Dodaj do ulubionych

Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO

10.06.11, 20:12
I szare balerinki z pomponikiem.
Jak ozywic tez zestaw?
Jakis kolor na pazury? MAm chabrowy, rózowy, zółty, pomaranczowy i jasno fioletowy lakier.
Jakies dodatki?
Obserwuj wątek
    • schiraz Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:26
      Na pewno pasek w jakimś żywszym kolorze (pomarańcz, czerwony) i do koloru paska dobrałabym lakier i torebkę oraz buty.
      ------
      Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia.
      • olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:35
        Pasków nie nosze, bo mnie duszą smile
        Ja taki dziwoląg jestem. A buty musza byc te szare z pomponem, bo sa wygodne i zabawne.
        Zadna wielka okazja, ale chce fajnie wyglądac.
        • doral2 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:40
          szal - czerwony, albo różowy, albo kremowy, albo z melanżu tych wszystkich kolorów.
          albo w paski biało-granatowo-czerwone.
          albo apaszka w marynarskie wzory.

wczoraj miałam na sobie zestaw granatowych szortów w kancik, granatowego topu plus kremowy szal zamotany na szyi i moje ukochane czerwone szpilki.
          super to było, tylko kurna zmarzłam, bo nie uwierzyłam w prognozę pogody uncertain
          • olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:47
            Szal mam kremowy, zółty, czarny i prawdziwą góralską chustę ( nie chinski badziewwink ).
            To moze ta zółtą?
            Hmmm, chyba trzeba jakies zakupy w poniedziałek zrobicwink
            • doral2 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 20:53
              góralską chustę odłóż na inna okazję.
              żółty może być smile
              albo czarny z kremowym splątany...
              • olinka20 Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 21:04
                Góralską, moja droga, to zimą na płaszczyku nosze udrapowaną, bo na inne pory roku jest zwyczajnie za gruba.
                A nie chce sie spocic i swiecicwink
                • bei Re: Granatowe rurki, granatowy topik MODOWO 10.06.11, 23:22
                  Dodatki w stylu marynistycznym- kolor czerwony lub biały, ja bym jasnoszare dodała (stonowana elegancja), bardziej krzykliwie to złoto, srebro...
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka