taziuta 18.05.09, 22:13 Wydaje mi się, że to zbyt pochopna decyzja. Byłaby to kapitulacja przed trollami i zapatrzonymi w siebie chamidłami. Parę osób zareagowało zbyt emocjonalnie, ale czy mamy się kierować tylko emocjami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzaqq Re: Z tym opuszczeniem Tawerny to ciut za wcześni 18.05.09, 22:20 taziuta napisał: > Wydaje mi się, że to zbyt pochopna decyzja. Byłaby to kapitulacja > przed trollami i zapatrzonymi w siebie chamidłami. Parę osób > zareagowało zbyt emocjonalnie, ale czy mamy się kierować > tylko emocjami? Ja zawsze kierowałem się emocjami. Stracisz to a przestaniesz istnieć. Odpowiedz Link
taziuta Re: Z tym opuszczeniem Tawerny to ciut za wcześni 18.05.09, 22:30 zzaqq napisał: > taziuta napisał: > > ... Parę osób zareagowało zbyt emocjonalnie, ale czy mamy się > > kierować tylko emocjami? > > Ja zawsze kierowałem się emocjami. Stracisz to a przestaniesz > istnieć. Raczej odwrotnie! Do czego doprowadza, to kierowanie się emocjami, widzisz w nowym tytule tego forum... Odpowiedz Link
zzaqq Patrzę na gwoździa. 18.05.09, 22:31 taziuta napisał: > zzaqq napisał: > > > taziuta napisał: > > > > ... Parę osób zareagowało zbyt emocjonalnie, ale czy mamy się > > > kierować tylko emocjami? > > > > Ja zawsze kierowałem się emocjami. Stracisz to a przestaniesz > > istnieć. > > Raczej odwrotnie! > Do czego doprowadza, to kierowanie się emocjami, widzisz w nowym > tytule tego forum... jak było 6 postów tak jest. Napisałem 6 post coś nie tak? :) Odpowiedz Link