zawsze.zly 01.05.09, 00:53 Wygenerowałaś dzisiaj 500 postów na tym umarlaku :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
of.woman.born Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 00:57 zawsze.zly napisał: > Wygenerowałaś dzisiaj 500 postów na tym umarlaku :) Bo z tyłu głowy miałam nadzieję na niebanalne dyskusje.I byłam w pełni usatysfakcjonowana, więcej- szczęśliwa-dopóki nie pojawił się oddział zombistycznych cenzorów uzbrojonych w sekatory. A tak po prawdzie to wabiłam Ciebie:-) Odpowiedz Link
zawsze.zly Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 01:02 Ale ja jestem człowiek intensywnej pracy, podróży... Gdyby nie podzielnośćuwagi, pisałbym raz na miesiąc. Cenzorów (wiem że to trudne) pierdol. Tak po prawdzie to wykryłem właśnie zupełnie inną kanalię na tym forum. Tym samym ja, wyznawca teorii o bezosobowości wirtualu, oznajmiam, że jednak naprawdę istnieją gnidy w świecie pikseli. I chyba tylkotakich bymwycinał, bez względu na opcje, płeć, stanowisko, słownictwo. Współczuję Wodzie. Ja pierdolę :( Odpowiedz Link
woda.woda Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 01:05 > Współczuję Wodzie. Żartujesz, oczywiście. Odpowiedz Link
zawsze.zly Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 01:17 Nie żartuję. Ale mogę, jesli zażądasz :) Odpowiedz Link
remez2 Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 01:19 > Żartujesz, oczywiście Bęcwał nigdy nie żartuje. Odpowiedz Link
of.woman.born Znasz moje wady i je akceptujesz 01.05.09, 01:08 nam twoje wady i je akceptuję. Przecież wiem, ile razy zalazłam ci za skórę. Pamiętam. i tak wykazujesz się słoniową cierpliwością. Ale gdybym miała komuś powierzyć swoje ostatnie pieniądze powierzyłabym je tobie.Bez mrugnięcia okiem. Odpowiedz Link
taziuta Zły, gratulacje ! 01.05.09, 00:58 zawsze.zly napisał: > Wygenerowałaś dzisiaj 500 postów na tym umarlaku :) Nie bądź taki skromny, Ty też masz swoje tu zasługi! :) Odpowiedz Link
goniacy.pielegniarz Wilku, Woman 01.05.09, 01:22 To może forum bez cenzury? Bez względu na wszystko? Tylko bez płaczu później. Odpowiedz Link
of.woman.born że niby co? 01.05.09, 01:25 admin w skórze owieczki. Ta prezentacja do mnie nie trafia. Odpuść sobie. Odpowiedz Link
goniacy.pielegniarz Re: że niby co? 01.05.09, 01:29 Ja za owieczkę nigdy nie robiłem. Za wilka tym bardziej, uchowaj Boże! Zastanawiam się tylko, kto z tych dzisiejszych chojraków pierwszy by tu kwilił. Odpowiedz Link
woda.woda Re: że niby co? 01.05.09, 01:32 Porzuć zbędne złudzenia, nikt nie będzie kwilił, co najwyżej ludzie będa sie wyśmiewać :) Odpowiedz Link
remez2 Re: Nu Ziutka, wy towariszcz toze .. 01.05.09, 01:22 Podoba mi się Twój rosyjski. Równie dobry jak mój suahili. Odpowiedz Link
marouder.eu To prezentuj, mnie to zwisa.. 01.05.09, 01:36 ..ale boje sie, ze po prezentacji, jakis Kenijczyk cie nawiedzi patriotyczny:/ Odpowiedz Link
marouder.eu Moj zwykly rosyjski jest gorszy.. 01.05.09, 01:54 ..ale nie chce tu go przed pania eksponowac, bo nie nawyklem, jak pani do zachowan ekshibicjonistycznych. Odpowiedz Link
woda.woda Re: Moj zwykly rosyjski jest gorszy.. 01.05.09, 01:57 A poza panem w domu wszyscy zdrowi? Odpowiedz Link
taziuta Re: Moj zwykly rosyjski jest gorszy.. 01.05.09, 02:10 woda.woda napisała: > A poza panem w domu wszyscy zdrowi? :))) Odpowiedz Link
marouder.eu A ty Ziutko czemu sie usmiechasz? 01.05.09, 22:45 Ty chlopie nie umiesz zyc, zeby sie komus nie podlizac?! taziuta napisał: > woda.woda napisała: > > > A poza panem w domu wszyscy zdrowi? > > :))) Odpowiedz Link
taziuta Re: A ty Ziutko czemu sie usmiechasz? 01.05.09, 23:00 marouder.eu napisał: > Ty chlopie nie umiesz zyc, zeby sie komus nie podlizac?! Masz z tym jakiś problem, że pytasz? Odpowiedz Link
marouder.eu Z czym Ziutko mam problem?:) 01.05.09, 23:11 Z twoim podlizywaniem sie? Nie Ziutko, zdziwienie jakie okazuje, to nie problem:) Inna rzecz, ze komuchow lizusostwo wcale nie zenuje:/ Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Z czym Ziutko mam problem?:) 01.05.09, 23:22 Coś Ty się znowu tak Ziutka czepił? Nudzi Ci się, czy jak? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: Z czym Ziutko mam problem?:) 01.05.09, 23:30 To nie to:/ Ale nie bede tu atmosfery niepotrzebnie podgrzewal po wczorajszej inwazji lekko rozchwianych wewnetrznie pan i pana:) Odpowiedz Link
remez2 Zachowujesz się jak prawdziwy 01.05.09, 01:45 Europejczyk z nad Wisły. Wiesz czemu nie piszę na FzD? Odpowiedz Link
marouder.eu Fajnie, ze sie przedstawiles, alisci.. 01.05.09, 01:50 ..jednego, czego naprawde nie chcemy na FzD, to wlasnie "Europejczykow znad Wisly":) Nia miej zalu, do forum, ze ci nie odpowiada. Znajdz formule, by to, co ci nie odpowiada, mimo wszystko bylo dla ciebie mentalnie strawne, jako mozliwosc:) Odpowiedz Link
remez2 Re: Fajnie, ze sie przedstawiles, alisci.. 01.05.09, 01:55 Kompromitujesz się tym tekstem <naprawde nie chcemy na FzD> my marouder. Ale to Twój problem. :-)))) Odpowiedz Link
taziuta Znów beze mnie czegoś ci brak?! ;) 01.05.09, 01:24 marouder.eu napisał: Re: Nu Ziutka, wy towariszcz toze .. > ... Nada bylo rozeebywat' tri fora dla togo, czto by Womanoff > wmiestie so Swiniej zdies' pribiezali? Mów za siebie, marudo, jak już o rozjebywaniu forumów wspominasz... A Wilk i OWB, i tak zawsze o wiele ciekawszymi rozmówcami od ciebie będą. Nie żeby to była jakakolwiek sztuka, oczywiście! :) Odpowiedz Link
alkoholik.karzel.vel.moralny Re: Woman, gratulacje ! 01.05.09, 01:59 cenzor(zy) zwróć(cie) mi moje wPiSy..do jasney...:) Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc Tylko że podobno większość zniknęła 01.05.09, 16:30 Nie widać, żeby tu padały jakieś rekodry. Za to słychać, że działy się rzeczy straszne. I znikąd słowa wyjaśnienia, jak w stanie wojennym :( Odpowiedz Link
taziuta Re: Tylko że podobno większość zniknęła 01.05.09, 17:04 oczywista.sprawiedliwosc napisała: > Nie widać, żeby tu padały jakieś rekodry. Za to słychać, że działy > się rzeczy straszne. I znikąd słowa wyjaśnienia, jak w stanie > wojennym :( Trafione porównanie! Szeryf musiał zaprowadzić porządek, bo trolle wybrały sobie wczorajszą noc by tu poharcować. Na weekend forum zostało zamknięte, więc możesz się ich nie obawiać... ;) Ale też nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Wilk się wściekł, czyli postąpił jak zwykle, i założył kolejne miesięczne forum. Pewnie Ci się spodoba. :) forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=89610 Odpowiedz Link
oczywista.sprawiedliwosc Re: Tylko że podobno większość zniknęła 01.05.09, 17:11 Napisałeś > Trafione porównanie! Szeryf musiał zaprowadzić porządek, bo trolle > wybrały sobie wczorajszą noc by tu poharcować. Na weekend forum > zostało zamknięte, więc możesz się ich nie obawiać... ;) Ty naprawdę uważasz, że porównanie tutejszych adminów i ich działań do działań Jaruzelskiego w Stanie Wojennym oraz porównanie opozycjonistów Solidarności do trolli jest trafne? Tak ich nazywasz w swoim sumieniu? Pogratulować. Za link dziękuję. Ostro tam jest, ale nie jest nieprawdopodobnie. Nie widzę tych wyciętych postów więc nie wiem jak było naprawdę. Odpowiedz Link
taziuta Jaki Jaruzelski?! 01.05.09, 17:19 oczywista.sprawiedliwosc napisała: > Napisałeś > > ... Szeryf musiał zaprowadzić porządek, bo trolle > > wybrały sobie wczorajszą noc by tu poharcować. > Ty naprawdę uważasz, że porównanie tutejszych adminów i ich > działań do działań Jaruzelskiego w Stanie Wojennym ... Nic nie mogę na Twoje skojarzenia... Tobie stan wojenny kojarzy się z Jaruzelskim, a mi z Marshall Law, stąd szeryf! ;) Odpowiedz Link