Dodaj do ulubionych

Zbrodniarze izraelscu przed trybunal?

09.01.09, 16:42
Dlaczego nie...mordowanie z premedytacja cywili jest zbrodnia wojenna.
Obserwuj wątek
    • j-k islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 16:52
      jakos Jzraelczycy w to nie wierza, ze mozna postawic przed trybunal
      islamskich bandytow z hamasu odpowiedzialnych za wieloletnie
      ostrzeliwanie rakietami ludnosci cywilnej w Izraelu - wiec
      postanowili wziac sprawe w swoje rece.

Teraz mozesz bezsilnie trzepac nozkami i przygladac sie rozwojowi
      wydarzen :)

PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki.
      • ossey Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 16:58
        zacznijmy od poczatku...najpierw Izarel dokonal masakry i wyrzucil
        Palestynczykow z ich ziemi...pozniej byla reakcja Palestynczykow na te
        zbrodnicze dzialania Zydow.
        • markv501 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:07
          gdzie do szkolki chodzil i ile klas ukonczyl ossey?
          • ossey Re:znajdziesz to w kazdym podreczniku 09.01.09, 17:11
            histori kazdego kraju...poza tym podrecznikiem z Izraela.
            • j-k belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 21:43
              przypominam, ze Zydzi ucza w swoich szkolach o historii islamskiej
              okupacji Ziemi Swietej...

Islamuski zas nic nie ucza o zydoskiej obecnosci na tych ziemiach
              od 3000 lat.

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
              • kyle_broflovski Re: belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 22:02
                xymphora.blogspot.com/
              • ossey Re: belkot islamski ooseya :) 09.01.09, 22:05
                Historia Ziemi Swietej to przde wszystkim historia Turkow, Arabow , chrzescijan
                , Rzymian , Gerkow....Zydzi to epizod i to bardzo dawny.
                Problem Ziemi Swietej to obecnosc Zydow na tych terenach jako zorganizowana
                masa w latach przede wszystkim po II WS.
                • j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej 09.01.09, 22:09
                  twoje klamstwa sa juz lekko nudne.
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=89558602&a=89575823
        • rzewuski1 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:36
          ossey napisał:

> zacznijmy od poczatku...najpierw Izarel dokonal masakry i wyrzucil
          > Palestynczykow z ich ziemi...pozniej byla reakcja Palestynczykow
          na te
          > zbrodnicze dzialania Zydow.

zacznijmy od poczatku
          naprzód był chaos a duch BOZY unosił sie nad wodami
          • ossey Re:za co? Za to bronia swojej ziemi i swoich 09.01.09, 17:47
            rodzin?
            • rzewuski1 Re:za co? Za to bronia swojej ziemi i swoich 09.01.09, 17:56
              pl.wikipedia.org/wiki/Nazaret
              pl.wikipedia.org/wiki/Baqa-Jat
              pl.wikipedia.org/wiki/Umm_al-Fahm
              ci jakos sie umnieja dogadac i przystosowac

Izrael to tez ziemia Żydów
              istniału tu panstwa Żydowskie
              Palestynskiego nie było nigdy
              • ossey Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 19:22
                ktora nalezala do 1500 lat do Arabow a wczesniej do Rzymian. Ziemia Swieta to
                kultura trzech wielkich cywilizacji rzymskiej,greckiej i arabskiej.
                Ziemia ta zostala przez Zydow podbita ...pozniej Zydow podbili. Zydzi maja
                takie samo prawo do tej ziemi jak my do Berlnia.
                • rzewuski1 Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 19:26
                  cywilizacji rzymskiej,greckiej i arabskiej
                  arabowie tez ja podbili
                  grecy i rzymianie tez
                  Berlin nigdy do Polski nie nalezał
                  nie mamy do niego żadnych praw
                  nie bylo nigdy panstwa Palestynskiego
                  a Żydowskich panstw na tej ziemi było kilka,było Krolestwo
                  Jerozlolimskie które było chrzescijankim krajem
                  ale Palestynczycy NIGDY PANSTWA NIE UTWORZYLI
                  • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:36
                    pierwotne siedziby plemion hebrajskich sa zupelnie gdzie indziej.
                    Po drugie tego typu rozwazania co kto mial 2 tys lat temu sa idiotyczne.
                    Wg tego typu myslenia nam nalezy sie Berlin bo siedziby plemiona Slowian
                    Zachodnich obejmowaly rowniez tereny dawnego ...NRD.
                    Nie mozna wyrzucac i mordowac kogos kierujac sie racjami histori starozytnej.
                    Zydzi moga mieszkac na tych ziemiach ale w ramach normalnych cywilizowanych
                    zasadach...np w ramach panstwa palestynskiego obojga narodow.
                    • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:44
                      now łasnie liczy sie kto ja ma teraz
                      maja ja żydzi
                      arabowie i tak maja duzo ziemi
                      • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 19:54
                        Mozna kogos okrasc bo ma i tak duzo pieniedzy? Jesli juz to Zydzi powinni
                        zaplacic bardzo duze pieniadze w ramach odszkodowan z tytulu strat
                        moralnych,historycznych i utraconych zyskow dzis i w przyszlosci.... np 10 bln Euro.
                        • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:02
                          człowieku
                          pochodz sobie po ulicach w polskich miastach
                          w samym Rzeszowie przed wojna jedynym Polakiem mieszkajacym na rynku
                          był Kosciuszko(pomnik) reszta to Zydzi
                          i do kogo nalezą te kamienice
                          co z takim zapałem bronisz tych ciapatych
                          po co
                          co cie to obchodzi?
                          ja generalnie z Żydami nie przepadam ale jak leja tyach islamistów
                          to mi to nie przeszkadza zwłaszcza ze w tej sprawie racja jest po
                          ich stronie
                          • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:15
                            Po co?... moze dlatego ze nie lubie zlodzieji ,lichwiarzy naciagaczy i zwyklych
                            oszustow....i cieszmy sie ze ten problem u nas zostal rozwiazany a Arabom
                            zyczmy powodzenia wiedzac co to znaczy diaspora zydowska we wlasnym kraju.
                            • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:20
                              jak chcesz oddawac te ziemie palestenczykom co nie mieszkaja tam od
                              50lat
                              to badz konsekwentny
                              oddaj te kamienice zydom w Rzeszowie i i wielu innych miastach
                              oddaj Ziemie odzyskane Niemcom
                              jak juz jestes taki sprawieliwy
                              bo Bóg Żyd które spotkasz po smierci powie ci byłes sprawiedliwy w
                              Palestynie ale dlaczego zabrakło ci tej sprawiedliwosci nad odra i
                              nysa luzycka?
                              • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:27
                                Arabowie sami sobie wezma nie pytajac sie nikogo...to tylko kwestia czasu. 50
                                czy 80 lat w histori to nic nie znaczy. Wczesniej czy pozniej skonczy sie pomoc
                                USA i w tedy Zydzi beda mieli problem...bardzo duzy problem.
                                • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:33
                                  skonczy sie ropa i to arabowie beda mieli problem
                                  bardzo duzy problem
                                  • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:35
                                    ale to juz bedzie po rozwiazaniu problemu zydowskiego na BW.
                                    • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 20:41
                                      może tak może nie
                                      narazie sie nie zanosi
                                      • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 21:59
                                        W historii nic nie ma stalego. Podobnie bedzie i tu . Pytanie na ktore nie znamy
                                        odpowiedzi to... kiedy?
                                        • rzewuski1 Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 22:02

ossey napisał:

> W historii nic nie ma stalego. Podobnie bedzie i tu . Pytanie na
                                          ktore nie znam
                                          > y
                                          > odpowiedzi to... kiedy?

a moze Żydzi podbija caly półwysep arabski?
                                          • ossey Re:Zydzi tez ja podbili 09.01.09, 22:25
                                            Nawet zakladaja taki scenariusz ( nierealistyczny )ze podbija. to nalezy
                                            postawic pytanie czy sa wstanie utrzymac podbite tereny. Jak wiesz nawet
                                            utzrymanie podbitego Libanu w latach 80 bylo dla Izaela niemozliwe.
                                            Wynika to ze Izrael posiada niewielka ilosc wojski tzw mobilnych mogacych
                                            stacjonowac poza granicami wlaciwego kraju.
                                            Utrzymanie polwyspu arbskiego wymaga sil w granicach 300 - 400 tys zolnierzy.
                                            Maksymalne mozliwosci mobilizacyjne Izraela wynosza ok 500 tys zolnierzy
                                            wliczjac to sily policyjne , lotnictwo ,logistyke marynarke wojenna. Oczywiscie
                                            Izrael takie sily moze zmobilizowac na bardzo krotki czas...pozniej kraj zacznie
                                            przymierac glodem a po gospodarce zostana wspomnienia.
                                            Jest jeszcze jeden problem...aby kraj sie rozwijal i nie zostal doprowadzony do
                                            ruiny gospodarczej liczba wojsk i policji nie moze przekraczac 1% populacji co w
                                            przypadku Izraela wynosi ok 40 tys.
                                            Pewnych rzeczy nie da sie oszukac niezaleznie od chojnosci sojusznikow.
                                            • j-k widze, islamizm przeslania Ci myslenie. hloopcze? 09.01.09, 22:28
                                              nie jestem rzewuskim - gwoli scislosci.
                                              jasne - ze sobie - z ciebie zartowal :)))

tym niemniej twoj a-polityzny belkot zaczyna byc zabawny :)

Izrael nie zamierza zajmowac Polwyspu Arabskiego
                                              - bo i po co?

natomiast ma dostateczna ilosc sil - by sie samemu
                                              - przed dziadostwem islamskim obronic :)

• posraldescu Re: widze, islamizm przeslania Ci myslenie. hloop 09.01.09, 22:46
                                                Najpierw niech Izrael zwróci strefę Gazy prawowitemu właścicielowi - Egiptowi.
                                                Chyba, że koniecznie potrzebuje eksperymentalnego KL o którym żydowscy siepacze
                                                będą pisać rozprawy naukowe w stylu "Jak zakatrupić możliwie dużo Arabów jedną
                                                bombą", albo "Ile wytrzyma 1.5mln ludzi bez absolutnie czegokolwiek".
                                                • j-k a-historyczny belkot 09.01.09, 22:55
                                                  posraldescu napisała:

> Najpierw niech Izrael zwróci strefę Gazy prawowitemu
                                                  właścicielowi - Egiptowi.

- a-historyczny belkot

to czesc Ziemi Swietej nie majaca z Egiptem NIC wspolnego.
                                                  • rzewuski1 Re: a-historyczny belkot 09.01.09, 22:58
                                                    ale to by bylo wyjscie
                                                    tylko czy Egipt by tego chciał?
                                                    watpie
                                                  • j-k Re: a-historyczny belkot 09.01.09, 23:04
                                                    rzewuski1 napisał:

> ale to by bylo wyjscie
                                                    > tylko czy Egipt by tego chciał?
                                                    > watpie

i slusznie.
                                                    to bylo ZADNE wyjscie (dla Egiptu)
                        • yurek11111 Re:Zydzi tez ja podbili 10.01.09, 01:37
                          <>Tyle zaplacic ,to nawet podatnik amerykanski nie jest w
                          stanie ,zwlaszcza w dobie kryzysu... :-)))))
                          <>Odpowiadasz na:
                          ossey napisał:

> Mozna kogos okrasc bo ma i tak duzo pieniedzy? Jesli juz to Zydzi
                          powinni
                          > zaplacic bardzo duze pieniadze w ramach odszkodowan z tytulu strat
                          > moralnych,historycznych i utraconych zyskow dzis i w
                          przyszlosci.... np 10 bln
                          > Euro.

---------------------------------------------------------------
                  • kynos1 Re:Wlasnie to byla ziemia Zydow 09.01.09, 20:23
                    Berlin - "Założony w IX wieku przez plemiona słowiańskie (gród
                    Kopanica przy ujściu rzeki Dahme do Szprewy, dziś dzielnica Köpenick)
                    i określany łacińską nazwą Berolina, która według jednej z hipotez
                    pochodzi od słowiańskiego bór i rolina. W rzeczywistości nazwa Berlin
                    najprawdopodobniej, według hipotezy Reinholda Trautmanna, jest
                    zniekształconą nazwą Bralin (za czym przemawia m.in. zapis w
                    dokumencie z 1215 roku nazwy miejscowości jako Braline) i pochodzi od
                    nazwy osobowej Bral, czyli skróconej formy słowiańskiego imienia
                    złożonego Bratosław."

• j-k tak bylo. 09.01.09, 22:21
                      tyle - ze Slowianie pogodzili sie z utrata ziem na Zachod od Odry.

Zydzi z utrata Ziemi Swietej , ziemi Zydow
                      - nie pogodzili sie nigdy :)
                      • kynos1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:16
                        > tyle - ze Slowianie pogodzili sie z utrata ziem na Zachod od Odry
                        A moze powinnismy brac przyklad ze 'starszych braci w wierze'?
                        Olać zdrowy rozsadek - jezeli cos co jest napisane w Torze (kawałku
                        Starego Testamentu) z przed ponad 2000 lat jest w dniach dzisiejszych
                        wykładnią usprawiedliwiającą działania Żydów, to może my również
                        powinnismy upomnieć sie o swoje?

• rzewuski1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:18
                          przecież mamy Szczecin nigdy nie był nasz
                          • kynos1 Re: tak bylo. 09.01.09, 23:33
                            Nie o tym pisalem - chodzilo mi o to, ze jezeli kryterium posiadania
                            własności ziem, ktore naleza do danej nacji określone są w pismach,
                            które powstały w czasach historycznych, to my Polacy (jezeli
                            kierowalibysmy sie takimi samymi kryteriami określania położenia
                            swoich ziem - jak Żydzi), powinnismy uznac, ze ziemie polozone w
                            okolicach Berlina są nasze.
                            A to przecie glupie.
                            Chociaz w przypadku Izraela jest to stosowane po dzis dzien.
                          • yurek11111 rzewuski, czy maca to placek? 10.01.09, 01:39
                            RE:rzewuski1 napisał:
                            lubie placki
                            ---------------------------------------------------------------
        • j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 19:16
          Slusznie . zacznijmy od poczatku.
          Zydzi mieszkaja w swojej Ziemi Swietej od 3000 lat.

az 1300 lat temu przyszli okupanci islamscy na czele z niejakim
          maczo.metem (podejrzewanym o pedofilstwo) i roszcza sobie prawa
          do tej ziemi.
          • ossey Re: I co z tego? 09.01.09, 19:28
            Oni ta ziemie podbili a od 2 tys lat administracyjnie ta ziemia nie nalezala do
            panstwa Izrael bo takiego nie bylo. Zydzi byli rowniez i w innych
            panstwach...rowniez i w Polsce ( i jescze sa). Czyzby tez mieli prawo do naszej
            ziemi na podobnych zasadach co w Palestynie?

• j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej. 09.01.09, 21:40
              wiem, ze lubisz belkotac, hloopcze, jak wielu islamuskow
              na tym forum :)

ale mne to ne zaima :)

i Izraela - z tego co wiem - tez :)))

• ossey Re: smieszny jestes 09.01.09, 22:01
                ale tu juz taki folklor kazdego forum.
                • j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:06
                  i pamietaj :)
                  to ja jestem dla ciebie Panem Doktorem
                  znajacym historie Ziemi Swietej
                  historie Izraela
                  i historie islamskiej okupacji falszywego proroka maczo.meta
                  od 1300 lat

a ty jestes, hloopcze, dziecieciem bez po0jecia o historii...

• ossey Re: 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:10
                    Wez sie nie osmieszj ...twoja wiedza z zakresu histori jest na pozimie liceum i
                    to kiepskiego.
                    • j-k 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej cd... 09.01.09, 22:13
                      kontynuacja islamskiego belkotu nic i tu nie pomoze - hloopcze.

Nie jestem Zydem.

natomiast akceptacja islamskiej okupacji Ziemi Swietej
                      od 1300 lat - zwie sie islamskim imperializmem

Tfuj, jak zawaze, Dr. J.k.
          • posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:30
            Gdyby nie pomoc USA z Izraela zostałaby mokra plama.
            • j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:33
              Od roku 1968 - od zdobycia pierwszej bomby atomowej

- juz nie.

nieuku.
              • posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:39
                Ciekawe spostrzeżenie. Wynika z niego, że tarcza antyrakietowa powinna służyć
                przede wszystkim do obrony przed rozbójniczymi działaniami Izraela. Przecież ma
                bombe.
                • j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. cd.. 09.01.09, 22:56
                  bedzie jednak sluzyc do obrony przed islamskimi banfdytami
                  z teheranu...

takie zycie :)

bardzo cierpisz?
                  • cloclo80 Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. cd.. 09.01.09, 23:03
                    Jaki fundator takie przeznaczenie tarczy.
                    • j-k Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. cd.. 09.01.09, 23:04
                      niezla uwaga :)
          • posraldescu Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 22:40
            Obecność Żydów w Palestynie była kwestionowana zawsze a nie tylko w czasach
            Mahometa.
            • j-k 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 09.01.09, 23:02
              Obecnosc Polakow we Wroclawiu tez byla kwestionowana :)

No i co?
          • krytykantka07 Re: 3000 lat Zydow Ziemi Swietej. 10.01.09, 10:23
            j-k napisał:

> Slusznie . zacznijmy od poczatku.
            > Zydzi mieszkaja w swojej Ziemi Swietej od 3000 lat.

Akurat!
            Żydzi na tej ziemi nie mieszkali jako ludzie wolni.
            Zawsze tam byli niewolnikami!

> az 1300 lat temu przyszli okupanci islamscy na czele z niejakim
            > maczo.metem (podejrzewanym o pedofilstwo) i roszcza sobie prawa
            > do tej ziemi.

Akurat!
            To religia Żydowska stworzyła Mahometa i islam.
            I to Żydzi już dawno by zrozumieli gdyby ludzie nie cofnęli sie w
            rozwoju w XXI wieku.
            Wystarczy uznac tylko Hitlera za kolejnego ( po Mahomecie ) proroka
            żydowskiego JHWH i odebrać Żydom wszystko.
            Ich religia tworząca patologie jest antysemicka.
            Sam JHWH jest antysemicki.
            I Żydzi dobrze o tym wiedzą...
            Żydzi pokazali to, co stosuje sie w obecnych czasach czyli triumf
            propagandy...
            Wszystko, co chcieli osiągnąć osiągnęli najpierw we własnych
            głowach...
            Przykładem nieistniejące królestwo Saby i królowa, której u Salomona
            nigdy nie było...
            To królestwo to kraj, którego Żydzi pożądali, a nie mieli siły, aby
            go zdobyć.
            Zastosowali więc marketing...
      • yann17 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 17:34
        j-k napisał:

> jakos Jzraelczycy w to nie wierza, ze mozna postawic przed
        trybunal
        > islamskich bandytow z hamasu odpowiedzialnych za wieloletnie
        > ostrzeliwanie rakietami ludnosci cywilnej w Izraelu - wiec
        > postanowili wziac sprawe w swoje rece.
        >
        > Teraz mozesz bezsilnie trzepac nozkami i przygladac sie rozwojowi
        > wydarzen :)
        >
        > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki.
        -------------
        Izrael ma coraz gorsza prasę - nawet w USA zaczynają go miec powoli
        dość, tak że w jego interesie leży zachowanie elementarnego umiaru w
        działanich militarnych.

Jak Ruscy wkroczyli do Gruzji to jęczałes tu jaką straszną zbrodnie
        popełnili, podczas gdy tam prawie nie było ofiar cywilnych ( po
        stronie gruzńskiej, bo ofiary wśród Osetyjczyków raczyłeś
        przemilczeć ), troche wystraszonych uciekinierów i to wszystko.

Tu natomiast dokonuje się masakra ludności cywilnej, realizowana z
        premedytacją i w sposób , który wywołuje oburzenie na całym swiecie.
        • misterpee Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 17:43
          bardzo ciekawy artykol.

www.michalkiewicz.pl/tekst.php?tekst=623
          • rzewuski1 Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 19:21
            Izrael nie twierdzi ze przeprowadza operacje pokojowa
            jasno mowi ze to czas wojny
            brednie
            i nic wiecej
          • posraldescu Re: nawet pan Bog jest po stronie 09.01.09, 22:32
            Odkąd Michalkiewicz udziela się dla O. Rydzyka poziom jest wypocin obniżył się
            do poziomu temperatury za oknem. Jest poniżej zera.
            • ossey Re: z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? 09.01.09, 22:34
              • posraldescu Re: z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? 09.01.09, 22:37
                P. Michalkiewicz pisze swoje wypociny tylko i wyłącznie pod kątem przydatności
                do emisji w Radiu Maryja. A ono słynie z tego, że dużo się tam gada, ale nic z
                tego nie wynika.
                • ossey Re: z czym sie nie zgadzasz i dlaczego? 09.01.09, 22:44
                  Napisz z jaka teza Michalkiewicza sie nie zgdzasz i dlaczego?
                  Dla "niesluchaczy RM" chyba te pytanie jest banalnie proste.
      • gloubiboulgomm Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 22:36
        j-k napisał:

>

Ale jestem szpiclem kropki..
        • j-k Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:00
          gloubiboulgomm napisał:

> j-k napisał:
          >
          >
          >
          > >
          > > PS. Nie jestem Zydem - coby uprzedzic glupie ataki.
          >
          > Ale jestem szpiclem kropki..

Gdybym nim byl
          - to jeden telefon i na tym forum, hloopcze, by cie nie bylo :))

Zreszta moge to uczynic - i to nie poprzez mila mi Krope...
          tylko po co ?
          by cie pognebic?
          zaden zysk :)))
          • gloubiboulgomm Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:05
            j-k napisał:

>
            > Zreszta moge to uczynic - i to nie poprzez mila mi Krope...
            > tylko po co ?
            > by cie pognebic?
            > zaden zysk :)))

To ty jestes meerkatem?
            • j-k Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 09.01.09, 23:06
              gorzej.
              znam Adasia.

nie obawiaj sie jednak - dla takich mieloczy nie zamierzam
              z tej znajomosci skorzystac :)
      • tia666 Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 00:23

a chciabys byc Zydem?

ps.
        nie traktuj tego przynajmniej jako glupote;)
        • 3nd Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 00:37
          Każdy jest tym kim się rodzi .
          • misterpee Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 03:32
            dr J-K, Rzewuski i tylu innych przchodzac kolo kosciola spluwaja i
            mowia tfu! Nic dziwnego ze Radio Maryja i Michalkiewicz nie sa
            koszerni. Oni lubia krew nie swinska , musieliby pic wlasna, lubia
            krfew niewinnych dzieci palestynskich.
            • enrque Re: islamscy zbrodniarze z hamasu przed trybunal? 10.01.09, 10:08
              "Niewinne dzieci palestyńskie" można sobie obejrzeć z karabinami, jak są indoktrynowane przez zaślepionych nienawiścią rodziców:
              patrz.pl/filmy/mlodzi-palestynscy-terrorysci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka