Dodaj do ulubionych

nienienienie

17.01.14, 18:29
nie przepadłam na wieki tongue_out

mam nadzieję, że osoby rąbiące mi tyłek przez ten czas, miały z tego dużo radości i choć trochę przestały się nudzić.
dziękuję za wszelkie darmowe diagnozy stanu mego ducha, ciała i umysłu.

z serdecznymi, sportowymi pozdrowieniami z plantacji bananów na kostaryce
d2
Obserwuj wątek
    • quadalupa Re: nienienienie 17.01.14, 19:29
      Biorąc pod uwagę, że zamknęłaś forum i wywaliłaś stąd większość dziewczyn sama się do tego w dużym stopniu przyczyniłaś. Dziewczyny założyły chyba nowe forum z tego co sie orientuję i wcale im się nie dziwię, bo jako założycielka magla zachowałaś się po prostu niepoważnie.
      Rozumiem, że coś Cię tu rozzłościło, ale zareagowałaś przesadnie i co tu mówić głupio. Jak Cię lubię tak naprawdę szczerze piszę.
      Napiszesz chociaż dlaczego to forum zostało zamknięte a większa część zbanowana?
    • andziulec Re: nienienienie 17.01.14, 20:24
      doral2 napisała:

> nie przepadłam na wieki tongue_out

a szkoda. I szkoda, że przedtem zdązyłaś rozwalić fajne forum. Jak na dorosłą babę jesteś niepoważna. Takie obrażalstwo stosują dzieci w przedszkolu. Widać mentalnie tam zostałaś.
      • doral2 Re: nienienienie 18.01.14, 15:45
        andziulec napisała:

> doral2 napisała:
        >
        > > nie przepadłam na wieki tongue_out
        >
        > a szkoda. .."

doskonale zdaję sobie sprawę, że jest tu cale mnóstwo osób o prawych charakterach, dobrym sercu, prostym umyśle, wierzących i praktykujących, mających się za kogoś lepszego ode mnie, które by mnie w łyżce wody utopiły, gdyby mogły.
        ot, natura ludzka...
    • melancho_lia Re: nienienienie 18.01.14, 16:18
      żenada...
      • doral2 Re: nienienienie 19.01.14, 13:59
        melancho_lia napisała:

> żenada..."

żenadą jest ukrywanie tożsamości tchórza w postaci mietły.
        żenadą wynoszenie z ukrytych forów.
        żenadą jest ukrywanie tożsamości wynosicieli.
    • wilowka Re: nienienienie 19.01.14, 00:03
      Cieszę się, że nie stało się nic złego a plantacja bananów na pewno miejscem jest fantastycznym - pewnie smakują jak niebanany - te znane w Polsce.

Ale proszę odpowiedz, czemu żeby tu pisać - musiałam prosić o pozwolenie - w sensie uprawnienia do pisania. Czemu zostałam ich pozbawiona skoro w dniach kiedy rozgrywała się sportowa akcja - nie byłam na forum. W wyciętym wątku nie było również ani jednego mojego wpisu a zostałam wywalona.
      Z pozdrowieniami
      W.
      • doral2 Re: nienienienie 19.01.14, 13:58
        no bo tak to już jest z ograniczeniami na forum.
        nie zostałaś wywalona, wręcz odwrotnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka