ruslana4 15.12.16, 14:32 Mam taki problem. Jestem zarażona bąblowcem, ale wyniki z krwi wychodzą mi ujemne, ale wiem, że to jest bąblowiec. Wszystko na to wskazuje. Jak przekonać lekarza, żeby dał mi receptę na leki pomimo ujemnych wyników? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilkomo Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 16.12.16, 10:45 a na jakiej podstawie uważasz, że go masz?? wychodzi Ci w obrazie USG? Generalnie z lekarzami i ich leczeniem to jest tak, że nie potrafią wyleczyć - dają jedna, góra dwa powtórzenia leku i uważają, że to załatwi sprawę wyleczenia - a tak wcale w praktyce nie jest. Niestety trzeba się samemu zaangażować w swoje leczenie - próbować i ziół i leków chemicznych i najważniejsze to powtarzanie cykli leczenia!!! to jest klucz do powodzenia Odpowiedz Link
ruslana4 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 17.12.16, 09:40 wychodzi mi na USG, ale badania z krwi mam ujemne. Na takiej podstawie lekarz nie da mi w ogóle leków, a ja nie chcę chodzić z pasożytem bez leczenia, zdiagnozowanie tej choroby jest trudne. Odpowiedz Link
jedynybzyk Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 18.12.16, 18:41 W jakiej czesci ciala masz to???Czytalam ,ze bablowca leczy sie zentelem aby sie nie rozrastal i pozostal taki jaki jest..Czytalam tez ,ze mozna usunac operacyjnie...Zrob vega test, pasozyty.org.pl/motylica_watrobowa.php Odpowiedz Link
ruslana4 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 19.12.16, 08:59 Mam go w śledzionie. Jeśli nie wezmę leków, to usuną mi całą śledzionę. Problem w tym, że jeśli wyniki z krwi mam w normie, to lekarz nie da mi żadnych leków. Co to jest vega test? Odpowiedz Link
nfren Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 04.03.17, 16:14 Wyniki z 95% pewnością dają tylko urządzenia które są na stronie bioplasmnls.wixsite.com/bioplasm-nls poczytajcie dla zainteresowanych możliwość kupna .Pozdrawiam Odpowiedz Link
nfren Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 09.03.17, 09:19 Najbardziej trafnymi urządzeniami na rynku do 95% trafności sa urządzenia typu BIOPLASM poczytajcie na stronie bioplasmnls.wixsite.com/bioplasm-nls Odpowiedz Link
eagles11 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 14.03.20, 12:31 Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107 Odpowiedz Link
malinka92122 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 25.10.22, 21:04 To rzeczywiście był bąblowiec? Odpowiedz Link