pina_colada88 20.12.09, 16:38 Co zrobić, żeby nie farbowały bielizny? I w czasie prania też nie chciałabym, żeby farbowały Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzidaa Re: Jeansy. 20.12.09, 16:42 nicccc ja do jeansów nosze kolorowe gacie wiec nie widac, a piore z granatowymi,czarnymi rzeczami i git. Odpowiedz Link
dzidaa Re: Jeansy.1 20.12.09, 16:42 nicccc ja do jeansów nosze kolorowe gacie wiec nie widac, a piore z granatowymi,czarnymi rzeczami i git.Albo bez chodzic, bielizny oczywiście Odpowiedz Link
olinka20 Re: Jeansy. 20.12.09, 17:10 Można nie kupować ciemnych Pra tylko z ciemnym ciuchami i nosić ciemną bieliznę. Odpowiedz Link
guderianka Re: Jeansy. 20.12.09, 17:16 żeby spodnie nie puszczały farby trzeba je wymoczyć w occie Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Jeansy. 20.12.09, 18:02 kurcze, mi nigdy jeansy nie farbowały gatek podczas noszenia. A piorę z ciuchami w podobnym kolorze, więc też nic nie farbuje. A to co pisałą ez o wodzi z octem to też słyszałam. Odpowiedz Link
perlowy_dzem Re: Jeansy. 20.12.09, 18:19 a podobno podłogę też octem można przetrzeć, żeby się świeciła... nie wiem nigdy nie próbowałam, bo się boję Znacie to? Odpowiedz Link
ez-aw Re: Jeansy. 20.12.09, 18:54 O podłodze nigdy nie słyszałam. Ale w wodzie z octem płukałam kiedyś często. Za dawnych czasów, jak mi się znudził kolor bluzki, to ja farbowałam na inny. A później trzeba było wypłukać właśnie w wodzie z octem, by nie farbowała ciała. Odpowiedz Link
doral2 Re: Jeansy. 20.12.09, 21:47 moja teoria jest taka - markowe, albo chociaż dobrego gatunku dżinsy nie farbują. ale mogę się mylić... Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jeansy. 21.12.09, 07:43 doral2 napisała: > moja teoria jest taka - markowe, albo chociaż dobrego gatunku dżinsy nie farbuj > ą. > ale mogę się mylić... Big Starowe i Wranglerowe farbują, wiem z autopsji Mnie już wkurza pofarbowana podkoszulka, a czarna nie zawsze mi pasuje P.S wodą z octem płuczę włosy, żeby zakwasić skórę głowy i żeby włosy się błyszczały - działa! widzę, że ocet w ogóle działa na wiele Odpowiedz Link
lubie.garfielda Re: Jeansy. 21.12.09, 07:55 czyli najpierw przepłukać włosy, potem spodnie a na koniec zmyć podłogę Odpowiedz Link
asiaiwona_1 Re: Jeansy. 21.12.09, 08:31 lubie.garfielda napisała: > czyli najpierw przepłukać włosy, potem spodnie a na koniec zmyć > podłogę Noooo, a jaka oszczędność octu Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: Jeansy. 21.12.09, 08:35 asiaiwona_1 napisała: > > Noooo, a jaka oszczędność octu niebardzo bo jak przepłuczesz włosy, to już nic nie zostanie (przepłukuje się polewając głowę wodą z octem - UWAGA NA OCZY)do reszty Odpowiedz Link