waldek.usa 20.04.09, 11:39 tial IP moze dodac uroku? Just an idea... Ja rozumiem, ze starasz sie chronic forumowiczow, ale dla mnie nie ma to znaczenia. Z powazaniem, waldek.usa Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viper39 Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 21.04.09, 02:11 waldek.usa napisał: > tial IP moze dodac uroku? > Just an idea... > Ja rozumiem, ze starasz sie chronic forumowiczow, ale dla mnie nie ma to znaczenia. > Z powazaniem, > waldek.usa wiesz waldek masz troche racji, to moze byc ciekawe.. soup pomysl nad tym pozdrowienia V Odpowiedz Link
soup.nazi Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 21.04.09, 04:45 Myslalem, na samym poczatku, ale widziales jak przyleciala kupa i zaczela sie rozmnazac. Najpierw wycinalem, ale za duzo go bylo. Z nickiem moglem zablokowac i spokoj. W nielogowanym nie da rady tego zrobic. Otworzysz forum i zobaczy milion postow pazi, kazi i gazi az sie w oczach czlowiekowi mieni, a co jeden post to glupszy. Poza tym pisanie przez anon proxy to latwa sztuczka i to scierwo bedzie sie maskowac, tak ze nie zobaczycie skad naprawde pisza. Ale mozemy sprobowac - najwyzej znow sie sie zrobi logowanie jesli sie scierwniki zleca. Odpowiedz Link
ratpole Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 21.04.09, 05:00 soup.nazi napisał: > Myslalem, na samym poczatku, ale widziales jak przyleciala kupa i zaczela sie > rozmnazac. Najpierw wycinalem, ale za duzo go bylo. Z nickiem moglem zablokowac > i spokoj. W nielogowanym nie da rady tego zrobic. Otworzysz forum i zobaczy > milion postow pazi, kazi i gazi az sie w oczach czlowiekowi mieni, a co jeden > post to glupszy. Poza tym pisanie przez anon proxy to latwa sztuczka i to > scierwo bedzie sie maskowac, tak ze nie zobaczycie skad naprawde pisza. Ale > mozemy sprobowac - najwyzej znow sie sie zrobi logowanie jesli sie scierwniki z > leca. Czy teraz jako admin widzisz IP? Skad to potwornie glupie goovno klepie? Faktycznie czosnek to przy nim Einstein Odpowiedz Link
soup.nazi Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 06:04 Nie, nie widze. W ogole nie wiem czy to mozliwe zeby bylo bez logowania, opcje admin sa bardzo ubogie. Tylko trzy mozliwosci: otwarte (taki status ma to forum), zamkniete (to widocznie tam gdzie trzeba przychodzic z beretem w reku zeby wpuscili) i ukryte. Odpowiedz Link
ratpole Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 06:07 soup.nazi napisał: > Nie, nie widze. W ogole nie wiem czy to mozliwe zeby bylo bez logowania, opcje > admin sa bardzo ubogie. Tylko trzy mozliwosci: otwarte (taki status ma to > forum), zamkniete (to widocznie tam gdzie trzeba przychodzic z beretem w reku > zeby wpuscili) i ukryte. A to moze niech juz zostanie jak jest? Ta zabawa w zgadywanke hu yz dys chuj tudej tez ma swoj urok hehe Odpowiedz Link
zawsze_pan_doktor Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 17:18 > Ta zabawa w zgadywanke hu yz dys chuj tudej tez ma swoj urok hehe he he ano ma a przodownikiem jest japox! według japoxa jestem: japończykiem krawczykiem michnikiem qadralionem czy jakoś tak dopisuj jak coś zapomniałem ściur powiedz mi tak od szczurzego serca i rozumku jak myślisz dlaczego akurat takie zarzuty padają z ust o przepraszam on nie ma ust tylko jeden wielki odbyt kogoś kto zaporzyczył sobie nick od swojego wroga, bo chyba nie ulega wątpliwości że japox to pochodna japończyka. a tak na marginesie szkoda że nie widać IP bo może faktycznie na tym forum piszą 3 osoby. Mogę się założyć że odbyciak wystepuje tu pod wieloma nickami. Nie chcę mi się dochodzić kim są wszystkie kaszanki czapajawy etc ale śmierdzą tym samym gównem prostacko stylistycznym. Odpowiedz Link
japox Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 17:56 hehehehehehehehehehe glupi chooyku szkoda ze nie widac IP zobaczylbys sam jak niezmierzona jest twoja glupota widzialbys tylko i wylacznie jedno IP i jeden nick do twoich nickow dodam jeszcze hotdoq 1 yapo najwyrazniej probujesz podlizywac sie zupie ty chooyku na rope Odpowiedz Link
zawsze_pan_doktor Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 18:03 odbytniak od podlizywania to tu jest ściur i pamiętaj odbytniak rencom do mnie mów buahahaha! Odpowiedz Link
japox Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 19:22 hehehehehehehehehe phd dauche bag mam zamiar zamiescic link do naszej tzw "dyskusji" na forum "Doktorat-.. z wujasmieniem ze jestes kolejnym wcieleniem herrkagana oczywiscie ze wytna ale zauwaz ze moj ostatni wpis kilka osob zauawzylo zanim zostal wyciety Odpowiedz Link
zawsze_pan_doktor Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 22.04.09, 19:35 odbytniak a ty zauważ że her krawczyk jak sam twierdzisz ma 105 lat a ten michnik na zdjeciu jest znacznie młodszy więc się zdecyduj odbytniak czy ja jestem michnik czy kagan bo ta twoja teoria zresztą jak każda inna się kupy nie trzyma odbytniak, jedyne czego się kupa trzyma to twojej brudnej dupy. I pamiętaj rencom nie nogą rencom odbytniak! Odpowiedz Link
donk Re: Soup, czy myslisz, ze wpisywanie sie jako gos 21.04.09, 15:17 On juz z przyzwyczajenia spamuje i trolluje. heheh Odpowiedz Link