Dodaj do ulubionych

wątek zadumany

13.01.12, 20:29
znaczy tak sobie dumam przy piątku, że jak już razem sadzimy marchew i podlewamy grządki, to może mi się uda wkupić na stałe na magiel? wink czytam was od daaawna a jakoś się tu wstydzę coś napisać - piszę i uciekam, żebyście mnie nie zjadły big_grin Każdej flaszkę wina postawię i może się uda, co? Chociaż ja dzieci nie mam, wódki nie piję i nie magluję pościeli...

To jak? Zgoda? :p czy muszę dodatkowo cv wypełnić co wisi podlinkowane? big_grin
Obserwuj wątek
    • jowitka345 Re: wątek zadumany 13.01.12, 20:31
      cv obowiązkowe tongue_out
    • prigi Re: wątek zadumany 13.01.12, 20:37
      bez cv to kiepścizna, ale wódkę stawiaj do woli wink
      • alajna2 Re: wątek zadumany 13.01.12, 20:39
        przyjmiemy, jak się postarasz big_grin
    • mazajac Re: wątek zadumany 13.01.12, 21:00
      ja też nie magluję, dzieciów dwóch, chłopoki, plus mężulo, to razem trzech chłopów i ja bidna, ja dopiero chwilę z wami ale strasznie mi się tu podoba, zapraszam też do nas, link poniżej, zostaję u was na dłużej jeśli można, stawiam drinka smile
    • magiczna_marta Re: wątek zadumany 13.01.12, 21:02
      Ni chu chu, CV jest ABSOLUTNIE obowiązkowe, tak samo jak stawianie wódki i będziemy tego bronić niczym niepodległości.
      • spicy_orange Re: wątek zadumany 13.01.12, 21:11
        spoko. zmieszam sobie coś dla kurażu i jadę z koksem. Ale najpierw grządki, bo mnie Zuzia ciągle o włos bierze big_grin
        • ez-aw Spicy i Mazajac 13.01.12, 21:43
          Flaszka obowiązkowa. CV Też.
          Toć to początek weekendu i możemy się spić smile
    • olinka20 Re: wątek zadumany 13.01.12, 22:13
      To ja winko poprosze, czerwonewink
      Piatek jest, jutro nigdzie nie jade to moge konsumowacwink
      • kwintesencja_patologii Re: wątek zadumany 14.01.12, 00:35
        Ja już cefałkie wypełniawszy rok temu, dzieciów brak, materiał genetyczny jest, więcej czytam niż piszę, to może chociaż owo winko czerwone postawię - choć to już sobota:

https://cdn12.poradnikzdrowie.smcloud.net/t/image/thumbnails/39929/image/wino_czerwone_300x0_rozmiar-niestandardowy.jpg
        • olinka20 Re: wątek zadumany 14.01.12, 12:16
          Swoją drogą, uwielbiam twoj nick, zawsze jak go widze, to sie szczerze w usmiechu big_grin
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka