Dodaj do ulubionych

Sposób na realny dodatkowy zarobek w internecie

14.02.14, 16:00
Podejrzewam że moja historia może być
podobna do Twojej…………………………

Gdy zaczynałem moją karierę w E-Biznesie, to pracowałem jeszcze jako pomocnik drukarza w lokalnej drukarni na 3 zmiany za marne grosze i zastanawiałem się nad tym, jak mogę poprawić swoją kondycję finansową.

Nie będę opowiadać Ci teraz bajek w stylu, że zbankrutowałem, miałem ogromne długi czy, że z trudem wiązałem koniec z końcem… bo tak nie było.

Faktem jednak jest, że pracowałem na 3 zmiany, byłem zmęczony, wkurzony i zarabiałem grosze. Przerażał mnie fakt takiego życia, więc zacząłem szukać innych rozwiązań…

Pewnego dnia w moje ręce wpadła książka Roberta Kyiosaki pt. „Bogaty Ojciec, Biedny Ojciec”, która całkowicie zmieniła mój sposób myślenia oraz całe moje przyszłe życie.

Dzięki temu zacząłem szukać innej drogi, czegoś poza etatem, co może zagwarantować mi stabilny i pasywny dochód. Przyznam, że nie było łatwo, ale stopniowo i małymi krokami zacząłem odkrywać świat Internetu…

Okazało się, że mogę pracować gdzie tylko chce: w domu na kanapie, na plaży, a nawet w samochodzie… wszędzie tam, gdzie miałem dostęp do laptopa i łącza internetowego.

Co prawda, nie wiedziałem jeszcze jak się za to wszystko zabrać i minęło jeszcze sporo czasu zanim złamałem kod i zacząłem czerpać zyski, ale i tak zapowiadało się to fantastycznie. No i się zaczęło.

”Poznaj SPECJALNY SYSTEM
do budowy 3 niezależnych źródeł dochodu i zarabiaj kilka średnich krajowych prosto z domu…”- WIEDZĘ PRZEKAZUJĘ CI CAŁKOWICIE ZA DARMO, NIC NIE TRACISZ.

Oto co zawiera i jakie problemy rozwiązuje mój system:
Otrzymasz porcję wskazówek na temat najlepszych metod i
strategii stosowanych w e-biznesie.

Dostaniesz do ręki specjalny i bardzo prosty w użyciu system
marketingowy, który zawiera już wszystko to, co jest Ci potrzebne,
aby odnieść sukces w e-Biznesie.

Dostajesz własną stronę, która działa na tzw. autopilocie! Samodzielnie
będzie zbierać dla Ciebie adresy email i 24h na dobę będzie nawiązywać
relację z Twoimi subskrybentami. Dodatkowo otrzymasz specjalnie
przygotowany Newsletter, do którego podłączona będzie Twoja oferta,
dzięki temu w dość krótkim czasie możesz zacząć generować zyski.

Profesjonalna Kampania Follow-Up – nigdy nie będziesz musiał pisać
ani jednego słowa, ponieważ otrzymasz wszystko na tacy. W skład
kampanii wchodzi tekst pisany + filmy video + 4 dniowa promocja.
Będziesz mieć materiałów przynajmniej na kilka miesięcy (stopniowo
będą dodawane nowe –> docelowo ma być materiałów na cały rok).

Przejdziesz gruntowne szkolenie marketingowe – dowiesz się
jak skutecznie promować biznes i zdobywać nowych partnerów;
otrzymasz gotowy mailing, który będziesz mógł wykorzystać do
swoich kampanii; poznasz największe sekrety skutecznego email
marketingu; dowiesz się jak skutecznie blogować oraz wiele
więcej – wszystko w jednym!

Cały sekret zarabiania w sieci przedstawię ci za darmo, bez żadnych opłat. Uważam że taka oferta jest ciekawa, bo nic nie płacisz a dużo możesz zyskac. Inwestujesz tylko i wyłącznie swój czas.

Aby zdobyć więcej informacji, zapraszam na stronę: podstawybiznesu.pl/startpodstawybiznes/Avatar2014
Obserwuj wątek
    • rek.for.ma Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 07.10.14, 14:24
      Zarabianie nawet do 150zł!
      Wszystko dzięki reklamom, ankietom, grom i zabawom a nawet zakupom w sieci!
      Wystarczy się zarejestrować poprzez link:
      www.qassa.pl/935
      • mmafreak Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 14.07.16, 15:02
        Lepiej zarabiac na blogu całkiem niezle i to pasywnie, wygoglujcie sobie: jak zarobić na blogu drugą wypłatę
    • annzas Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 25.05.15, 16:53
      Ja zarabiam pisząc bloga . Po 8 miesiącach jego istnienia weszłam w współprace z NextClick.pl i jestem jak na razie zadowolona :) Polecam
    • maras19704 Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 19.06.15, 01:53
      SUPER OFERTA DLA CHCĄCYCH ZAROBIĆ W DOLARACH !
      Masz problemy finansowe ? A może brakuje na ratę kredytu ?
      Mogę pomóc Ci rozwiązać problemy bez żadnej inwestycji !!! .

- Nic nie sprzedajesz
      - Nie musisz mieć doświadczenia
      - Nie musisz wychodzić z domu
      - Zarabiasz ile chcesz
      DARMOWA rejestracja : bit.ly/1CccFRp
      Stronę POLECAM bez wahania , nie ma oszustwa, kasa jest wypłacana, rejestracja jest ZUPEŁNIE DARMOWA! i nie ma prostszej formy dorabiania w domu przy komputerze poświęcając czasu ile chcesz.
      PO 3 MIESIĄCACH DZIAŁANIA W PROGRAMIE MOŻESZ ZARABIAĆ NAWET OD KILKADZIESIĘCIU DOLARÓW DZIENNIE !!!
      zarejestruj się kliknij w ten link aktywacyjny bit.ly/1CccFRp po rejestracji odezwij się na pocztę maras19704@gazeta.pl a poprowadzę Cię za rękę byś jak NAJWIĘCEJ i jak NAJSZYBCIEJ mógł zarabiać.
    • omenone Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 01.07.15, 00:51
      wad.ojooo.com/register.php?ref=rafalch
      Tutaj można zarobić oglądając reklamy. Jak sie jest cierpliwym i "wypożycza" się poleconych za drobne które można wyklikać z reklam to można sobie pare dobrych złotych miesięcznie dorobić nie poświęcając przy tym dużo czasu. Polecam :)
    • anna_rogulska Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 20.01.16, 15:55
      Najprostszy sposób zarabiania w internecie - klikasz w reklamy i dostajesz za to prowizję. Kokosy to to nie są, ale dodatkowe 500 zł miesięcznie piechotą nie chodzi :)
      www.ermail.pl/link/7XVNammNcJTYJ2jCl7eXleme7JAA2277
    • spych111 Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 07.02.16, 15:12
      Mega dwie propozycje, obok których nie można przejść obojętnie.
      Nie pytam, czy chcesz...Pytam, co wybierasz:D
      1 PROPOZYCJA - osoby, które dobrze zrozumiały ten system, chwytają się za głowę... Za spadochroniarza dostajesz jak za normalnego poleconego, a jeśli masz poleconych to 100% ich zarobków!
      Decyduj sam:D Zarobią i osoby aktywne i nieaktywne, chociaż aktywne oczywiście szybciej i więcej Emotikon smile
      2 PROPOZYCJA - dostajesz pieniądze na swój paypal bez żadnych pośredników.
      Jeśli osoba nad Tobą ma już 5 osób, kolejne wpadają pod Ciebie, i wtedy Ty dostajesz 100% od nich!
      W tej chwili dosłownie kilka ostatnich dobrych miejsc w mojej trzeciej linii...
      I proszę nie pytać czy program jest wypłacalny, bo cały czas tłumaczę, że pieniądze omijają program i są bezpośrednio u Ciebie od razu Emotikon smile
      A najlepiej być w obu System rewelka bezzwrotne dotacje w dolarach jednorazowa opłata z zewnątrz tylko 20$ na rzecz osoby która cię zaprosiła czychcesz.pl/?id=spych111 jeśli chcesz spełniać swe marzenia zapraszam po info na priv i rejestracji jak najprędzej by zacząć a tu instrukcja krok po kroku czychcesz.pl/Rejestracja%20i%20Upgrade%20w%20iCharit?
      warto zacząć jak najszybciej bo czas ma tu ogromne znaczenie ja nie żałuję zacząłem tydzień temu a już zarobiłem 100$ z czego 60 na czysto bo za resztę opłaciłem 2 poziom
    • jarix666666 Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 24.04.16, 09:42
      Witam serdecznie chciałbym polecić ci stronke bogom.pl.tl na której jest fajny zbiór aktywnych metod zarabiania przez internet.Strony te są w 100% wypłacalne i działają na rynku od kilku lub klikunastu lat.Naprawdę polecam wejdź to cię nic nie kosztuje. Bogom.pl.tl
    • wazi98098 Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 14.07.16, 17:04
      A ja zarabiam tutaj prosze.

zarobekdobry.blogspot.com/
    • raasad Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 21.07.16, 13:26
      e-biznes jest bardzo bardzo pokręcony i bardzo trudno rozeznać się, co jest legalne, a co nie. Przy ankietach nie masz tego problemu - to działa na tej samej zasadzie co payback - zamiast robić zakupy, rozwiązujesz ankiety, za co przyznawane są punkty, które potem zamieniają się w nagrody - w tym wypadku w postaci pieniężnej. 1 ankieta = 1 zł, a wypłata po 50 ankietach jest mozliwa. Warto wziąć to pod uwagę.
      Badanie-opinii.pl - tu trzeba kliknąc, żeby się zarejestrować i zarabiać na ankietach
    • lee91ann Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 27.07.16, 13:21
      Dodatkowe pieniądze? Czemu nie! Zobacz filmik i sam/ sama zdecyduj czy to dla Ciebie
      mxrevshare.com/pl1.php?r=Lee91Ann
    • robinsoon000 Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 12.12.17, 15:08
      Zdecydowanie polecam opinie PL, zakładasz konto i wypełniasz ankiety, po uzbieraniu pewnej liczby punktów możesz wypłacić 50zł na swoje konto bankowe. Ankiety są ciekawe, wnikliwe i naprawdę jest to ciekawa zabawa. Zapraszam serdecznie, rejestrujcie się
      rejestracja.opinie.pl/zapros.htm?u=76296477
    • studenckihajs Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 13.12.17, 12:54
      Ja osobiście polecam zarejestrować się na portalu Admoney.win, można z tego ref linka : admoney.win/1869600240141/. Dzięki przepisywaniu kodów 4 cyfrowych i przede wszystkim zapraszaniu innych znajomych do założenia konta i korzystania z niego w ten sam, z resztą bardzo prosty sposób, można zarobić w krótkim czasie 150$, a później kolejne i kolejne ;) Za każdy kod otrzymujesz 10 centów. Praca w pełni zdalna, nie wymagająca zakładania kont bankowych. Na prawdę warto dorobić sobie w ten sposób parę groszy. Wypłacają szybko i uczciwie. Polecam serdecznie !
    • piterosgurbi Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 28.03.18, 23:59
      Marketing sieciowy jest coraz bardziej popularny. Dla odważnych szansa na niezależność finansową.
      Zapraszam do współpracy.
      dourl.pl/BtWM4
    • white_raven_style Re: Sposób na realny dodatkowy zarobek w internec 23.04.18, 09:57
      Może nie szybki ale relanie odczuwanly zarobek można mieć wypałniajać ankietki - nie zabiera dużo czasu mozna robic to z doskoku - wiekszość w języku polskim a tez co po nagilesku tokorzystajac z tłumacza Googla bez problemu mozna ogarnąć. Mogę polecić Spidermetrix - płatność w $ australijskich z przelewem na Paypal

www.spidermetrix.com/smx120.php?refspider=Darcos

Inny ciekawy panel to PaidViewpoint

paidviewpoint.com/?r=s0esp9
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka