alesio23 20.03.09, 10:41 wasze ulubione prosze wypisac. ja właściwie lubie wszystko oprócz galaretek, choc w razie kryzysu cukrowego i nią nie pogardzę. Najbardziej jednak chyba lubię takie czekoladki chyba niemieckie, takie lodowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quadalupa Re: słodycze 20.03.09, 10:42 śmietankowe lub waniliowe ptasie mleczko, nic więcej Odpowiedz Link
alesio23 Re: słodycze 20.03.09, 10:44 ja nie mogłabym bez słodyczy przetrwać dnia. Odchudzanie po ciąży wspominam jako najgorszy okrres w moim życiu Odpowiedz Link
liwilla1 Re: słodycze 20.03.09, 10:47 ech, ja teraz zupełnie odstawiłam słodycze, ale i tak waga nie drgnie +8 kg i nic w dół. a jem naprawdę niewiele, bo obfite śniadanie i obiado-kolacje (np. wczoraj były to 2 naleśniki z serkiem). i co? i dupa... a drastycznej diety nie podejmę się, bo mała jest tylko na piersi a wakacje się zbliżają... Odpowiedz Link
alesio23 Re: słodycze 20.03.09, 10:50 Ja nie karmiłam więc praktycznie przestałam jeść wszystko oprócz normalnych śniadań. Schidłam prawie 30kg w wyniku jojo zyskałam 3 wiec jest nieżle. Jednak zawsze w czasie odchudzania robiłam sobie dzień ze słodyczmi Odpowiedz Link
aniasia Re: słodycze 20.03.09, 10:53 POnieważ właśnie odstawiłam słodycze i już widać po mnie, że schudłam, bo jadłam dosłownie codziennie ćwierć kilo najlepszych ciastek na świecie, to chociaż sobie o nich napiszę To były (szloch, szloch) prostokątne markizy dwa razy przekładane przepysznym kremem śmietankowym. Teraz przechodzę koło tej budki na rynku z zamkniętymi oczami, żeby mnie nie wołały Odpowiedz Link
liwilla1 Re: krokanciki 20.03.09, 10:44 niemieckie i rafaello (co jest zresztą dziedziczne, bo to ulubiony przysmak mojego trzylatka) no i jedyne, wspaniałe, rozpływające się w ustach babeczki toffi z Delicji. a z ciast WZtki i Luwr od Sowy mniaaaaaaama Odpowiedz Link
mama-maxa Re: słodycze 20.03.09, 12:34 czekolada bakaliowa z Goplany - całą sama potrafię zjeść na jeden raz cukierki Trufle z mieszka - właśnie wcinam, małż mnie zaopatrzył w 2 kg no i cała reszta, oprócz galaretki (nienawidzę), wolę kisiel Odpowiedz Link
exotique Re: słodycze 20.03.09, 12:40 do czasu ciazy ze slodyczy to dla mnie rolmopsy istnialy. a od ciazy... paczka ciastek dziennie- herbatniki z mleczna czekolada- ale jakies niezwykle, bo tych zwyklych nie moge. do tego czekolady nadziewane i kulki lindta blekitne. florentynki i czekoladki robione przez taka pania obik dworca. no i lody, bita smietana i double creme na to. Odpowiedz Link
agusia79-dwa Re: słodycze 20.03.09, 13:44 ja uwielbiam princesse kokosową i czekoladę gorzką goplany i żelki Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: słodycze 20.03.09, 14:41 ja z tych, co slodyczy nie lubia zawsze wolalam grzybki marynowane albo ogorki plus chrzan i musztarda. ze slodyczy, bedac mlodym dziewczeciem, lubilam pischingiera. teraz troche to sie zmienilo, mam swoje typy slodyczowe ale nie napisze, bo bedzie, ze sie chwale. Odpowiedz Link
hellious Re: słodycze 20.03.09, 14:54 Milke laciata, karmelowa i jogurtowa. Galaretek nienawidze!! Najgorsze sa te obcukrowane w przezroczystym pudelku. Bleh! Uszczesliwiali nas tym w szkole na wszelkie mikolajki i inne. 1 Odpowiedz Link
inia33 Re: słodycze 20.03.09, 18:00 od początku lutego prawie skończyłam ze słodyczami (przy okazji się pochwalę, że schudłam 5,5 kg), ale moje ukochane zawsze to Rafaello i wszystko o smaku migdałowym (czyli marcepan w każdej postaci), a także połączenie pomarańczy z czekoladą, no i chałwa... a, lubię też Kasztanki Odpowiedz Link
dlania Re: słodycze 20.03.09, 18:06 Ja wole pop corn, słonecznik i paluszki, słodycze mi sie nie komponują. Odpowiedz Link
doral2 Re: słodycze 20.03.09, 20:33 mogą dla mnie nie istnieć. jak poczęstują to zjem, a jak nie ma to i rok-dwa-trzy też wytrzymam i dramatu nie ma. Odpowiedz Link
fajka7 Re: słodycze 21.03.09, 23:43 slodycze lubie umiarkowanie, wole owoce i warzywa czekolade kiepsko juz w ogole ale tak uniwersalnie i zawsze, to zwykle chamskie biszkopty i kubek mleka ale jakby obok stal talerz fasolki szparagowej z bulka tarta na masle, to zaden cukier nie ma szans Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: słodycze 21.03.09, 23:45 oby tylko ta bulka nie byla przypalona. tez wole ja od slodkiego. Odpowiedz Link
fajka7 Re: słodycze 21.03.09, 23:53 i wlasnie pomyslalam sobie o dobrze wysmazonej bulce na masle polewajacej cokolwiek i tocze ze soba boj, zeby nie isc do kuchni Odpowiedz Link
emigrantka34 Re: słodycze 22.03.09, 00:05 przestan. mam malutkiego kalafiorka na jutro i zamierzalam o zjesc z bulka, ale ne wiem, czy dotrzymam do jutra. uwielbiam bulke tarta zasmazana na masle. Odpowiedz Link
aaadddaaa83 Re: słodycze 22.03.09, 22:54 - czekolady niemieckie (biała z chrupkami albo kawowa) - gofry z bitą śmietaną i frużeliną wiśniową - tiramisu - ptasie mleczko - torcik Royal Ogólnie przejebane, bo mąż jest cukiernikiem i często gęsto coś dobrego przynosi. Odpowiedz Link
loola_kr Re: słodycze 23.03.09, 09:00 ja tylko lubię Rafaello i Toffefe (czy jak tam się to pisze) ale najczęściej głód słodyczowy dopada mnie w pracy a tu przezornie tylko gumy do żucia bez cukru biorę Odpowiedz Link
tabakierka2 Re: słodycze 23.03.09, 09:18 Rafaello Marcepanki ( takie małe czekoladki z marcepanem w środku) chlebek marcepanowy podróbka Delicji ( "Pyszne") wiśniowe Odpowiedz Link
whotfami Re: słodycze 23.03.09, 10:08 Uwaga, nabieram rozpędu iii: kinder schoko bons michaszki wszystkie mleczne czekolady z orzechami - gigantami wszelkie rodzaje pierniczków toruńskich nadziewanych w polewie czekoladowej prince polo classic rafaello ferrero rocher ..... ufffff.... Odpowiedz Link
iskierka40 Re: słodycze 23.03.09, 14:10 nie lubie wcale,tylko przed okresem zjadam mleczko w tupce i zagryzam chałwą Odpowiedz Link
m.i.n.e.s Re: słodycze 23.03.09, 14:55 Wczoraj specjalnie pojechalam kupic milke karmelowa, ot kilka sztuk, w domu rozdysponowalismy miedzy nasza trojke. Odpowiedz Link
joanna266 Re: słodycze 23.03.09, 15:39 rafaello,tiramisu i ciepłe drozdzówki mojej mamy.a no i lody najchetniej jogurtowe.generalnie słodycze jem bardzo rzadko.dzieci nie przepadaja wiec nie kupuje. Odpowiedz Link