Dodaj do ulubionych

Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - jaki?

07.03.13, 18:16
Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i profesjonalnego fotografa ślubnego z Warszawy?
Cena właściwie nie gra większej roli, ważne aby było dużo zdjęć i profesjonalnie wykonanych.
Obserwuj wątek
    • tomaciak1976 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 18:27
      Chociażby Piotr Wójcik - www.piotrwojcik.com.pl/ robił zdjęcia na ślubie i weselu mojego brata, wydaje mi się, że również sprawdzi się na Twoim weselu :)

Jakbyś miał jakieś pytanie o niego, pisz do mnie na maila: tomaciak11976@gmail.com
    • termoplast Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 21:36

Polecam mojego męża www.zbigniewswiderski.pl
    • marcinwziontek Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 21:54
      Witam,
      chętnie zrobię zdjęcia. Proszę obejrzeć moje prace na www.wziontek.pl lub na tu facebook.com/MarcinWziontekPhotography
      zapraszam na spotkanie w celu omówienia szczegółów.
      Pozdrawiam

Marcin Wziontek
    • yourweddingday Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 20.03.13, 10:04
      Witam Państwa serdecznie i zapraszam do zapoznania się z moją ofertą.

Fotografuję głównie w Warszawie i Poznaniu.
      Na życzenie Pary Młodej - w całej Polsce :)

PAKIET ŚLUBNY na 10-godzinny reportaż obejmuje:
      -Przygotowania
      -Błogosławieństwo
      -Ceremonię
      -Wesele
      -Sesje ślubną

Otrzymują Państwo:
      -300 starannie wyselekcjonowanych i wyretuszowanych zdjęć przygotowanych na DVD,
      -Album lub foto książkę 30x30cm 80 stron.

Cena - 1800PLN
      Terminy inne niż sobota - 1600PLN

Możliwość zamówienia dodatkowych mini foto książek lub albumów dla Rodziców Pary Młodej
      lub ewentualnych powiększeń zdjęć - nawet do formatu 100x70

Nie odpowiadam na maile typu:
      "dam 500zł, opcja bez albumu"
      "możemy się targować?"

Jestem uczciwym fotografem, płacę podatki i jest to moje podstawowe źródło dochodu.
      To nie tylko praca, ale przede wszystkim pasja, w którą wkładam 100% siebie.
      Pytają Państwo czy można zrobić reportaż za 500zł? Oczywiście, że można.
      Pytanie brzmi, co mogę stracić płacąc 500zł, a co mogę zyskać płacąc 1800zł?

Przede wszystkim: PEWNOŚĆ i SATYSFAKCJE
      Nie muszą się Państwo bać o utratę zdjęć, ponieważ kopię zapasową zapisuje na drugiej karcie pamięci, która jest w aparacie. Dodatkowo przy procesie zgrywania zdjęć
      na komputer, archiwizuję je na dwóch dyskach zewnętrznych, płycie dvd
      oraz na doskonale zabezpieczonym serwerze. To wszystko kosztuję niemałe pieniądze.
      Kolejna istotna kwestia: profesjonalny sprzęt wart kilkadziesiąt tysięcy złotych (m.in.
      dodatkowy aparat, który mam zawsze przy sobie), oryginalne oprogramowanie
      i gwarancja wykonania dla Państwa profesjonalnych zdjęć w wyznaczonym terminie.

BUDŻET ŚLUBNY?
      Kwestia dość istotna.
      TORT - to zazwyczaj 20 minut,
      JEDZENIE - do kilku godzin,
      ALKOHOL - różnie bywa ;)
      OBRĄCZKI - cudowna pamiątka
      ZDJĘCIA - To jest właśnie pamiątka na całe życie !!! :)
      Wasze emocje zamknięte w fotografiach,
      do których będziecie mogli zawsze wracać otwierając album.
      Zastanówcie się Państwo, na czym nie warto oszczędzać.

Jeśli nie odstraszyły Państwa moje wywody, czekam na maile :)

Możliwość wystawienia faktury vat.
    • mt.com Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 22.03.13, 09:30
      A ja polecam sam siebie(może nieskromnie ale za to uczciwie)...bo cóż z poleceń gdy zdjęcia nie takie jakie chciałoby się mieć....jeśli zdjęcia okażą się być interesujące...udzielę wszelkich informacji:
      www.mariusztomaszewski.com
      www.mariusztomaszewski.com/blog
    • star_24 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 22.03.13, 19:38
      Polecam One Perfect Moment - www.OnePerfectMoment.pl
    • svmt Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 05.04.13, 14:49
      Zapraszamy
    • przemyslawcioch Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.04.13, 11:14
      Witam, Zajmuję się fotografią ślubną. Każdy projekt traktuję indywidualnie i poświęcam mu wiele godzin przygotowań. zapraszam na www.przemyslawcioch.pl
      Zrealizuje wszystkie Wasze marzenia związane z fotografią ;)
    • artisticzoom Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 27.04.13, 22:07
      Nieskromnie, polecam siebie :) ---> Fotografia Ślubna
    • emilia226 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 01.07.13, 17:59
      Serdecznie zapraszam na stronę fotografa www.fotobinek.pl
    • jarczezzz Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 23.08.13, 12:10
      Mogę polecić Mamel Pictures link: mamelpictures.com - kierunkowe wykształcenie (Łódzka filmówka) bogate portfolio w fotografii okolicznościowej.
    • agapietx Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.10.13, 14:23
      badura_123 napisał(a):

> Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i profesjonalnego fotografa ślubnego z
      > Warszawy?
      > Cena właściwie nie gra większej roli, ważne aby było dużo zdjęć i profesjonalni
      > e wykonanych.
      Najlepszy fotograf ślubny jaki jest na terenie warszawy to oczywiście Agata Pietrzyk.
      zapraszam do zapoznania się z jej portfolio!
      agatapietrzyk.com
    • 85milimetrow Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 15.11.13, 20:46
      Witam,

jeżeli nadal szukają Państwa fotografa na swój ślub zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio:

www.85milimetrow.pl

Pozdrawiam
      Borys Synak
      85milimetrow.pl
      • an_85 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 09.01.14, 09:00
        Ja mogę polecić p. Michała z One Perfect Moment
        Zdjęcia naprawdę ładne.
    • przemyslawcioch Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 09.01.14, 09:50
      Jestem przekonany że większość wpisów polecających będzie właśnie od fotografów dlatego nie będę podszywał się pod własnego klienta i zwyczajnie zaproponuję swoje usługi.

Zdjęcia Ślubne wykonuję jako pasjonat. Jestem grafikiem / fotografem z bardzo dobrym sprzętem i doświadczeniem w fotografii reportażowej. Dla mnie liczy się jakość zdjęć i ich temat oraz emocje.

Oferte cenową dobieram pod klienta w zależności od oczekiwań i tego co sami są w stanie zaoferować.
      Od dłuższego czasu szukam pary młodej która chce zrealizować świetny plener ślubny. Wyjazd w góry, nad może, wynajem pięknego starego auta.... lista jest długa.
      Dla takiej pary, plener wykonam w 100% za darmo.

przemyslawcioch.pl/
      przemyslawcioch.pl/
    • hryb Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 19.01.14, 19:32
      Witam! Oferuję wykonanie profesjonalnych zdjęć ślubnych: przygotowania, ceremonie, wesela + plener(może być w inny dzień)
      Zapraszam hryb.pl
      Niskie ceny, krótkie terminy realizacji. Jeszcze są wolny terminy na 2014.
    • wysylamw24h Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 26.02.14, 12:15
      Polecam fotografów ze studia www.klasykstudio.pl/, bez limitu zdjęć, rzetelnie i profesjonalnie. Kontakt klasyk@klasykstudio.pl
      • oneperfectmoment Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 07.03.14, 22:35
        Polecamy swoje usługi.
        Zapraszam - www.oneperfectmoment.pl

--
        One Perfect Moment - fotografia ślubna i film ślubny
        www.OnePerfectMoment.pl
    • xpitera Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.08.16, 14:37
      urbanlegend.pl/najpiekniejszy-dzien-w-zyciu/
    • studiobezgranic Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 13.09.16, 12:09
      Polecam StudioBezGranic studiobezgranic.com/
      - fotografia
      - video
      - fotobudka
      - dron
      - SameDayEdit
      - teledyski
      - fotofilmy

Jesteśmy bardzo elastyczni i dostosujemy się do Twoich potrzeb. Mamy zróżnicowane ceny i pakiety ofertowe. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Działamy szybko i profesjonalnie w branży ślubnej już od wielu lat.
      Napisz do nas: studiobezgranic@gmail.com lub zadzwoń: 604-191-141
      Powołaj się na Gazeta.pl - otrzymasz specjalną promocyjną ofertę
    • tunia86warszawa Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 07.09.17, 18:35
      Zrobiłam dwie sesje, ślubną i brzuszkową. Korzystałam z Pana Marcin z www.foto-magia.pl, fajnie profesjonalnie i nie drogo. Kilka tygodni temu robiłam u niego też sesję ciążową i sesje mojego skarba jak tylko się urodzi też na pewno u niego zrobię. Powód jest prosty, ceny dobre a zdjęcia fenomenalne i za każde polecenie otrzymuje 5% zniżki na następne zdjęcia. niby nie dużo ale zawsze coś, coś na wzór programu lojalnościowego. Telefon do mojego fotografa 690-822-228 powołajcie się koniecznie na mnie :-)
    • kozinskifoto Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.02.18, 16:39
      Polecam swoje usługi: www.kozinski-foto.pl
    • karolinkamika77 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 25.03.18, 21:22
      ZdjeciaNaSlubie.pl to nowa marka działającej od 15 lat na rynku firmy fotograficznej specjalizującej się w reportażach ślubnych.

Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej ZdjeciaNaSlubie.pl.

Zdjęcia ślubne przez nas wykonywane cechują się świeżym spojrzeniem, oryginalnością i kreatywnością w podejściu do tematu ślubów.
      Proponujemy również sesje narzeczeńskie, dziecięce, ciążowe...

Zachęcamy do współpracy firmy na sesję modowe i produktowe.

ZDJECIA NA ŚLUBIE. PL kreatywna fotografia ślubna TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!!

ZAPRASZAMY NA STRONĘ WWW.ZDJECIANASLUBIE.PL

Tel. 505 095 088

email: info(AT)zdjecianaslubie.pl
    • mitoraj.studio Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.03.19, 21:40
      www.dawidmitoraj.pl
      Profesjonalna Fotografia Ślubna by Dawid Mitoraj
      Kraków Warszawa Wrocław Katowice
      578-770-880
      mitoraj.studio@gmail.com
    • mitoraj.studio Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.05.19, 00:17
      Zapraszam do zapoznania się z ofertą MITORAJ STUDIO
      Atrakcyjne ceny jak i pełne magi i uczuć zdjęcia oferujemy w profesjonalnej jakości
      MITORAJ STUDIO na Facebooku
      dawidmitoraj.pl/
      telefon 578-770-880
      mitoraj.studio@gmail.com
      Zapraszamy do rezerwacji terminów
      Pracujemy na terenie całego kraju i nie tylko.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka