Dodaj do ulubionych

Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał miejsc

06.03.08, 21:55
kurrrrrrrrrr palestyńskich terrorystów????

normalnie w tym świecie się znaczenie słów ludziom miesza!
kto tu okupantem jest w Palestynie????
czy tych, którzy są wyrzucani i masowo mordowani we własnych domaach nazywa
sie terrorystami?

ludzie! opanujecie sie!
Palestyna cieknie krwią niewinnych!!!
Obserwuj wątek
    • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:03
      Wiecej o ostanim zamachu tutaj:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=47618&w=76651715

Arabskich terrorystow i dziczy islamskiej, lepiej? CNN wlasnie pokazala jak
      dzicz w Gazie tanczy na ulicach z radosci i strzela do nieba ze szczescia, bo
      dwoch (a moze trzech, policja to ustala) terrorystow-tchorzy przebralo sie za
      chasydow i otworzylo ogien do dzieci w jesziwie w Jerozolimie. Jak rozwalili WTC
      w Nowym Jorku to tez tanczyli.

Tak czy inaczej teraz jest 8 ofiar smiertelnych, liczba rannych nie jest znana.

Tak sie konczy wychowywanie dzieci arabskich na mordercow. To obrazki z
      telewizji "palestynskiej":
      www.youtube.com/watch?v=qSwpAX1xvrc&feature=related
      www.youtube.com/watch?v=G4zgURMOZ6k
      www.youtube.com/watch?v=8dPb1bF-s4M&feature=related
      • mama_motyla Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:29
        z Tobą zabawnie nawet bawić się w argumenty

kto ma serce i rozum wie, gdzie lezy prawda
        nawet TY to wiesz
        • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:31
          Nie jest mi do smiechu.
          • michnik-szechter Ostatni atak palestyńskich bojownikow o wolnosc 06.03.08, 22:41
            mowisz jak niemcy w latach '40 - polscy terrorysci wtedy tez
            atakowali niemieckie cele. oraz szkolili polskie dzieci na zabojcow.
            szare szeregi to sie nazywalo.

To są bojownicy walczacy o wolnosc wlasnego kraju z obrzydliwym
            okupantem, ktory ich najechal, bombardowal i dalej ich morduje - tak
            samo kobiety i dzieci. Kaci izraelskego mossadu codziennie torturują
            więzniow. ciekawe czemu obroncy praw czlowieka tu jakos nie dzialaja?
            • abhaod Re: Ostatni atak palestyńskich bojownikow o wolno 06.03.08, 22:44
              a kiedy to polskie dzieci wysadzały się w powietrze wśród niemieckich kobiet i
              dzieci ? byli łącznikami w powstaniu, polscy żołnierze mieli swój honor i takich
              barbarzyńskich metod nie stosowali, poza tym Palestyna nigdy nie była państwem
              • 1europejczyk "Palestyna nigdy nie była państwem" Kosowo rowniez 07.03.08, 00:09
                "poza tym Palestyna nigdy nie była państwem"

Rozne kryteria do podobnych sytuacji:
                ta na BW trwa od przeszlo pol wieku i nic.
                Tej w Kosowie duzo mniej dramatycznej wystarczylo niepelne 10 lat !

Re: Ostatni atak palestyńskich bojownikow o wolno
                --
                • abhaod Re: "Palestyna nigdy nie była państwem" Kosowo ro 07.03.08, 10:59
                  a gdzie ty to wyczytałeś, że jestem przeciwko państwu palestyńskiemu ?
            • absztyfikant [...] 06.03.08, 22:44
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • mama_motyla Re: Ostatni atak palestyńskich bojownikow o wolno 06.03.08, 22:51
              chyba zle zrozumiałeś to co napisałam, jestem jak najbardziej pro palestyńska i
              zgadzam sie z Toba całkowicie
      • marysia57 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 10.03.08, 21:55
        Tak sie konczy zabijanie Palestynczykow. Liczba Ostatnich ofiar
        Palestynskich przeszlo 130 osob, tak czy inaczej teraz ofiar
        SMIERTELNYCH jest okolo 140 .Przeszlo Sto trzydziesci Palestynczykow
        i 8 Izraelczykow. To do czego doprowadza bandytyzm , arogancja i
        okupacja.
        "absztyfikant napisał: Jak rozwalili WT
        > C
        > w Nowym Jorku to tez
        tanczyli."
        Tak, tanczyli. Nawet jedna pani na tasmie nagrala z okna swojego
        apartamentu w NY City jak kilku skakalo na dachu furgonetki a TV FAX
        pokazalo reportaz na temat "tanczenia". Tyle ze "tancerzami " nie
        byli Palestynczycy tyklo IZRAELCZYCY.
    • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:14
      www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3516031,00.html
    • abhaod jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 06.03.08, 22:30
      marionetki arabskich nacjonalistów i faszoislamistów
      www.apostatesofislam.com/media/video/stoning_video_100kbps.wmv
    • abhaod Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:41
      mama_motyla napisała:

> kurrrrrrrrrr palestyńskich terrorystów????

śniło mi się, że jestem, motylem i już nie wiem, czy jestem motylem, czy
      człowiekiem....
      serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34216,4906768.html
      • mama_motyla Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:56
        abhaod,
        przypomnij sobie jak to izraelskie dzieci podpisywały bomby dla libańskich
        dzieci w zeszłym roku...
        to a propos Twojego linku

co do Twojego snu, to rzeczywiście, trudno wywnioskować kim jesteś naprawde, bo
        ani cech motylich, ani człowieczych nie widzę bo Twoich postach
        • abhaod Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:59
          może jakieś konkrety? zamiast lewackich haseł?
          • mama_motyla Re: abhaod 06.03.08, 23:03
            lewicowskie hasła?
            pokaż, gdzie? ojejku...

nudny facet jesteś, naprawde
            • abhaod Re: abhaod 06.03.08, 23:05

www.wrzuta.pl/audio/3kauqAhj3s/dj_lysy_-_osrane_gacie
              • mama_motyla Re: abhaod 06.03.08, 23:15
                na Twój poziom ;)
        • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 22:59
          Libanskich dzieci? Izrael rozpierniczal wtedy kryjkowki broni Hezbollahu. A to,
          ze oni trzymaja w nich dzieci to jest ich znana strategia. Nawet jesli Izrael
          zbombarduje sklad broni i straca trotyl i giwery, to przynajmniej wygraja opinie
          publiczna.
          • mama_motyla Re: tak, Libańskich dzieci 06.03.08, 23:04
            nei udawaj ze nie widziałeś tych zdjęć, Ty co tak, dzielnie śledzisz wszystkie
            wydarzenia w tych stronach...
          • fidel111 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:06
            absztyfikant napisał

Nawet jesli Izrael
            > zbombarduje sklad broni i straca trotyl i giwery, to przynajmniej
            wygraja opinie publiczna.
            -------
            przypomnę tylko, że w ubieglym roku europejska opinia publiczna
            uznala , że państwem najbardziej zagrażającym światowemu pokojowi
            jest Izrael.
            • abhaod Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:08
              i to ty jesteś tą opinią fidelciu?
            • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:09
              Opinia publuiczna, hehehe.
              Arabowie maja rope i wiecej kasy na propagande. Przypominam Ci, ze masa
              publiczna to ciemny lud, ktoremu mozna wscisnac wszystko. Zobacz ilu ludzi
              wierzy w UFO, feng-shui, tarota, paranormalne uzdrowienia czy horoskopy.
              • mama_motyla Re:absztyfikant 06.03.08, 23:16
                jak Cię czytam Kotuś to nawet ja bym w UFO uwierzyła :))))))
                • absztyfikant Re:absztyfikant 06.03.08, 23:21
                  I vice versa.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=87&w=67744521&a=68607738
                  Zostaw ty polskie kobiety w spokoju...
              • fidel111 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:25
                absztyfikant napisał:

> Opinia publuiczna, hehehe.
                > Arabowie maja rope i wiecej kasy na propagande. Przypominam Ci, ze
                masa
                > publiczna to ciemny lud, ktoremu mozna wscisnac wszystko. Zobacz
                ilu ludzi
                > wierzy w UFO, feng-shui, tarota, paranormalne uzdrowienia czy
                horoskopy.
                >--------------------

to Ty pierwszy użyłeś opinii publicznej jako argumentu
                • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:28
                  Pokazalem tylko jak swiat islamu urabia bezrozumnych przezuwaczy chleba na calym
                  swiecie kreujac sie na ofiare.
          • goldbaum A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:28
            absztyfikant napisał:

> Libanskich dzieci? Izrael rozpierniczal wtedy kryjkowki broni Hezbollahu. A to,
            > ze oni trzymaja w nich dzieci to jest ich znana strategia.

Tak wygladaly te "Kryjowki broni" w ktorych "trzymali dzieci"
            www.artikel20grundgesetz.de/61_Biermann_Beirut_Juli_2006.jpg
            cache.boston.com/bonzai-fba/AP_Photo/2006/07/25/1153838745_3296.jpg
            • mama_motyla Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:31
              ooo zdjęcia są faktami
              • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:32
                ja też:) bardzo :)))) tak powinno wyglądać każde gniazdo Hizbollahu
                • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:35
                  abhaod napisał:

> ja też:) bardzo :)))) tak powinno wyglądać każde gniazdo Hizbollahu

Naprawde wesolku?
                  holocaustpictures.files.wordpress.com/2007/04/jewishmanshot.jpg
              • dana33 Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 00:22
                pewnie. szczegolnie dobrymi faktami sa te niespecjalnie dobrze
                sfalszowane zdjecia. te sa genialnymi dowodami wprost. na klamstwa
                arabskie.
                • iamhotep Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 07:31
                  Tiaaaa ciucius. Zbombardowany Bejrut to prawdziwe "arabskie
                  klamstwo". A sama jeszcze tak niedawno sie chelpilas tutaj jak to
                  dobrze IDFowi bombardowania Bejrutu szly. A teraz mowisz, ze
                  to "arabskie klamstwo". Cos z pamiecia nie tak, ciucius?
                  • dana33 Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 09:29
                    z pamiecia u mnie swietnie. pisalam o bombardowaniu w beirucie 2
                    dzielnic tylko. dzielnic w ktorych mieszkali hizballaki i tam tez
                    mieli swoje rozne "biura" i arsenaly broni. reszta beirutu byla
                    nienaruszona. w polnocnych dzielnicach ludzie sobie na plazy
                    siedzieli i kawke w kawiarniach pili. facio.... ja to mialam w tv
                    dzien w dzien, te obrazki z beirutu.... i te falsze arabskie to znam
                    az do znudzenia.
                • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 10:24
                  dana33 napisała:

> pewnie. szczegolnie dobrymi faktami sa te niespecjalnie dobrze
                  > sfalszowane zdjecia. te sa genialnymi dowodami wprost. na klamstwa
                  > arabskie.

O to, to... Ja tez znalazlem takie jedno niespecjalnie dobrze sfalszowane
                  zdjecie. Nu genialny dowod wprost.

www.bufata-chemie.de/reader/ig_farben/pics/4-2-2_01_tor_auschwitz.jpg
              • chris-joe mama_motyla 07.03.08, 04:02
                Nie, droga pani, zdjecia nie sa faktami. Zdjecia udowodnia dzis racje kazdego.
                Zwlaszcza na Bliskim Wschodzie.

Chcesz rozmowy? Let's have it!

Nie wiem, czy bylo dobrym pomyslem zakladanie panstwa Izraeal w 48. Nie wiem
                zreszta, co bylo wowczas dobrym pomyslem. I czy lat 40te wogole mogly miec
                dobre pomysly.
                Z faktu powstaje jednak fakt. I trzeba z nim zyc.
                Chcesz sledzic gdzie byl blad pierworodny? -Sledz. Ja probowalem.
                Pierworodnego bledu nie znalazlem. Ty tez nie znajdziesz. Kto byl pierwszy?
                Kto manipulowal mapa regionu? Czyj byl jaki interes? Kto dzielil i rzadzil?
                Kto nie mial juz domu i musial go znalezc? Na dobre, czy na zle.

Dzis, panstwo Izrael jest faktem. Ponad 3 pokolenia tam wyrosly. Powiesz im
                -potrafilabys?- wynocha! Gdzie znowu? Na Magadan? Bierzcie torby na Madagaskar?

Badz rzeczowa: jaka jest twoja propozycja?

Izrael (z ktorego istnieniem musimy sie pogodzic) usilowal isc na kompromisy.
                (Nie zmuszaj mnie do cytowania historii!). Sasiedzi na zgode nigdy nie byli
                gotowi. A jesli juz, to tylko w obliczu mozliwosci ewidentnej kleski.

Od lat juz wielu na kazde zdjecie i relacje z koszmarnej masakry po jednej
                stronie, jest zdjecie i relacja z podobnej masakry po drugiej. I odwrotnie. I
                odwrotnie.
                Panstwo Izrael obwieszcza, ze nie cofnie sie przed niczym, by swe istnienie
                bronic. Sasiedzi obwieszczaja, ze nie cofna sie przed niczym, by je zlikwidowac.

Znow pytam- co proponujesz? Madagaskar?

Jestem tez przerazony permanentna juz sytuacja w regionie. Nie widze jej jednak
                w twych latwych kategoriach- "zly Izrael", "dobrzy Palestynczycy".

Kiedys tak to widzialem- przez glupia krotka chwile, gdy mialem dwadziescia pare
                lat i wierzylem w ewidentne dobro i ewidentne zlo. A ze jestem zdecydowana
                lewica, do dzis- ktos gdzies mi to "zlo" usilowal wskazac.

Dzis, gdy widze przetaczajace sie raz po raz demonstracje uliczne w moim
                Montrealu -arafatki and all- przeciw jakiemus kolejnemu przestepstwu armii
                izraelskiej, to mam chec do nich dolaczyc. Ale sobie obiecalem, ze nie dolacze,
                poki nie zobacze choc jednej tak ochoczej demonstracji przeciw kolejnemu
                zbombardowaniu szkolnego autobusu w Izraelu, kolejnej masakrze w izraelskim
                pasazu handlowym, kolejnej przypadkowej restauracji wysadzonej w powietrze. A
                do dzis nie widzialem.
                A ty widzialas? A jesli tak- dolaczylas do niej?

Na Bliskim Wschodzie pytania sa bardziej skomplikowane niz oferowane nam odpowiedzi.

Wiec nie daj sie latwo zwiesc i uwazaj, by twoj motyl, nie okazal sie byc jakas
                przerazajaca larwa.
                • iamhotep Re: Chris 07.03.08, 06:50
                  >Panstwo Izrael obwieszcza, ze nie cofnie sie przed niczym, by swe
                  >istnienie bronic.

I by "swego istnienia bronic" trzeba im bylo zalozyc najwieksze we
                  wspolczesnych czasach getto, tym razem dla Palestynczykow, okupowac
                  palestynskie tereny, niszczyc i grabic ich mienie, budowac
                  nielegalne osiedla na nielegalnie okupowanych terenach ....?
                  • jasiekiera Re: Chris 07.03.08, 08:46
                    nonsensy opowiadasz.
                    Getto dla Palestynczykow -bzdura, gdzie jest to getto?
                    • iamhotep Re: Chris 07.03.08, 17:35
                      jasiekiera napisał:

> nonsensy opowiadasz.
                      > Getto dla Palestynczykow -bzdura, gdzie jest to getto?

Gaza, Betlehem, Wschodnia Jerozolima ....
                      W takim Betlehem otoczonym przez Izrael ze wszystkich stron murem i
                      drutem kolczastym jest tylko JEDNA BRAMA wjazdowa i nikt ale to
                      nikt, zaden Palestynczyk, zaden pobozny zagraniczny turysta w drodze
                      do stajenki przez nia nie przejdzie bez uprzedniej zgody Izraela. A
                      Betlehem jest przeciz palestynskie. Jesli jest palestynskie dlaczego
                      Izrael decyduje o losach Palestynczykow.

www.poica.org/editor/case_studies/view.php?recordID=547
                      • dana33 Re: Chris 07.03.08, 19:52
                        hahahaha...... ales link dal, iamhotep....... palestynski link...
                        nu, nie moge.....
                        zlotko.... ja to mieszkam 10 minut samochodem od bethlehemm.... znam
                        to miasteczko jak wlasna kieszen.... znam okolice i jakos nie widze
                        tam ani muru wokol bethlehem, ani muru wokol wschodniej jerozolimy,
                        do ktorej nie ma problemu wjechac z zachodniej, "bram" wjazdowych
                        jest kilka, dokladnie tak samo jak bylo zawsze. natomiast tak duzo
                        turystow w drodze do "stajenki" (tu padlam dostownie ze smiechu), to
                        nie ma tam od chwili przejecia bethlehem przez autonomie...
                        facio, bredzisz niesamowicie...
                        • iamhotep Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 20:28
                          ty mieszkasz, tak naprawde, ze murow nie widisz?
                          www.ippnw-students.org/ReCap/ReCap2005-Wall.html
                          Biskup Canterburry jakims palestynskim pomylencem musi chyba byc
                          potepieajac mur, ktorego wedlug ciuciusia nie ma.
                          www.cwnews.com/news/viewstory.cfm?recnum=48360

• iamhotep Re: Doszukalas sie juz tych murow, ciucius? 07.03.08, 20:55
                            National Geogrphic nie mial problemu.

ngm.nationalgeographic.com/2007/12/bethlehem/anderson-photography
                            • dana33 Re: Doszukalas sie juz tych murow, ciucius? 07.03.08, 22:16
                              sliczne zdjecia, zlotko.... naprawde..... fajny ten mur, nie uwazasz?
                              nu, ale widzisz sam, ze nie okraza calego bethlehem. z mojej strony
                              go nie widac. ale napewno gdzies tam jest. bogu dzieki, ze jest...
                              jakby nie bylo, 80% mniej zamachow w israelu.... lepszy tez chyba,
                              niz bombardowania gazy, nie?
                              zlotko..... ty z twojego fotela to nie widzisz zupelnie wyraznie, co
                              tu jest.... widzisz letko metnie...
                              • iamhotep Re: Doszukalas sie juz tych murow, ciucius? 08.03.08, 04:09
                                No to co, jest mur czy go nie ma, ciucius? Pare postow temu
                                twierdzilas, ze muru nie ma, teraz ... ze go nie widzisz?

A ponizej, ciucius w swej najlepszej formie..
                                >"bogu dzieki, ze (mur) jest... jakby nie bylo, 80% mniej zamachow w
                                >israelu.... lepszy tez chyba, niz bombardowania gazy, nie?

Gdzie Gaza a gdzie Bethlehem, ciucius?

I tacy jak ty maja czelnosc pomawiac innych o zbrodnie przeciw
                                ludzkosci????

• chris-joe Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 21:00
                            Iamhot, w dyskusje o murze, badz jego braku, sie nie bede wdawal.
                            Jednakze: z pewnoscia mozna spisac niekonczaca sie liste wystepkow strony
                            izraelskiej, mozna tez skomilowac taka liste dla wystepkow strony
                            palestynsko-arabskiej. Ktora lista bylaby dluzsza i makabryczniejsza? Nie wiem.
                            Jednak sam fakt komplilacji jednej tylko listy i ciskanie jej w twarz jako
                            dowodu diabelskosci jednej ze stron konfliktu dowodzilby jednej tylko rzeczy:
                            stronniczosci mianowicie i wygodnego dla wlasnej tezy kompilatora ignorowania
                            zlozonosci konfliktu.

Izrael jest panstwem funkcjonujacym w stanie oblezenia przez WSZYSTKICH niemal
                            swych sasiadow od lat 50. Ten kraj od pieciu dekad jest w stanie wojny! Wojna
                            niestety oznacza liczne lamanie praw, konwencji, brutalizacje zycia. Czy wojne
                            prowadzi USA, Rosja, Polska, Francja, czy Izrael.
                            Prawda jest wiec, ze i strona izraelska dopuszcza sie czynow brutalnych. Wiedza
                            o tym i Izraelczycy. Niektorzy na ten stan rzeczy wyrazaja zgode, inni nie. W
                            Izraelu jest mnostwo obywatelskich organizacji (zydowskich i mieszanych), ktore
                            monitoruja poczynania armii, organizuja protesty i marsze, wszczynaja akcje
                            prawne i sadowe.
                            O podobnych akcjach i organizacjach wsrod wrogich Izraelowi panstw regionu nie
                            slyszalem.
                            Czy wynika to z tego, iamhot, ze tam nie ma czego oprotestowywac? Ze rece
                            panstw arabskich w konflikcie z Izraelem sa nieskazitelnie czyste?
                            Nawet cytowany przez ciebie ARIJ ma siedzibe w... Izraelu.
                            Czy w jakimkolwiek kraju arabskim znajdziesz analogiczna organizacje
                            monitorujaca postepowanie strony arabskiej w tym konflikcie? O tym, by skladala
                            sie ona np. z Zydow w tych krajach zamieszkalych nawet nie smiem marzyc.

Tak, mnie tez przeraza brutalnosc tej wojny- po obu stronach konfliktu (tych
                            stron zreszta jest wiele).

I podziwiam Izrael, ze mimo 5 dekad wojny, w TAKIM regionie, nie przeistoczyl
                            sie on w jakas makabryczna wojskowa dyktature. Ze w jego parlamencie zasiadaja
                            takze poslowie arabscy, ktorzy -co wiecej!- otwarcie niekiedy przyjmuja postawe
                            wroga panstwu, ktoremu teoretycznie maja sluzyc. I nie jest to wielka afera, bo
                            izraelska demokracja niezle funkcjonuje. Mimo wszystko.
                            • abhaod Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 21:12
                              nie rzucajcie pereł przed świnie....
                              www.racjonalista.pl/kk.php/s,5760
                              • chris-joe Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 21:20
                                Wszystko sie zgadza, abhaod, tyle ze ja tez jestem lewicowy liberal :)
                                • dana33 Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 22:22
                                  ja ciebie chris bardzo pardon, ale pierwszy raz w moim dlugim zyciu
                                  widze takiego lewicowego liberala....
                                  moze tak zalozysz swoja partie w israelu? przydalaby sie taka.. :)))
                                • abhaod Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 22:57
                                  może niezbyt precyzyjnie się wyraziłem, bo poglądami się zbytnio (jeżeli w
                                  ogóle) nie różnimy, perły były skierowane do ludzi pokroju goldbauma i
                                  iamhotepa, pozdrawiam serdecznie :)
                                  na dokładkę :-)
                                  www.racjonalista.pl/kk.php/s,5048
                          • dana33 Re: Ciucius to gdzie 07.03.08, 22:10
                            nu, to z drugiej strony.... z mojej strony nie ma zadnego muru,
                            zlotko.... jako ze nic nie jest zamkniete ze wszystkich stron...
                            to nie getta, nawet jak bardzo chcesz w to uwierzyc i wmowic innym..
                            mur nie okraza hermetycznie nic. nu, ale pisz dalej... zawsze
                            chetnie poczytam twoje dokladne informacje...
                • jasiekiera Re: mama_motyla 07.03.08, 08:43
                  bardzo rozwazne uwagi chris-joe.
                • dana33 Re: mama_motyla 07.03.08, 09:33
                  i tak trzymac, chris.... to jest postawa czlowieka porzadnego, ktory
                  nie daje sie poniesc emocjom, tylko szuka prawdy i rownowagi.
                  chapeau...
                  pozdrowienia z jerozolimy
        • dana33 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 00:19
          motylkowa..... nic nie podpisywaly.... NAPISALY na tych bombach
          "do nasralli z miloscia"..... nu, chyba ze wg ciebie nasrallah to
          dziecko, to wtedy owszem, pisaly do dzieci libanskich...
          • goldbaum Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 10:43
            dana33 napisała:

> NAPISALY na tych bombach "do nasralli z miloscia".....

Dobrze wiedzac, w kogo te bomby trafia. Pogratulowac wychowania!
            www.thewe.cc/thewei/&/&/images5/atrocities/lebanon_genocide_19.jpe
        • rockofages Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 00:51
          motylkowa ty nie wiesz chyba ze dzieci izraelskie podpisujac dedykacje dla
          swoich rowiesnikow w Libanie mialy niesamowite przezycia instynktu bronienia
          sie.Izraelski IDF ktory zastrzelil 3 letnie dziecko ktore sie zaplatalo za
          blisko muru zastrzelil bo sie tyl;ko bronil,ale zeby bylo pewne ze mial racje
          sie bronic to nawet w sadzie powiedzial ze za drugim razem gdyby takie dziecko
          zobaczyl tez by zabil na miejscu.Sad izraelski go uniewinnil-na zasadzie ze mial
          sie prawo bronic.
    • mama_motyla Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 06.03.08, 22:50

Postrzelali sobie do dzieci

przypomnij sobie ostatnie gościnne "występy" Izraela w Kanie... tam dzieci nie
      było, prawda?
      • abhaod Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 06.03.08, 22:55
        ty to jakaś artystka coooo? lubisz występy? szczególnie dzieci, obładowanych
        trotylem i wysyłanych przez rodziców,z niewiernymi, do Allaha?
        • mama_motyla Re: abhaod 06.03.08, 23:11
          jakby Tobie rodziców wybito jak w rzeźni, zgwałcono siostry i torturowano braci
          to co byś zrobił?
          zresztą samobójców nikt nie zmusza, oprócz rozpaczy i konieczności walki z wrogiem
          • absztyfikant Re: abhaod 06.03.08, 23:13
            Nie klam albo sie doucz. Skoncz z ta propaganda. oczywiscie, ze ich sie do tego
            zmusza piorac im mozgi odkad naucza sie chodzic. I kazdej rodzinie zamachowca
            placi sie potezny szmal. I nie pie.. ze rozpacz kaze im mordowac dzieci.
          • dana33 Re: abhaod 07.03.08, 00:14
            ale brednie piszesz, motylkowa.... mezunio ci brain wash zrobil,
            nie? oni to umieja....
        • iamhotep Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 07.03.08, 00:12
          abhoad:
          > ty to jakaś artystka coooo? lubisz występy? szczególnie dzieci,
          >obładowanych trotylem i wysyłanych przez rodziców,z niewiernymi, do
          >Allaha?

Tiaaaa ciucius, IDF rozprawia sie z NIUZBROJONYMI Palestynczykami na
          ich WLASNEJ ZIEMI ... szlachetniej ... z powietrza. Zdjecia
          widziales wyzej.
          • dana33 Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 07.03.08, 00:17
            ty to twoje nieuzborojnymi palestynczykami mozesz napisac nawet
            fontem 28, prawdy to jednak nie zmieni....
            wam dzisiaj tutaj odbilo wszystkim nie? nu, i tak trzymac...
            • dana33 Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych 07.03.08, 00:18
              aaaa, ten dzisiaj, co zabil 8, to tez byl nieuzbrojony zupelnie. tak
              sobie z palca strzelil, nie?
    • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:41
      znam go z innych, stamtąd go pogonili z jego ustawicznymi przekrętami, rodzaj
      islamofaszysty
      • absztyfikant Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:43
        I na kazda krytyke islamistow wyciaga Hitlera i Holocaust. Ostatnio napisal, ze
        Arabowie sa tak samo bezbronni jak Zydzi w czasie Zaglady. Mala wesz.
        • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:48
          absztyfikant napisał:

> Ostatnio napisal, ze Arabowie sa tak samo bezbronni jak Zydzi w
          > czasie Zaglady.

Tak powiedzialem? No to sie pomylilem.
          Arab z kalaszem jest wobec helikoptera, ktorego nawet nie widzi(!) o wiele
          bardziej bezbronny, od setki zydow eskortowaych przez czterech
          emerytow z jednostrzalowymi mauserami.

Czy moze widzisz to inaczej?
          • absztyfikant :(((((((((( 06.03.08, 23:53
            Tak, widze to inaczej. Kraje arabskie maja bardzo nowoczesna bron.

www.protestwarrior.com/images/tshirts/muslim_land.jpg
            Terrorysci z Hezbollahu rozbijaja sie po poludniowym Libanie luksusowymi
            Mercedesami. A ci ktorzy nie maja super broni uzywaja swoich dzieci wypchanych
            trotylem i wysylaja do do Izraela. Potem ladnie kasuja szmal od braci islamskiej.

Zamach sprzed kilku lat, o nim juz malo kto pamieta...
            www.youtube.com/watch?v=GAA8XbRjpVo
            • goldbaum Re: :(((((((((( 06.03.08, 23:56
              absztyfikant napisał:

> Tak, widze to inaczej. Kraje arabskie maja bardzo nowoczesna bron.

No to ja tez widze to "inaczej". Zydzi amerykanscy mieli w 1939 roku bardzo
              nowoczesna bron.
    • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:43
      abhaod napisał:

> no cóż, pokazałeś swoją prawdziwą mordę

Ojej. Cos cie opuscil dobry humorek wesolku.
      Te ofiary juz cie tak nie smiesza?
      • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:45
        cieszysz się coooo? dziwne to doprawdy forum, na którym faszystom pozwala się na
        tego rodzaju komentarze
        • goldbaum Wy to jednak dajecie czadu... 06.03.08, 23:51
          abhaod napisał:

> cieszysz się coooo?

Ja? Czytasz czasami to, co piszesz czlowieczyno?
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=76657073&a=76661521
          > dziwne to doprawdy forum, na którym faszystom pozwala się na
          > tego rodzaju komentarze

W rzeczy samej!
          • abhaod Re: Wy to jednak dajecie czadu... 06.03.08, 23:55
            koleś, choćbyś nie wiem jak manipulował, to widać dokładnie co myślisz, nie
            tylko Hizballahu, także Hamasu, i to jak najszybciej
            • goldbaum Re: Wy to jednak dajecie czadu... 07.03.08, 00:02
              abhaod napisał:

> koleś, choćbyś nie wiem jak manipulował, to widać dokładnie co
              > myślisz,

No to i dobrze, ze wreszcie "widzisz", co o tobie mysle.
        • iamhotep Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:56
          abhaod:
          >dziwne to doprawdy forum, na którym faszystom pozwala się n
          > a tego rodzaju komentarze

Doprawdy bardzo dziwne to forum ... narod wybrany szczezy zeby w
          glupawych usmieszkach z niedoli OKUPOWANEGO przezen ludu a kiedy
          narodowi wybranemu przypomina sie jeszcze tak niedawna wlasna
          niedole to przypominajacy jest .... "faszysta" (????).
          • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:58
            iamhotep napisała:

> Doprawdy bardzo dziwne to forum ... narod wybrany szczezy zeby w
            > glupawych usmieszkach z niedoli OKUPOWANEGO przezen ludu a kiedy
            > narodowi wybranemu przypomina sie jeszcze tak niedawna wlasna
            > niedole to przypominajacy jest .... "faszysta" (????).

Mnie to u nich ciagle na na nowo zdumiewa!
            Sami w kolko powtarzaja faszystowskie frazesy ale jak widac wobec Arabow to sie
            chyba nie liczy. "Faszyzm" to jest tylko wtedy, gdy jest to wymierzonew nich samych.
            • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 10:57
              a jakieś konkrety? bo wy ciągle jak katarynki " biedny naród samobójców,
              uciskany przez żydów", a że ich ofiarami w 95% są cywile to już was nie
              obchodzi, ja myślę, że to taka przypadłość umysłowa, która nazywa się
              "trolling", i oczywista domieszka faszyzmu
              pl.wikipedia.org/wiki/Trolling
              • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 11:11
                abhaod napisał:

> a jakieś konkrety?

Chetnie:

"arabowie to rasa okrutna, prymitywna, bez wyksztalcenia, majaca za glowny cel
                tylko i wylacznie mordy na "innych"

"arabowie tylko klamia klamstwa maja w genach
                nie wierze zadnej informacji podawanej przez
                arabow.... za duzo klamali... za duzo klamia dalej... i beda klamac
                jeszcze duzo lat.... tak juz maja.... geny, geny, "

"bardzo mi przykro, ze 80% arabow popiera terroryzm i tym samym tez sa
                terrorystami" "bo wlasnie te 80% terrorystow to bym gladko zlikwidowala"

"jak zobaczysz gdzies jakas petycje przeciwko
                meczetom i zalewaniem europy przez islam, to daj mi znow remez....
                podpisze natychmiast: niech bedzie skrajnie prawicowa, nazistowska"

"my wiemy, co trzeba robic. wy ciagle bawicie sie w tzw. demokracje.
                zeby uratowac demokracje, trzeba o niej na krotki czas zapomniec."

"to obejmie cala europe... wszystko juz dawno przygotowane..."
                "cala europa siedzi na beczce dynamitu..."

"cala rodzina do samolotu i po zabawie.
                ale to musi byc zrobione teraz, natychmiast... nie ma juz czasu na
                myslenie, omawianie, nowe prawa, parlament, opozycja i wszystko
                dookola. nie ma na to juz czasu. pisze o tym od lat.... nie ma juz
                czasu..."

itd. itd. itd....

Wystarczy zmienic adresata tych wypowiedzi z arabow na zydow i masz teksty
                zywcem wyciagniete z hitlerowskich pismidel.

Cos jeszcze?
              • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 11:16
                abhaod napisał:

> a że ich ofiarami w 95% są cywile to już was nie obchodzi,

Masz na mysli zydow? Zgadza sie. Szczegolnie podczas ich agresji na Liban bylo
                to widac. Przytlaczajaca wiekszosc ofiar po stronie libanskiej to cywile
                podczas, gdy Hizbolla zabijala niemal wylacznie tych tzw. (pozal sie boze)
                "zolnierzy".
                • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 11:20
                  bredzisz jak zwykle, ile ci płacą? czy to tak z fantazji ?
                  • dana33 Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 11:24
                    nie, nie, nie fantazja..... fanatyzm, abhaod, fanatyzm i nienawisc
                    do zydow. wsrod ofiar israelskich w libanie bylo wiecej cywili, niz
                    zolnierzy. rowniez arabskich cywili. milion israelczykow zmuszonych
                    bylo do opuszczenia swoich domow.
                    eh, szkoda czasu na gadanie z tym typem.....
                    • goldbaum I znow tylko klamstwa i klamstwa... 07.03.08, 11:31
                      dana33 napisała:

> nie, nie, nie fantazja..... fanatyzm, abhaod, fanatyzm i nienawisc

Dobrze sie podsumowalas.

> wsrod ofiar israelskich w libanie bylo wiecej cywili, niz
                      > zolnierzy.

I po co te klamstwa?
                      "Durch die Raketenangriffe der Hisbollah wurden 44 Zivilisten getötet
                      "Insgesamt 119 israelische Soldaten wurden seit Beginn der Feindseligkeiten am
                      12. Juli getötet"

przetlumacze ci bo nie znasz niemieckiego:
                      "Przez ataki rakietowe Hisbollah smierc ponioslo 44 cywili"
                      "Od poczatku dzialan 12. lipca 2006 lacznie zabitych zostalo 119 izraelskich
                      "zolnierzy""
                  • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 11:27
                    Doinformuj sie nieco o bilansie ofiar agresji Izraela na Liban.
                    Po stronie sraela zginelo 119 tzw. "zolnierzy" i 44 cywili.

O takim stosunku ilosci ofiar uzbrojonych do nieuzbrojonych te "bohatyry" moga
                    tylko marzyc. W najlepszym, wypadku stosunek ten jest odwrotnoscia podanego.
                    • abhaod Re: A ten sie znow dwoi i troi 07.03.08, 17:18
                      zobacz goldi, niektórzy widzą tą "wojnę" jako próbę zbudowania arabskiego
                      supermocarstwa pod przywództwem Iranu, ty na pewno do nich nie należysz :)))
                      • absztyfikant Abhaod sprawdz prosze poczte /nt 07.03.08, 17:23

• abhaod Re: Abhaod sprawdz prosze poczte /nt 07.03.08, 17:37
                          Dzięki za zaproszenie, zajrzę od czasu do czasu :-)
    • goldbaum Re: A ten sie znow dwoi i troi 06.03.08, 23:44
      absztyfikant napisał:

> To nasz forumowy islamista,

Dawniej to sie to nazywalo "zyd" :-))))
    • nor70 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 06.03.08, 23:58
      Jak by Palestynczycy mieli czołgi i samoloty (tak jak Izrael) ,nimi
      by się bronili.Nie mają to muszą się bronić w sposób dla nich
      dogodny.W koncu to Izrael zająl ziemie palestyńskie, a nie odwrotnie.
      trzeba zrozumiec to tylko odwet za ostatnie mordy na palestyńskich
      dzieciach,kobietach ogólnie bezbronnych cywilach.
      • absztyfikant Ohohoho 07.03.08, 00:02
        Palestynskie????????/Wtedy nie bylo zadnej palestyny i Palestynczykow. Byly
        rozne plemniona arabskie, ktore wczesniej okupowala Turcja, a pozniej Anglicy.
        No i Anglicy podzielili mandat na strone zydowska i arabska. Izrael jest
        uzwawany przez wieksozsc krajow swiata, ONZ i nawet przez kilka panstw
        arabskich. Co ty majaczysz koles? "Palestynczycy" mieli juz kilka razy
        proponowane wlasne panstwo. Za kazdym razem odpowidali wojna i mordowaniem
        niewinnych ludzi. O rzeziach na arabskich chrzescijanach nie wspomne. Wytluklu
        prawie wszystkich chrzescijanskich Arabow w Betlejem czy nazarecie. O czym ty
        mowisz? Goldbaum cie wezwal na pomoc?
        • goldbaum Re: Ohahaha 07.03.08, 00:08
          "Żydów nikt nie wysiedlał - oni w Palestynie zostali, i to z nimi walczyli
          syjoniści zakładający państwo Izrael w roku 1948. I walczą do dzisiaj."

"Zdaniem Shlomo Zanda właśnie wtedy odebrano Palestynę prawowitym, odwiecznym
          właścicielom. Syjonizm sprowadzałby się więc do uzurpacji i zawłaszczenia kraju
          przez ludzi nie mających do niego żadnych praw."

:-)))))))))))))))))
          www.haaretz.com/hasen/spages/959229.html
          • absztyfikant Re: Ohahaha 07.03.08, 00:15
            www.terrorismawareness.org/islamic-mein-kampf/
            • goldbaum Re: Ohahaha 07.03.08, 10:27
              www.jewish-conspiracy.com/images/protok17.GIF
        • nor70 Re: Ohohoho 07.03.08, 00:16
          www.nsnrpoland.fora.pl/polityka-i-gospodarka,30/syjonistyczne-zbrodnie-na-bliskim-wschodzie,25.html
      • dana33 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 00:26
        hahahaha..... wyskoczyl jak filip z konopii.... jakie ziemie
        palestynskie???? do 67 gaza byla pod okupacja egiptu, a west bank
        pod okupacja jordanii.... jakos wtedy ci tzw. palestynczycy nie
        wrzeszczeli nic o wlasnym kraju, okupacji i uciemiezania ich. a jak
        ich traktowali juz wtedy egipcjanie, to zesmy widzieli w ostatnich
        tygodniach, jak zamkneli im granice....
        ty to kolego bardzo nieudacznie manipulujesz tutaj....
        • rockofages Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 01:07
          gruba-Palestynczycy ktorzy sie zowia takze Arabami chca miec wlasna
          ziemie,ziemie ktora im ine odbiera izraela bo trzeba pobudowac ekspansywnie
          nastepne osiedla okupacyjne,gruba dzisiaj sie to nazywa ziemie okupacyjne-czyli
          zionazisci okupuja ziemie nie swoje-co znaczy gruba ze przedzej czy pozniej
          trzeba sie z tamtad zbierac.
          Do Polski nie radze ci tez przyjezdzac.Takich jak ty Polska napewno nie
          potrzebuje chyba ze sie nauczysz ulice sprzatac i chodniuki prostowac.
      • b1oody Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 09:12
        nor70 napisał:

> Jak by Palestynczycy mieli czołgi i samoloty (tak jak Izrael) ,nimi
        > by się bronili.Nie mają to muszą się bronić w sposób dla nich
        > dogodny.W koncu to Izrael zająl ziemie palestyńskie, a nie odwrotnie.
        > trzeba zrozumiec to tylko odwet za ostatnie mordy na palestyńskich
        > dzieciach,kobietach ogólnie bezbronnych cywilach.

Czołgi i samoloty miał Egipt i Syria w 1967 i 1973, jak się okazało pomimo
        przewagi liczebnej i jakościowej nie udało im się pokonać Izraela także trza
        było zmienić taktykę, a to doprowadziło do sami wiecie czego.
        • jasiekiera Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 10:30
          do skonczenia wojny, uznania Izraela i ustanowienia stosunkow dyplomatycznych. I
          o to przeciez chodzi.
        • goldbaum Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 15:10
          b1oody napisał:

> Czołgi i samoloty miał Egipt i Syria w 1967 i 1973, jak się okazało pomimo
          > przewagi liczebnej i jakościowej nie udało im się pokonać Izraela

Jakiej znow przewagi "jakosciowej"?

Anglicy albo Francuzi juz 200 lat wczesniej kontrolowali potezne polacie Afryki
          i Azji za pomoca malenkich kontyngentow wojskowych wyposazonych w lekka bron.

Juz od XVIII wieku o wyniku zmagan w wojnach (szczegolnie kolonialnych)
          decydowala nie przewaga liczebna a zachodnia technologia i w jeszcze wiekszym
          stopniu zachodnie know how.

Zydzi wyksztalceni w europejski sposob mieli przeciwko sobie analfabetow
          tkwiacych mentalnie czesto w sredniowieczu.
          I to ma byc powod do dumy?
          • absztyfikant Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 16:02
            A ZSRR po przegranej wojnie szesciodniowej wrzeszcal na Arabow, ze dali im
            najnowoczesniejsza bron, a im sie nie chcialo walczyc i tlukli sie miedzy soba
            zamiast skoncentrowac sie na "imperialistycznym Izraelu"!:) Mam na polce
            propagandowe ksiazki PZPR-u, gdzie obficie cytowane sa stanowiska sowieckiej
            dyplomacji i tak tam stoi napisane.
          • b1oody Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 20:23
            goldbaum napisał:

> Jakiej znow przewagi "jakosciowej"?

pl.wikipedia.org/wiki/Wojna_sze%C5%9Bciodniowa
            Przeczytaj zestawienie sprzętu walczących stron.
    • 1europejczyk "Postrzelali sobie do dzieci... Islamskie ..." 07.03.08, 00:20
      A kto tam nie strzela do dzieci ?
      Moze izraelscy zolnierze ?!
      Desperacka determinacja Palestynczykow wobec wlasnej 50-letniej niemocy zrobila
      reszte.
      Izraelczycy swoja bezkompromisowa postawa skutecznie im w tym pomagaja.

"Islamskie fanatyczne bydlo."

Po tym Ci jest lepiej ?
      To nic nie zapowiada zmian nie tylko w najblizszej przyszlosci.

Re: jak zwykle napadli na nieuzbrojonych
      • abhaod Re: "Postrzelali sobie do dzieci... Islamskie ... 07.03.08, 11:09
        facet, czytaj okiem, a nie brzuchem, gdzie ja napisałem "fanatyczne bydło"? to
        islamofaszyści, paniał?
    • listekklonu Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 07:22
      > kurrrrrrrrrr palestyńskich terrorystów????

Jesteś najzwyczajniej w świecie głupia. Inaczej tego nie potrafię określić.
      • 2-gi Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 09:12
        a czego jeszcze nie potrafisz wyrocznio?
    • goldbaum Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzmu" 07.03.08, 10:31
      Za pomoca bomb zrzucanych na bezbronnych cywili.
      • b1oody Re: Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzm 07.03.08, 10:48
        goldbaum napisał:

> Za pomoca bomb zrzucanych na bezbronnych cywili.
        >
        >

Chyba najpopularniejszy slogan ostatnich lat, chociaż tak gwoli ścisłości
        terroryści to w zasadzie cywile, w końcu nie należą do armii.
        • dana33 Re: Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzm 07.03.08, 10:54
          jasssssssne..... tam tylko cywile. jedyny terrorystatam, to byl
          general de arafat..... wprawdzie samozwanczy general, ale jakby nie
          bylo mundur (bez zadnych oznak) nosil i pistoletem wymachiwal. na
          smierc posylal innych. sam sobie umarl w wygodnym, francuskim lozku.

natomiast w israelu wszyscy sa zolnierzami. 5-letnie dziecko w
          autobusie w drodze do przedszkola tez jest zolnierzem. i niemowlak,
          ktoremu matke zabili w kawiarni, tez oczywiscie jest, nawet oficerem.
          • goldbaum Re: Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzm 07.03.08, 11:01
            dana33 napisała:

> jasssssssne..... tam tylko cywile.

Nie. Nie tylko. Ale Izrael morduje bardzo wielu cywili, w tym nawet dzieci.

> natomiast w israelu wszyscy sa zolnierzami. 5-letnie dziecko w
            > autobusie w drodze do przedszkola tez jest zolnierzem.

Ktos cos tak chorego napisal? Kto i gdzie?
            Poki co natknalem sie tylko na rownie chory belkot o dzieciach arabskich, ktore
            w wieku 5 lat sa ponoc masowymi mordercami.
            • abhaod Re: Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzm 07.03.08, 11:11

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34216,4906768.html
              • goldbaum Re: Takie wlasnie sa skutki "zwalczania terroryzm 07.03.08, 11:19
                raport.blox.pl/resource/antysyjonistyczny.jpg
              • dana33 tak wlasnie wyglada fanatyzm goldbauma.... 07.03.08, 11:22
                on nie wiedzi tego, ze zydzi w europie nigdy nie robili atakow
                samobojczych w krajach, w ktorych zyli, nigdy nie strzelali do
                nikogo, nigdzie nie prowadzili terroru.... tego ten fanatyk i
                manipulator nie widzi. nu, tak juz ma.... nawet litosci dla drania
                nie mam....
                • goldbaum tak wlasnie wyglada fanatyzm dany 07.03.08, 11:36
                  dana33 napisała:

> on nie wiedzi tego, ze zydzi w europie nigdy nie robili atakow
                  > samobojczych w krajach, w ktorych zyli, nigdy nie strzelali do
                  > nikogo, nigdzie nie prowadzili terroru....

Theodor Herzl (ikona syjonizmu)
                  "(...) Nie można właściwie nic skutecznego przeciw nam uczynić. Na dole
                  proletaryzujemy się na wywrotowców, tworzymy podoficerów wszystkich
                  rewolucyjnych partii, a równocześnie ku górze wzrasta nasza straszna potęga
                  pieniądza (...)"

"Przy 2-procentowym udziale Zydow w ogole ludnosci Rosji 39% komisarzy czeka
                  stanowili Zydzi. Udzial Zydow w czeka byl wyzszy od udzialu rdzennych Rosjan,
                  ktory wynosil 36%. Na Ukrainie ich odsetek wynosil nawet 75%."
                  "W siedmiosobowym biurze politycznym bolszewikow bylo czterech Zydow: Trocki,
                  Kamenjew, Ziowjew, Sokolnikow"
                  "Wysoki odsetek Zydow wsrod tworcow komunizmu nie ograniczal sie tylko do
                  Rosji. W 1924 sposrod 6 przywodcow partii komunistycznej 4 a wiec dwie trzecie
                  bylo Zydami. W Wiedniu wsrod 137 Austro-marksistow bylo 81 czyli 60% Zydow."
                  "Mord dokonany na carze Mikolaju II i jego rodzinie zostal zlecony przez Zyda
                  Jakoba Swerdlowa i wlasnorecznie wykonany przez Zyda Chaimowica Jurowskiego"

"Dalej w artykule opisy zamachow terrorystycznych przeprowadzonych przez Zydow
                  i wypowiedzi o koniecznosci "eliminacji" 10 milionow Rosjan, "fizycznej
                  eliminacji burzuazji" itd. itd."
                  • b1oody Re: tak wlasnie wyglada fanatyzm dany 07.03.08, 13:54
                    W kontekście rewolucji październikowej (ogólnie komunizmu) nie ma chyba
                    sensu pisać w kategoriach żydzi, a raczej bolszewicy.
                    • goldbaum Re: tak wlasnie wyglada fanatyzm dany 07.03.08, 15:04
                      A dlaczego niby, skoro akurat zydzi odegrali tam tak kluczowa role mimo ich tak
                      znikomej liczby?
                      W kontekscie TERRORU bolszewickiego, realizowanego przez CzeKa ma nawet
                      szczegolny sens.

Przeczytaj uwaznie:

"Przy 2-procentowym udziale Zydow w ogole ludnosci Rosji 39% komisarzy czeka
                      stanowili Zydzi. Udzial Zydow w czeka byl wyzszy od udzialu rdzennych Rosjan,
                      ktory wynosil 36%. Na Ukrainie ich odsetek wynosil nawet 75%."
                      "W siedmiosobowym biurze politycznym bolszewikow bylo czterech Zydow: Trocki,
                      Kamenjew, Ziowjew, Sokolnikow"
                      "Wysoki odsetek Zydow wsrod tworcow komunizmu nie ograniczal sie tylko do
                      Rosji. W 1924 sposrod 6 przywodcow partii komunistycznej 4 a wiec dwie trzecie
                      bylo Zydami. W Wiedniu wsrod 137 Austro-marksistow bylo 81 czyli 60% Zydow."
                      "Mord dokonany na carze Mikolaju II i jego rodzinie zostal zlecony przez Zyda
                      Jakoba Swerdlowa i wlasnorecznie wykonany przez Zyda Chaimowica Jurowskiego"

"Dalej w artykule opisy zamachow terrorystycznych przeprowadzonych przez Zydow
                      i wypowiedzi o koniecznosci "eliminacji" 10 milionow Rosjan, "fizycznej
                      eliminacji burzuazji" itd. itd."
                      • jasiekiera Re: tak wlasnie wyglada fanatyzm dany 07.03.08, 15:51
                        tylu zydow i ani jednego araba, ciekawe o czym to swiadczy?
                        • absztyfikant Muzulmanin Goldbaum dalej o Hitlerze nawija 07.03.08, 15:57
                          ttp://www.ynetnews.com/PicServer2/02012008/1404146/1.jpg_wh.jpg

I tak to:
                          www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3516031,00.html
                          A tutaj o zamordowanych dzieciach:
                          www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3516126,00.html
                          Zdelegalizowac islam!
                          • goldbaum Gdzie znow tego Hitlera widzisz? 07.03.08, 16:17
                            Masz jakas obsesje.
                        • goldbaum Re: tak wlasnie wyglada fanatyzm dany 07.03.08, 16:10
                          jasiekiera napisał:

> tylu zydow i ani jednego araba, ciekawe o czym to swiadczy?

O szczegolnych sklonnosciach zydow do terroryzmu i burzenia istniejacego porzadku?

I skad niby ci arabowie mieli sie wziac w Europie i Rosji 100 lat temu?
                  • rusek11 godbaum 08.03.08, 05:14
                    ten cytat:
                    "> "Przy 2-procentowym udziale Zydow w ogole ludnosci Rosji 39%
                    komisarzy czeka
                    > stanowili Zydzi. Udzial Zydow w czeka byl wyzszy od udzialu
                    rdzennych Rosjan,
                    > ktory wynosil 36%..."

jest do dupy, latwo to moge udowodnic.
                    szukaj innych argumentow ten jest chybiony.
    • abhaod Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 07.03.08, 11:15
      doucz się, zamiast bełkotać
      pl.wikipedia.org/wiki/Izrael
    • leon7073 Re: Ostatni atak palestyńskich terrorystów miał m 15.03.08, 01:17
      Araby Palestynscy maja 24 panstwa Arabskie w kturych zyc.
      Izrael nic nie zabral Arabom Palestinskim
      West Bank byl zabrany Jordanczykom a Gaza Byla zabrana Egypcjanom to
      co Araby Palestynscy chca od Zydow?
      Dlaczego Araby Palestynscy nie zadali tych ziemi jak Jordanczycy i
      Egypcjanie nieli je?
      Dlaczego Jordanczycy i Egipcjanie nie Dali tych ziemi Arabom
      Palestinskim jak oni je mieli?
      Chyba dlatego ze Jordanczycy i Egipcjanie wiedzieli ze te ziemje nie
      naleza do Arabow Palestinskich, to dlaczego zydzi maja im je dac?
      Pomysl BABO!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka