buxed
20.05.13, 19:59
Witam,
Wielu pewnie z was chce zarobić w internecie. Stwierdziłem, że założę tu wątek, ponieważ chcę wam pokazać czym jest PRAWDZIWE zarabianie w internecie, niewymagające ŻADNYCH WPŁAT początkowych lub innych. Niestety wielu z reklamodawców na tym forum po prostu nie ma pojęcia o tym, co reklamuje - czy to jest zaufana witryna, czy też po prostu zwykły SCAM.
Jestem osobą, która zaczęła swoją przygodę z zarabianiem przez internet nie tak dawno temu. Praca przez internet nie należy do superprostych zadań, ale też nie jest szczególnie trudna. Wystarczy myśleć. Początkowe zarobki nie są imponujące, ale z czasem można dorobić się naprawdę PRZYJEMNEJ SUMY.
Oto co oferuję:
www.buxed.blogspot.com
Blog, który stworzyłem z myślą o zaczynających przygodę z zarabianiem (lub tez dla zaawansowanych - w celu pomnożenia zysku). Możecie tam znaleźć sposoby zarabiania, moją strategię i przede wszystkim podstawowe informacje - JAK ZACZĄĆ.
Odpowiadam na wszystkie maile, a jeśli ktoś potrzebuje pomocy w czasie rzeczywistym, to jest taka opcja (trzeba posiadać komunikator z protokołem Gadu-Gadu).
Pozdrawiam i życzę miłego zarabiania ;)