wink
                                                    > ktos jednak czuwa nad begoniami wink))
                                                    >
                                                    >
                                                    Nie pytaj nawet o rachunek,jaki zapłaciłem w sobotę.............
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 20:20
                                                    Są nawet efekty wizualne i dźwiękowe!
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 20:30
                                                    Ileż to atrakcji masz w ten weekend wink))
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 20:42
                                                    Nad Wisłą widziałem kilka rudych,nawet w oczy zaglądałem,ale żadna się nie uśmiechnęła .......wink)
                                                    Musiało Cię tam nie być wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 21:28
                                                    Miałabym w ręku umówiony..znak rozpoznawczy wink))
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 21:44
                                                    Ręka na umówionym znaku rozpoznawczym powiedziała by mi wszystko wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 21:53
                                                    Aaaa, zaprosiłabym Cie na..watę cukrową wink)))
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 22:03
                                                    To problem......nie zwracałem uwagi na watę cukrową.....
                                                    Za to widziałem panią delektującą się kolbą gotowanej kukurydzy....zapach mnie odstraszył !
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 22:13
                                                    Aż się skrzywiłam wink toż lizak lepszy i bezpieczniejszy dla ząbków wink))
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 22:16
                                                    Sama prawda ! Lepiej polizać niż ugryźć !
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 03.06.18, 22:23
                                                    A kto by tam ryzykował wink mając ostatnie dwa zęby winkbig_grin
                                                  • zegor Re: Największe działa 03.06.18, 23:47
                                                    O cholera.....gdzie znalazłaś mnie na zdjęciu ?????????

wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 04.06.18, 21:40
                                                    W gablocie wisiało "Przodownicy pracy" wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 04.06.18, 22:31
                                                    Za zakładem.......bo się rozbudowujemy wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 19:54
                                                    Wygląda na upadłość 😋
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 07.06.18, 21:04
                                                    Pomożecie? pomożemy!
                                                    to i udźwigniemy...z.......zapaści wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 21:30
                                                    A bo to pierwszy raz ???????????

wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 07.06.18, 21:48
                                                    Niezliczony...raz? wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 21:50
                                                    Szczęśliwi......"razów" nie liczą wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 07.06.18, 21:53
                                                    Nieszczęsliwi mają przeee....rąbane wink
                                                    liczyć i liczyć i końca nie ma wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 21:54
                                                    Bo nie liczą na siebie wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 07.06.18, 21:58
                                                    A, wiesz, że nie każdy to potrafi? wink
                                                    to sie nazywa...nieporadnością życiową wink

chyba ;p
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 22:02
                                                    Wiem !
                                                    Kiedyś się mówiło,że taki nieporadny "chyba....ł"
                                                    a teraz alimenty płaci wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 07.06.18, 22:07
                                                    na to nie ma mocnych...
                                                    poczuł wolę bożą wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 07.06.18, 23:42
                                                    No to ta wola boża jest zdrowo po.......pokręcona wink
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 13:26
                                                    Piszemy skargę do..matki natury? wink
                                                  • zegor Re: Największe działa 08.06.18, 15:11
                                                    Po co ?
                                                    Ja się nie przejmuję 😁
                                                    Niech się martwią ci,co dopiero wchodzą w życie 😀
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 15:51
                                                    Nie chcesz pomóc przyszłym pokoleniom?
                                                    Może udało by się trochę odkręcić... i to, co pokręcone wyprostować smile))
                                                  • zegor Re: Największe działa 08.06.18, 17:01
                                                    Może lepiej im w głowach nie mieszać ???????
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 19:16
                                                    ...ale ja chetnie zamieszałabym suspicious
                                                    polemika z mateczka naturą może być całkiem ciekawa...
                                                    to, cooo...zgadzasz się, nie??

wiedziałam, że się zgodzisz! big_grin przekochany z Ciebie chłopak jest smile)))))))
                                                  • zegor Re: Największe działa 08.06.18, 19:28
                                                    Na razie Matka Natura uporczywie stuka mi w szyby i dach samochodu 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 19:34
                                                    ...ale masz fajnie smile
                                                    zazdrosnica nie jestem, ale dzisiaj zrobie wyjątek wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 08.06.18, 21:29
                                                    Wróciłem do domu tu nie spadła kropla deszczu!
                                                    Taki fajny..... mikroklimat 😋
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 21:48
                                                    I znów czeka Cie maraton z konewką wink)
                                                  • zegor Re: Największe działa 08.06.18, 22:26
                                                    Na dzisiaj dam se na wstrzymanie. 😁
                                                  • rudka-a Re: Największe działa 08.06.18, 22:32
                                                    Jutro też jest...wieczór wink)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka