Dodaj do ulubionych

Bąblowiec mimo ujemnych wyników

15.12.16, 14:32
Mam taki problem. Jestem zarażona bąblowcem, ale wyniki z krwi wychodzą mi ujemne, ale wiem, że to jest bąblowiec. Wszystko na to wskazuje. Jak przekonać lekarza, żeby dał mi receptę na leki pomimo ujemnych wyników?
Obserwuj wątek
    • ilkomo Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 16.12.16, 10:45
      a na jakiej podstawie uważasz, że go masz??
      wychodzi Ci w obrazie USG?
      Generalnie z lekarzami i ich leczeniem to jest tak, że nie potrafią wyleczyć - dają jedna, góra dwa powtórzenia leku i uważają, że to załatwi sprawę wyleczenia - a tak wcale w praktyce nie jest.
      Niestety trzeba się samemu zaangażować w swoje leczenie - próbować i ziół i leków chemicznych i najważniejsze to powtarzanie cykli leczenia!!! to jest klucz do powodzeniasmile
      • ruslana4 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 17.12.16, 09:40
        wychodzi mi na USG, ale badania z krwi mam ujemne. Na takiej podstawie lekarz nie da mi w ogóle leków, a ja nie chcę chodzić z pasożytem bez leczenia, zdiagnozowanie tej choroby jest trudne.
        • jedynybzyk Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 18.12.16, 18:41
          W jakiej czesci ciala masz to???Czytalam ,ze bablowca leczy sie zentelem aby sie nie rozrastal i pozostal taki jaki jest..Czytalam tez ,ze mozna usunac operacyjnie...Zrob vega test,
          pasozyty.org.pl/motylica_watrobowa.php
          • ruslana4 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 19.12.16, 08:59
            Mam go w śledzionie. Jeśli nie wezmę leków, to usuną mi całą śledzionę. Problem w tym, że jeśli wyniki z krwi mam w normie, to lekarz nie da mi żadnych leków. Co to jest vega test?
    • nfren Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 04.03.17, 16:14
      Wyniki z 95% pewnością dają tylko urządzenia które są na stronie bioplasmnls.wixsite.com/bioplasm-nls poczytajcie dla zainteresowanych możliwość kupna .Pozdrawiam
    • nfren Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 09.03.17, 09:19
      Najbardziej trafnymi urządzeniami na rynku do 95% trafności sa urządzenia typu BIOPLASM poczytajcie na stronie bioplasmnls.wixsite.com/bioplasm-nls
    • eagles11 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 14.03.20, 12:31
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
    • malinka92122 Re: Bąblowiec mimo ujemnych wyników 25.10.22, 21:04
      To rzeczywiście był bąblowiec?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka