kuba.can 09.03.09, 04:18 odwiedzajac Kube wybieracie ten sam hotel? czy mzoe macie swoj ulubiony? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtek195028 Re: Hotel do korego byscie powrocili 11.03.09, 20:22 Na 10 razy 8 jede w to samo miejsce, Santiago De Cuba, hotel Carisol Los Corales. Odpowiedz Link
jjoga Re: Hotel do korego byscie powrocili 19.03.09, 18:19 Witam, byłbym zainteresowany Pańską opinią o Playa Turqesa. Planuję wyjazd i szukam jakieś konkretniejszej opini. Pozdrawiam Odpowiedz Link
pas47 Re: Hotel do korego byscie powrocili 26.03.09, 20:06 Dla nas bylo extra, ale zalezy kto czego szuka Napewno to dobry hotel dla rodzin, duzo basenow, jeden pod drugim, od najplytszego do glebokiego tylko dla doroslych ... my mamy dwojke maluchow, wiec latwiej z nimi przy basenie niz na plazy, gdzie rzucaja sie piaskiem. Plaza nie za duza i daleko trzeba isc zeby bylo glebiej ... wiec jesli chcesz extra plaze to srednia. Jedzenie bylo ok, wiadomo powtarza sie ale zawsze cos sie da wybrac ... restauracje a la carte dla nas troche za pozno, bo dzieciaki o 20 zasypialy, jesli nie pojdziesz zarezerwowac na poczatku pobytu to zostana tylko te na 21. Wycieczki, delfiny, safari i orgaznizacja oki. Wyskoki wieczorne nie wiem ... bo dzieci . Pokoje spore, czyste, obsluga mila - my naszej Pani i tak zostawilismy torbe 20 kg roznosci wiec dzieciaki mialy codziennie inne cuda na lozku. Napisz co chcesz wiedziec konkretnie to odpisze, lub podesle zdjecie - pozdrawiam. Aha, nie kupuj cygar w osrodku, jak juz to w Guardalavaca w sklepie, a najtaniej jest jak wracasz w wolnoclowym na lotnisku. Ja zawsze przegladam opinie na trypadvisor.com aczkolwiek jak pisalam zalezy czego sie szuka. Odpowiedz Link
jjoga Re: Hotel do korego byscie powrocili 29.03.09, 15:29 Dziękuję za odpowiedź. Pytałem bo zastanawiam się nad wyborem pomiędzy dwoma hotelami i chciałem zweryfikować opinie z tripadvisor-a, gdzie nie zawsze opinie są obiektywne,jak mile przekonałem się w zeszłym roku. Miałbym jeszcze kilka pytań odnośnie wycieczek fakultatywnych i hotelu, a nie chciałbym rozwlekać wątku na forum. Proszę o kontakt na e-maila: joga@autograf.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link
kuba.can Re: Hotel do korego byscie powrocili 30.03.09, 17:26 "Miałbym jeszcze kilka pytań odnośnie wycieczek fakultatywnych i hotelu, a nie chciałbym rozwlekać wątku na forum" Prosze,jak najbardziej. Kazda informacja moze sie innym przydac Odpowiedz Link
skiela1 Re: Hotel do korego byscie powrocili 16.03.09, 02:34 Bardzo mi sie podobal hotel w ktorym bylismy ostatnio-Playa Alameda. Jednak tym razem wybieramy inny. Odpowiedz Link
genoveva Re: Hotel do korego byscie powrocili 03.04.09, 15:25 Faktycznie świetny, aż żałuję, że byliśmy tam tak krótko, zaledwie 2 dni. Z innych hoteli na Kubie, podobał mi się jeszcze La Union w Cienfuegos, ale byliśmy tam jeszcze krócej – 1 dzień. Inne hotele, w którym byłam, nie specjalnie mi przypadły do gustu. Odpowiedz Link
cyberagent008 Re: Hotel do korego byscie powrocili 17.03.09, 04:02 Sol Rio de Luna y Mares, Holguin Odpowiedz Link
kuba.can Re: Hotel do korego byscie powrocili 06.04.09, 02:09 family.webshots.com/photo/2960978810035014968WkoiVh Sirenis La salina Odpowiedz Link
kuba.can Re: Hotel do korego byscie powrocili 06.04.09, 02:26 photoshow.voyagesarabais.com/getshow.asp?ps=BB0147D712424 Odpowiedz Link