Dodaj do ulubionych

sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZNAŃ??

10.03.07, 17:13
Witam miłe Panie i miłych Panów, gdzie mozna zakupic w POZNANIU te wszystkie
potrzebne akcesoria jak kleje, farby, lakiery itp.,do decoupagu??? Może macie
jakies swoje ulubione sklepy?? z góry bardzo dziękuje :) pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izuss1 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 12.03.07, 11:58
      ja wiem o trzech miejscach, w których dostaniesz kleje itp.:
      - typowo "od tych rzeczy" na ul. Poplińskich (tam kupisz też serwetki itd,
      świetnie doradzą, prowadzą tez kursy i pokazy)
      - empik (ale tu nikt z obsługi nic nie wie)
      - sklep "art-mat" na 23 Lutego (to sklep dla plastyków, ale kleje werniksy itd
      do decu też tu dostaniesz. dość tanie. i duuuuży wybór farb)
      pozdrawiam - iza
      • athropos Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 12.03.07, 12:49
        Na Królowej Jadwigi, mniej więcej vis a vis Multikina jest spory sklep
        plastyczny, mają tam rzeczy Stamperii.
        • aandzia2424 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 12.03.07, 13:18
          baaardzooo dziękuję za pomoc!!!!! pozdrawiam i zyczę miłego dnia :)
          • Gość: nowa Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: 91.223.85.* 13.11.13, 16:29
            bardzo duzy wybór jest na ul. Grunwaldzkiej 101 o ile dobrze pamietam, w sklepie STONOGI, www.stonogi.pl
            • Gość: tsu Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.06.14, 18:19
              dokładnie to Grunwaldzka 111 (naprzeciwko Netto):
              www.stonogi.pl/sklep-stacjonarny-odbiory-osobiste-i-6.html
    • nedzik1 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 30.11.13, 00:05
      Ja polecę może nie z Poznania, ale tez bardzo fajny, i jak masz pytanie to bardzo szybko odpowiedzą. www.4handmade.pl
    • Gość: kielan Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.01.14, 18:57
      o tak! mam swój ulubiony sklep:) na piłsudskiego 100 craftart. Mają naprawdę dobre produkty i jest duży wybór:)
      • Gość: Kasia Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 20:45
        też kupuję w craft arcie. Uwielbiam filcować, a tam mają super rzeczy do tego!
        • Gość: Lola Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.play-internet.pl 23.02.14, 21:30
          również polecam ten sklep , naprawdę szeroki wybór i można zamówić przez internet
          www.craftart.com.pl
      • Gość: Martyna_decu Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.icpnet.pl 20.02.14, 09:21
        Bylam, macalam...nie widzialam jeszcze tylu serwetek na oczy :) Mialam jakies kody z newslettera, zamowilam przez internet a odebralam osobiscie, sporo zaoszczedzilam.
    • Gość: nowa Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.icpnet.pl 05.02.14, 22:47
      duży wybór i fajne ceny są w sklepie Margus na os. Sobieskiego 27 (dojazd tramwajem 12, 14, 15, 16 - trasa Pestki, trzeba wysiąść na samej pętli) sklep.margus.pl

poza tym materiały i warsztaty w Kreatywnie.com na ul. Zeylanda 4 lok. 2 też są godne polecenia :)
      • Gość: ewa Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - LUBL IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 11:22
        Ja większość materiałów do decoupagu kupuje w sklepie Later w Lublinie. Nie chodzi tylko o to, że jako studencie przysługuje mi 10% zniżki:D, ale ogóle sklep daje rade. Mają bardzo szeroki asortyment, poza tym babeczki tam pracujące sporo doradzają.
      • Gość: hardy Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.05.14, 19:45
        ja zamawiam w craft arcie www.craftart.com.pl/ i oni maja siedzibe w Poznaniu wiec niewykluczone, ze sprzedaja tez stacjonarnie. Najlepiej to do nich napisac i sie dowiedziec. Generalnie maja bardo dobre materialy i produkty, ja zamawiam u nich regularnie
        • Gość: Marika Leśnik Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.icpnet.pl 06.08.14, 23:52
          Dziękuję za podpowiedź. Interesuję się decoupage już parę lat. Mieszkam w pobliżu, a nie wiedziałam, że mam taki fajny sklep pod nosem :)
        • Gość: julka kulka Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.static.ip.netia.com.pl 29.09.14, 11:03
          i ja dziekuje, super sklep
        • bettylou Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 04.08.15, 12:17
          Potwierdzam, bardzo dobry sklep z artykułami do decoupage w Poznaniu, jesli nie najlepszy :)
    • Gość: ozdobniczek Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ IP: *.icpnet.pl 18.08.15, 09:52
      Polecam sklep internetowy www.ozdobniczek.pl :)
    • koraleczka Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 10.09.15, 14:26
      polecam sklepik DEKORET.PL
    • meblebartu Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 09.03.16, 14:29
      Szukasz produktów do decoupage ? Dobrze trafiłeś ! Nasza firma oferuje bogaty zakres produktów, wejdź i zobacz nasz asortyment !
      Sklep Allegro
      MebleBartu - Producent mebli i galanterii z drewna
    • pyra1981 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 21.02.20, 23:22
      wg mnie najlepszy w Poznaniu sklep z decoupage
      • pyra1981 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 21.02.20, 23:23
        to oczywiście sklep Stonogi.pl
    • elektryk340 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 05.07.21, 12:35
      W w sklepie internetowym [url=https://siegamymarzen.pl/ Sięgamy Marzeń [/url]można kupić gotowe skrzynki drewniane na drobiazgi wykonane metodą decoupage jak również ikony z drewna. zakładki do książek decoupage zawieszki dekoracje w kształcie anioła, podkładki pod kubek, oraz wiele innych produktów do dekoracji wnętrz.
      • elektryk340 Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 05.07.21, 12:41
        elektryk340 napisał(a):

> W w sklepie internetowym siegamymarzen.pl
        > ożna kupić gotowe skrzynki drewniane na drobiazgi wykonane metodą decoupage ja
        > k również ikony z drewna. zakładki do książek decoupage zawieszki dekoracje w
        > kształcie anioła, podkładki pod kubek, oraz wiele innych produktów do dekoracj
        > i wnętrz.
    • magdajusz Re: sklep/sklepy z akcesoriami do decoupagu - POZ 11.12.22, 07:48
      Hej, jeśli niekoniecznie potrzebujesz robić zakupy stacjonarnie, to polecam sklep online z pudełkami i skrzynkami drewnianymi Oprócz standardowych pudełek, mają też wycinanki ze sklejki i korale drewniane i wiele innych. Szybka wysyłka i świetna jakość.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka