blackspokoloko 25.03.10, 23:43 Jak oceniacie swoich kierasów??? Forum jest wasze)) Szczerze i bez ściemy... Dyrasów też możecie ocenić)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarema21 Re: Oceny kierasów łodź 3 01.04.10, 17:06 No i widzisz, kierownik nie pozwala Odpowiedz Link
separatorr Re: Oceny kierasów łodź 3 20.04.10, 21:18 członki to wszystkie no prawie wszystkie kierowniki ja bynajmniej spoko gościa nie spotkałem a już troszkę robię w casto bynajmniej mój jest totalnym palantem !!!!!!!!!!!!!!! pozdro dla opozycji z cz-wa Odpowiedz Link
erwdz1910 Re: Oceny kierasów łodź 3 28.11.10, 04:25 mój bardzo ok wrazenie moze i robi bardzo negatywne ale wystarczy wiecej czasu z nim popracowac i wychodzi jaki czlowiek z niego, a co do dzialu chyba jest tylko 2 za ktorymi nie przepadam Odpowiedz Link
mefisto.1 Re: Oceny kierasów łodź 3 28.11.10, 22:21 Skoro nie tylko Łódź to Ja o Poznaniu: Kieras PIRT M.B. - Spoko kolo i stara się w mojej ocenie uczciwe podejście do pracowników Z-ca R 80 R.K. - Też spoko Nie wszystkich lubię i nie wszystkim znam na tyle żeby się wypowiedzieć czy też ponarzekać lub opluć jak jest w naszej tradycji narodowej. Odpowiedz Link