paczula8 29.04.09, 14:16 to co było zabawą, zabawą być przestało. Osobę, która wlazła do mojego komputera informuję, że hakerstwo, groźby i szataż są w Polsce karalne. Dowiem sie kim jesteś. paczula Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzaqq O kurcze! 29.04.09, 14:22 paczula8 napisała: > to co było zabawą, zabawą być przestało. > > Osobę, która wlazła do mojego komputera informuję, że hakerstwo, > groźby i szataż są w Polsce karalne. > > Dowiem sie kim jesteś. > paczula Nie wiem co powiedzieć :( Odpowiedz Link
loveable Re: Żegnam się z Wami, 29.04.09, 14:30 To brzydkie:( paczula8 napisała: Osobę, która wlazła do mojego komputera informuję, że hakerstwo, > groźby i szataż są w Polsce karalne. Odpowiedz Link
taziuta A cóż to za odpowiedzialność zbiorowa?! :) 29.04.09, 15:13 paczula8 napisała: Re: Żegnam się z Wami, > to co było zabawą, zabawą być przestało. > > Osobę, która wlazła do mojego komputera informuję, że hakerstwo, > groźby i szataż są w Polsce karalne. Hakera ścigaj, ale nie stosuj odpowiedzialności zbiorowej! Nie rozumiem, w jaki sposób pożegnanie z tym forum pomoże Ci się zabezpieczyć przed hakerami? Raczej podpytaj informatyków, a paru tu zdaje się jest, jakie firewalle, czy jak to się tam nazywa sobie ponakładać. ;) Odpowiedz Link
kwiaty.polskie Nie żegnaj się z nami tylko 29.04.09, 15:38 złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Jeżeli ktoś się tak zabawia powinien ponieść konsekwencje. Odpowiedz Link
zzaqq Otóż to 29.04.09, 16:37 kwiaty.polskie napisała: > złóż zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. > Jeżeli ktoś się tak zabawia powinien ponieść konsekwencje. Choć to wielkie świństwo, to nie my jesteśmy temu winni ale ktoś - jakaś jedna szczególna osoba. Tak przy okazji ciekaw jestem co Paczula sądzi o sobotniej akcji imć Prezydenta. Sam imć Prezydent włamie się do milionów komórek. Odpowiedz Link
wypalanka Re: jakiejś większej rozpaczy nie widać b/t 29.04.09, 16:36 Ja zaluje, przy jej plytkosci i jazgowatosci latwo bylo blysnac. Odpowiedz Link
vargtimmen Nawet nie żartuj 29.04.09, 16:45 Szuje były, są i będą, ale nie mogą Tobie poważnie zaszkodzić. Odpowiedz Link
marouder.eu Daj znac, co i jak.. 29.04.09, 17:12 ..sam sie troche znam na tym, ale moj syn Konrad jest jednym z lepszych informatykow w Polsce:) Chetnie pomoze:) Odpowiedz Link
zzaqq Wystarczy, że zawiadomi wrocławską policję. 29.04.09, 22:38 marouder.eu napisał: > ..sam sie troche znam na tym, ale moj syn Konrad jest jednym z lepszych > informatykow w Polsce:) Chetnie pomoze:) Już nie takich specjalistów łapali... Pytanie tylko czy warto :) Odpowiedz Link
ko.ku Re: Wystarczy, że zawiadomi wrocławską policję. 29.04.09, 22:46 trzeba wtedy zeznać pod przysięgą czyli nie wolno kłamać! Odpowiedz Link
zzaqq A to już inna brocha 29.04.09, 22:54 ko.ku napisała: > trzeba wtedy zeznać pod przysięgą czyli nie wolno kłamać! Ludzie z Wrocławia są naprawdę nieźli. Coś do kilkunastu proxy po drodze w Chinach to jest chleb powszedni. Jeśli Paczulo Cię naprawdę skrzywdzono - zawiadom prokuraturę wrocławską - wyspecjalizowaną w tego typu przestępstwach. A jeśli nie - zamilcz. Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Żegnam się z Wami, 29.04.09, 22:24 Paczulko?? Żegnasz się na ile godzin? Ten myk jest super, zagrożona paczula?:) Jedno zasadnicze pytanie? Dlaczego Paczula? No to jeszcze więcej takich numerów rób Pa czułko U mnie masz jak w banku litość;) Ale? Trza było nie umieszczać???? Odpowiedz Link
shmulka Re: Żegnam się z Wami, 29.04.09, 22:52 ostrolotka napisała: A Ty które forum już rozwalasz? Da się to policzyć? Odpowiedz Link
ostrolotka Re: Żegnam się z Wami, 29.04.09, 23:01 shmulka napisała: A Ty które forum już rozwalasz? > Da się to policzyć? > Jaaa????? Licz mała rycz, masz to u mnie od dziś;) Wpadłam sobie potańczyć, tak to bywa w tawernie? No dobrze, szpulko, gdyby nie sugestie Paczuli, tańczyłabym dalej. Nie znam was, taziutek mi przekazał, żadnych personalnych. No to poczekam shmulko, kto Twój post personalny usunie? Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 12:41 To nie był atak personalny bo ty jesteś z zewnątrz. Ludzie z wewnątrz komentują, oceniają, pomawiają, insynuują, ale to nigdy nie ma charakteru personalnego, to jest ad personam jak w prokuraturze, czyli mówiąc wprost: to jest pełnoprawme działanie ku ugólnemu dobru. Natomiast KAŻDY TWÓJ WPIS może być uznany personalny, jeśli dotyczy kogoś z wewnątrz albo nawet kroju sukienki jakiejś gwiazdy. Taka uroda miejsca, nie wiesz jaki krój jest dopuszczalny jako ładny. Ludzie z wewnątrz są potężni, przystojni, mądrzy i nieskazitelni. Właściwie tacy z zewnątrz jak ja zabierają im tlen, czas, nerwy, zdrowie, pogodę ducha i wypijają z nich intelekt. Jesteśmu hubami, a oni są wielkimi smukłymi sekwojami. Więc licz się ze słowami nawet, kiedy piszesz "dzień dobry" bo nie ty jesteś od ustalania, czy jest dobry czy zły. Odpowiedz Link
3promile Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 12:44 Bardzo, bardzo kurwa proszę bez uogólnień pt."oni". Ja jestem "on", choć w liczbie trzech. Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc Ale ty jesteś z wewnątrz czy z zewnątrz? 30.04.09, 12:58 Konrad Wallenrod jesteś czy J23? Jak ludzie są banowani bezpodstawnie a ich wątki wycinana, kiedy jakiś z wewnątrz segreguje takich jak Woman i ja na pozycje z zewnątrz, to w tobie budzi się jakiś sprzeciw, czy nie? Przywracasz te zabanowane bezpodstawnie nicki i usunięte przez idiotów wątki, czy stoisz biernie, bo jesteś z wewnątrz, sam jeden, i nikt ci w staniu biernym nie przeszkadza? :) Odpowiedz Link
3promile Re: Ale ty jesteś z wewnątrz czy z zewnątrz? 30.04.09, 13:07 Ja jestem 3promile. Niestety, taka informacja musi ci wystarczyć ;) Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc I wystacza. 30.04.09, 13:11 Zastanawiam się, czy lubisz fotografów prasowych. Oto jest bójka pod Salą Kongresową, stoczniowcy okładają drągami i flagami "Solidarnoći" policjantów, policjanci napierają na demonstrantów i traktują ich gazem, ktoś wybija szybę, może będzie rabował, a my pstryk, pstryk, muy jesteśmy prasa, to nas wyłącza z zachowań w rodzaju "rozdzielmytych ludzi, przecież komuś może stać się krzywda!" A potem filmujemy gwałt i zbrodnię. Tu już twój przykład nie sięga, oczywiście. Ty jesteś z wewnątrz :) Odpowiedz Link
3promile Re: I wystacza. 30.04.09, 13:17 Nie filmuję gwałtów. Z zainteresowaniem oglądam za to te sfilmowane i zastanawiam się nad motywami kata, bezsilnością ofiary i zbydlęceniem filmowca. Wychodzi na to, żem jeszcze gorsze bydlę ;) Odpowiedz Link
sclavus Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 12:53 Po pierwsze, nie lubię się wtykać, ale... Jak zauważyłem, jest ci tu źle... bardzo źle... w tej tawernie... Więc po drugie, co ty tutaj ciągle robisz??? Jeśli ci tak źle... Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc Odpowiem ci, chociaż identyczne pytanie 30.04.09, 13:02 dostawał Lech Wałęsa w internie od SB. A także Żydzi w Polsce w 1968. Uprzedni stworzono im warunki nie do życia, także poprzez cenzurę. Gdyby wszyscy, którym jest źle opuszczali miejsca pozostawiając je w rękach tych, którzy zło czynią, Hitler miałby całąkulę ziemską, a reszta mieszkałaby pod wodą i pod ziemią. Ale czasem ktoś podnosi głowę i rzuca ulotki w powietrze, pisze listy otwarte, uruchamia tajne komplety. Jest mu źle, ale się na to nie godzi. No, chyba że mamy do czynienia z gangiem Krakowiaka, w którym pozostawanie jest obrzydliwe na pewno, jeśli się Krakowiaka nie lubi. I wtedy należy szybko uciekać, bo w przeciwnym razie można mieć uciętą głowę, albo rękę, albo penisa,. albo chociażby wątek. Pasi? Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Odpowiem ci, chociaż identyczne pytanie 30.04.09, 13:30 oczywista.sprawiedliwosc napisała: > dostawał Lech Wałęsa w internie od SB. > A także Żydzi w Polsce w 1968. Bardzo nieadekwatna paralela. Zrób raczej taką z prywatną knajpą, do której ktoś przyłazi obrzydzić gościom pobyt, ponarzekać na oblicze kucharza i jeszcze nic nie płaci. Albo przychodzi do prywatnego lokalu i chce przestawiać meble. > Uprzedni stworzono im warunki nie do życia, także poprzez cenzurę. > > Gdyby wszyscy, którym jest źle opuszczali miejsca pozostawiając je w > rękach tych, którzy zło czynią, Hitler miałby całąkulę ziemską, a > reszta mieszkałaby pod wodą i pod ziemią. Hitler :))) Odjazd zupełny :))) > Ale czasem ktoś podnosi głowę i rzuca ulotki w powietrze, pisze > listy otwarte, uruchamia tajne komplety. Jest mu źle, ale się na to > nie godzi. No, chyba że mamy do czynienia z gangiem Krakowiaka, w > którym pozostawanie jest obrzydliwe na pewno, jeśli się Krakowiaka > nie lubi. I wtedy należy szybko uciekać, bo w przeciwnym razie można > mieć uciętą głowę, albo rękę, albo penisa,. albo chociażby wątek. > Zdecydowanie, penisa. Odpowiedz Link
sclavus Re: Odpowiem ci, chociaż identyczne pytanie 30.04.09, 14:19 Nie pasi... bo tobie tylko źle... Poza tym, przykłady, które przytoczyłeś, mają się jak garb do ściany I to by yło na tyle.. Odpowiedz Link
sclavus I jeszcze... 30.04.09, 14:22 "bo w przeciwnym razie można mieć uciętą głowę, albo rękę, albo penisa,. albo chociażby wątek." ... i jak ty możesz się tak narażać?? Bohater z ciebie, nie lada... Odpowiedz Link
remez2 Re: I jeszcze... 30.04.09, 14:29 sclavus napisał: > "bo w przeciwnym razie można mieć uciętą głowę, albo rękę, albo > penisa,. albo chociażby wątek." > ... i jak ty możesz się tak narażać?? > Bohater z ciebie, nie lada... Myślę, że większym bohaterem był Aleksander Matrosow. No a jak pomyślę o takim Bronisławie W. to mi dech z wrażenia zatyka. Odpowiedz Link
sclavus Re: I jeszcze... 30.04.09, 15:03 Matrosowa nie znam :) A Bronisława B., to bym czymsiś odznaczył za bohaterstwo - no, nie lada ci on był... Odpowiedz Link
paczula8 Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 14:35 ostrolotka napisała: > Ale? Trza było nie umieszczać???? Czego nie trzeba było umieszczać? Wal! potrzebny mi dowód. Odpowiedz Link
paczula8 Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 14:40 paczula8 napisała: > ostrolotka napisała: > > > > Ale? Trza było nie umieszczać???? > > > Czego nie trzeba było umieszczać? > Wal! potrzebny mi dowód. a i nie zapomnij się podpisać, to też ułatwiłoby mi sprawę. juz pisałam, ale przypomnę, co mi tam ... Art. 191 § 1. kto stosuje przemoc wobec osoby lub groźbę bezprawną w celu zmuszenia innej osoby do określonego działania, zaniechania lub znoszenia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. Odpowiedz Link
3promile Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:36 Poznać, ze ktoś się włamał, czy że ktoś się włamać próbował? Odpowiedz Link
remez2 Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:41 3promile napisał: > Poznać, ze ktoś się włamał, czy że ktoś się włamać próbował? Że się włamał. Odpowiedz Link
3promile Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:47 Włamanie amatora zauważysz łatwo - wystarczy wejść w Program Files i ze zgrozą skonstatować, ze się zapomniało zainstalować antyvira i firewalla. Włamania eksperta nie zauważysz, jeśli sam nie jesteś ekspertem. ;) BTW. Pytasz teoretycznie, czy też masz jakies podejrzenia? Odpowiedz Link
remez2 Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:49 > BTW. Pytasz teoretycznie, czy też masz jakies podejrzenia? Teoretycznie. Ale skoro takie rzeczy się zaczęły zdarzać to ... :-( Odpowiedz Link
gat45 Naprawdę się zaczęły. Mój komputer 30.04.09, 17:13 remez2 napisał: > > BTW. Pytasz teoretycznie, czy też masz jakies podejrzenia? > Teoretycznie. Ale skoro takie rzeczy się zaczęły zdarzać to ... :-( został niedawno przebadany przez policyjnych ekspertów, którzy przy okazji pomogli mi w wielu ustawieniach, z którymi sama nie mogłam sobue dać rady :))). Od kilku miesięcy twierdziłam, że mój komputer wariuje. Wściekałam się, ale żadne włamania do głowy mi nie przychodziły, tylko awaria sprzętu. Leczyłam go u różnych informatyków, ktorzy stwierdzali, że wszystko jest w porządku. Bo to były napady wariacji, a nie jakaś usterka na stałe. Aż do telefonu z policji z pytaniem, czy mogłabym ewentualnie udostępnić im wgląd do bebechów mojego ustrojstwa. Nie powiedzieli, że inaczej przyjdą z nakazem prokuratorskim, sama się domyśliłam. I zprosiłam do domu. Zajrzeli tam, gdzie wzrok nie sięga, ale najpierw fachowo przerzucili wszystko, co moje, na dysk zewnętrzny, żeby mi krzywda się nie stała. I rzeczywiście oddali w stanie idealnym. Nie bardzo byli rozmowni co do sedna sprawy, ale wiem, że ktoś albo usiłował do niecnych celów mojej maszynerii uzywać, albo to czynił. Powiedzieli, że im mniej wiem, tym lepiej dla mnie, mnie mogą wykluczyć i śledztwo nie skończone, więc więcej mi nie powiedzą. Mogę tylko snuć podejrzenia co do celów, ktorym mój biedny laptopik służył, ale żadnej pewności nie mam. Jednakowóż coś było i to coś poważnego. Bogu dzięki, że fachmany doszły, że to poza moją wiedzą, bo miałabym niezły kłopot. Acha, i jeszcze powiedzieli mi, że do moich danych ci jacyś tam się nie włamywali, tylko używanie mojego adresu ich interesowało. Jak do tego doszli - pojęcia nie mam. Odpowiedz Link
3promile Re: Naprawdę się zaczęły. Mój komputer 30.04.09, 17:15 A tam, zostałaś wrobiona w zombie. Nic wielkiego, chociaż narusza godność i prawo. Odpowiedz Link
gat45 Re: Naprawdę się zaczęły. Mój komputer 30.04.09, 17:29 3promile napisał: > A tam, zostałaś wrobiona w zombie. Nic wielkiego, chociaż narusza godność i pra > wo. A czy ja z tego robię coś wielkiego ? Przecież tylko spokojnie opowiadam, co mi się przydarzyło. Na komputerach się nie znam, jak mój wiariował, to myślałam ze taka jego immanentna natura. A jak już się otarłam o organa śledcze to wolę w tej formie niż gdyby mi złodzieje wyczyścili konto bankowe czy też jakby mundurowi zabrali o świtaniu mnie razem z omoputerem i z podejrzeniem o rozprowadzanie pedofilskich zabawek. A tak dwóch kulturalnych panów w cywilu nie tylko mi komputer wypucowało od środka, to jeszcze dużo rzeczy zupełnie niezwiązanych na moją prośbę mi zainstalowali, co to je chciałam, a sama nie umiałam. Per saldo uważam się za wygraną. Odpowiedz Link
3promile Re: Naprawdę się zaczęły. Mój komputer 30.04.09, 17:34 No kurna. Nie wypada mi w tym miejscu nie poprosić cie o bardziej agresywną propagację twojego stoickiego podejścia do rzeczy ;) Odpowiedz Link
kwiaty.polskie Re: Naprawdę się zaczęły. Mój komputer 30.04.09, 17:19 A ja myślałam,że to duchy. cholera. Odpowiedz Link
3promile Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:49 Errata: Włamania eksperta nie zauważysz, jeśli sam nie jesteś ekspertem lub też gdy włamywacz chce, byś to włamanie zauważył Odpowiedz Link
3promile Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 13:54 Errata: Włamania eksperta nie zauważysz, jeśli sam nie jesteś ekspertem lub też gdy włamywacz nie chce, byś to włamanie zauważył Odpowiedz Link
paczula8 Re: Jak mogę poznać, że ktoś włamał się 30.04.09, 14:14 3promile napisał: > Errata: > > Włamania eksperta nie zauważysz, jeśli sam nie jesteś ekspertem lub też gdy > włamywacz nie chce, byś to włamanie zauważył Taka sytuacja ma miejsce wtedy, kiedy ktoś chce wykorzystać Twój komputer, lub informacje w nim zawarte. Gdy ktoś Ciebie chce zmusić do okreslonego działania pisze tak ... "Tylko pamiętaj, hakerzy są wśród nas, zdjęcia takoż, Dlaczego się czepiam? Ano, bo mam manipulacji cóś powyżej, niżej cipki" resztą zajmują się już się eksperci. Odpowiedz Link
zzaqq I to jest jedyny objaw tego włamania? 30.04.09, 14:41 paczula8 napisała: > "Tylko pamiętaj, hakerzy są wśród nas, zdjęcia takoż, Dlaczego się czepiam? Ano, bo mam manipulacji cóś powyżej, niżej cipki" Gdybym ja coś takiego napisał? Uwierzyła byś? :) Odpowiedz Link
paczula8 Re: I to jest jedyny objaw tego włamania? 30.04.09, 14:44 zzaqq napisał: > paczula8 napisała: > > "Tylko pamiętaj, hakerzy są wśród nas, zdjęcia takoż, Dlaczego się czepiam? Ano, bo mam manipulacji cóś powyżej, niżej cipki" > > Gdybym ja coś takiego napisał? Uwierzyła byś? :) NIGDY nie lekceważę gróźb. Poza tym mam do czynienia z szantażem, miejsce szantażysty jest wiesz gdzie. Odpowiedz Link
zzaqq Proces poszlakowy :) 30.04.09, 14:48 paczula8 napisała: > zzaqq napisał: > > > paczula8 napisała: > > > > "Tylkopamiętaj, hakerzy są wśród nas, zdjęcia takoż, Dlaczego się czepiam? Ano, bo mammanipulacji cóś powyżej, niżej cipki" > > > > Gdybym ja coś takiego napisał? Uwierzyła byś? :) > > NIGDY nie lekceważę gróźb. Poza tym mam do czynienia z szantażem, > miejsce szantażysty jest wiesz gdzie. Powodzenia życzę :) Odpowiedz Link
woda.woda No cóż :) 30.04.09, 14:54 Paczula dostała głupiego maila i twierdzi, że jest to dowód na to, że osoba o niku ostrocośtam włamała się do jej komputera :) No, ale przez dwa dni była w centrum zainteresowania większości forum :) Odpowiedz Link
zzaqq Moja koleżanka z pracy dostaje maile 30.04.09, 15:04 woda.woda napisała: > Paczula dostała głupiego maila i twierdzi, że jest to dowód na to, > że osoba o niku ostrocośtam włamała się do jej komputera :) > > No, ale przez dwa dni była w centrum zainteresowania większości > forum :) By sobie powiększyła penisa. :) Ja też takie dostaję :) ciekawe skąd w SZA wiedzą, że mamy za małe penisy :) SPAM jest wszędzie. Odpowiedz Link
kwiaty.polskie Re: Moja koleżanka z pracy dostaje maile 30.04.09, 15:58 Much bigger? musiała się zalogować na jakimś amerykańskim portalu. Też takie dostaję.:-))))))))))))))Nie mam pojęcia na co mi penis dowolnego rozmiaru ale nadawca widać wie lepiej... Odpowiedz Link
zzaqq Widzisz nasze konta są ogólnie dostępne 30.04.09, 16:13 kwiaty.polskie napisała: > Much bigger? > > musiała się zalogować na jakimś amerykańskim portalu. Też takie > dostaję.:-))))))))))))))Nie mam pojęcia na co mi penis dowolnego > rozmiaru ale nadawca widać wie lepiej... Nie trzeba się logować, robot czesze sieć w której jestem z imienia i nazwiska wraz z e-mailem, a potem dostajesz różnego rodzaju e-maile. Podaj konto facetowi w Kenii to Ci przeleje 2 000 000 USD np. :) Odpowiedz Link
kwiaty.polskie Re: Widzisz nasze konta są ogólnie dostępne 30.04.09, 17:00 Ostatnio jeden z Tajwanu chciał mi przelać 17 300 000:-) Odpowiedz Link
kwiaty.polskie Nie żartuj, ktoś do Ciebie tak napisał? 30.04.09, 15:55 Odpowiem w Twoim imieniu. Nie wiem co masz poniżej albo powyżej cipki. Pewne jest jedno. Nie masz jaj. Odpowiedz Link
paczula8 Re: Żegnam się z Wami, 30.04.09, 18:15 To ja usunęłam, w końcu to są moje problemy ... a tąki wątek psuje Wam tylko atmosferę. Bywajcie paczula Odpowiedz Link
ostrolotka Raz, ostatni i otwarcie 30.04.09, 21:52 Paczulo, pytając czy jestem najarana dałaś swojej elegancji dowód? Nie odpuścisz? Jako i ja Tobie Nie pisałam maila do Paczuli, napisałam na otwartym forum, ponoć? A, że wycięte przez adminów zostało? Bawcie się dobrze. Tyle i tylko tyle chciałam napisać, bo każdy z was jakoś nowych nie słucha. Kiście się dobrze we własnym sosie. O jedno proszę, sprawdźcie admini, bywalcy kto zaczął? Jestem tylko ostrolotka Odpowiedz Link
woda.woda Re: Raz, ostatni i otwarcie 30.04.09, 21:55 > Tyle i tylko tyle chciałam napisać, bo każdy z was jakoś nowych nie słucha. A jaka ty tam znowu nowa :) Odpowiedz Link
taziuta Re: Raz, ostatni i otwarcie 30.04.09, 21:59 woda.woda napisała: > > Tyle i tylko tyle chciałam napisać, bo każdy z was jakoś nowych > > nie słucha. > > A jaka ty tam znowu nowa :) Brzmi Ci staro?... ;) Odpowiedz Link
taziuta Nie wierzysz ludziom?! 30.04.09, 22:05 woda.woda napisała: > Nie, znajomo :) Pisze, że jest tylko ostrolotką, to może rzeczywiście jest tylko ostrolotką? :) Odpowiedz Link
paczula8 witaj ostrolotko 30.04.09, 22:30 odpowiedź mi krótko, masz te zdjęcia, czy nie? Odpowiedz Link
ostrolotka Re: witaj ostrolotko 30.04.09, 22:44 Kobieto, jakie zdjęcie???? A teraz myśl, bardzo myśl, i milcz. To Ty nie chciałaś pozwolić mi pisać Ja nawet jestem czasami cię gotowa pokochać:) Przywróć moje wpisy,dojdziemy do porozumienia? ŻEGNAM Odpowiedz Link
paczula8 Re: witaj ostrolotko 30.04.09, 22:50 ostrolotka napisała: > Kobieto, jakie zdjęcie???? > > A teraz myśl, bardzo myśl, i milcz. no, te o których pisałaś, że hakerzy sa wśród nas i że przejęli itd. i dlaczego mam milczeć, co mi grozi, jeśli nie będę? > To Ty nie chciałaś pozwolić mi pisać > Ja nawet jestem czasami cię gotowa pokochać:) > Przywróć moje wpisy,dojdziemy do porozumienia? Chętnie dojdę z Toba do porozumienia ... ja przywrócę wpisy, a Ty, co mi dasz w zamian? Odpowiedz Link
taziuta Re: witaj ostrolotko 30.04.09, 22:51 ostrolotka napisała: > Kobieto, jakie zdjęcie???? Może chodzi o ten Twój post?... ======================== Dziękuję za wszystko :) Autor: ostrolotka 27.04.09, 17:55 Za wszystkie usuwane wpisy Będę, jeżeli pozwolicie cenzorzy nękać Was A na miły początek, www.youtube.com/watch?v=6rnJosYUAQo wszak jesteśmy w europie Paczulo, usuń wpis, co mi tam Tylko pamiętaj, hakerzy są wśród nas, zdjęcia takoż, Dlaczego się czepiam? Ano, bo mam manipulacji cóś powyżej, niżej cipki ================================================ Odpowiedz Link
paczula8 Re: witaj ostrolotko 30.04.09, 23:44 ostrolotka napisała: > Kobieto, jakie zdjęcie???? > > A teraz myśl, bardzo myśl, i milcz. > To Ty nie chciałaś pozwolić mi pisać > Ja nawet jestem czasami cię gotowa pokochać:) > Przywróć moje wpisy,dojdziemy do porozumienia? No to jak, dogadamy się? Ja będę milczeć, ale muszę miec pewność, że Ty masz mi coś do zaoferowania ... na poczatek odpowiedz mi na pytanie, czytałaś moją pocztę? a co do zdjęcia, to chyba ja powinnam zapytac Cię co miałas na myśli pisząc te słowa: "Paczulak już się zaczyna bać, że zdjątko hakerom wrzuciła w net??" Otóż nie boję się, bo widzisz, mam wiele grzechów na sumieniu, ale, w przeciwieństwie do Ciebie, ja nie popełniłam przestępstwa. Odpowiedz Link
ostrolotka Re: witaj ostrolotko 01.05.09, 00:03 nie dogadamy się, niestety:( Rób co chcesz Kwiatku Baw się dobrze manipulując Klempą, Kempą???? Otwarcie Ci powiem Paczulo? Pani Klempa i pan Gosiu Zasłużyli sobie, z racji wypowiadanych, tak samo jak Roman Giertych i jkm Odpowiedz Link
paczula8 Re: witaj ostrolotko 01.05.09, 00:13 nie dasz mi dowodu? o jaka szkoda! bo ja Twoje słowa potraktowałam poważnie ... do zobaczenia. Odpowiedz Link
woda.woda Mówiłam? 30.04.09, 22:14 :) Oj, panie Henryku, nawet gdyby napisał pan "dzień dobry", też cenzor wyciąłby pana :) Odpowiedz Link
woda.woda Ciekawe, który to cenzor tak wycina. 30.04.09, 22:16 Przyzna się, czy stchórzy? Odpowiedz Link
goniacy.pielegniarz Re: Ciekawe, który to cenzor tak wycina. 30.04.09, 22:17 Dobry wieczór Odpowiedz Link
woda.woda Re: Ciekawe, który to cenzor tak wycina. 30.04.09, 22:18 Dobry. To ty wycinasz pana Henryka za: ")))))))))" ? Odpowiedz Link
goniacy.pielegniarz Re: Ciekawe, który to cenzor tak wycina. 30.04.09, 22:22 Ma bana na kolejne nicki za całokształt. Ale działają dopiero po wylogowaniu. Odpowiedz Link
woda.woda Czyli nie może napisać "dzień dobry"? 30.04.09, 22:23 Ani się uśmiechnąć do mnie? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Czyli nie może napisać "dzień dobry"? 30.04.09, 22:25 Chyba za dużo wymagasz... Odpowiedz Link
of.woman.born Zmasowane szeregi adminów 30.04.09, 22:24 wieczorową porą. Wszyscy do raportu. A tak było fajnie.. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: ??? 30.04.09, 22:29 woda.woda napisała: > A jej nie wolno miec pretensji? > Jest drugiego sortu? Z lumpeksu:-) Odpowiedz Link
manny_ramirez Re: ??? 30.04.09, 22:29 To akurat miedzy nia a mna. Ona wie o co chodzi. W innym przypadku mialabys racje. Odpowiedz Link
woda.woda Prywatne sprawy załatwiaj prywatnie. 30.04.09, 22:31 Tu piszesz publicznie jako "urzędnik" i niedopuszczalne są takie personalne wycieczki, do jakich się uciakasz. Odpowiedz Link
manny_ramirez Re: Prywatne sprawy załatwiaj prywatnie. 30.04.09, 22:33 No Wodo. Ty zawsze znajdziesz. Pisalem na czarno nie czerwono. Wiec prywatnie nie jako urzednik. NO ale domyslam sie ze zaraz to tez przetlumaczysz na swoj jezyk. Odpowiedz Link
woda.woda Nie, mój drogi. 30.04.09, 22:35 Oczywiście, że przetłumaczę. Adminowi mniej wolno. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: ??? 30.04.09, 22:32 manny_ramirez napisał: > To akurat miedzy nia a mna. Ona wie o co chodzi. Między o mną a tobą? To jakiś żart? Tak strasznie płaczecie, że ludzie zakładają wątki personalne w ty coorobisz?sam zakłaDASZ . My tu nastukaliśmy prawie 500 bez waszej ingerencji, POD WASZĄ NIEOBECNOŚĆ i było OPTYMALNIE. Ale nie. Trzeba było zaznaczyć swoją obecność i wszystko spierolić. GRATULACJE > Odpowiedz Link
goniacy.pielegniarz Re: ??? 30.04.09, 22:38 Ja byłem cały czas i pisałem. I ja wycinałem teraz. Wiesz chociaż, o co się zaczęłaś tu kłócić teraz w tym wątku? Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Zmasowane szeregi adminów 30.04.09, 22:28 manny_ramirez napisał: > Hm. Masz pretensje? Ty? A ty co? spoufalasz się z pospólstwem? Nie dyskutuj. Tnij. Odpowiedz Link
manny_ramirez Re: Zmasowane szeregi adminów 30.04.09, 22:30 Hm. Jak sie szybko zapomina. Odpowiedz Link
manny_ramirez Re: Ciekawe, który to cenzor tak wycina. 30.04.09, 22:19 Nie stchorzy. Ja Henia tez wycialem. Odpowiedz Link