Dodaj do ulubionych

Wind Media opinia

26.03.22, 22:48
Chciałam się podzielić opinią o dość nowej aplikacji do zarabiania Wind Media, gdzie zarabiasz klikając w filmiki na YouTube, FB lub TikTok. Dostępne są różne poziomy VIP, od 1 do 5. Im wyzszy poziom tym więcej zarabiasz. Aktywacja VIP następuje po uiszczeniu jednorazowej opłaty, która zwraca się w przeciągu 25 dni. Wykupiłam na początek VIP2 żeby rozeznać się w temacie i przede wszystkim sprawdzić czy apka jest wypłacalna. Zainwestowałam 500 zł. Co miesiąc można bylo wypłacać juz 600 zł na czysto. Zwraca się szybko. Teraz mam VIP5 i miesięcznie 8160 zł na czysto. Jest dużo grup pomocowych na WhatsApp i Telegram, gdzie użytkownicy dzielą się informacjami, pomagają. Kontakt z kierownikiem regionalnym również jest dobry w razie potrzeby. Można też uzyskać dodatkowe bonusy i premie. Ogólnie jestem zadowolona i wychodzę z założenia, że trzeba szybko korzystać i zarabiać na Wind Media, dopóki aplikacja daje takie możliwości. Polecam.
Podaję link w razie czego:
newweb.windmedia88.com/#/register?code=66E0968AF
Obserwuj wątek
    • jerzy.boryca Re: Wind Media opinia 21.04.22, 14:45
      Dużo informacji jak to działa można dowiedzieć sie na ich stronie wind-media.pl . Ja na chwilę obecną zarabiam 272 zł na dzień i wypłacam to odrazu na swoje konto. Aplikacja polega na lajkowaniu oraz obserwowaniu wielu kont na tik tok oraz facebook. Za każde polubienie dostajemy pieniądze na konto. Moim zdaniem mega łatwo da sie zarobić
      • jerzy.boryca Re: Wind Media opinia 21.04.22, 14:45
        wind-media.pl/
    • jerzy.boryca Re: Wind Media opinia 21.04.22, 15:02
      wind-media.pl/

Warto trochę poczytać i zarejestrować konto, bo za samą rejestrację dostajemy 10 zł

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka