zegor 02.03.19, 20:32 Nikt już tutaj nie baluje – ośrodek wypoczynkowy Rudka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 20.03.19, 20:57 " Wielkości mi uczyniła pustki....." Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 20.03.19, 20:58 "Wielkieś...,." Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 26.03.19, 12:42 No tak....... W tym miejscu i w tej chwili należało by się zastanowić nad zaistniałą sytuacją ! Odpowiedz Link
marzena.sa Re: Nikt już tutaj............................... 28.03.19, 14:35 samo życie .... Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 30.03.19, 00:01 Czasem bujam w obłokach Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 01.04.19, 10:18 Zajrzałem, niestety Prima Aprilis.... Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 13.04.19, 22:08 Cześć Grześ ) martwisz się, że zeszłam z tego łez padołu? )))) jeszcze nie ) )) Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 14.04.19, 11:59 No cóż, różne myśli błądzą po głowie jak się człowiek nie przepracowuje 😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 14.04.19, 18:26 ...ale kosiarke masz już przygotowaną na rozpoczęcie sezonu? ) W świeta 25 stopni, szykuj grilla ))) Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 15.04.19, 09:59 Kosiarka jeszcze głęboko schowana ! Właściwie to z wieloma rzeczami jestem do tyłu....mam fazę olewania wszystkiego ciepłym moczem 😁 Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 26.04.19, 17:52 No dobra... dzisiaj skosiłem ! I jest jakoś tak przyjemniej 😁 Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 27.04.19, 08:10 zegor napisał: > No dobra... dzisiaj skosiłem ! > I jest jakoś tak przyjemniej 😁 Dopóki mlecze nie staną, jak zołnierze na warcie Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Nikt już tutaj............................... 26.04.19, 22:58 Hej Zegor i Rudka.Pozdrawiam wiosennie. Dzisiaj jest piękny wieczór Odpowiedz Link
zegor Re: Nikt już tutaj............................... 26.04.19, 23:32 Dzień też był ładny,ale o tej porze już padam na .....buzię Też pozdrawiam Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 27.04.19, 08:11 Pozdrawiam Tojciu ) serdeczności ) Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Nikt już tutaj............................... 29.04.19, 16:22 No co tam słychać Rudka? Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 29.04.19, 20:36 Stara bida 😊 nowej na szczęście nie widać. Czasem zajrzę na te zgliszcza forumowe 🙂 raczej z przyzwyczajenia, niż sentymentu. U Ciebie co nowego ? 😄 Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Nikt już tutaj............................... 29.04.19, 21:28 W takiej formie jak to wygląda przez kilka ostatnich lat to nerwów szkoda na te fora swoją drogą jestem mile zaskoczona jak fajnie wykorzystuje sieć młodzież. Dużo przyjaznej niż strasi ludzie. U mnie trochę zmian było ale myślę że to na czym mi najbardziej zależy się już nie zmieni. Więc w.pewnym sensie jest beznadzieja Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 29.04.19, 22:19 Wiesz...fora, to tylko miejsce my, ludzie zarżnęliśmy i zamieniliśmy w pole walki... widocznie byliśmy już wypaleni forumowo ) Młodzież nie bawi się w fora, mają inne, być może lepsze miejsca i sposób wykorzystania... Powinnismy byc przykładem dla młodziaków, ale lepiej dla nich, by nigdy nie dowiedzieli się, co ludzie dojrzali potrafią i jaka w nich siła drzemie ) Jaka tam beznadzieja, może jeszcze trzeba poczekać...po prostu )) Odpowiedz Link
to_ja_pisze Re: Nikt już tutaj............................... 29.04.19, 23:03 Najważniejsze że majówka przed nami. głupota ludzka jest nieskończona dlatego mam coraz mniej nadziei. Jakikolwiek by to źle nie zabrzmiało. Trzymaj się ciepło Rudka Odpowiedz Link
ruda.replay Re: Nikt już tutaj............................... 30.04.19, 07:27 Liczyłam po cichu na piękną, słoneczną majówkę, a tu kolejny dzień z deszczem. Szału nie będzie 😉 trzymam się, trzymam... I Tobie najlepszego 😊😊 Odpowiedz Link