charioteer1 07.03.11, 23:46 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9216754,Globisz_napisal_do_Tuska_list_ws__wydarzen_w_Centrum.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charioteer1 Re: Za idiote robie tu ja 07.03.11, 23:52 A tu troche wiecej na ten sam temat: krakow.gazeta.pl/krakow/1,35798,9204977,Centrum_nauki_i_rozbawiony_Aniol_w_Krakowie.html Odpowiedz Link
flamengista w sumie 08.03.11, 00:01 Profesor Globisz dostosował się do reformy. Pomyślał, że skoro robią z nauki kabarecik to i on musi się powygłupiać. Odpowiedz Link
charioteer1 Re: w sumie 08.03.11, 00:20 My tu wszyscy robimy za idiotow, ktorym pan Donald i pani Basia w swojej szczodrobliwosci daja wiosne. Czy kogos zdziwila moze osoba dyrektora centrum? Odpowiedz Link
zitterbewegung Re: w sumie 08.03.11, 00:55 Widać publicystyka ma przyszłość. Hartman, Jajszyczk. Wkrótce być może Majcherek stanie na czele jakiegoś ciała do d/s upraktyczniania abstrakcyjnych nauk matematycznych. Z drugiej strony widzę tu szansę dla forumowiczów. Może powinniśmy skupić się na dłuższych formach. PFG już to w sumie robi, ale jego posty są zbyt przemyślane i nie mają moim zdaniem szans w konkurencji z panami powyżej. Odpowiedz Link
niewyspana123 Re: w sumie 08.03.11, 21:35 no dobra, o ncn to mi się nawet napisać nic nie chce, ale tak zupełnie szczerze, to zaczailiście jakie były intencje Globisza? Ze niby zabawa słowem i głosem, złamanie formy itp itd, ale to jakieś farmazony. Czemu to niby miało służyć? Odpowiedz Link
ford.ka Re: w sumie 08.03.11, 21:44 Przyłączam się do prośby. Mam tak silną alergię na Globisza po tym, jak w Teatrze Starym zamordował niejakiego Wilhelma Trzęsiwłócznię, że nie jestem w stanie kliknąc na ten filmik... Odpowiedz Link
flamengista Re: w sumie 09.03.11, 10:55 Czego chcesz od Globisza jako aktora? Moim zdaniem krajowa top10, jeśli chodzi o teatralnych? Co do intencji: moim zdaniem nie ma co tłumaczyć. In vino veritas. Odpowiedz Link
sendivigius ... nie tylko 13.03.11, 12:12 Mnie natomiast nurtuje pytanie czy pan Jajszczyk dyrektorujac centrum: - bedzie ciagnal drugi etat - zwolni sie z AGH, i bedzie pracowal na jednym jako dyrektor - bedzie pracowal jako dyrektor spolecznie w swoim wolnym czasie Odpowiedz Link