Dodaj do ulubionych

Odrobaczanie rocznika Alinia

18.07.17, 14:14
Witam,
Mam rocznego synka z objawami zakazenia pasozytami. PO wizycie u dr O. postan
Obserwuj wątek
    • gabrysia1304 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 18.07.17, 14:18
      Tel. mi wariuje 🙂Po wizycie u dr O. postanowiliśmy odrobaczyc całą rodzinę Nizonide z apteki z Tajlandii która dr poleca. Dostaliśmy leki z Indii,niby wyglądają ok ale boję się podać maluchów.Czy ktoś odrobaczal takie male dziecko sprowadzanymi lekarstwami?była poprawa? Sprowadzilam tabletki 200 mg. W jaki sposób podawaliscie te leki?rozgniecione tabletki mieszaliscie z jedzeniem?
      • devk333 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 20.09.17, 23:14
        Witam, mam pytanie odnośnie zamawiania z tejże apteki z Tajlandii, ponieważ sam zamierzam złożyć tam takie zamówienie. Czy nadal można zamawiać do Polski leki z zagranicy bez problemu? Z tego co czytałem to zmieniło się prawo i takie paczki zatrzymują celnicy i odsyłają do nadawcy. Czy nie mieliście z tego powodu żadnych problemów?
        • gabrysia1304 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 11.10.17, 13:43
          Problemów żadnych nie było z przesylka.lek ostatecznie podałam dziecku (2 dni wcześniej wzięłam sama zeb y się upewnić że jest ok☺).poprawa jest choć nie tak spektakularna jakbym się spodziewała.Syn trochę lepiej śpi,trochę lepiej je.u nas w żadnym badaniu nie wychodziły pasożyty,lek podałam ze względu na objawy jelitowe przy bardzo rygorystyczne diecie eliminacyjnej.teraz Syn je jajka,pije Kozie mleko i tragedii nie ma więc krew w kupie i nocne bóle brzucha nie były związana z jedzeniem jak mi wmawiaj lekarze ...
          • doralu Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 27.10.17, 15:26
            A jak Pani podawała lek? Jaki był schemat. Chciałam odrobaczyć starszego syna i nas ale nie pomyślałam o moim roczniaku. Nawet nie pomyślałam żeby zapytać dr. Dr o zalecił 200 a nie 500mg?
    • eagles11 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 12.02.20, 23:48
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107
    • light111 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 19.02.20, 21:48
      Odstąpię oryginalną Iwermektynę w tabletkach przywiezioną z USA lub tabletki Alinia Nizonide 500 mg (Nitazoxanide). Ww. szybko i skutecznie wyleczą z pasożytów np. świerzb, nużeniec, demodex, trądzik różowaty, lamblie, toxocaroza, borelioza, glista, owsiki, węgorek i inne.
      Mogę się spotkać na odbiór osobisty w Warszawie lub wysyłka.
      Basia tel. 785 597 308
    • debouis1 Re: Odrobaczanie rocznika Alinia 23.01.23, 17:30
      Odsprzedam tabletki Alinia Nizonide Nitazoxanide 500mg
      tel. 785 597 308
      Barbara

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka