20.10.11, 18:00
Zrobiłam ciasto 3 bit i już się ślinię pod lodówką smile
A podobno najlepsze na następny dzień. Jak ja wytrzymam tak długo??
Obserwuj wątek
      • rudamarta4 Re: 3 bit 20.10.11, 19:39
        Jakieś 8 małych paczek zwykłych herbatników, litr śmietany 36%, mała "krówka" kajmakowa, fix do śmietany, krem Karpatka bez gotowania Delecty, 400ml mleka, gorzka czekolada.
        Rozłóż w blasze warstwę herbatników, na to daj krem Karpatkę. Połóż następną warstwę herbatników. Pół litra śmietany ubij z "krówką". Wcześniej możesz krówkę wrzucić do gorącej kąpieli wodnej.
        Masę wyłóż na herbatniki i przykryj kolejną warstwą herbatników.
        Drugie pół litra śmietany ubij z fixem i wrzuć na herbatniki. Na samą górę zetrzyj czekoladę. Wrzuć do lodówki i czekaj na efekt, a potem wylizuj blaszkę tongue_out

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka