Dodaj do ulubionych

doral dlaczego wywalilas?

05.01.14, 18:39

dlanie, amoreske, mathiole i inne dziewczyny?
dlaczego?
Obserwuj wątek
    • tedesca1 Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 18:57
      doral tak bardzo próbowała wcześniej pokazać, że jej nie rusza zdanie innych osób na jej temat, to właśnie pokazała, że ją ruszyło i to bardzo big_grin
    • moonshana Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 19:11
      poważnie?? wywalone? a za cóż to? ehhhhhh...
    • stillgrey Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 19:34
      a na pewno wywalila? mi dzis tez wyskoczyla prosba o dolaczenie do forum jesli chce moc pisac posty wink
      • andziulec Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 19:41
        na pewno. Dziewczyny nie mają takich maili z prośbą o dołaczenie.
        • stillgrey Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 20:12
          Ja takze zadnego maila nie dostalam, zreszta nawet nie sprawdzam maila gazetowego. Komunikat pojawil sie w chwili kiedy chcialam zalozyc nowy watek.
      • mearuless Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 19:42
        tak. łukaszenka robi czystke osob niewygodnych.
        zauwazcie rowniez nowe haslo u gory emagla
        osobom z poczuciem misji zbawiania świata oraz konkwistadorom biorącym udział w krucjacie na rzecz swojej, jedynie słusznej sprawy odradzamy to forum.
        • prigi Re: doral dlaczego wywalilas? 05.01.14, 19:55
          Doral, muszę to napisać, bo inaczej się uduszę.

Coż, najwyżej dostanę bana - będzie mi szkoda tych wszystkich osób, które poznałam osobiści, bądź wirtualnie dzięki maglowi, miałam nadzieję na więcej, ale pieprzę takie forum, gdzie tylko ty możesz obrażać, traktować ludzi jak głupie poddane gęsi, które spokojnie przyjmą każdy twój wybryk.
          Żal mi.
          Spieprzyłaś coś fajnego.
          I zrobiłaś to Ty, nie Miotła, nie Dlania, nie Grejw i inni.
          Może najlepiej odpuść sobie na jakiś czas to forum i pozwól mu żyć, tak jak chce większość?

Wiem, zaraz będziesz się bronić, udowadniać, że jesteś ofiarą itp. Ale do cholery-zagalopowałaś się i nie potrafisz przyznać do błędu. Tak naprawdę to to przelało czarę goryczy-poszło o głupi krem do rąk big_grin

Będę tutaj zaglądać, czytać, pisać, ale to już nie tosad
    • mearuless zbanowane zostaly rowniez: 05.01.14, 19:50

grave i guderianka.
    • mearuless i serei. 05.01.14, 20:04

tez poleciala.
      bidulka a nawet sportowego kremu nie miala big_grin
      • rebelka1986 Re: i serei. 05.01.14, 20:08
        Eeeh, najpierw KMW, teraz Magiel... Chlip chlip. Chlup, chlup.
    • mearuless Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 12:45
      przepraszam ze nękam w to poniedzialkowe, cudne popoludnie ale wciaz nie uzyskalam odpowiedzi ani od doral ani innej moderatorki.
      celowo nie napisalam modelatorki poniewaz dzialania na forum nie sa juz modelowaniem.
      • wilowka Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 13:14
        W sumie to ja też bym się chciała dowiedzieć czemu zostałam wywalona skoro mnie tu parę dni nie było?
        • arwena_11 Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 15:16
          dziewczyny a co się stało? Jakaś jatka była? Powiedzcie o co chodzi? Wchodzę was czytać, rzadko sama piszę, ale qrcze przywiązałam się do was i nie chciałabym żeby forum padło. Już kiedyś był rozłam i powstała pijalnia. To teraz co znowu będzie inne forum dla wszystkich?
      • ez-aw Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 16:05
        > przepraszam ze nękam w to poniedzialkowe, cudne popoludnie ale wciaz nie uzyska
        > lam odpowiedzi ani od doral ani innej moderatorki.

Dwie moderatorki zrezygnowały z tej funkcji, dlatego nie mogą odpowiedzieć.
    • hamerykanka Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 16:35
      Kurcze, a tak lubilam to forum...sad
      • esofik Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 18:51
        Hamerykanka oć na Wolny Magiel, prawie to samo towarzystwo..
        Mallard też big_grin
        • hamerykanka Re: doral dlaczego wywalilas? 06.01.14, 20:00
          Dzieki za info! Nawet nie wiedzialam o Wolnym Maglu!! Juz sie naprodukowalam w watku ogrodniczym, bliskim memu sercuwink
    • mallard No żesz 06.01.14, 16:38
      kuchnia!
      Jako mimowolny (podobno) pomysłodawca tego forum, jestem zaistniałą sytuacją wysoce zaniepokojony! wink
      • cudko1 Re: No żesz 07.01.14, 08:28
        no kurwa ja dzis na kacu (albo jeszcze lekko pijankowata) ale jak już nawet grejw i guderianka poleciały to ja pierdole wywalcie i mnie

cierpliwa byłam jak cholera, doral lubiłam bardzo ale to to już k@#@$%^&* przegięcie
    • fajnyrobal Re: doral dlaczego wywalilas? 07.01.14, 11:00
      Mea prowadzisz walkę z wiatrakami, albo raczej walisz glową w beton. Szkoda prundu, bo doral udaje teraz wielką nieobecną - puściła potężnego bąka w towarzystwie i myśli jak zwalić na innych. Oć do nas co tu sama będziesz siedziała, przeca do obrazu się nie gada smile
    • doral2 Re: doral dlaczego wywalilas? 19.01.14, 13:54
      bardzo chętnie odpowiem na twoje pytanie, pod warunkiem że najpierw odpowiesz na moje.
      pytanie brzmi - kim jest ta menda, która wynosi z alternatywy??
      mam 100% pewności, że znasz odpowiedź.
      mam również 100% pewności, że nie będziesz miała odwagi cywilnej, by publicznie wskazać palcem tę mendę.

z serdecznymi sportowymi pozdrowieniami z wysp fidżi
      d1
      • doral2 Re: doral dlaczego wywalilas? 24.01.14, 16:12
        tak właśnie myślałam.

z serdecznymi, sportowymi pozdrowieniami z pcimia dolnego.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka