Dodaj do ulubionych

Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANIA

20.05.13, 19:59
Witam,

Wielu pewnie z was chce zarobić w internecie. Stwierdziłem, że założę tu wątek, ponieważ chcę wam pokazać czym jest PRAWDZIWE zarabianie w internecie, niewymagające ŻADNYCH WPŁAT początkowych lub innych. Niestety wielu z reklamodawców na tym forum po prostu nie ma pojęcia o tym, co reklamuje - czy to jest zaufana witryna, czy też po prostu zwykły SCAM.

Jestem osobą, która zaczęła swoją przygodę z zarabianiem przez internet nie tak dawno temu. Praca przez internet nie należy do superprostych zadań, ale też nie jest szczególnie trudna. Wystarczy myśleć. Początkowe zarobki nie są imponujące, ale z czasem można dorobić się naprawdę PRZYJEMNEJ SUMY.

Oto co oferuję:

www.buxed.blogspot.com
Blog, który stworzyłem z myślą o zaczynających przygodę z zarabianiem (lub tez dla zaawansowanych - w celu pomnożenia zysku). Możecie tam znaleźć sposoby zarabiania, moją strategię i przede wszystkim podstawowe informacje - JAK ZACZĄĆ.

Odpowiadam na wszystkie maile, a jeśli ktoś potrzebuje pomocy w czasie rzeczywistym, to jest taka opcja (trzeba posiadać komunikator z protokołem Gadu-Gadu).

Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania ;)
Obserwuj wątek
    • jabolopivolo Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 06.06.13, 23:03
      Doskonały Sposób na Zarabianie
      Wystarczy poświęcić 2-3 godziny dziennie na Facebooku lub Twitterze.
      Jestem w Programie niecałe dwa tygodnie a zarobiłem 400 Dolarów USA.
      Nie Inwestujesz-Zarabiasz-Zyskujesz
      LINK SKOPIUJ W ADRES PRZEGLĄDARKI
      pelninaudu.info/jabolopivolo
      • buxed Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 08.06.13, 01:30
        Pomimo, że strona wygląda dobrze, to jednak ja bym się nie skusił. Brakuje mi forum, brakuje kontaktu, czegokolwiek lub kogokolwiek, kto by mi dokładnie opisał działanie serwisu. Nie jestem zainteresowany.

Wiem, że to w celach reklamowych, ale polecam znalezienie lepszego miejsca niż komentarze w moim temacie. ;)

Zapraszam wszystkich, www.buxed.pl
    • zula110 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 20.06.13, 20:27
      pl.20dollars2surf.com/?ref=714227
    • szeryf333 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 13.07.13, 23:22
      CHCESZ ZARABIAĆ W INTERNECIE - DOŁĄCZ DO NASZEJ GRUPY. MY JUŻ ZARABIAMY. www.facebook.com/groups/WspolneWsparcieBiznesowe/
    • szeryf333 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 23.07.13, 15:21
      CHCESZ ZARABIAĆ W INTERNECIE - DOŁĄCZ DO NASZEJ GRUPY. MY JUŻ ZARABIAMY. www.facebook.com/groups/WspolneWsparcieBiznesowe/
    • rhcp92 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 03.02.14, 10:45
      W programie MoneyMilioner zbierasz punkty (tzw. perły), które możesz zamienić później na pieniądze.

Zbierać punkty można za:
      - Czytanie e-maili
      - Wypełnianie ankiet
      - Kupowanie produktów
      - Granie
      - I wiele więcej!

Serdecznie polecam i zapraszam:
      www.moneymilioner.pl/142625
    • diai Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 09.02.14, 11:28
      Ja polecam Program Partnerski tu www.za10groszy.pl/start/529037625/index.html Można nieźle sobie dorobić. Z resztą najlepiej samemu sprawdzić
    • miro2121 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 21.03.14, 21:29
      Niezła kasa
      Wszystkich zainteresowanych zapraszam tu moneygift.eu/?usr=miro212
      W razie pytań proszę pisać miro212@op.pl
    • przyczepywejherowo Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 14.10.14, 21:43
      Polecam giełdę tekstów textmarket Można tam zakupić ciekawe oryginalne teksty a przede wszystkim zarobić na ich pisaniu i sprzedaży :)
    • rekdadhyl Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 23.04.15, 12:20
      Traffic Monsoon
      trafficmonsoon.com/?ref=melon5891

Jest to program, który umożliwia zarobek w Internecie. Ponieważ zarabiam tam i uważam, że jest jednym z najstabilniejszych programów.
      Oferuje on swoim użytkownikom bezpłatne sposoby na zarobienie gotówki tylko poprzez korzystanie z ich usług.
      Traffic Monsoon sprzedaje również pakiety reklamowe (AdPack), które pozwolą Ci zarobić nawet do 110% z inwestycji jednej paczki.

Sposoby zarabiania z Traffic Monsoon

1) Klikaj w Cash Links ? jest darmowym i najłatwiejszym sposobem zarabiania.
      Oglądając reklamy i oferty innych użytkowników TM otrzymasz pieniądze.
      Kwoty za obejrzaną reklamę wahają się od $0.01 do $0.02.
      Opcja dla wytrwałych :)

2) Polecaj Cash Links to również darmowa metoda zarabiania! Na głównej stronie swojego konta znajdziesz link polecający.
      Zaproś znajomych, naucz ich klikać w reklamy i zarabiaj dużo więcej!
      Otrzymasz 100% prowizji z każdego kliku swojego poleconego, więc im więcej będziesz ich miał, tym większe zyski z ich pracy będą widoczne na Twoim koncie.
      Aby kwalifikować się do zysków z powyższej metody sam musisz zobaczyć 10 reklam na dobę (Czerwona opcja Start Surfing na górze strony).
      Dla przykładu: w momencie gdy pozyskasz 10 poleconych, którzy codziennie będą klikali cash links, a nie posiadają wykupionych AdPacków,
      zarobisz $1.10 z Cash Links każdego dnia. Oczywiście jeżeli przyjmiemy, że Ty i oni wyklikają z reklam $0,10 dziennie.

3) Polecaj program innym.
      Traffic Monsoon oferuje swoim partnerom prowizję 10% od wszystkich usług jakie zostaną zakupione przez klientów zaproszonych przez nich.
      Za każdym razem, gdy jakaś osoba z Twoich bezpośrednio zaproszonych, zakupi dowolną usługę, to Ty otrzymasz od razu prowizję w wysokości 10%,
      którą natychmiast będziesz mógł wypłacić lub przeznaczyć na zakup usług w TM.

4) Inwestuj: Najskuteczniejsza i zdecydowanie najszybsza metoda na zarobienie pieniędzy w Traffic Monsoon to oczywiście inwestowanie.
      Aby to rozpocząć musimy zakupić tzw. AdPack. Jeden kosztuje $50 i wygasa, gdy wygeneruje $55 dla Ciebie.
      Jedna zakupiona paczka zarabia dla nas 2% swojej wartości, czyli $1.10 dziennie, aż do osiągnięcia 110% zwrotu, czyli otrzymujemy zwrot $50 + $5 zysku w 50 dni.
      Warunkiem jest obejrzenie minimum 10 reklam na dobę (czerwona opcja Start Surfing na górze strony). Ilość AdPack jest nieograniczona. Możesz zarabiać jeszcze więcej!

Jak widzisz sposobów zarabiania w Traffic Monsoon jest wiele.
      Pamiętaj, że zarobione zyski warto reinwestować. $50 warto przeznaczać na kupno AdPack tak, aby jeszcze bardziej zwiększać swoje dochody.
      Jeżeli będziesz to robić konsekwentnie do uzyskania kilkudziesięciu i więcej pakietów, będziesz mógł zarabiać duże pieniądze codziennie.
      Oglądając reklamy innych zdobywasz też punkty, które możesz użyć do reklamowania swoich stron, blogów, czy np. innych programów do zarabiania.
      Ważne jest też to, że w Traffic Monsoon nie płacisz tzw. abonamentów inwestycyjnych, członkostwo w TM jest w pełni bezpłatne.

Jeśli nie wierzysz, że ten program działa to załóż konto (bezpłatne), zacznij klikać w reklamy i w momencie, gdy uzyskasz dochód powyżej 2$ wypłać pieniądze na konto w Paypalu, Payzie lub STP. Dopiero później zacznij inwestować.

trafficmonsoon.com/?ref=melon5891
    • waldemar6203 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 14.05.15, 17:32
      www.ermail.pl/link/eAeVVCCCVJlY2cVAXTVAV7jc7VmVeCAe
    • trafficmonsson Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 09.08.15, 14:45
      Chciałbyś dorabiać sobie lub zarabiać duże pieniądze w internecie i nie wiesz jak zacząć?
      Proponuję Ci legalny, stabilny, długoterminowy i sprawdzony program w którym możesz zarabiać 24 godziny na dobę i to przez 365 dni w roku! To absolutnie prawda! Jeśli nie wierzysz, sprawdź to i przekonaj się na własnej skórze.
      ? Rejestracja jest darmowa, wiec nic nie tracisz.
      ? Nie ma przymusowej inwestycji.
      ? Możesz zacząć od klikania w reklamy i zobaczyć, że pieniądze są naprawdę naliczane. Wypłaty realizowane są na procesory płatnicze od ręki. Możesz jej dokonać już od 2$ i przekonać się, że nie są to pieniądze wirtualne.
      ? Jeśli spodoba Ci się ten sposób zarabiania (a nie znam nikogo kto byłby rozczarowany) możesz zwiększyć swój dochód inwestując w paczki reklamowe i pomnażać swoje pieniądze.
      ? Jest to świetny sposób na wypracowanie własnego pasywnego dochodu i czerpanie zysków długoterminowo, a nie jednorazowo!
      ? Dochodu pasywnego, bo nieważne co będziesz robił w międzyczasie. Twoje pieniądze będą pracowały same. Co godzinę będziesz otrzymywał prowizję z inwestycji. Wszystko co musisz robić to obejrzeć raz na 24 godziny 10 reklam po 20 sekund. Zajmie Ci to zaledwie ok. 4 minuty, a ile czasu spędzasz dziennie przed komputerem?
      ? Program jest sprawdzony. Znam wiele osób, które na nim zarabiają. Jeśli się zarejestrujesz otrzymasz dostęp do grupy i będziesz mógł zobaczyć ich dowody wypłat, opinie użytkowników, a także poznać ludzi, którzy patrzą optymistycznie w przyszłość i robią coś, żeby zmienić swoje życie, a nie siedzą z założonymi rękoma
      trafficmonsoon.com/?ref=Tester18PL.
    • trafficmonsson Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 10.08.15, 13:35
      trafficmonsoon.com/?ref=Tester18PL
    • trafficmonsson Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 10.08.15, 13:49
      Udział w przychodzie z reklam
      Jeżeli posiadasz wolne środki i masz możliwość zainwestowania, to najlepszym wyborem dla Ciebie będzie skorzystanie z możliwości udziału w programie dzielenia się zyskami. Ja uchylę teraz rąbka tajemnicy, a ty w międzyczasie zarejestruj się w programie.
      traffic monsoon rejestracja
      W tym samym czasie, gdy Traffic Monsoon generuje przychody z reklam, zyski naliczane są regularnie co godzinę użytkownikom, którzy zdecydowali się zainwestować swoje środki.
      Aby rozpocząć zarabianie w ten sposób trzeba posiadać co najmniej 50$ (właściwie to ok. 52,65$ łącznie z prowizją za wpłatę) na jednym z obsługiwanych procesorów płatniczych, np. PayPal. Jest to koszt jednego AdPacka, czyli tzw. ?paczki reklamowej?. Każdy AdPack daje 20 kliknięć w stworzony przez nas wcześniej banner + 1000 kredytów wymiany ruchu (Traffic Exchange Credits), tych samych , które otrzymasz za oglądanie reklam.
      Aby otrzymywać udział w zyskach należy pamiętać, żeby maksymalnie co 24 godziny obejrzeć 10 wymaganych reklam. Po spełnieniu tego warunku każdy wykupiony za 50$ AdPack przynosi nam ostateczny przychód w wysokości 55$, czyli aż 10% zysku.
      Osiągnięcie zysku w wysokości 10% trwa 55 dni, ponieważ każda taka paczka przynosi użytkownikowi 1$ dziennie. Jak więc łatwo policzyć, wykupując 10 AdPack?ów zarabiamy każdego dnia 10$, a po 55 dniach mamy 550$ do wypłaty. Po tych 55 dniach możemy ponownie kupić taką samą liczbę paczek, i wypłacić zysk po kolejnych 55 dniach.
      Inna (lepsza?) strategia
      Uczestnicząc w podziale zysku, kupując np. 10 AdPack?ów możemy (jak opisałem wyżej) raz na 55 dni wypłacać 50$ zysku. Da nam to zarobek na czysto ok. 330$ rocznie. Mało? Dla mnie to bardzo dużo, jednak ta strategia do mnie nie przemawia, gdyż aby od razu osiągać regularne wypłaty nawet kilka razy w miesiącu trzeba zainwestować bardzo duże kwoty.
      Ja, podobnie jak wielu innych użytkowników przyjąłem inną strategię. Założyłem, że na początku wszystkie zarobione pieniądze będę reinwestował w zakup kolejnych AdPacków, dzięki czemu moje dzienne przychody będą stale rosły.
      Posługując się dalej przykładem 10 AdPack?ów wygląda to następująco. Skoro każdy AdPack zarabia dziennie 1$ to przy 10 sztukach mamy 10$ dziennie (nie licząc Cashlinks). Po 5 dniach mamy już 50$, za co możemy kupić kolejną, 11 paczkę (przy zakupach z zarobionych środków nie jest pobierana prowizja). Tym sposobem po kolejnych 5 dniach mamy na koncie 55$ (pracuje już 11 paczek). Kupujemy za to 12 paczkę i zostaje nam 5$. Teraz kolejną paczkę możemy kupić już po 4 dniach (4×12$ + 5$ które nam zostało), itd. Im więcej paczek pracuje, tym szybciej możemy kupować kolejne.
      Nie określiłem jeszcze, w którym momencie zakończę tę taktykę, ale wtedy zamierzam połowę zysków wypłacać, a połowę reinwestować dalej. Czy to dobra strategia? Ja jestem do niej przekonany, ty możesz zrobić podobnie lub wymyślić własną Emotikon smile
      Zarabianie dzięki poleconym
      Traffic Monsoon oferuje świetne 100% prowizji z kliknięć w płatne linki przez twoich poleconych. Cashlinks, dla przypomnienia, to reklamy PTC (Paid to Click), które pojawiają się na twoim koncie użytkownika.
      Ponadto, dzięki poleconym zarabiasz również 10% prowizji od zakupionych przez nich AdPack?ów. Jest to bonus, który można od razu wypłacić, lub inwestować w kolejne paczki reklamowe. W każdym bądź razie, posiadanie dużej liczby aktywnych poleconych zwyczajnie się opłaca Emotikon smile
      Korzyści z darmowego członkostwa
      Jak widać powyżej nawet darmowe członkostwo pozwala zarabiać pieniądze w systemie, ale jeszcze raz zebrałem wszytko razem. Tak więc, po darmowej rejestracji:
      Użytkownicy mogą zarabiać na płatnych linkach (Cashlinks). Nie ma tutaj żadnych granic, ile uda Ci się wyklikać tyle zarobisz!
      Użytkownicy otrzymują 100% prowizji z Cashlinków wyklikanych przez ich poleconych!
      Użytkownicy otrzymują 10% prowizji za każdy AdPack zakupiony przez swoich poleconych!
      Użytkownicy za każde 2 obejrzane reklamy otrzymują 1 wejście na wybraną przez nich stronę (czyli darmowy ruch)!
      Jak widzisz korzyści są na prawdę warte spróbowania. Nie czekaj więc, zarejestruj się za darmo klikając w poniższą reklamę. Zakładając darmowe konto nic nie ryzykujesz!
      traffic monsoon rejestracja
    • pietia8479 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 30.12.15, 16:17
      Bardzo ciekawe ale również proponuję to trafficmonsoon.com/?ref=pietia8479
      warto ... nawet bez własnego wkładu. Wszelkie pytania i pomoc e-mail lion79@poczta.fm
    • kcecot Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 11.01.16, 23:29
      Traffic Monsoon to prawdziwy gigant pośród wielu programów do zarabiania w internecie.
      To jest to czego szukałem!
      Dużym plusem programu są darmowa rejestracja i możliwość zarabiania na różne sposoby.
      Stabilny 110% zwrot inwestycji z zakupionych paczek reklamowych czyni program trwałym.
      Zarobione pieniądze można natychmiast wypłacić.( juz od 2$)
      Traffic Monsoon jest świetnym narzędziem do skutecznej reklamy.
      Odkryj swój potencjał do zarabiania pieniędzy dzięki platformie Traffic Monsoon!
      Wyrażasz zainteresowanie? Pytaj śmiało, napisz. Postaram się odpowiedzieć na nurtujące ciebie pytania.

Zapraszam : link do rejestracji : trafficmonsoon.com/?ref=kcecot

Zarejestruj sie z tego linku a uzyskasz moja pomoc i wsparcie w poznaniu programu oraz prowadzeniu biznesu.
    • stokrotka5522 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 15.01.16, 12:55
      Jeżeli chcesz dorobić do domowego budżetu to zapraszam
      www.paidverts.com/ref/tasza2m
    • anna_rogulska Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 20.01.16, 15:49
      Najprostszy sposób zarabiania w internecie - klikasz w reklamy i dostajesz za to prowizję. Kokosy to to nie są, ale dodatkowe 500 zł miesięcznie piechotą nie chodzi :)
      www.ermail.pl/link/7XVNammNcJTYJ2jCl7eXleme7JAA2277
    • artur943 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 04.02.16, 19:50
      WITAM A CO SĄDZICIE O TAKIEJ FORMIE ZAROBKU dollarson.xyz/index.php?ref=41600
    • artur943 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 05.02.16, 15:46
      dollarson.xyz/index.php?ref=41600
    • spych111 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 07.02.16, 11:34
      Mega dwie propozycje, obok których nie można przejść obojętnie.
      Nie pytam, czy chcesz...Pytam, co wybierasz:D
      1 PROPOZYCJA - osoby, które dobrze zrozumiały ten system, chwytają się za głowę... Za spadochroniarza dostajesz jak za normalnego poleconego, a jeśli masz poleconych to 100% ich zarobków!
      Decyduj sam:D Zarobią i osoby aktywne i nieaktywne, chociaż aktywne oczywiście szybciej i więcej Emotikon smile
      2 PROPOZYCJA - dostajesz pieniądze na swój paypal bez żadnych pośredników.
      Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób, kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich!
      W tej chwili dosłownie kilka ostatnich dobrych miejsc w mojej trzeciej linii...
      I proszę nie pytać czy program jest wypłacalny, bo cały czas tłumaczę, że pieniądze omijają program i są bezpośrednio u Ciebie od razu Emotikon smile
      A najlepiej być w obu System rewelka bezzwrotne dotacje w dolarach jednorazowa opłata z zewnątrz tylko 20$ na rzecz osoby która cię zaprosiła czychcesz.pl/?id=spych111 jeśli chcesz spełniać swe marzenia zapraszam po info na priv i rejestracji jak najprędzej by zacząć a tu instrukcja krok po kroku czychcesz.pl/Rejestracja%20i%20Upgrade%20w%20iCharit?
      warto zacząć jak najszybciej bo czas ma tu ogromne znaczenie ja nie żałuję zacząłem tydzień temu a już zarobiłem 100$ z czego 60 na czysto bo za resztę opłaciłem 2 poziom
    • stokrotka5522 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 17.02.16, 15:09
      Wszystkich chętnych zapraszam do polskiego programu recyclix.com/?id=304203765ccf10
    • alesia181 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 07.03.16, 10:56
      Ja zdecydowanie polecam Trafficmonsoon.
      trafficmonsoon.com/?ref=mgskusa
    • darekgalinsku121 Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 07.03.16, 23:06
      ZAINWESTUJ TYLKO 5ZŁ ZGARNIJ 15000ZŁ !!
      Nie wierzysz? To oczywiste, kto da 15000 zł za nic? A jednak. Po pierwsze nie za nic, bo wkład wynosi 5 zł po drugie potrzebujesz troszkę pracy dosłownie 20 - 30 minut jednorazowo (np. dziś albo jutro!). Zarobisz jak każdy, kto bierze w tym udział ok. 15000 zł w okrągły miesiąc! (ja dokładnie zarobiłem 25435 zł w miesiąc bo poświęciłem 3 godzinki a nie 30 minut! Opłacało sięOpowiem jakie to łatwe i proste, ale jesli nie masz teraz 5 minut żeby spokojnie o tym przeczytać zapisz ta stronę i wróć kiedy będziesz mieć czas : )
      Tak więc pomyśl czy warto się troszkę zaangażować zanim pochopnie "wyrzucisz" tyle forsy (co miesiąc 15000 zł lub więcej). To zależy od Ciebie. Gdy opowiedziałem o tym kolegom, wyśmiali mnie... A jednak wziąłem w tym planie udział. Moi znajomi wyciagnęli się jak zobaczyli moje konto, a mówiłem od razu wejdźcie w to, wiadomo nawet znajomi czasami sa nieufni. Hehe, teraz się z tego śmieją. Jak sobie przypomnę ich miny, jak opowiadali o tym gdy zajrzeli na konta. Zresztą mi też gęba opadła jak zobaczyłem konto! A moje konto wciąż rosło i dalej rośnie. Jak tak dalej pójdzie zostanę milionerem z jednego internetowego biznesu - czy jest to możliwe?! - Konto w banku (najlepiej z możliwością obsługi przez Internet, ale nie koniecznie),
      - Około 20-30 minut Twojego czasu jednorazowo!
      Jeżeli masz chociaż 13 lat, to możesz założyć swoje własne konto w banku. Nie wierzysz? Proponuję Ci mBank. Wejdz nawww.mbank.pl i znajdź ofertę izzyKonto. Zobaczysz, że mając zaledwie 13lat możesz mieć już własne prawdziwe konto w banku.
      KROK 1
      Niezaprzeczalne prawo natury jest takie, żeby zarobić musisz cos od siebie dać! Więc pierwsze co musisz zrobić to zainwestować TYLKO 5 ZŁ. Jak mówi Robert T. Kiyosaki- "jeśli nic nie zainwestujesz - nic większego nie zyskasz!". Im szybciej zainwestujesz tym szybciej zaczniesz zarabiać z powiększającą się rzesza ludzi! Tak więc, przelej 5 zł na PIERWSZE znajdujące się poniżej konto bankowe z notka mówiąca (tytułem):
      "Proszę, dodaj mnie do swojej listy mailowej."
      CHCĘ, ŻEBYS WIEDZIAŁ (A), ŻE JEST TO PO TO, ABY UTRZYMAĆ TEN PROGRAM LEGALNYM!
      To naprawdę proste! Gdy przelejesz 5zł na pierwsze konto z poniższej listy, to możesz już się szeroooko uśmiechnąć . Nie wiem czy wiesz, ale już czerpiesz z tego programu wielkie korzyści. Nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy.
      Oto obecna lista:
      1 Nr konta: 62 1870 1045 2078 1032 5562 0001
      2 Nr konta: 98 1140 2004 0000 3102 7537 0104
      3 Nr konta: 61 1140 2004 0000 3402 7547 3831 4Nr konta: 17 1750 0012 0000 0000 3236 8891
      5 Nr konta: 23 1020 4665 0000 3002 0036 2418

PAMIĘTAJ! Wpłać 5 zł na konto nr.1 i jako nazwę odbiorcy wpisz "xxx" ze względu na ochronę danych, a jeżeli dobrze przepiszesz numer konta to pieniądze i tak dojdą!

KROK 2

Gdy już przelałeś 5 zł na konto znajdujące się na 1. miejscu listy (wraz z Ta dodatkowa notka - TO BARDZO WAŻNE!), następna rzeczą, która musisz zrobić to zrobić kopię tej strony (tekstu na niej zawartego),później konto nr.1 skasuj, a na dole (na 5. miejscu) dopisz swoje konto przesuwając konta nr 2 , 3 , 4 , 5 do przodu. NIE WPISUJ SWOJEGO NUMERU KONTA NA 1. POZYCJĘ, PONIEWAŻ SAM NA TYM STRACISZ (CZYTAJ DALEJ). NIE BADZ ZACHŁANNY! Robisz to wszystko po to by wysłać ten cały tekst ponownie (korzystając z Twojej książki mailowej albo reklamować na swojej stronie WWW- tak jak ja zrobiłem) do np. 40 osób (zapamiętaj, że 40 osób to dobra liczba do wzbogacenia się, ale możesz zareklamować to w darmowy sposób w Internecie przez co więcej ludzi to zobaczy i możesz więcej zarobić!

POTRZEBUJESZ DOWODÓW? Tutaj są przykładowe 4 osoby, oczywiście NIE są to wszystkie, które brały udział w tym programie i które zainwestowały nic innego jak 5 zł i 30 minut swojego czasu.

"Cześć. Tu Justyna! No cóż, co mogę powiedzieć? DZIĘKUJĘ BARDZO BARDZOOO MOCNO wysłałam 40 maili tak jak mówiliście i w sumie zapomniałam o ocalej tej sprawie bo tak naprawdę nie wierzyłam w to, a te 5 złotych to jeszcze nikogo nie uratowało. Ale jak zobaczyłam moje konto po kilku tygodniach to się załamałam! W tym dobrym znaczeniu! Było tam prawie 15 000 złotych! I jak ja to teraz wydam tak szybko? Przecież za kolejnych 30 dni będę mieć tego więcej! Dziękuje jeszcze raz!"
      Justyna Tojan, Strzelce Opolskie

Mam 14 lat i wziąłem udział w tym planie (dla ścisłości mam konto w banku od 13 lat), powysyłałem maile, zrobiłem stronę i ogólnie zapomniałem o tym. Po miesiącu sprawdzałem w Internecie stan mojego konta i normalnie spadłem z krzesła. Na moim koncie było ok. 15000 zł (byłem wtedy tak podniecony, że zapomniałem dokładnie ile było wtedy kasy na koncie). Bardzo, bardzo dziękuje!"
      Marcin Kosztyń, Białystok
      PAMIETAJ! JEŻELI NIC NIE WPLACISZ TO NIC NIE OTRZYMASZ! ŻEBY ZAROBIĆ ZAWSZE MUSISZ COS ZAINWESTOWAĆ! JEŻELI NIC BYS NIE WPLACIL A TYLKO DODAL SWOJ NR.KONTA TO JAKI SENS MIALBY ŁANCUSZEK? GDYBY KAZDY TAK ROBIŁ?- ZASTANÓW SIE! PRZECZYTAJ TEN CAŁY TEKST JESZCZE RAZ I POMYSL ZE TO ZABAWA - ZABAWA KTORA MOZE PRZYNIESC CI PRAWDZIWE PIENIADZE
    • binaryland Re: Zarabianie przez internet - SPOSOBY ZARABIANI 09.03.16, 17:40
      Witam serdecznie Wszystkich Zafascynowanych Światem i Podróżami.
      Znalazłem w sieci kilkanaście filmów, które przykuły moją uwagę.
      W mojej ocenie fantastyczna podróż w odległe zakatki świata
      z perspektywy miękkiego fotela z drinkiem w ręku.:)
      Naprawdę Gorąco Polecam, wg. mnie naprawdę warto obejrzeć!!!

Mauritius - www.youtube.com/watch?v=jjlMvoNBM-Y
      Birma - www.youtube.com/watch?v=Q0Vm2mzcqlY
      Wiedeń - www.youtube.com/watch?v=DjcX9ESgaYQ
      RPA - www.youtube.com/watch?v=nWaEdyxSJHc
      San Francisco - www.youtube.com/watch?v=qOlV-B0Z3eg
      KUBA - www.youtube.com/watch?v=w8J45GtDiug
      Sri Lanka - www.youtube.com/watch?v=o5XICGo0pzU
      Karaiby - www.youtube.com/watch?v=_uHzaFwToow
      Polska - www.youtube.com/watch?v=KPJdt9gJwug
      Stambuł - www.youtube.com/watch?v=eSOPqxw1j9U
      Wyspy Zielonego Przylądka - www.youtube.com/watch?v=baOPPt9pXy8
      Rzym - www.youtube.com/watch?v=NDg3BXCaKq4
      Hawaje - www.youtube.com/watch?v=6NGNCrqTklI
      Normandia - www.youtube.com/watch?v=3NtkzrwR5rM
      Azory - www.youtube.com/watch?v=1fV3a7fx5k4
      Nowa Zelandia - www.youtube.com/watch?v=9oSw3ouUcKQ
      Etiopia - www.youtube.com/watch?v=NCtoI3O-8mM
      Kostaryka - www.youtube.com/watch?v=22He_XIDfo0
      Peru - www.youtube.com/watch?v=T2td2Pu4_zY
      Tunezja - www.youtube.com/watch?v=clT5nNtBE24
      Holandia - www.youtube.com/watch?v=KFz_wTqwoJE
      Jemen - www.youtube.com/watch?v=CcTaQyOClOU
      Hiszpania - www.youtube.com/watch?v=E9xApFx5uvc

A TUTAJ TE SAME LINKI TYLKO PRZEZ SKRACACZ AD.FLY
      JEŻELI WEJDZIESZ PRZEZ TE LINKI JA ZAROBIE
      1 DOLARA ZA OK. 1000 WEJŚĆ PRZEZ LINK.
      To MOJA GORĄCA PROŚBA :)
      TAKI MAŁY BONUS DLA MNIE ZA SIEDZENIE GODZINAMI I WYSZUKIWANIE PEREŁEK :)
      Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ!!!!!!
      ---po wejściu w link w górnym prawym rogu jest
      PLEASE WAIT I ODLICZANIE 5 SEKUND, PÓŹNIEJ TAM SIĘ POJAWI SKIP ADD I W TO PROSZE WEJŚĆ---

Mauritius - adf.ly/1NoTOn
      Birma - adf.ly/1NrooB
      Wiedeń - adf.ly/1XpuoH
      RPA - adf.ly/1Nrm09
      San Francisco -adf.ly/1Xpuwq
      Kuba - adf.ly/1Nrpjh
      Sri Lanka - adf.ly/1Xpv50
      Karaiby -adf.ly/1Xpv81
      Polska - adf.ly/1XpvC1
      Stambuł - adf.ly/1DDjNV
      Wyspy Zielonego Przylądka - adf.ly/1D6xg9
      Rzym - adf.ly/1D6x6m