auntiegoodadvice 12.11.08, 13:10 Witam;] Orientujecie się może, w jakim sklepie internetowym[poza allegro] można kupić jak najtaniej produkty drewniane do ozdabiania, takie jak szkatułki, chusteczniki itp.? Z góry dziękuję za odpowiedź;] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamand Re: Najtańsze produkty drewniane 12.11.08, 13:35 ja kupuję zawsze tu: www.drewlandia.com.pl mają niedrogo i rewelacyjną jakość pewnie są gdzieś tańsze, ale napewno nie tej jakości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.internetia.net.pl 28.02.11, 23:14 ciut jak nie autoreklama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabmarta Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.hsd1.ca.comcast.net 18.07.12, 21:55 Ja osobiście kupuję artykuły do decoupage w sklepie: www.drewnianadolina.pl Mają ogromny wybór produktów a przy tym konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
klarakus Re: Najtańsze produkty drewniane 30.12.15, 00:51 I bywa kiepska jakośc, a i dosłane rzeczy po reklamacji też mocno kiepskie :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabmarta24 Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.hsd1.ca.comcast.net 18.07.12, 21:57 Ja osobiście kupuję artykuły do decoupage w sklepie: www.drewnianadolina.pl Mają ogromny wybór produktów a przy tym konkurencyjne ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
meblebartu Re: Najtańsze produkty drewniane 09.03.16, 14:14 Szukasz produktów do decoupage ? Dobrze trafiłeś ! Nasza firma oferuje bogaty zakres produktów, wejdź i zobacz nasz asortyment ! Sklep Allegro MebleBartu - Producent mebli i galanterii z drewna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaa56 Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.mynet.com.pl 18.12.08, 11:09 Zapraszam do właśnie otworzonego sklepu internetowego: www.dreweks.pl/sklep.php Duży wybór i bardzo atrakcyjne ceny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniula Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.icpnet.pl 26.07.09, 13:29 www.drewlandia.com.pl porównywałam - nigdzie nie jest taniej, a w dodatku ogromny wybór :) polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.09, 14:15 Duży wybór ale część produktów można znaleźć gdzie indziej trochę taniej. Najlepiej szukać prosto u producenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela.grodecka@neost Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 20:51 Witam i pytam gdzie znajde ten sklep z tanimi wyrobami drewnianymi ? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
de_la_hoya Re: Najtańsze produkty drewniane 01.03.11, 16:02 w IKEA jest taniej... lustro kosztuje prawie połowe mniej a i segregatory są z lekka tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
zetka73 Re: Najtańsze produkty drewniane 11.04.11, 09:14 Może i nie drogo ale koszty przesyłki wyższe niż w innych sklepach - więc wychodzi ogólnie drożej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ks40 Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.09, 13:52 Jest jeszcze drewnianadolina.pl. Mają spory wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
doominus Re: Najtańsze produkty drewniane 28.10.09, 20:29 Najtaniej jest tutaj www.decodrew.pl > producent . W zależności od produktu jest taniej parędziesiąt groszy lub parę złotych. Jakość bez zarzutu przy większych zakupach można się potargować. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka73 Re: Najtańsze produkty drewniane 11.04.11, 09:16 Nie podają cen - wiec zanim się dostanie cennik.... Odpowiedz Link Zgłoś
zutii Re: Najtańsze produkty drewniane 12.03.10, 15:23 www.drewlandia.pl ceny niskie i rewelacyjna jakość. Allegro nie polecam, a z firm to DREWEKS mnie zawiódł. Marna jakość i przepłaciłam straszliwie z przesyłkę. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aga_drag Re: Najtańsze produkty drewniane 03.08.10, 22:40 Ja polecam www.zielonazyrafa.pl/ bardzo fajny sklep internetowy z artykułami hobby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja17 Re: Najtańsze produkty drewniane IP: 78.104.161.* 09.03.11, 17:00 Ja zawsze kupuję tu: www.dreweks.pl. Mają fajne ceny i produkty dość dobrej jakości ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jpjm Re: Najtańsze produkty drewniane 20.09.11, 19:02 Zapraszam do rozwijającego się sklepu www.drewniane.otwarte24.pl Odpowiedz Link Zgłoś
emi.la Re: Najtańsze produkty drewniane 29.09.11, 23:12 moje serwetki się nie sprzedają, chętnie się wymienię. szukam w klimacie retro, klimt, koty, średniowiecze, halloween. zwykłe typu kwiatki mnie nie interesują. link do allegro na dole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzanka Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.11, 09:06 polecam zabawy-dla-dzieci.blogspot.com zawsze na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
trzydziestka78 Re: Najtańsze produkty drewniane 24.01.12, 22:02 Ja kupuję tutaj: www.e-mdk.com/ Spory wybór, umiarkowane ceny, szybka wysyłka i miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 07:45 Tego to bym nie powiedziała czekałam za zamówionymi serwetkami ponad tydzien i jeszcze musialam dzwonic to w końcu wysłali :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.13, 07:48 Tego sklepu www.e-mdk.com/ bym nie polecała czekałam za zamówionymi serwetkami ponad tydzien i jeszcze musialam dzwonic to w końcu wysłali :( Odpowiedz Link Zgłoś
klarakus Re: Najtańsze produkty drewniane 30.12.15, 00:53 Pod warunkiem, że pan ma dobry dzień... Ja po trzeciej dużej wpadce sklepu dałam sobie z nimi spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.12, 01:59 drewnianadolina! :) ----------------------------------- magdakulawik.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ajajaj Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.cable.net-inotel.pl 26.09.12, 16:06 Sporo fajnych drewienek jest w serwetniku (www.serwetnik.pl) pozdrawiam Alinka Odpowiedz Link Zgłoś
pejzazdabrowagornicza Re: Najtańsze produkty drewniane 06.09.12, 15:06 www.facebook.com/pages/Pejza%C5%BC/433210436722870 Odpowiedz Link Zgłoś
bajkowa.pracownia Re: Najtańsze produkty drewniane 27.09.12, 00:18 Ja również kupuję w drewlandia.com.pl - jest najtaniej, a przy zamówieniu kilku przedmiotów koszt wysyłki nie jest aż tak wysoki - 13 zł Odpowiedz Link Zgłoś
decoupage.producent Re: Najtańsze produkty drewniane 22.11.12, 12:51 Witam:) jestem producentem artykułów drewnianych idealnych do decoupage. Jeśli jesteście zainteresowani to chętnie podejmę współpracę. Jak macie pytania to dzwońcie - zawsze lepiej pogadać :) Bartłomiej Kudzia tel.662101481 ewentualnie email- biuro.bartu@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.12, 21:14 drewbis moze nie najtaniej chociaz tanio i super towar Odpowiedz Link Zgłoś
klarakus Re: Najtańsze produkty drewniane 30.12.15, 00:54 Tu się zgadzam i rózwnież polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś
haftowniczek Re: Najtańsze produkty drewniane 06.03.13, 13:28 a szukałas w google? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adatk Re: Najtańsze produkty drewniane IP: 195.150.233.* 11.03.13, 22:38 Przedmioty do zdobienia na o których mówisz chyba najtaniej widziałam w www.4handmade.pl Ja tam zawsze kupuję i jestem zadowolona. Jak napiszesz do nich to przy większych zamówieniach zawsze dają jakiś rabat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deco Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.jmdi.pl 11.03.13, 22:44 Ja zawsze kupuje na www.decoupagesklep.pl i jestem zadowolona. Dla stałych klientów dają rabat a przy większych zakupach wysyłka gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
toonyx Re: Najtańsze produkty drewniane 02.04.13, 09:49 Ja kupuję tu: www.facebook.com/pages/Decoupage-Wejherowo/129076693940190 Dobra jakość a ceny do negocjacji, tyle że nie mają strony www tylko ta na facebooku ale miła obsługa. I fakturę vat wystawiają :) Odpowiedz Link Zgłoś
itnew Re: Najtańsze produkty drewniane 12.04.13, 12:25 Ostatnio dokonałem zakupu na dreweks.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybaaa Re: Najtańsze produkty drewniane IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 20:50 może w craftarcie znajdziesz. Co prawda ja tam kupuje rzeczy do filcowania, ale może i znajdziesz coś dla siebie. Warto zerknąć Odpowiedz Link Zgłoś
artando Re: Najtańsze produkty drewniane 22.11.15, 14:43 Zapraszam do obejrzenia oferty nowego sklepu z artykułami do decoupage i innego rękodzieła: www.artando.pl Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
d.robak22 Re: Najtańsze produkty drewniane 21.01.16, 14:20 Artyści handmade poszukiwani! Nowo powstały sklep internetowy z ofertą handmade - Prestige-Design poszukuje do współpracy zdolnych rękodzielników! Portal obejmie swym zasięgiem całą Skandynawię. Wszystkich zainteresowanych prosimy o przesłanie zgłoszenia z krótkim opisem swojej działalności oraz co najmniej trzema zdjęciami prezentującymi wykonane przez siebie prace na adres: d.robak@prestige-design.pl. Dołącz do grupy naszych artystów i wypromuj swoje dzieła w prestiżowym sklepie internetowym! Odpowiedz Link Zgłoś
kamyki_80 Re: Najtańsze produkty drewniane 01.12.16, 08:02 Ostatnio widziałam fajną stronkę www.creativehobby.pl/decoupage-przedmioty-decoupage-o_c_126_1.html , spróbuj znaleźć tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
walewskikrzysiek Re: Najtańsze produkty drewniane 12.02.17, 23:53 Witam, poszukuję rękodzielników z woj Lubelskiego (tylko). Otworzyłem sklep internetowy www.spichlerzkazimierski.pl i chciałbym nawiąząć współpracę Odpowiedz Link Zgłoś
matdrew17 Re: Najtańsze produkty drewniane 03.05.17, 13:08 zapraszam na zakupy do decoupage na www.matdrew.pl www.facebook.com/MATDREW87 Odpowiedz Link Zgłoś