Dodaj do ulubionych

Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK HURT

15.03.14, 12:59
Witam,

nasza firma zajmuje się sprowadzaniem z za granicy nowej oryginalnej odzieży oraz obuwia znanych marek. Współpracujemy z jedną z największych hurtowni w Europie, dzięki czemu w naszej ofercie znajdziecie Państwo szeroką gamę markowej odzieży najwyższej jakości. Są to nadprodukcje, końcówki kolekcji lub ubrania z defektem. Posiadamy zarówno odzież damską, męską jak i dziecięcą.

Sprzedajemy głównie pakiety Zara+Next (mix 1 i 2 gatunek) w cenie 13 zł/szt brutto, lub 59,9 zł/kg. Pakiety na kilogramy zawierają: płaszcze, kurtki, marynarki, żakiety, spodnie, sukienki, spódnice, bluzki, jeansy, swetry, koszule. Pakiety na sztuki zawierają: spodnie, sukienki, spódnice, bluzki, jeansy, swetry, koszule. 1 gatunek są to rzeczy nie uszkodzone, 2 gatunek to ubrania z defektem typu.: brak guzika, rozprucie na szwie, zepsuty zamek, przybrudzenie itp. Pakiety są pakowane po 50 sztuk lub 16 kg.

Pod indywidualne zamówienie klienta sprowadzamy również wiele innych marek. Podaję ceny najpopularniejszych marek odzieżowych oraz obuwia:

Zara (1 gatunek) 93,9 zł/kg brutto
Pull&Bear (1 gatunek) 85,9 zł/kg brutto
Stradivarius (1 gatunek) 85,9 zł/kg brutto
Bershka (1 gatunek) 84,9 zł/kg brutto
Stradivarius + Bershka (2 gatunek) 49,9 zł/kg
H&M (1+2 gatunek, 30% defect, 70% bez defektu) 54,9 zł/kg
BUTY Zara, Bershka, Stradivarius (1 gatunek) 39,9 zł/szt
Tom Tailor (2 gatunek) 51,9 zł/kg

Pakiety na wagę pakowane są w przedziale 16-18 kg.
Cały asortyment jest nowy, w znacznej większości z metkami.
Pełne zestawienie naszej oferty ponad 100 marek odzieżowych wraz z cenami dla zainteresowanych wyślemy na maila.

Zapraszamy do stałej współpracy.
Obserwuj wątek
    • kamaja333 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 16.03.14, 19:30
      Witam
      Proszę i informację gdzie można tą odzież obejrzeć
      makko3@o2.pl
      Pozdrawiam
      • darwol341 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 29.01.15, 16:04
        Witam jestem zainteresowana współpracą,
        proszę o przesłanie cennika, zdjęć oraz namiarów na hurtownię.
        Dziękuję
        • stock-hurt Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 30.01.15, 08:34
          darwol341 napisał(a):

> Witam jestem zainteresowana współpracą,
          > proszę o przesłanie cennika, zdjęć oraz namiarów na hurtownię.
          > Dziękuję

wszystkie te informację znajdzie Pani na stronie www.stock-hurt.com
          Pozdrawiamy
          • jolanta776 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 04.02.15, 22:08
            oferujemy nowa kolekcja Zara damska I gatunek SUPER OUTLE T !

wiosna lato 2014

paczki pakowane juz od 50 szt

www.stock-hurt.pl

• sylwiakru Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 16.03.14, 22:58
      proszę o przesłanie zdjęć Państwa oferty wraz z ceną. Mój mail sylwiakruzel@gmail.com
    • megg_w1 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 17.03.14, 13:16
      proszę o przesłanie cennika oraz namiarów na hurtownię.
      Dziękuję
      megg_w@wp.pl
    • majka-aa25 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 17.03.14, 15:52
      Witam serdecznie.
      Proszę o adres siedziby gdzie można zobaczyć towar
      milan30_@wp.pl
      Dziękuję i pozdrawiam.
      • hurtownia_zara Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 17.03.14, 17:12
        Witam,
        mail milan30_@wp.pl jest nie prawidłowy. Proszę podać poprawny adres mailowy.

Pozdrawiam
        • majka-aa25 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 17.03.14, 18:11
          jest to prawidłowy adres milan_30@wp.pl, może są problemy z serwerem.
    • 4outlecik Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 17.03.14, 23:04
      Proszę o pełną oferte kulczycki1992@gmail.com
    • butterflycolors Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 19.03.14, 18:45
      Proszę o ofertę butterflycolors@op.pl
      • inka-125 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 26.04.14, 00:00
        Witam ! Proszę o przysłanie pełnej oferty, a także jak wygląda sfinalizowanie transakcji, iwona28@vp.pl
    • izabelllka123 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 20.03.14, 15:33
      Witam zainteresowana bylabym odzieza 2 gatunku. Prosze o przeslanie cennika na maila izabellla123@buziaczek.pl
    • adusia410 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 20.03.14, 18:53
      Witam jestem zainteresowana ofertą adapreka@gmail.com
      Pozdrawiam
    • mexx87 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 21.03.14, 08:00
      witam proszę o jakiś kontakt oraz zdjęcia galkowski1906@interia.pl
    • naamah22 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 21.03.14, 17:51
      witam, proszę o ofertę na maila wieckowska1@interia.pl, pozdrawiam
      • eweli.na82 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 03.10.14, 16:57
        Prosze o ofertę na maila: epodzimska@wp.pl, pozdrawiam
    • demzi Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 23.03.14, 01:01
      Witam,
      jestem zainteresowany współpracą. Jeśli to możliwe poproszę o przesłanie oferty, zdjęć oraz adresu gdzie można zobaczyć towar. Mail: demzi@vp.pl
    • olakaczmarek8 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 25.03.14, 22:07
      Witam prosze o przesłanie oferty handlowej wraz z cenami na olakaczmarek8@o2.pl
    • jurex100 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 25.03.14, 22:57
      witam interesowały by mnie te firmy Zara Bershka H&M w pierwszym gatunku prosił bym o wysłanie jakiś fotek na e-mail marian0395@wp.pl pakietów na kg,jak i na sztuki
      pozdrawiam
    • karola_6b Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 01.04.14, 10:38
      Witam! proszę o wysłanie całej oferty na emaila karola_6b@tlen.pl dziękuję!!
    • olka-783 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 02.04.14, 11:01
      proszę o przesłanie cennika, zdjęć oraz namiarów na hurtownię.
      Dziękuję
      olka_783@wp.pl
    • fashionforu Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 02.04.14, 22:12
      Witam,

Posiadam dużą ilość odzieży typu outlet.
      Ceny hurtowe.
      Wszystko nowe - I gatunek.
      Sam wybierasz skład pakietu.
      Możliwość obejrzenia.
      Marki takie jak: Primark, Zara, Bershka, Dorothy Perkins etc.
      Zdjęcia poglądowe wyślę na @.

Jeśli jesteś zainteresowana/y napisz na: butiq.moniqa@gmail.com

Pozdrawiam
      FashionForU
    • nimuebox Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 03.04.14, 15:05
      proszę o przesłanie zdjęć i oferty wraz z ceną na mail nimuebox@gmail.com
    • carlo.s7 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 07.04.14, 17:15
      witam! prosiłabym o pełną ofertę : carlo.s@wp.pl
    • logooutlet1 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 15.04.14, 13:51
      Witam, poszukuje nowych dostawcow markowej odzieży. JEstem zainteresowana Państwa ofertą. Bardzo proszę o przesłanie zdjęć i cennika na logooutlet1@gmail.com
    • wilu223 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 22.04.14, 10:19
      Proszę o przesłanie oferty i zdjęć podglądowych na e-mail wilu223@wp.pl
    • anborwerb Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 22.04.14, 15:39
      Witam!Interesuje mnie tylko odzież damska w tej chwili najbardziej spódniczki,bluzeczki,koszule,spodnie.Jeżeli jesteście Państwo w stanie przygotować mi taką ofertę to proszę o kontakt na maila anborwerb@o2.pl
    • garderobianka.poznan Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 25.04.14, 05:47
      Hej!
      Prosze o zdjęcia i cennik na email :)

alicjagrzelaczyk@gmail.com

Pozdrawiam
      Alicja
    • 1jack1963 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 25.04.14, 22:26
      Witam
      Jestem zainteresowany współpraca proszę o szczegóły na adres 1jack1@op.pl
      Pozdrawiam
    • luk8012 Re: Zara Bershka H&M Stradivarius Pull&Bear STOCK 26.04.14, 05:41
      Proszę o kontakt luk8012@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka