mmphoto 04.05.15, 11:50 Zapraszamy do zapoznania się z naszymi zdjęciami slubnymi. Wykonujemy sesje ślubne w górach mmfotografia.pl Sesja narzeczeńska GRATIS!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
star_24 Re: Film i Fotografia Ślubna 28.04.16, 14:41 Zapraszam również do skorzystania z naszej oferty ślubnej - www.ProLineStudio.pl Odpowiedz Link
xpitera Re: Film i Fotografia Ślubna 12.08.16, 14:39 urbanlegend.pl/najpiekniejszy-dzien-w-zyciu/ Odpowiedz Link
studiobezgranic Re: Film i Fotografia Ślubna 13.09.16, 12:07 Polecam StudioBezGranic studiobezgranic.com/ - fotografia - video - fotobudka - dron - SameDayEdit - teledyski - fotofilmy Jesteśmy bardzo elastyczni i dostosujemy się do Twoich potrzeb. Mamy zróżnicowane ceny i pakiety ofertowe. Z pewnością każdy znajdzie coś dla siebie. Działamy szybko i profesjonalnie w branży ślubnej już od wielu lat. Napisz do nas: studiobezgranic@gmail.com lub zadzwoń: 604-191-141 Powołaj się na Gazeta.pl - otrzymasz specjalną promocyjną ofertę Odpowiedz Link
tunia86warszawa Re: Film i Fotografia Ślubna 07.09.17, 18:40 Zrobiłam dwie sesje, ślubną i brzuszkową. Korzystałam z Pana Marcin z www.foto-magia.pl, fajnie profesjonalnie i nie drogo. Kilka tygodni temu robiłam u niego też sesję ciążową i sesje mojego skarba jak tylko się urodzi też na pewno u niego zrobię. Powód jest prosty, ceny dobre a zdjęcia fenomenalne i za każde polecenie otrzymuje 5% zniżki na następne zdjęcia. niby nie dużo ale zawsze coś, coś na wzór programu lojalnościowego. Telefon do mojego fotografa 690-822-228 powołajcie się koniecznie na mnie :-) Odpowiedz Link