apiw 07.06.09, 19:59 Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście Busha do Szarona, w którym legalizuje on zakładanie osiedli na Zachodnim Brzegu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy belkot 08.06.09, 00:22 apiw napisał: > Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście Busha do Szarona, w którym legalizuje on zakładanie osiedli na Zachodnim Brzegu. Ziemia Swieta - to ziemia Zydow. od 3000 lat... po co Bush mialby tu cokolviek legalizowac? Odpowiedz Link Zgłoś
misterpee Re: ziemia swieta nie jest ziemia zydow 08.06.09, 02:43 byli tam rtowniez chrzescijanie i arabowie. Czas przestac tego rodzaju szowinizm. Wsrod obecnych "zydow" jest 90 procent Khazarow, ktorzy nie maja zadnej semickiej DNA. Ludnosc migruje, granice sie zmieniaja, a zaden Bog nikomu zadnej wlasnosci nie daje! Bog dal nam wszystkim jedna ziemie, gdzie kazdy powinien znalezc miejsce dla siebie i szanowac swojego sasiada. Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 ziemia swieta jest ziemia Zydow. 08.06.09, 11:17 Misterpee czas przestac pisac tego rodzaju glupoty.Jak Arab nauczy sie po polsku lepiej od Zyda to sie zobaczy. Pozdrowienia od Zyda. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Ziemia Swieta od 3000 lat jest ziemia Zydow 08.06.09, 16:28 malo mnie interesuje twoj a-historyczny belkot, wracam tylko do meritum sprawy i stwierdzam, ze Zydzi zadnego placetu USA na budowe nowych osiedli nie potrzebuja. Robia to sami Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Nosił wilk razy kilka .... 11.06.09, 12:16 poniesli i wilka. Jeszcze za Twojego życia Żydom grozi kolejny holocaust - tyle że teraz sami się o niego proszą. Tel Awiw będzie pierwszym celem do zniszczenia. I nie nie rób ze mnie antysemity, bo nim nigdy nie byłem. A co dp placetu to jest dokładnie odwrotnie, bez parasola USA już dawno czyściliby buty Arabom. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zgoda :) 11.06.09, 14:27 apiw napisał: > I nie nie rób ze mnie antysemity, bo nim nigdy nie byłem. - nie robie , jestes tylko politycznym ignorantem :) Zniszczenie Izraela, to wojna atomowa i zniszczenie calego BW. czyli Egiptu, dyri, Jordanii, Iraku, a byc moze i Iranu. Bedziesz sie cieszyl?, ze Izrael wraz ze swoimi sasiadami wyparuje z powierzchni tej planety? Bo ja - nie. > A co dp placetu to jest dokładnie odwrotnie, bez parasola USA już dawno czyściliby buty Arabom. - belkot politycznego ignoranta. bron atoowa zrobili bez zgody i wiedzy ameryki i osiedla zakladaja tez bez zgody USA. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Też trochę zgody -ale z czego tu się cieszyć 12.06.09, 00:56 > Zniszczenie Izraela, to wojna atomowa i zniszczenie calego BW. - zgoda - ale Ci , którzy wystrzelą, zrzucą tę bombę będą widzieli tylko kraj, ktory w imie swoich celów nie waha się przed niczym > > A co dp placetu to jest dokładnie odwrotnie, bez parasola USA > już dawno czyściliby buty Arabom. > > - belkot politycznego ignoranta. bron atoowa zrobili bez zgody i > wiedzy ameryki i osiedla zakladaja tez bez zgody USA. Tu już totalna bzdura. I Ty zarzucasz belkot politycznego ignoranta???. Spójrz w lustro. Broń atomową zrobili za wiedzą i cichą zgodą USA. A z osiedlami patrz post otwierający ten watek. Budują je za nie tylko za aprobatą, ale i za pieniadze z USA. Ale nosł wilk razy kilka. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy brak wiedzy historycznej. 12.06.09, 02:24 apiw napisał: > Tu już totalna bzdura. I Ty zarzucasz belkot politycznego > ignoranta???. Spójrz w lustro. Broń atomową zrobili za wiedzą i cichą zgodą USA. Belkot, zrobili ja przy pomocy technologii francuskiej. Amerykanie o tym nie wiedzieli. Co do osiedli nie bede dyskutowal, bo i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Chciałbyś, abuy tak było 13.06.09, 00:27 apiw napisał: > > Tu już totalna bzdura. I Ty zarzucasz belkot politycznego > > ignoranta???. Spójrz w lustro. Broń atomową zrobili za wiedzą > i cichą zgodą USA. > > Belkot, zrobili ja przy pomocy technologii francuskiej. > Amerykanie o tym nie wiedzieli. > > Co do osiedli nie bede dyskutowal, bo i po co? Swoje wizje przyjmujesz za rzeczywistość. Znacznie wygodniej dla USA było ,że Francuzi, dla których w 1956 Izrael był sojusznikiem, pozwolili na wykorzystanie swojej technologii - pewnie na tym zarobili. Ze , Hameryka o tym nie wiedziała, to możesz opowiadać swojej babci, ale choćbyś codziennie o tym pisał, to efekt będzie tylko taki, że będziesz jeszcze bardziej w to wierzył, ale czytający się tylko uśmiechną z politowaniem. A kwestii osiedli to uciekłeś rakiem (pewnie uważasz że wycofałeś się na z góry upatrzone pozycje). A przecież to był temat tego forum , a nie pierdoły które próbujesz wcisnąć. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Tylko od 3000 lat 11.06.09, 12:18 Wcześniej nie była ich. Niech wracają skąd przybyli Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Okupancji islamscy Tylko od 1300 lat 11.06.09, 14:29 apiw napisał: > Wcześniej nie była ich. Niech wracają skąd przybyli A Okupancji islamscy Tylko od 1300 lat - to niech Ci wracaja na pustynie arabska - skad przybyli, gdyz Zydzi byli na Ziemi Swietej pierwsi. PS. Nie jestem Zydem. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Jak Słowianie odzyskają Berlin to 12.06.09, 00:59 bedę musiał przyznać Tobie rację. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Re: nie odzyskaja 13.06.09, 00:31 Ale Palestyńczycy odzyskają, może trochę później niż prędzej. Rzym upadł, a USA wycofa się do Ameryki, bogatsi Żydzi zdążą uciec, a reszta będzie cierpieć za winy swoich ojców. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy belkot 13.06.09, 02:39 apiw napisał: > Ale Palestyńczycy odzyskają, może trochę później niż prędzej. Rzym upadł, belkot - nie maja czego odzyskiwac to ziemia zydoska od 3000 lat okupanci arabscy sa tam tyko 1300 lat... nie jestem Zydem, lecz etnicznym Polakiem. ty natomiast belkoczesz bez wiedzy o historii Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Ameryka dla Indian !!!!!!!!!!! 14.06.09, 18:46 Ta ziemia była żydowska przez jakiś czas , a wcześniej. Czy poza określeniem bełkot bełkocesz coś jeszcze ???? Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy belkot apiwa cd... 14.06.09, 20:57 apiw napisał: > Ta ziemia była żydowska przez jakiś czas, a wcześniej. belkot. kilkadziesiat tysiecy Zydow mieszkalo na Ziemi Swietej zawsze - nawet w najgorszych czasach. stad ich prawo do ciaglosci. a a co do Ameryki dla Indian... te temat mnie nie zajmuje... WALCZ - jesli masz ochote... :) Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Znowu zabełkotałeś 15.06.09, 22:37 Do dzisiał ,żyją Łużyczanie i co z tego... Wyjaśnij lepiej skąd ta miłość do Żydów (nie jestem antysemitą) że pozwalasz im kraść i mordować w imie ich świętej racji, a obojętny jest Ci los 10-tek innych narodów. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy I Znowu zabełkotałeś apiw ? 22.06.09, 15:38 Zydzi niczego nie kradna, zyja na tej Ziemi od 3000 lat, a odwetem odpowiadaja tylko na teror bandytow z islamskiego hamasu. pierwsi nie atakuja. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Te nieprawdy juz kilka lat zabełkotałeś 22.06.09, 23:40 Prawo miedzynarodowe jest ponad prawem Kalego (Jahwe) Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej. 23.06.09, 10:51 Prawo miedzynarodowe, dziecie, jak Cie uczylem na FS kilka lat temu nie istnieje. To sie tylko tak nazywa. Istniej tylko zespol umow miedzynarodowych, ktore nie majac egzekutora nie sa prawem, a tylko umowami, ktore jutro moga sie zamienic w kartke papieru. Ergo: istnieje tylko prawo wewnewtrzne bo te ma egtekucje (policja, sady...) W polityce miedzynarodowej istieje tylko prawo Kalego, lub jak wolisz, prawo silniejszego. Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Jak to zwał, tak to zwał. 23.06.09, 15:56 Ten zestaw umów jest jednak obowiązującym prawem dla krajów, które te umowy podpisały. Z egzekucją bywa różnie - np przykład byłej Jugosławii. Parasol USA nad Izraelem nie będzie wieczny. I wtedy okaże się ile warte jest prawo Jahwe do Ziemi Obiecanej. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Re: Jak to zwał, tak to zwał. 23.06.09, 20:55 apiw napisał: > I wtedy okaże się ile warte jest prawo Jahwe do Ziemi Obiecanej. Dobrze, hloopcze, ale co mi tym d... zawracasz? To nie jest moj problem, tylko problem Izraela. I ewentualnie tfuj, jak nie masz Panienki pod bokiem i lepszych zajec :))) Odpowiedz Link Zgłoś
apiw To cu jeszcze robisz, jak masz 24.06.09, 22:13 pnienkę a może dwie pod bokiem Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy gdyz bezwiedza, glupota 24.06.09, 22:31 a takze wynikajaca stad bezsilnosc... wyraznie mnie raduje :) Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K. ekonomista. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy glaskam islamska glupote po glowie :) 24.06.09, 22:54 - gdyz to moje ulubione zajecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: belkot 17.06.09, 01:22 > Ziemia Swieta - to ziemia Zydow. ta "swieta ziemia" to tylko belkot z literatury, nie ma co sie gardlowac, zaboboniarze wymyslili sobie boga roszczeniowo-krwawego jako usprawiedliwienie swej przeogromnej ignorancji Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej 17.06.09, 15:29 pl.wikipedia.org/wiki/Starożytny_Izrael Odpowiedz Link Zgłoś
tia666 Re: 3000 lat Zydow w Ziemi Swietej 17.06.09, 19:07 "Wywodzą oni początki Izraela od momentu, gdy Bóg Jahwe zawarł przymierze z Abrahamem" czy pozniej ktos nawiazal kontakt z tym Jahwe? z tymi bogami to jest tak ze kiedys tam tysiace lat temu byli bardzo rozmowni a obecnie cos milcza, szczeki im poopadaly z wrazenia czy co ??? Odpowiedz Link Zgłoś
marysia57 Re: Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście 13.06.09, 06:43 Zadnego listu nie bylo na ten temat.Clinton bardzo wyraznie to stwierdzila. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Re: Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście 14.06.09, 18:42 Clinton stwierdziła ,że nic jej nie wiadomo o żadnym liście , a to zasadnicza różnica. Może Clinton później powiedziała coś więcej o czym mi nie wiadomo. Dlaczego jednak GW i gazeta.pl o tym milczą. Odpowiedz Link Zgłoś
muledet.3 Re: Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście 14.06.09, 19:28 Dlaczego? no dlaczego?! GW nie pisze o tym o czym Clinton nie powiedziala.Moze Clinton powiedziala cos wiecej o czym apiwowi nie wiadomo,a moze nie powiedziala. Boze spraw,zeby apiw tez wiedzial o czym Clinton nie powiedziala. Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Re: Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście 15.06.09, 22:42 Czytaj ze zrozumieniem - pytanie brzmiało: Dlaczego w gazeta.pl ani słowa tajnym liście Busha do Szarona, w którym legalizuje on zakładanie osiedli na Zachodnim Brzegu. Taka informacja była w wielu miejscach tylko nie w GW. Jeśli w temacie nie masz nic do powiedzenia to zamilcz. Obrotowy chociaż próbuje wmówić ,że czarne to jest białe, też zresztą tylko trochę na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy a o czym, belkocie ? 16.06.09, 13:15 islamski maja mowic, skoro zadnego listu nie bylo, bo byc nie musialo, gdyz Izrael radzi sobie sam , bez placetu USA :) ucaluj i zrob jej loda: 4.bp.blogspot.com/_vHz8gtUl0T8/ScGJfVmTf9I/AAAAAAAAA4Q/9eFvYkvGq5E/s320/idf+women3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Znowu swoje bełkocesz 16.06.09, 21:20 Mowa o liscie na ktory powolal sie byly szef izraelskiego wywiadu. A izrael radzi sobie zupelnie dobrze, póki jak kwoka pod kloszem USA Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Powoli wychodzi prawdziwy bełkot. 16.06.09, 21:28 Przedtem Polak z dziada pradziada. Wypraszam sobie nazywać moja cywilizacja to co Izrael wyprawia na Bliskim Wschodzie. A obywatele Izraela na swoj sposób szanują kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zbrodnie islamu 17.06.09, 15:26 apiw napisał: > Wypraszam sobie nazywać moja cywilizacja to co Izrael wyprawia na > Bliskim Wschodzie. - wyprosic, to sie mozesz z tego forum. Izrael, nieuku, nikogo nie atakuje, jesli nie jest atakowany. odpowiada tylko odwetem na taki rakietowe i inne. a co do praw kobiet w krajach islamskich - to masz tu fragment: "Matka Soudad nie miała w domu nic do powiedzenia. Była też bita, tak jak córki. Gdy zachodziła w kolejne ciąże i okazywało się, że rodziła dziewczynki, zaraz po porodzie dusiła noworodki. Pozbyła się w ten sposób około 6 córek. Jeśli kobieta rodziła same dziewczynki to była jej wina. Mała Soudad była świadkiem, jak jej matka dusiła kolejne dziecko i od tego momentu żyła w strachu, że taki los może spotkać i ją. Ojciec ciągle powtarzał swoim córkom, że nie mają wartości: „ Krowa daje mleko i daje cielaki. Co się robi z mlekiem i cielakami? Sprzedaje się je. Do domu przynosi się pieniądze, co oznacza, że krowa świadczy rodzinie usługi. A dziewczyna? Jakie usługi ona czyni rodzinie? Żadne. Krowa więcej warta jest niż córka”. Soudad była w dzieciństwie świadkiem morderstwa honorowego dokonanego na jej siostrze Hanan..." Odpowiedz Link Zgłoś
apiw zbrodnie Izraela -Zamiast bełkotac poczytaj histor 17.06.09, 23:38 Powołujesz się na wikipedię to proszę: pl.wikipedia.org/wiki/Kryzys_sueski Kryzys sueski[1] (arab. أزمة السويس - العدوان الثلاثي; hebr. מבצע קדש , Operacja "Kadesz") - militarna agresja Wielkiej Brytanii, Francji i Izraela na Egipt, która rozpoczęła się 29 października 1956[2]. Agresja została poprzedzona decyzją Egiptu o nacjonalizacji Kanału Sueskiego (26 lipca 1956), jednak rzeczywistą przyczyną wybuchu wojny było pragnienie Wielkiej Brytanii i Francji utrzymania kontroli nad Kanałem. Państwa te dla realizacji swoich celów posłużyły się Izraelem, którego statki handlowe nie mogły korzystać z Kanału Sueskiego[3]. Izrael miał także własne wystarczające powody by wziąć udział w wojnie. A dla odmiany na www.jewish.org.pl - Portal Społeczności Żydowskiej w Polsce ... czytamy: 19.09.1956 - Izrael w osobie Peresa przedstawił warunki, które szybko zostały zaakceptowane przez stronę francuską – były to: - dostawy francuskiego uzbrojenia, - gwarancja Francji, że zaangażowanie Izraela nie spowoduje konfliktu z Wielka Brytania (negocjacje francusko izraelskie były utajnione), - Izrael miał zostać pełnoprawnym sojusznikiem, - zgoda na zachowanie zdobyczy terytorialnych na Synaju. Tu też piszą kto kogo zaatakował users.ox.ac.uk/~ssfc0005/The%20Protocol%20of%20Sevres%201956%20Anatomy%20of%20a%20War%20Plot.html itd Jedynym Twoim faktem ( a może legendą) jest o przybyciu Izraela do Ziemii obiecanej. Po prostu nie lubisz Arabów i dorabiasz do tego ideologię. Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy zbrodnie islamu cd..... 18.06.09, 00:35 trzustka trzezwieje? www.maitre-eolas.fr/images/mahomet-julius.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
apiw Jeśl to jest zbrodnia, to Izrael robi holocaus 22.06.09, 09:55 na terenach Palestyny Odpowiedz Link Zgłoś
obrotowy Izrael robi holocaust w twojej glowce 22.06.09, 15:40 holocaust twoich szarych komorek, hloopcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
swinia_spigelmana bo list byl TAJNY 18.06.09, 01:13 t oskad GW maila o nim wiedziec?! Odpowiedz Link Zgłoś