Dodaj do ulubionych

IWERMEKTYNA kto brał ?

23.10.16, 15:22
Witam! Pytanie do tych, którzy brali Iwermektyne,/Stromectol/Ivermectin. Czy pomogło wam? Jakies skutki uboczne? I przede wszystkim gdzie kupiliście lek? Chodzi mi o zaufane źródło. A może ktoś wie z jakiej strony poleca teraz zamawiać Ozimek? Wczesniej była to magicpharma ale widzę, że strona już nie działa i linki prowadzą do nikąd. Bardzo proszę Was po pomoc i poradę bo nie mam już sił i jestem na skraju załamania. Biorę Zentel już 3 cykl ale wygląda mi na to, że on paraliżuje gady a potem dają się we znaki ze zdwojoną siła. Część udało mi się ubić ale z tymi co zostały poradzi sobie tylko cos mocniejszego. Ja kupiłam 2 tabletki Iwermektyny po 12 mg ze strony mpeexport ale dostałam 2 tabletki bez zadnej ulotki, opakowania, boję się to brać ale chyba nie mam wyjscia.Wolałabym kupić z źródła ktore poleca Ozimek.
Obserwuj wątek
    • bolekbiegas Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 24.10.16, 01:27
      Podnoszę, naprawdę nikt tu nie brał Iwermektyny? sad Chociaż może ktoś wie z jakiej strony poleca teraz zamawiac leki Ozimek?
    • cemka8 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 06.01.17, 15:24
      Ja kupiłam z www.MPEEXPORT.COM. com i było w porządku.Teraz niedawmo zamòwiłam pierwszy.Lek dostałam w opakowaniu.Pytałam się ich zgodnie z Twoim postem.Powiedzieli mi, że to zależy od producenta.Czasem są tylko tabletki w blistrach.Teraz mają z innej firmy i wszystko jest w pudełkach z instrukcją.
    • agatakniewypada Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 20.01.17, 14:12
      ja brałam weterynaryjną iwermektynę, bo miałam glizdnicę
      • ilkomo Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 23.01.17, 16:09
        nie, nie pomogło. Na robaki potrzeba sposobu - jedno, dwa powtórzenia nic nie dadza.... niestety, pomiędzy braniem leków chemicznych warto brać preparaty ziołowe i nieustawać w swoich działaniach. Każda przerwa będzie skutkowała tym, że robaki znów się namnożą. Po leczeniu chemią warto przyjmować Enterosgel. Ozimek jeszcze jakoś nikomu finalnie nie pomógł - pomimo, że niby jest parazytologiem jego " procedura" leczenia jakoś tego nie pokazuje. szkoda słów nawet.....
      • bolekbiegas Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 30.01.17, 13:31
        i jak? są efekty? Jak zdobyłaś taki lek?
    • bolekbiegas Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 30.01.17, 13:30
      No wlaśnie ciągle się waham co z tą Irwemektryną albo z jakieho źródła zdobyć. Takiej bez opakowania, ulotki boję się brać.
      Ilkomo na jakim etapie jestes walki?
      Ja barłam juz wielokrotnie vermox i zentel, do tego olej z pestek dyni w kapsułkach. Trochę pomogło, jest lepiej. Ale czy to koniec? Na pewno nie. Jak odstawiam leki to mam wrażenie że objawy powracają ale pzreciez nie mogę ich brac non stop bo wykonczę wątrobę . Co robic w takim razie? Zastanawiam się ostanio czy jest jakiś sposób na to cholerstwo. Bo wydaje mi się, ze nie ma i trzeba z tym żyć. leki można brać w kółko czekajac jaki organ najpierw padnie. Do ludzi już nie wychodzę, nie stołuję się u znajomych ani rodziny, odizolowałam się, a wszyscy dookoła jakoś jadają na miescie, mają małe dzieci i żyją. ... Ja mogę stawać na rzęsach z tym odrobaczaniem a pójdę na wizytę do rodziny, gdzie są małe dzieci i skąd pewność, ze od razu czegoś nie złapię? Ja nie namowię wszystkich dookoła, żeby odrobaczyli się ze mną. Jak tu nie zwairować? Jak zyć?
      • elzbieta_lorenc Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 23.05.17, 15:49
        Sprzedam Mebendazole 100mg ( Ovex ), wiecej informacji tomaszlorenc@yahoo.com
      • ewcik19 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 17.02.20, 12:19
        I co bolekbiegas wyleczyles się, bo ja mam to samo ,już pije różne rzeczy i leki i ziola i nic.Jestem już na skraju załamania, nie wiem co robić 😣😣
        • ewcik19 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 17.02.20, 22:01
          ewcik19 napisała:

> I co bolekbiegas wyleczyles się, bo ja mam to samo ,już pije różne rzeczy i lek
          > i i ziola i nic.Jestem już na skraju załamania, nie wiem co robić 😣😣
        • ewcik19 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 27.02.20, 15:29
          ewcik19 napisała:

> I co bolekbiegas wyleczyles się, bo ja mam to samo ,już pije różne rzeczy i lek
          > i i ziola i nic.Jestem już na skraju załamania, nie wiem co robić 😣😣
    • krystek0101 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 19.09.17, 07:23
      Witam wszystkich! Latem brałem iwermektynę - kupiłem w Niemieckiej aptece na polską receptę wystawioną od mojej Pani doktor. Wszystko ok lek zrobił swoje, żadnych skutków ubocznych. Lek nazywa się Scabioral zostało mi jeszcze jedno opakowanie jak coś to proszę napisać krzysieksopel@gmail.com
      • ellla_2824 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 01.12.21, 09:53
        Witam ile takich opakowan musiał Pan zażyć żeby to dało efekt ? Bardzo proszę o odpowiedź
    • m.b.1 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 24.10.18, 09:47
      Mam do odstąpienia tabletki IWERMEKTYNA / IVERMECTIN dla ludzi, została nadwyżka po skutecznym leczeniu. Kupowałam w aptece w USA na receptę.
      Kontakt nr tel. 785 596 905 Maria
    • light111 Re: IWERMEKTYNA kto brał ? 19.02.20, 21:31
      Odstąpię oryginalną Iwermektynę w tabletkach przywiezioną z USA lub tabletki Alinia Nizonide 500 mg (Nitazoxanide). Ww. szybko i skutecznie wyleczą z pasożytów np. świerzb, nużeniec, demodex, trądzik różowaty, lamblie, toxocaroza, borelioza, glista, owsiki, węgorek i inne.
      Mogę się spotkać na odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka.
      Basia tel. 785 597 308

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka