interma2c 11.12.09, 16:16 Witam Szukam osób chętnych do pracy przez internet. Wynagrodzenie zależy od Ciebie!!! Ja na miesią zarabiam 2000 do 2500 PLN. Jeśli jesteś zainteresowany zostaw swój adres lub napisz na interma25@wp.pl POZDRAWIAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
interma2c Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 11.12.09, 16:46 jestem zainteresowany adsew78@o2.pl Odpowiedz Link
interma2c Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 11.12.09, 16:47 iwak.mas12@vp.pl Odpowiedz Link
wiolkajolka Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 15.12.09, 14:27 wiolkajolka@gazeta.pl Odpowiedz Link
18101sylwia Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 16.12.09, 12:51 18101sylwia@wp.pl Odpowiedz Link
zawsze-kikina Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 16.12.09, 20:38 zawsze-kikina@gazeta.pl Odpowiedz Link
palczu5 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 17.12.09, 20:20 W ramach uzupełnienia polecam surfbarre to naprawde w niczym nie przeszkadza, a pare euro wpadnie. Surf-Barre jest to Francuska firma, która zadebiutowała w 2008 roku. Zarabianie w tym programie polega na zbieraniu puntów, które są co miesiąc wymieniane na pieniądze. Wypłaty zgromadzonych środków możemy zażądać w chwili gdy uzbieramy kwotę minimalną w wyskości 10€. Punkty zbieramy głównie poprzez włączanie małego paska reklamowego podczas pracy na naszym komputerze. Jeśli jak codzień pracujesz przy komputarze i masz włączony ten programik zarabiasz "przy okazji" Za każdą reklamę, której wyświetlanie trwa 30 sekund otrzymujemy 1pkt, ponadto w sekcji płatnyk klików mamy do zdobycia kilkaset punktów dziennie, co czyni z tego programu bardzo szybkie i skuteczne narzędzie do zarabiania pieniędzy. Podstawowe informacje: - minimum do wypłaty 10€ - płatność AlertPay, MoneyBookers lub czek - dwupoziomowy program partnerski ( 20%/5% ) Sposób rejestracji 1.wejdź na strone: www.surf-barre.com/inscription-gratuite-17308.html 2.z lewego menu wybierz 'Inscription' 3.następnie podajemy login i dwa razy adres e-mail, oraz akceptujemy regulamin (zaznaczamy ptaszkiem) 4.operację zatwierdzamy klikając przycisk 'Inscription' 5.na podany e-mail dostaniesz wiadomość z loginem i hasłem potrzebnymi do logowania Uwaga! Niektóre programy pocztowe zapisują maile od surf-barre w folderze SPAM, więc jeśli długo nie przychodzi trzeba się tam rozejrzeć! 6.wróc do strony: www.surf-barre.com/inscription-gratuite-17308.html zaloguj się loginem i otrzymanym hasłem 7.pobieramy program (z menu po lewej stronie wybieramy 'Accueli', następnie klikamy 'cliquez ici' i zapisujemy plik na dysku komputera) 8.uruchamiamy program 9.logujemy się otrzymanym loginem i hasłem, potwierdzamy klikając przycisk 'Envoyer' 10.przepisujemy cyfrowy kod sprawdzający naszą obecność przy komputerze i ponownie potwierdzamy klikając 'Envoyer' UWAGI: Jeśli nie chcesz przy każdym uruchomieniu komputera wpisywać loginu i hasła, prawym przyciskiem klikamy myszy w lewy, pomarańczowy pasek surfbara, wybieramy "Configuration", a następnie "Votre compte". Po wpisaniu naszego loginu i hasła, zaznaczamy dolną opcje "Connection automatique". Zatwierdzamy klikając "Enregister". Co jakiś czas (około 1,5 h) sprawdzana jest nasza obecność przy komputerze za pomocą 4-cyfrowego kodu, który musimy przepisać. ABY ZWIEKSZYĆ ILOŚĆ ZDOBYWANYCH PUNKTÓW POLECAM: 1.Klikać również w punktowane banery na stronie w dziale "Les Clics" (menu po lewej stronie – specyficzne w nich jest to, że należy już po zaladowaniu stronki z baneru dokonać dwóch kliknięć myszką na danej stronce). 2.Co jakiś czas na naszym surfbarze pojawia się napis "BONUS" klikając w niego otrzymamy dodatkowe punkty. 3.Codziennie możemy wykorzystać 1 punktową zdrapke "BONUS" w dziale Les Jeux Flash" ZYSKI MOŻEMY POTROIĆ!!! instalując dwa bliźniacze surfbary tej samej firmy znajdujące się na stronach: byncodebarre -> www.byncodebarre.com/inscription-gratuite-17755.html kwet-barre -> www.kwet-barre.com/inscription-gratuite-4296.html Rejestracja, rozmiar i obsługa jest analogiczna do "Surf-barre". Jedyną różnicą w rejestracji, jest położenie okienka "INSCRIPTION" (tu jest ono dostępne już na stronie głównej). Dużym udogodnieniem jest możliwość nałożenia 3 surfbarrów na siebie. Dzięki temu, wszystkie trzy zajmują tyle samo miejsca co jeden, a zyski są trzykrotnie większe. 3 SURFBARY = 3 RAZY WIEKSZE ZYSKI Powodzenia!! Odpowiedz Link
interma2c Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 18.12.09, 22:22 zapraszam chętnych Odpowiedz Link
wladca_dusz Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 23.12.09, 22:26 Ja nic nie proponuje, ale kase mozesz zarobic na zakladach bukmacherskich lub gre w kasynie online www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=34423&lang=PL Odpowiedz Link
wenus7412 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 12.01.10, 15:06 Jestem bardzo zainteresowana. Poproszę o szczegóły. Mój mail:anetka741227@wp.pl Odpowiedz Link
sszymanska-galon Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 12.01.10, 19:18 Jestem zainteresowana oferta proszę o kontakt sylwiaszymanska- galon@wp.pl Odpowiedz Link
iwetta1963 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 28.01.10, 23:50 Witam ! Proszę napisać coś więcej na temat tej pracy przez internet. Pozdrawiam serdecznie. Iwona. Podaję mój aktualny e-meil: iwetta23@interia.eu Odpowiedz Link
matger Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 29.01.10, 00:48 Bardzo proszę o szczegóły mateusz@bestjob.ws Odpowiedz Link
gabi1969 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 02.02.10, 09:14 mam stały dostep do internetu więc mogłabym spróbować mój adres : g.strugalska@wp.pl Odpowiedz Link
myosotis86 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 02.02.10, 17:35 jestem zainteresowana :) myosotis86@wp.pl Odpowiedz Link
karolak_83 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 04.02.10, 20:41 kwiecinskakarola@tlen.pl Odpowiedz Link
tevez-88 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 07.02.10, 14:58 ciapek-88@tlen.pl Odpowiedz Link
natamark Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 12.02.10, 19:50 nataliamarkaran@wp.pl Odpowiedz Link
jailadi Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 13.02.10, 18:33 justyna-h@hotmail.com Odpowiedz Link
elisse25 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 16.02.10, 17:44 elisse25@gazeta.pl Odpowiedz Link
niezasluzylam Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 17.02.10, 20:23 lady81@interia.eu Odpowiedz Link
danhil1984 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 19.02.10, 23:11 adrianek23_1984@o2.pl Odpowiedz Link
elljott89 Re: OFERUJĘ PRACE PRZEZ INTERNET!ZAPRASZAM! 27.04.10, 18:39 elljott89@gmail.com Odpowiedz Link