Dodaj do ulubionych

Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie...

28.03.11, 19:11
jeśli jest takie wogóle.. WIecie co ona dziś zrobiła... Wzieła mokrą chusteczkę, którą zaczeła wycierać półki w szafie tatusia. Następnie w tą samą chusteczkę wysmarkała nos, po czym dalej zaczeła wycierać szafkę big_grinbig_grinbig_grin

Myślicie, że jeszcze będą z niej ludzie?
Obserwuj wątek
    • ciepla.kawa Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 28.03.11, 19:17
      Patrz, jaka zaradna życiowo.
      Moja wczoraj wzięła wacik, wycierała sobie buzię, potem powycierała dwa krzesła. Wieczorem zauważyłam wacik na krześle, ale go nie ruszałam.
      Rano Majka go znalazła i chyba znów sobie coś próbowała wycierać ale ojciec jej zabrał.
      • doral2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 28.03.11, 19:25
        będą z Kudłata ludzie.
        oszczędne.
        pardąsik, skrajnie oszczędne big_grinbig_grinbig_grinbig_grin
    • zuzanka79 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 28.03.11, 22:22
      Może Kudłat stwierdził, że te półki trzeba jakoś nabłyszczyć tongue_out
      • zjedzmy_polaka Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 28.03.11, 22:27
        to się chyba politura nazywa.
        • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 29.03.11, 08:08
          dobrze, że tatuś nie widział czym są jego półki z ciuchami czyszczone big_grinbig_grinbig_grin

WIecie, ona jest jeszcze bardziej obrzydliwa. Jak zmieniam jej pieluchę to ona zawsze bierze sobie jedną mokrą chustkę, ciućka, potem pokazuje jak tyłek wyciera i chce znowu ją zacząć ciućkać. Pozwolić jej? suspicious DObrze, że ja wcześniej zdążę jej tyłek wytrzeć big_grinbig_grinbig_grin
          • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 29.03.11, 18:27
            big_grin
            a jakieś fotki Kudłatka będą/są gdzieś?suspicious
            • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 29.03.11, 18:47
              a nie ma. Muszę porobić jej nowe, to się wtedy pochwalę. A Tomka gdzie można zobaczyć? No i jak się chowa? Ile on już ma, bo to chyba dyży chłopak już, co?
              • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 29.03.11, 19:10
                asiaiwona_1 napisała:

> a nie ma. Muszę porobić jej nowe, to się wtedy pochwalę. A Tomka gdzie można zo
                > baczyć? No i jak się chowa? Ile on już ma, bo to chyba dyży chłopak już, co?

Jest super, strasznie fajny się zrobił, gaworzy, je już całkiem sporo nowości i wszystko bez wyjątku mu smakujetongue_out Pół roku skończył tydzień temu. A fotki są jakieś na patchworkuwink
                • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 08:25
                  patchworkowe fotki widziałam. Ale ja chcę więcej big_grinbig_grinbig_grin
                  • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 18:25
                    asiaiwona_1 napisała:

> patchworkowe fotki widziałam. Ale ja chcę więcej big_grinbig_grinbig_grin

Ty nienasycona kobietosmile
                    https://lh6.googleusercontent.com/_A2UMNL_e3Lc/TYdp2uaAXtI/AAAAAAAABkI/SydLhez-W4M/s512/P3210024.JPG
                    • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 19:06
                      Łeeee, to on kawał chłopa jest smile Czy ja dobrze kojarzę, że on twoje usta ma? Fajny taki bobas smile
                      • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 20:09
                        asiaiwona_1 napisała:

> Łeeee, to on kawał chłopa jest smile Czy ja dobrze kojarzę, że on twoje usta ma? F
                        > ajny taki bobas smile

no, juz duzywink ale wagowo dolne granicetongue_out
                        a nie wiem, czy moje ma usta, ale gadatliwy to chyba po mniebig_grin
                        • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 20:13
                          z wagą to tak jak Kudłat - też dolna granica. RObi wszystko by granicy 10kg nie przekroczyć. Na chwilę obecną jest 9800 smile
                          • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 30.03.11, 21:12
                            asiaiwona_1 napisała:

> z wagą to tak jak Kudłat - też dolna granica. RObi wszystko by granicy 10kg nie
                            > przekroczyć. Na chwilę obecną jest 9800 smile

Tomson waży 7.300tongue_out A Kudłatka ile ma? 1,5roku? A wydawała się spora dziewczynkawink
                            • asiaiwona_1 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 31.03.11, 08:07
                              3 kwietnia będzie 1 rok i 8 m-cy. Mieści się między 3-10 centylem. No nic, ja też kiedyś byłam drobniutka i szczuplutka. CHoć u Kudłat jest tu i ówdzie za co złapać big_grin jak znajdę kabelek od telefonu to wrzucę zdjęcie Kudłata, bo mam takie jedno śmieszne.
                              • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 31.03.11, 10:48
                                asiaiwona_1 napisała:

> 3 kwietnia będzie 1 rok i 8 m-cy. Mieści się między 3-10 centylem. No nic, ja t
                                > eż kiedyś byłam drobniutka i szczuplutka. CHoć u Kudłat jest tu i ówdzie za co
                                > złapać big_grin jak znajdę kabelek od telefonu to wrzucę zdjęcie Kudłata, bo mam taki
                                > e jedno śmieszne.

koniecznie!!!
                                Tomson nie ma fałdek w ogóletongue_out nad czym ubolewa moja mama (zagłodzone, wychudzone, "bidne" dzieckobig_grin)
                    • pszczolaasia Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 01.04.11, 10:23
                      ja rzodnam tych paczłorkowych!!!!
                      sliczny chlopczykbig_grin wyglada jak aniolek ale pytanie czy jest aniolkiem czy malym figlarnym diabelkiem?big_grin
                      • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 01.04.11, 19:30
                        pszczolaasia napisała:

> ja rzodnam tych paczłorkowych!!!!

big_grin
                        może Ci zrobię mały prezenciksuspicious

> sliczny chlopczykbig_grin wyglada jak aniolek ale pytanie czy jest aniolkiem czy maly
                        > m figlarnym diabelkiem?big_grin

jest kochany, na prawdęwink przeszedł nasze najśmielsze oczekiwaniasmile
                    • magiczna_marta Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 01.04.11, 19:35
                      Tabaka, on cudny jest po prostu.
                      • tabakierka2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 01.04.11, 21:42
                        magiczna_marta napisała:

> Tabaka, on cudny jest po prostu.

łechcesz serce matkibig_grin
                        dziękikiss
                        • doral2 Re: Kudłar chyba czyta forum Skrajne oszczędzanie 01.04.11, 22:15
                          dziewuchy będą za nim aż piszczeć smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka