filipek.us 02.04.09, 16:55 Pisać mi tu natychmiast, bo jak się zdenerwuję, to nie wiem, co zrobię he he he Bez logowania forumPolonia Kerczera Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ontarian Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 17:48 filipek.us napisał: > Pisać mi tu natychmiast, bo jak się zdenerwuję, to nie wiem, co > zrobię he he he rob co chcesz, byles tylko kupy nie zrobil wystarczy smrodu od kaziej kupy, hehe Odpowiedz Link
filipek.us Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 18:13 Ten, jak mu tam, ojciec dyrektor założyciel, napisał był niedawno, że kanalianie to som odrzuty z importu do US he he he Podkreśl sobie wężykiem, ortalian he he he Odpowiedz Link
ontarian Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 18:26 ty se flipek zakonotuj, ze do yankieland to tylko bezzebne, potatuowane zule sie pchaly, hehe najczesciej latami nielegalnie po bejsmentach sie chowaly Odpowiedz Link
filipek.us Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 19:11 Panie Ortalionie, jakoś nie umiem znaleźć tej linki o kwalifikowaniu się z Grecji. Pewnie Jacek dopadł i wywalił na oślą. No, ale tam było cuś o pizza i cuś o tym, że jak ktuś ni mioł kwalifikacji to ich na zsyłkę do Eskimosów w puszczy kanadolskiej wysyłali. Wężykiem he he he Piss end lewer Odpowiedz Link
ontarian Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 19:19 filipek.us napisał: > Panie Ortalionie, > jakoś nie umiem znaleźć tej linki o kwalifikowaniu się z Grecji. to moze znajdz linke, na ktorej moglbys sie pobujac, hehe > Pewnie Jacek dopadł i wywalił na oślą. ah ten jacus, nic tylko z buta mu sie nalezy > No, ale tam było cuś o pizza i cuś o tym, że jak ktuś ni mioł > kwalifikacji to ich na zsyłkę do Eskimosów w puszczy kanadolskiej > wysyłali. no cus ty flipek chyba nacpany byles jak to czytales bo ja, o ile dobrze pamientam to z Aten malo kto pchal sie do jankesow, a jeszcze mniej do kangurow jakos wienkszosc wolala zsylke do tych eskimosow no, ale widocznie w Atenach nie bylo az tylu tych bezzebnych zulikow Odpowiedz Link
filipek.us Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 02.04.09, 19:49 Cuś mnie siem przypomniało. Niektóre Kanadole jeżdżom na wakacje na Florydem he he he A niech se siem napatrzom he he he na cywilizowany kraj Na razie nie bendziem taserować he he he Odpowiedz Link
kasiamakulata Re: Bez logowania forum Polonia Kerczera 28.06.16, 02:23 Muszę złapać jakiegoś mocnego linka. Tu może być ;) coyotenightclub.pl/ Dobranoc robaczki i spokojnych snów :) Odpowiedz Link