Dodaj do ulubionych

Pi network

29.01.23, 10:15
Witam,
mam do zaoferowania bardzo prosty sposób na wydobywanie kryptowaluty Pi.
Otóż na początku wystarczy pobrać aplikacje Pi Network i się zalogować do niej, nic prostszego.
W sumie to by było na tyle ;)
Wyżej wymieniona moneta powstała z myślą o ludziach którzy po pierwsze zaczynają swoją karierę z kryptowalutą i mają o tym minimalne pojęcie( czyli wie, że coś tam jest ale nie do końca to rozumie lub nie chce zrozumieć czy też się w to bawić bo to za dużo roboty etc.) A po drugie o ludziach którzy nie lubią robić żadnych niepotrzebnych transakcji bankowych na początku ani w ogóle, bo niby dlaczego mam coś płacić i skąd mam pewność, że mi się to opłaca.
Pi network jak już wspomniałem jest dla wszystkich, dosłownie.
Wystarczy pobrać aplikacje (android czy apple ją posiada, nie wiem jak z innymi systemami) Pi network (fioletowe tło ze znaczkiem Pi jak 3,14..;)) a z resztą poprowadzi Cię już aplikacja. Jest ona w j. polskim jak i również dostępny jest chat dla polaków gdzie można pytać o wszystko jeśli ktoś tylko czegoś nie wie.
Zaznaczę tylko, że aplikacja obecnie jest w fazie testowej. Co to oznacza? Oznacza to to, że na chwilę obecną, możemy monety "kopać" ale samo wypłacenie ich nie jest jeszcze możliwe.Ale proszę się nie zniechęcać od razu :)
Na chwile obecną krypto jeszcze nie można wypłacić(do tego jest im bliżej niż dalej), a wartość 1 kryto wynosi +- 70$ co można sobie sprawdzić na www.coingecko.com/en/coins/pi-network

Kopanie odbywa się w bardzo prosty sposób. Wystarczy wejść w aplikacje raz dziennie i kliknąć w znaczek pioruna (raz na 24h). Zaznaczę jeszcze że aplikacja nie działa w tle i nie pobiera baterii, a więc klikamy i wyłączamy, chyba że ktoś chce się czegoś dowiedzieć, wiec w zakładce Chat jak już wspomniałem jest polska grupa gdzie można zadawać śmiało pytania lub odwiedzić zakładkę FAQ gdzie również wszystko jest dosyć wyraźnie opisane.

Jeśli Cię w jakiś sposób zachęciłem do spróbowania, to zapraszam do pobrania i zabawy:
minepi.com/Vanqusek
lub do podania mojego nicku przy logowaniu: Vanqusek
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka