viper39 24.04.09, 00:38 no i co z tego wyszlo? podobno totalna kompromitacja gwiazda z Polski... "lettko przyblakla" www.plotek.pl/plotek/1,78649,6531642,Totalna_kompromitacja_Dody_w_USA.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_czosnek_ Re: doda przyjechala podbijac Ameryke.... 24.04.09, 12:32 Jakie ciecie polonijne z chycago, taka "artystka". buahahaha Jedno jej mozna przyznac, do loda sie nadaje. Odpowiedz Link
ontarian Re: doda przyjechala podbijac Ameryke.... 24.04.09, 14:20 _czosnek_ napisała: > Jedno jej mozna przyznac, do loda sie nadaje. twoj sierzant mowil, ze ty sie do tego najlepiej nadajesz, hehe a teraz walnij sie drongiem w pusty leb Odpowiedz Link
japox Re: doda przyjechala podbijac Ameryke.... 24.04.09, 18:49 hehehehehehehehehehehehe tylko ze sierzant narzekal ze czosnkowi z pyska jedzie dlatego pozwala mu robic loda dopiero w piatek pod koniec pracy raz ze jego fujara sierzanta tez ma juz 7 dniowy flejwer dwa ze w piatek bierze cotygodniowa kapiel i morze zmyc odor czosnkowy Odpowiedz Link
maciekqbn Re: doda przyjechala podbijac Ameryke.... 24.04.09, 16:24 Faktycznie spasła się na stare (?) lata ;) Jak na 25-latkę, której kariera w dużym stopniu oparta jest o jędrność pośladków, to kiepsko z nią. Odpowiedz Link
ontarian Re: doda przyjechala podbijac Ameryke.... 24.04.09, 18:39 a mnie to zastanawia, jak ona ma zamiar sie przeprowadzic? czyzby GC jakos wykombinowala? Odpowiedz Link
cacao_macauo Re: ona ma 25 lat?! myslalem, ze z 40 25.04.09, 00:51 Myalales,ze 40? Trzeba bylo ja zobaczyc na plazy w Miami 2 tygodnie temu,zapewniam cie,ze zmienilbys zdanie. Odpowiedz Link
soup.nazi Re: ona ma 25 lat?! myslalem, ze z 40 25.04.09, 06:26 cacao_macauo napisał: > Myalales,ze 40? Trzeba bylo ja zobaczyc na plazy w Miami 2 tygodnie > temu,zapewniam cie,ze zmienilbys zdanie. Jezeli ma zamiast doopy taka szafe trzydrzwiowa z lustrem jak ta na zdjeciu to przypuszczam, ze watpie. Odpowiedz Link
viper39 Re: ona ma 25 lat?! myslalem, ze z 40 25.04.09, 13:17 soup.nazi napisał: > cacao_macauo napisał: > > > Myalales,ze 40? Trzeba bylo ja zobaczyc na plazy w Miami 2 tygodnie > > temu,zapewniam cie,ze zmienilbys zdanie. > > Jezeli ma zamiast doopy taka szafe trzydrzwiowa z lustrem jak ta na zdjeciu to > przypuszczam, ze watpie. zupa, co bedziesz cieciowi tlumaczyl, dla niego doda to gwiazdka z nieba... a swoja droga to gdyby nie napisali w gazecie ze ona ma 25 lat to ja myslalem ze ona ma okolo 40... czyli nie tylko ty miales takie wrazenie glosik kiepski, siano w glowie, wyglad taki sobie, strasznie wulgarna, jak widac bulwiakom to wlasnie imponuje... no i nasz adasmihnikowy jako cacao teraz jest w Miami, ciekaw jestem czy ratpole znow namowi go na jakies zdjecie przy palmie...heheh tej sztucznej z W-wy?...heheh mamy tu straszna ucieche z zagluszaczami Odpowiedz Link
cacao_macauo Re: ona ma 25 lat?! myslalem, ze z 40 25.04.09, 23:47 Viper a ja mimo wszystko myslalem,zez madrzeejszy ,a ty rownasz do najwiekszych przyglupow forumowych,widac wsrod nich twoje miejsce,serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
starywiarus Całkiem jak Redliński 25.04.09, 18:01 Literat Redliński też swego czasu pojechał do Ameryki marząc, jak tłumy bedą mu padać u stóp i zapewniać życie na poziomie godnym prawdziwego intelektualisty. Tłumy się nie pojawiły, a artystę uratowali przed zapiciem się na śmierć koledzy, wsadzając go do samolotu do Polski. Redliński pomścił swoją krzywdę pisząc 'Szczuropolaków', no bo przecie tylko szczury mogły sie na błyskotliwej inteligencji mistrza nie poznać. Doda, jak juź w róci na Ojczyzny łono z długami i bez dularów, to też będzie śpiewać patriotyczne pieśni antypolonijne, o tym jak małpiarnia z Chicago nie docenila wielkiej artystki. A swoja drogą, źeby z taką doopą pchać się do show businessu to trzeba być całkiem odłączoną od rzeczywistości... Odpowiedz Link
ratpole Re: Całkiem jak Redliński 25.04.09, 18:07 starywiarus napisała: > Doda, jak juź w róci na Ojczyzny łono z długami i bez dularów, to > też będzie śpiewać patriotyczne pieśni antypolonijne, o tym jak > małpiarnia z Chicago nie docenila wielkiej artystki. Pal szesc Dode. Ja mam nadzieje, ze Jackowa i Grimpointy przez dlugie jeszcze lata beda dostarczaly bulbie wysokiej klasy kadre ministerialna, ku mej syczacej satysfakcji hehe Odpowiedz Link
soup.nazi Re: Całkiem jak Redliński 25.04.09, 18:36 ratpole napisał: > starywiarus napisała: > > > Doda, jak juź w róci na Ojczyzny łono z długami i bez dularów, to > > też będzie śpiewać patriotyczne pieśni antypolonijne, o tym jak > > małpiarnia z Chicago nie docenila wielkiej artystki. > > Pal szesc Dode. Ja mam nadzieje, ze Jackowa i Grimpointy przez dlugie jeszcze > lata beda dostarczaly bulbie wysokiej klasy kadre ministerialna, ku mej syczace > j > satysfakcji hehe Diaboliczna zemsta malpiarni, hehehe Odpowiedz Link
fan.club Target się odezwał 26.04.09, 09:42 Przyjechała podbić Amerykę, a trafiła na Polonię. Ciężki jest los targeta! Odpowiedz Link
tow.mittal doda pomylila rynki 26.04.09, 13:13 bo tymczasem silikon ma duze wziecie wsrod zolnierzy amerykanskich w Iraq Odpowiedz Link
warcholski Re: doda pomylila rynki 05.05.09, 10:45 Skoczyly sie czasy, kiedy takie skrzeczace beztalencie wracalo do PRL i w telewizorni "artystka" udzielala wywiadu - no niech nam pani opowie nieco na temat jaka tam byla reakcja publicznosci w USA…ooch proszeee paaanstwaaaa publicznosc byla wspaniaaaala - przyczym rosla na krzesle, a wpatrzona cala Polska zachwyconych telewidzow jedynie nie widziala zadnych zdjec z tego turnee po Ameryce. Dzisiaj bylejaki bulbiak co ma tylko "sylikon" w glowie godzinami zaglada starej doopie w pomarszczone posladki i uznaje ja za artystke. Odpowiedz Link
artur666 Co jest? 05.05.09, 10:56 Az zaczelem szukac...w nadzieji....ze moze jakas Polke znajde. ...i nic.... same amerykanki zrobily z siebie wersalki.... To co jest z tymi bulbakami?????????? Mozesz sam sprawdzic jakie babeczki macie za oceacem. :( lacha opada. images.google.de/images?hl=de&client=firefox-a&rls=org.mozilla:de:official&um=1&ei=b_7_SerMJpy7jAf459moAw&sa=X&oi=spell&resnum=1&ct=result&cd=1&q=Misslungene+sch%C3%B6nheitsoperationen&spell=1 Odpowiedz Link