Dodaj do ulubionych

skuteczne oczyszczanie pasożytów

25.07.17, 09:53
Od długiego czasu nie mogę poradzić sobie z pasożytami i bardzo potrzebuję pomocy,gdy biorę leki mam potworne zaparcia ,dodatkowo mam candidę,może ktoś mial podobny problem i wie jak pobudzić jelita do pracy i oczyścić organizm,jak w takiej sytuacji przeprowadzić lewatywę
Zadzwońcie do mnie proszę Zofia 517764707
Może ktoś zna szczegółową dietę w tych dolegliwościach,może zna strony internetowe z dobrymi przepisami kulinarnymi
Każda pomoc jest niezwykle cenna
Obserwuj wątek
    • katarzyna_mg Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 07.08.17, 22:00
      Miałam bardzo podobny problem, napiszę w skrócie co musisz zrobić. Po prostu oczyść swój organizm z toksyn, żeby to zrobić musisz w tym celu pić dużo wody oraz zażyć lek przeciwpasożytniczy Toxinext. Mi to pomogło, wyleczyłam się z toksyn i pasożyta i przestało mi już być słabo w stresujących momentach.
      Pozdrawiam
    • delphinia01 Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 07.08.17, 22:02
      Rzeczywiście Toxinext daje sobie radę w tym zakresie, warto się nim zainteresować...
      • karen_ann Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 25.09.17, 11:46
        Uwaga trolle płatne
    • agnisigoe Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 24.08.17, 20:21
      Toxinext jest super! Warto go nawet kupić profilaktycznie, żeby się zabezpieczyć przed pasożytami! smile
      • katarzynaromulska Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 04.09.17, 15:32
        Polecam: eco-supplements.com/pl/zdrowie-i-uroda/toxinext/
        • katarzynaromulska Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 04.09.17, 15:37
          ToxiNext i Detoxic to środki, które są oparte o naturalne składniki, dobrze znane od wieków i skuteczne.
    • pola.y Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 25.09.17, 11:57
      Ja wytępiłam pasożyty i grzyby u Piotra Szulca zAntoniewa k Łodzi przy pomocy vega testu. Moja córka była zarażona bąblowcem i wystarczyło 8 zabiegów i bąblowca nie ma.
    • omatio Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 01.12.17, 22:54
      Warto od czasu do czasu sobie popijać wrotycz,działa cuda.

www.odkrywamyzakryte.com/wrotycz/
    • eagles11 Re: skuteczne oczyszczanie pasożytów 13.03.20, 15:32
      Odsprzedam nadwyżkę leku na pasożyty ZENTEL 400 mg i PRAZYKWANTEL 600 mg (Distoside z USA). Kontakt - Małgorzata tel. 736 295 107

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka