badura_123 07.03.13, 18:16 Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i profesjonalnego fotografa ślubnego z Warszawy? Cena właściwie nie gra większej roli, ważne aby było dużo zdjęć i profesjonalnie wykonanych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaciak1976 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 18:27 Chociażby Piotr Wójcik - www.piotrwojcik.com.pl/ robił zdjęcia na ślubie i weselu mojego brata, wydaje mi się, że również sprawdzi się na Twoim weselu :) Jakbyś miał jakieś pytanie o niego, pisz do mnie na maila: tomaciak11976@gmail.com Odpowiedz Link
termoplast Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 21:36 Polecam mojego męża www.zbigniewswiderski.pl Odpowiedz Link
marcinwziontek Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.03.13, 21:54 Witam, chętnie zrobię zdjęcia. Proszę obejrzeć moje prace na www.wziontek.pl lub na tu facebook.com/MarcinWziontekPhotography zapraszam na spotkanie w celu omówienia szczegółów. Pozdrawiam Marcin Wziontek Odpowiedz Link
yourweddingday Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 20.03.13, 10:04 Witam Państwa serdecznie i zapraszam do zapoznania się z moją ofertą. Fotografuję głównie w Warszawie i Poznaniu. Na życzenie Pary Młodej - w całej Polsce :) PAKIET ŚLUBNY na 10-godzinny reportaż obejmuje: -Przygotowania -Błogosławieństwo -Ceremonię -Wesele -Sesje ślubną Otrzymują Państwo: -300 starannie wyselekcjonowanych i wyretuszowanych zdjęć przygotowanych na DVD, -Album lub foto książkę 30x30cm 80 stron. Cena - 1800PLN Terminy inne niż sobota - 1600PLN Możliwość zamówienia dodatkowych mini foto książek lub albumów dla Rodziców Pary Młodej lub ewentualnych powiększeń zdjęć - nawet do formatu 100x70 Nie odpowiadam na maile typu: "dam 500zł, opcja bez albumu" "możemy się targować?" Jestem uczciwym fotografem, płacę podatki i jest to moje podstawowe źródło dochodu. To nie tylko praca, ale przede wszystkim pasja, w którą wkładam 100% siebie. Pytają Państwo czy można zrobić reportaż za 500zł? Oczywiście, że można. Pytanie brzmi, co mogę stracić płacąc 500zł, a co mogę zyskać płacąc 1800zł? Przede wszystkim: PEWNOŚĆ i SATYSFAKCJE Nie muszą się Państwo bać o utratę zdjęć, ponieważ kopię zapasową zapisuje na drugiej karcie pamięci, która jest w aparacie. Dodatkowo przy procesie zgrywania zdjęć na komputer, archiwizuję je na dwóch dyskach zewnętrznych, płycie dvd oraz na doskonale zabezpieczonym serwerze. To wszystko kosztuję niemałe pieniądze. Kolejna istotna kwestia: profesjonalny sprzęt wart kilkadziesiąt tysięcy złotych (m.in. dodatkowy aparat, który mam zawsze przy sobie), oryginalne oprogramowanie i gwarancja wykonania dla Państwa profesjonalnych zdjęć w wyznaczonym terminie. BUDŻET ŚLUBNY? Kwestia dość istotna. TORT - to zazwyczaj 20 minut, JEDZENIE - do kilku godzin, ALKOHOL - różnie bywa ;) OBRĄCZKI - cudowna pamiątka ZDJĘCIA - To jest właśnie pamiątka na całe życie !!! :) Wasze emocje zamknięte w fotografiach, do których będziecie mogli zawsze wracać otwierając album. Zastanówcie się Państwo, na czym nie warto oszczędzać. Jeśli nie odstraszyły Państwa moje wywody, czekam na maile :) Możliwość wystawienia faktury vat. Odpowiedz Link
mt.com Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 22.03.13, 09:30 A ja polecam sam siebie(może nieskromnie ale za to uczciwie)...bo cóż z poleceń gdy zdjęcia nie takie jakie chciałoby się mieć....jeśli zdjęcia okażą się być interesujące...udzielę wszelkich informacji: www.mariusztomaszewski.com www.mariusztomaszewski.com/blog Odpowiedz Link
star_24 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 22.03.13, 19:38 Polecam One Perfect Moment - www.OnePerfectMoment.pl Odpowiedz Link
przemyslawcioch Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.04.13, 11:14 Witam, Zajmuję się fotografią ślubną. Każdy projekt traktuję indywidualnie i poświęcam mu wiele godzin przygotowań. zapraszam na www.przemyslawcioch.pl Zrealizuje wszystkie Wasze marzenia związane z fotografią ;) Odpowiedz Link
artisticzoom Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 27.04.13, 22:07 Nieskromnie, polecam siebie :) ---> Fotografia Ślubna Odpowiedz Link
emilia226 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 01.07.13, 17:59 Serdecznie zapraszam na stronę fotografa www.fotobinek.pl Odpowiedz Link
jarczezzz Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 23.08.13, 12:10 Mogę polecić Mamel Pictures link: mamelpictures.com - kierunkowe wykształcenie (Łódzka filmówka) bogate portfolio w fotografii okolicznościowej. Odpowiedz Link
agapietx Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.10.13, 14:23 badura_123 napisał(a): > Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego i profesjonalnego fotografa ślubnego z > Warszawy? > Cena właściwie nie gra większej roli, ważne aby było dużo zdjęć i profesjonalni > e wykonanych. Najlepszy fotograf ślubny jaki jest na terenie warszawy to oczywiście Agata Pietrzyk. zapraszam do zapoznania się z jej portfolio! agatapietrzyk.com Odpowiedz Link
85milimetrow Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 15.11.13, 20:46 Witam, jeżeli nadal szukają Państwa fotografa na swój ślub zapraszam do zapoznania się z naszym portfolio: www.85milimetrow.pl Pozdrawiam Borys Synak 85milimetrow.pl Odpowiedz Link
an_85 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 09.01.14, 09:00 Ja mogę polecić p. Michała z One Perfect Moment Zdjęcia naprawdę ładne. Odpowiedz Link
przemyslawcioch Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 09.01.14, 09:50 Jestem przekonany że większość wpisów polecających będzie właśnie od fotografów dlatego nie będę podszywał się pod własnego klienta i zwyczajnie zaproponuję swoje usługi. Zdjęcia Ślubne wykonuję jako pasjonat. Jestem grafikiem / fotografem z bardzo dobrym sprzętem i doświadczeniem w fotografii reportażowej. Dla mnie liczy się jakość zdjęć i ich temat oraz emocje. Oferte cenową dobieram pod klienta w zależności od oczekiwań i tego co sami są w stanie zaoferować. Od dłuższego czasu szukam pary młodej która chce zrealizować świetny plener ślubny. Wyjazd w góry, nad może, wynajem pięknego starego auta.... lista jest długa. Dla takiej pary, plener wykonam w 100% za darmo. przemyslawcioch.pl/ przemyslawcioch.pl/ Odpowiedz Link
hryb Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 19.01.14, 19:32 Witam! Oferuję wykonanie profesjonalnych zdjęć ślubnych: przygotowania, ceremonie, wesela + plener(może być w inny dzień) Zapraszam hryb.pl Niskie ceny, krótkie terminy realizacji. Jeszcze są wolny terminy na 2014. Odpowiedz Link
wysylamw24h Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 26.02.14, 12:15 Polecam fotografów ze studia www.klasykstudio.pl/, bez limitu zdjęć, rzetelnie i profesjonalnie. Kontakt klasyk@klasykstudio.pl Odpowiedz Link
oneperfectmoment Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 07.03.14, 22:35 Polecamy swoje usługi. Zapraszam - www.oneperfectmoment.pl -- One Perfect Moment - fotografia ślubna i film ślubny www.OnePerfectMoment.pl Odpowiedz Link
xpitera Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.08.16, 14:37 urbanlegend.pl/najpiekniejszy-dzien-w-zyciu/ Odpowiedz Link
studiobezgranic Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 13.09.16, 12:09 Polecam StudioBezGranic studiobezgranic.com/ - fotografia - video - fotobudka - dron - SameDayEdit - teledyski - fotofilmy Jesteśmy bardzo elastyczni i dostosujemy się do Twoich potrzeb. Mamy zróżnicowane ceny i pakiety ofertowe. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Działamy szybko i profesjonalnie w branży ślubnej już od wielu lat. Napisz do nas: studiobezgranic@gmail.com lub zadzwoń: 604-191-141 Powołaj się na Gazeta.pl - otrzymasz specjalną promocyjną ofertę Odpowiedz Link
tunia86warszawa Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 07.09.17, 18:35 Zrobiłam dwie sesje, ślubną i brzuszkową. Korzystałam z Pana Marcin z www.foto-magia.pl, fajnie profesjonalnie i nie drogo. Kilka tygodni temu robiłam u niego też sesję ciążową i sesje mojego skarba jak tylko się urodzi też na pewno u niego zrobię. Powód jest prosty, ceny dobre a zdjęcia fenomenalne i za każde polecenie otrzymuje 5% zniżki na następne zdjęcia. niby nie dużo ale zawsze coś, coś na wzór programu lojalnościowego. Telefon do mojego fotografa 690-822-228 powołajcie się koniecznie na mnie :-) Odpowiedz Link
kozinskifoto Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.02.18, 16:39 Polecam swoje usługi: www.kozinski-foto.pl Odpowiedz Link
karolinkamika77 Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 25.03.18, 21:22 ZdjeciaNaSlubie.pl to nowa marka działającej od 15 lat na rynku firmy fotograficznej specjalizującej się w reportażach ślubnych. Zachęcamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronie internetowej ZdjeciaNaSlubie.pl. Zdjęcia ślubne przez nas wykonywane cechują się świeżym spojrzeniem, oryginalnością i kreatywnością w podejściu do tematu ślubów. Proponujemy również sesje narzeczeńskie, dziecięce, ciążowe... Zachęcamy do współpracy firmy na sesję modowe i produktowe. ZDJECIA NA ŚLUBIE. PL kreatywna fotografia ślubna TO NAJLEPSZY WYBÓR!!!! ZAPRASZAMY NA STRONĘ WWW.ZDJECIANASLUBIE.PL Tel. 505 095 088 email: info(AT)zdjecianaslubie.pl Odpowiedz Link
mitoraj.studio Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 12.03.19, 21:40 www.dawidmitoraj.pl Profesjonalna Fotografia Ślubna by Dawid Mitoraj Kraków Warszawa Wrocław Katowice 578-770-880 mitoraj.studio@gmail.com Odpowiedz Link
mitoraj.studio Re: Profesjonalny fotograf ślubny z Warszawy - ja 18.05.19, 00:17 Zapraszam do zapoznania się z ofertą MITORAJ STUDIO Atrakcyjne ceny jak i pełne magi i uczuć zdjęcia oferujemy w profesjonalnej jakości MITORAJ STUDIO na Facebooku dawidmitoraj.pl/ telefon 578-770-880 mitoraj.studio@gmail.com Zapraszamy do rezerwacji terminów Pracujemy na terenie całego kraju i nie tylko. Odpowiedz Link