ossey 09.01.09, 16:42 Dlaczego nie...mordowanie z premedytacja cywili jest zbrodnia wojenna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-k islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 16:52 jakos Jzraelczycy w to nie wierza, ze mozna postawic przed trybunal islamskich bandytow z hamasu odpowiedzialnych za wieloletnie ostrzeliwanie rakietami ludnosci cywilnej w Izraelu - wiec postanowili wziac sprawe w swoje rece. Teraz mozesz bezsilnie trzepac nozkami i przygladac sie rozwojowi wydarzen :) PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 16:58 zacznijmy od poczatku...najpierw Izarel dokonal masakry i wyrzucil Palestynczykow z ich ziemi...pozniej byla reakcja Palestynczykow na te zbrodnicze dzialania Zydow. Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:07 gdzie do szkolki chodzil i ile klas ukonczyl ossey? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:znajdziesz to w kazdym podreczniku 09.01.09, 17:11 histori kazdego kraju...poza tym podrecznikiem z Izraela. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 21:43 przypominam, ze Zydzi ucza w swoich szkolach o historii islamskiej okupacji Ziemi Swietej... Islamuski zas nic nie ucza o zydoskiej obecnosci na tych ziemiach od 3000 lat. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 22:02 xymphora.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 22:05 Historia Ziemi Swietej to przde wszystkim historia Turkow, Arabow , chrzescijan , Rzymian , Gerkow....Zydzi to epizod i to bardzo dawny. Problem Ziemi Swietej to obecnosc Zydow na tych terenach jako zorganizowana masa w latach przede wszystkim po II WS. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej 09.01.09, 22:09 twoje klamstwa sa juz lekko nudne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=89558602&a=89575823 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:36 ossey napisał: > zacznijmy od poczatku...najpierw Izarel dokonal masakry i wyrzucil > Palestynczykow z ich ziemi...pozniej byla reakcja Palestynczykow na te > zbrodnicze dzialania Zydow. zacznijmy od poczatku naprzód był chaos a duch BOZY unosił sie nad wodami Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:za co? Za to bronia swojej ziemi i swoich 09.01.09, 17:56 pl.wikipedia.org/wiki/Nazaret pl.wikipedia.org/wiki/Baqa-Jat pl.wikipedia.org/wiki/Umm_al-Fahm ci jakos sie umnieja dogadac i przystosowac Izrael to tez ziemia Żydów istniału tu panstwa Żydowskie Palestynskiego nie było nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 19:22 ktora nalezala do 1500 lat do Arabow a wczesniej do Rzymian. Ziemia Swieta to kultura trzech wielkich cywilizacji rzymskiej,greckiej i arabskiej. Ziemia ta zostala przez Zydow podbita ...pozniej Zydow podbili. Zydzi maja takie samo prawo do tej ziemi jak my do Berlnia. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 19:26 cywilizacji rzymskiej,greckiej i arabskiej arabowie tez ja podbili grecy i rzymianie tez Berlin nigdy do Polski nie nalezał nie mamy do niego żadnych praw nie bylo nigdy panstwa Palestynskiego a Żydowskich panstw na tej ziemi było kilka,było Krolestwo Jerozlolimskie które było chrzescijankim krajem ale Palestynczycy NIGDY PANSTWA NIE UTWORZYLI Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:36 pierwotne siedziby plemion hebrajskich sa zupelnie gdzie indziej. Po drugie tego typu rozwazania co kto mial 2 tys lat temu sa idiotyczne. Wg tego typu myslenia nam nalezy sie Berlin bo siedziby plemiona Slowian Zachodnich obejmowaly rowniez tereny dawnego ...NRD. Nie mozna wyrzucac i mordowac kogos kierujac sie racjami histori starozytnej. Zydzi moga mieszkac na tych ziemiach ale w ramach normalnych cywilizowanych zasadach...np w ramach panstwa palestynskiego obojga narodow. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:44 now łasnie liczy sie kto ja ma teraz maja ja żydzi arabowie i tak maja duzo ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:54 Mozna kogos okrasc bo ma i tak duzo pieniedzy? Jesli juz to Zydzi powinni zaplacic bardzo duze pieniadze w ramach odszkodowan z tytulu strat moralnych,historycznych i utraconych zyskow dzis i w przyszlosci.... np 10 bln Euro. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:02 człowieku pochodz sobie po ulicach w polskich miastach w samym Rzeszowie przed wojna jedynym Polakiem mieszkajacym na rynku był Kosciuszko(pomnik) reszta to Zydzi i do kogo nalezą te kamienice co z takim zapałem bronisz tych ciapatych po co co cie to obchodzi? ja generalnie z Żydami nie przepadam ale jak leja tyach islamistów to mi to nie przeszkadza zwłaszcza ze w tej sprawie racja jest po ich stronie Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:15 Po co?... moze dlatego ze nie lubie zlodzieji ,lichwiarzy naciagaczy i zwyklych oszustow....i cieszmy sie ze ten problem u nas zostal rozwiazany a Arabom zyczmy powodzenia wiedzac co to znaczy diaspora zydowska we wlasnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:20 jak chcesz oddawac te ziemie palestenczykom co nie mieszkaja tam od 50lat to badz konsekwentny oddaj te kamienice zydom w Rzeszowie i i wielu innych miastach oddaj Ziemie odzyskane Niemcom jak juz jestes taki sprawieliwy bo Bóg Żyd które spotkasz po smierci powie ci byłes sprawiedliwy w Palestynie ale dlaczego zabrakło ci tej sprawiedliwosci nad odra i nysa luzycka? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:27 Arabowie sami sobie wezma nie pytajac sie nikogo...to tylko kwestia czasu. 50 czy 80 lat w histori to nic nie znaczy. Wczesniej czy pozniej skonczy sie pomoc USA i w tedy Zydzi beda mieli problem...bardzo duzy problem. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:33 skonczy sie ropa i to arabowie beda mieli problem bardzo duzy problem Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:35 ale to juz bedzie po rozwiazaniu problemu zydowskiego na BW. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:41 może tak może nie narazie sie nie zanosi Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 21:59 W historii nic nie ma stalego. Podobnie bedzie i tu . Pytanie na ktore nie znamy odpowiedzi to... kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 22:02 ossey napisał: > W historii nic nie ma stalego. Podobnie bedzie i tu . Pytanie na ktore nie znam > y > odpowiedzi to... kiedy? a moze Żydzi podbija caly półwysep arabski? Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 22:25 Nawet zakladaja taki scenariusz ( nierealistyczny )ze podbija. to nalezy postawic pytanie czy sa wstanie utrzymac podbite tereny. Jak wiesz nawet utzrymanie podbitego Libanu w latach 80 bylo dla Izaela niemozliwe. Wynika to ze Izrael posiada niewielka ilosc wojski tzw mobilnych mogacych stacjonowac poza granicami wlaciwego kraju. Utrzymanie polwyspu arbskiego wymaga sil w granicach 300 - 400 tys zolnierzy. Maksymalne mozliwosci mobilizacyjne Izraela wynosza ok 500 tys zolnierzy wliczjac to sily policyjne , lotnictwo ,logistyke marynarke wojenna. Oczywiscie Izrael takie sily moze zmobilizowac na bardzo krotki czas...pozniej kraj zacznie przymierac glodem a po gospodarce zostana wspomnienia. Jest jeszcze jeden problem...aby kraj sie rozwijal i nie zostal doprowadzony do ruiny gospodarczej liczba wojsk i policji nie moze przekraczac 1% populacji co w przypadku Izraela wynosi ok 40 tys. Pewnych rzeczy nie da sie oszukac niezaleznie od chojnosci sojusznikow. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k widze, islamizm przeslania Ci myslenie. hloopcze? 09.01.09, 22:28 nie jestem rzewuskim - gwoli scislosci. jasne - ze sobie - z ciebie zartowal :))) tym niemniej twoj a-polityzny belkot zaczyna byc zabawny :) Izrael nie zamierza zajmowac Polwyspu Arabskiego - bo i po co? natomiast ma dostateczna ilosc sil - by sie samemu - przed dziadostwem islamskim obronic :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: widze, islamizm przeslania Ci myslenie. hloop 09.01.09, 22:46 Najpierw niech Izrael zwróci strefę Gazy prawowitemu właścicielowi - Egiptowi. Chyba, że koniecznie potrzebuje eksperymentalnego KL o którym żydowscy siepacze będą pisać rozprawy naukowe w stylu "Jak zakatrupić możliwie dużo Arabów jedną bombą", albo "Ile wytrzyma 1.5mln ludzi bez absolutnie czegokolwiek". Odpowiedz Link Zgłoś
j-k a-historyczny belkot 09.01.09, 22:55 posraldescu napisała: > Najpierw niech Izrael zwróci strefę Gazy prawowitemu właścicielowi - Egiptowi. - a-historyczny belkot to czesc Ziemi Swietej nie majaca z Egiptem NIC wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: a-historyczny belkot 09.01.09, 22:58 ale to by bylo wyjscie tylko czy Egipt by tego chciał? watpie Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: a-historyczny belkot 09.01.09, 23:04 rzewuski1 napisał: > ale to by bylo wyjscie > tylko czy Egipt by tego chciał? > watpie i slusznie. to bylo ZADNE wyjscie (dla Egiptu) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 Re:Zydzi tez ja podbili 10.01.09, 01:37 <>Tyle zaplacic ,to nawet podatnik amerykanski nie jest w stanie ,zwlaszcza w dobie kryzysu... :-))))) <>Odpowiadasz na: ossey napisał: > Mozna kogos okrasc bo ma i tak duzo pieniedzy? Jesli juz to Zydzi powinni > zaplacic bardzo duze pieniadze w ramach odszkodowan z tytulu strat > moralnych,historycznych i utraconych zyskow dzis i w przyszlosci.... np 10 bln > Euro. --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
kynos1 Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 20:23 Berlin - "Założony w IX wieku przez plemiona słowiańskie (gród Kopanica przy ujściu rzeki Dahme do Szprewy, dziś dzielnica Köpenick) i określany łacińską nazwą Berolina, która według jednej z hipotez pochodzi od słowiańskiego bór i rolina. W rzeczywistości nazwa Berlin najprawdopodobniej, według hipotezy Reinholda Trautmanna, jest zniekształconą nazwą Bralin (za czym przemawia m.in. zapis w dokumencie z 1215 roku nazwy miejscowości jako Braline) i pochodzi od nazwy osobowej Bral, czyli skróconej formy słowiańskiego imienia złożonego Bratosław." Odpowiedz Link Zgłoś
j-k tak bylo. 09.01.09, 22:21 tyle - ze Slowianie pogodzili sie z utrata ziem na Zachod od Odry. Zydzi z utrata Ziemi Swietej , ziemi Zydow - nie pogodzili sie nigdy :) Odpowiedz Link Zgłoś
kynos1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:16 > tyle - ze Slowianie pogodzili sie z utrata ziem na Zachod od Odry A moze powinnismy brac przyklad ze 'starszych braci w wierze'? Olać zdrowy rozsadek - jezeli cos co jest napisane w Torze (kawałku Starego Testamentu) z przed ponad 2000 lat jest w dniach dzisiejszych wykładnią usprawiedliwiającą działania Żydów, to może my również powinnismy upomnieć sie o swoje? Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:18 przecież mamy Szczecin nigdy nie był nasz Odpowiedz Link Zgłoś
kynos1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:33 Nie o tym pisalem - chodzilo mi o to, ze jezeli kryterium posiadania własności ziem, ktore naleza do danej nacji określone są w pismach, które powstały w czasach historycznych, to my Polacy (jezeli kierowalibysmy sie takimi samymi kryteriami określania położenia swoich ziem - jak Żydzi), powinnismy uznac, ze ziemie polozone w okolicach Berlina są nasze. A to przecie glupie. Chociaz w przypadku Izraela jest to stosowane po dzis dzien. Odpowiedz Link Zgłoś
yurek11111 rzewuski, czy maca to placek? 10.01.09, 01:39 RE:rzewuski1 napisał: lubie placki --------------------------------------------------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 19:16 Slusznie . zacznijmy od poczatku. Zydzi mieszkaja w swojej Ziemi Swietej od 3000 lat. az 1300 lat temu przyszli okupanci islamscy na czele z niejakim maczo.metem (podejrzewanym o pedofilstwo) i roszcza sobie prawa do tej ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: I co z tego? 09.01.09, 19:28 Oni ta ziemie podbili a od 2 tys lat administracyjnie ta ziemia nie nalezala do panstwa Izrael bo takiego nie bylo. Zydzi byli rowniez i w innych panstwach...rowniez i w Polsce ( i jescze sa). Czyzby tez mieli prawo do naszej ziemi na podobnych zasadach co w Palestynie? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej. 09.01.09, 21:40 wiem, ze lubisz belkotac, hloopcze, jak wielu islamuskow na tym forum :) ale mne to ne zaima :) i Izraela - z tego co wiem - tez :))) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: smieszny jestes 09.01.09, 22:01 ale tu juz taki folklor kazdego forum. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:06 i pamietaj :) to ja jestem dla ciebie Panem Doktorem znajacym historie Ziemi Swietej historie Izraela i historie islamskiej okupacji falszywego proroka maczo.meta od 1300 lat a ty jestes, hloopcze, dziecieciem bez po0jecia o historii... Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:10 Wez sie nie osmieszj ...twoja wiedza z zakresu histori jest na pozimie liceum i to kiepskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:13 kontynuacja islamskiego belkotu nic i tu nie pomoze - hloopcze. Nie jestem Zydem. natomiast akceptacja islamskiej okupacji Ziemi Swietej od 1300 lat - zwie sie islamskim imperializmem Tfuj, jak zawaze, Dr. J.k. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:30 Gdyby nie pomoc USA z Izraela zostałaby mokra plama. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:33 Od roku 1968 - od zdobycia pierwszej bomby atomowej - juz nie. nieuku. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:39 Ciekawe spostrzeżenie. Wynika z niego, że tarcza antyrakietowa powinna służyć przede wszystkim do obrony przed rozbójniczymi działaniami Izraela. Przecież ma bombe. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. cd.. 09.01.09, 22:56 bedzie jednak sluzyc do obrony przed islamskimi banfdytami z teheranu... takie zycie :) bardzo cierpisz? Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. cd.. 09.01.09, 23:03 Jaki fundator takie przeznaczenie tarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:40 Obecność Żydów w Palestynie była kwestionowana zawsze a nie tylko w czasach Mahometa. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 23:02 Obecnosc Polakow we Wroclawiu tez byla kwestionowana :) No i co? Odpowiedz Link Zgłoś
krytykantka07 Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 10.01.09, 10:23 j-k napisał: > Slusznie . zacznijmy od poczatku. > Zydzi mieszkaja w swojej Ziemi Swietej od 3000 lat. Akurat! Żydzi na tej ziemi nie mieszkali jako ludzie wolni. Zawsze tam byli niewolnikami! > az 1300 lat temu przyszli okupanci islamscy na czele z niejakim > maczo.metem (podejrzewanym o pedofilstwo) i roszcza sobie prawa > do tej ziemi. Akurat! To religia Żydowska stworzyła Mahometa i islam. I to Żydzi już dawno by zrozumieli gdyby ludzie nie cofnęli sie w rozwoju w XXI wieku. Wystarczy uznac tylko Hitlera za kolejnego ( po Mahomecie ) proroka żydowskiego JHWH i odebrać Żydom wszystko. Ich religia tworząca patologie jest antysemicka. Sam JHWH jest antysemicki. I Żydzi dobrze o tym wiedzą... Żydzi pokazali to, co stosuje sie w obecnych czasach czyli triumf propagandy... Wszystko, co chcieli osiągnąć osiągnęli najpierw we własnych głowach... Przykładem nieistniejące królestwo Saby i królowa, której u Salomona nigdy nie było... To królestwo to kraj, którego Żydzi pożądali, a nie mieli siły, aby go zdobyć. Zastosowali więc marketing... Odpowiedz Link Zgłoś
yann17 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:34 j-k napisał: > jakos Jzraelczycy w to nie wierza, ze mozna postawic przed trybunal > islamskich bandytow z hamasu odpowiedzialnych za wieloletnie > ostrzeliwanie rakietami ludnosci cywilnej w Izraelu - wiec > postanowili wziac sprawe w swoje rece. > > Teraz mozesz bezsilnie trzepac nozkami i przygladac sie rozwojowi > wydarzen :) > > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki. ------------- Izrael ma coraz gorsza prasę - nawet w USA zaczynają go miec powoli dość, tak że w jego interesie leży zachowanie elementarnego umiaru w działanich militarnych. Jak Ruscy wkroczyli do Gruzji to jęczałes tu jaką straszną zbrodnie popełnili, podczas gdy tam prawie nie było ofiar cywilnych ( po stronie gruzńskiej, bo ofiary wśród Osetyjczyków raczyłeś przemilczeć ), troche wystraszonych uciekinierów i to wszystko. Tu natomiast dokonuje się masakra ludności cywilnej, realizowana z premedytacją i w sposób , który wywołuje oburzenie na całym swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 17:43 bardzo ciekawy artykol. www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=623 Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 19:21 Izrael nie twierdzi ze przeprowadza operacje pokojowa jasno mowi ze to czas wojny brednie i nic wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 22:32 Odkąd Michalkiewicz udziela się dla O. Rydzyka poziom jest wypocin obniżył się do poziomu temperatury za oknem. Jest poniżej zera. Odpowiedz Link Zgłoś
posraldescu Re: z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? 09.01.09, 22:37 P. Michalkiewicz pisze swoje wypociny tylko i wyłącznie pod kątem przydatności do emisji w Radiu Maryja. A ono słynie z tego, że dużo się tam gada, ale nic z tego nie wynika. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? 09.01.09, 22:44 Napisz z jaka teza Michalkiewicza sie nie zgdzasz i dlaczego? Dla "niesluchaczy RM" chyba te pytanie jest banalnie proste. Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 22:36 j-k napisał: > > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki. Ale jestem szpiclem kropki.. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:00 gloubiboulgomm napisał: > j-k napisał: > > > > > > > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki. > > Ale jestem szpiclem kropki.. Gdybym nim byl - to jeden telefon i na tym forum, hloopcze, by cie nie bylo :)) Zreszta moge to uczynic - i to nie poprzez mila mi Krope... tylko po co ? by cie pognebic? zaden zysk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
gloubiboulgomm Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:05 j-k napisał: > > Zreszta moge to uczynic - i to nie poprzez mila mi Krope... > tylko po co ? > by cie pognebic? > zaden zysk :))) To ty jestes meerkatem? Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:06 gorzej. znam Adasia. nie obawiaj sie jednak - dla takich mieloczy nie zamierzam z tej znajomosci skorzystac :) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 00:23 > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki. a chciabys byc Zydem? ps. nie traktuj tego przynajmniej jako glupote;) Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 00:37 Każdy jest tym kim się rodzi . Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 03:32 dr J-K, Rzewuski i tylu innych przchodzac kolo kosciola spluwaja i mowia tfu! Nic dziwnego ze Radio Maryja i Michalkiewicz nie sa koszerni. Oni lubia krew nie swinska , musieliby pic wlasna, lubia krfew niewinnych dzieci palestynskich. Odpowiedz Link Zgłoś
enrque Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 10:08 "Niewinne dzieci palestyńskie" można sobie obejrzeć z karabinami, jak są indoktrynowane przez zaślepionych nienawiścią rodziców: patrz.pl/filmy/mlodzi-palestynscy-terrorysci Odpowiedz Link Zgłoś