olinka20 10.06.11, 20:12 I szare balerinki z pomponikiem. Jak ozywic tez zestaw? Jakis kolor na pazury? MAm chabrowy, rózowy, zółty, pomaranczowy i jasno fioletowy lakier. Jakies dodatki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schiraz Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:26 Na pewno pasek w jakimś żywszym kolorze (pomarańcz, czerwony) i do koloru paska dobrałabym lakier i torebkę oraz buty. ------ Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia. Odpowiedz Link
olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:35 Pasków nie nosze, bo mnie duszą Ja taki dziwoląg jestem. A buty musza byc te szare z pomponem, bo sa wygodne i zabawne. Zadna wielka okazja, ale chce fajnie wyglądac. Odpowiedz Link
doral2 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:40 szal - czerwony, albo różowy, albo kremowy, albo z melanżu tych wszystkich kolorów. albo w paski biało-granatowo-czerwone. albo apaszka w marynarskie wzory. wczoraj miałam na sobie zestaw granatowych szortów w kancik, granatowego topu plus kremowy szal zamotany na szyi i moje ukochane czerwone szpilki. super to było, tylko kurna zmarzłam, bo nie uwierzyłam w prognozę pogody Odpowiedz Link
olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:47 Szal mam kremowy, zółty, czarny i prawdziwą góralską chustę ( nie chinski badziew ). To moze ta zółtą? Hmmm, chyba trzeba jakies zakupy w poniedziałek zrobic Odpowiedz Link
doral2 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:53 góralską chustę odłóż na inna okazję. żółty może być albo czarny z kremowym splątany... Odpowiedz Link
olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 21:04 Góralską, moja droga, to zimą na płaszczyku nosze udrapowaną, bo na inne pory roku jest zwyczajnie za gruba. A nie chce sie spocic i swiecic Odpowiedz Link
bei Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 23:22 Dodatki w stylu marynistycznym- kolor czerwony lub biały, ja bym jasnoszare dodała (stonowana elegancja), bardziej krzykliwie to złoto, srebro... Odpowiedz Link