nikt_znany 12.05.11, 21:27 Witam, słyszałem, że ma być kolejna premia za wyrobienie planu + coś górką tak jak poprzednio FP8. Ciekawe czy to prawda i jakie są realne szanse na realizacje? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nogaa9 Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 12.05.11, 22:15 niezły syf zmienili czas wykręcenia jak największej kasy do 6 miesięcy a premii już nie tylko 25 % hahahahahaha Odpowiedz Link
lala8000 Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 12.05.11, 22:36 ... i znowu duże sklepy obejdą się smakiem. Panowie dyrektorzy gratuluje pomysłu W końcu gdyby nie te premie, to już by tu Nas nie było Odpowiedz Link
8003poz Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 13.05.11, 08:06 Okres 6 miesięcy z rygorem jak przy premii P8 a w przeliczeniu na miesiąc to mi na rękę wyjdzie poniżej 100PLN. To przecież za jedną niedziele mam większą premie!. A to, że pierwszy kwartał był dobry do już cicho siedzą i nic nie dadzą... Tak poza konkursem to wystarczy mi tydzień do dwóch na L4 i dorabiam te ich premie z dużym plusem na boku z palcem w dupie. Odpowiedz Link
zmeczony_edek Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 14.05.11, 00:12 ...śmiech mnie bierze , myślę ze już nikt nie nabierze się na te premie , ja ją wyrobie na dwóch popołudniach poza sklepem ...a jak trafi się coś większego to na plecki pójdę na tydzień i z dwie takie premie sobie dorobię.... Odpowiedz Link
robaczekonly Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 29.07.11, 01:41 jak juz wspominacie o premiach to tak szczerze mowiac to my dostajemy grosze co to jest 1000 zl na pol roku to jest wielki huj tyle to ja mam przez 2 dni wolne albo i wiecej ale premie to przecierz kierownicy sobie wyrabiaja oni zapierdalaja za nas albo dyrektorzy przecierz to ich zasluga my to sie tylko opierdalamy , ciekawe kto zarazbia ta cala kase na premie dla tych wszystkich nierobow to tylko my zwykli pracownicy wiekszosc to chyba dostaje premie za idiotyczne pomysly ktore czasami sa trudne do zrozumienia ale to juz ich sprawa jak sie ktos mlotkiem urodzil to juz nim zostanie . Odpowiedz Link
rogowicycki Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 06.09.11, 23:10 Jakie znowu 1000 pln ów. To jest 25 % twej pensji brutto. Pensji zasadniczej bez niedziel, stażowego etc. etc. Wiec niech tę premię wsadzą sobie w gardło tak głęboko aby im dupą wyszła. A mi niech dadzą święty spokój. Dorobię sobie po pracy w 2 dni tą "premię". Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 08.09.11, 16:31 na dzien dzisiejszy 8003 jest na dosc sporym minusie i tak jak od poczatku bylo mowione raczej nie ma szans na premie - kolejny rok z rzedu Odpowiedz Link
gosica-2 Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 17.09.11, 20:55 nikt_znany napisał: > Witam, > > słyszałem, że ma być kolejna premia za wyrobienie planu + coś górką tak jak pop > rzednio FP8. > Ciekawe czy to prawda i jakie są realne szanse na realizacje? > > > pozdrawiam Jak zawsze żadne. A jak zrobią to tylko małe sklepy. Odpowiedz Link
gorolzhanysowa Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 18.09.11, 03:15 A my z małych sklepach to nie zapieprzamy tylko chowamy się na magazynie?Przyjdź na mały sklep to zobaczysz jaki jest zapieprz.Zamiast 25 ludzi na dziale to masz 8 osób.Uważasz,że u nas praca jest lżejsza i towar się sam rozkłada?Nam się nie należy premia? Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 20.09.11, 21:21 gorolzhanysowa napisał: > A my z małych sklepach to nie zapieprzamy tylko chowamy się na magazynie?Przyjd > ź na mały sklep to zobaczysz jaki jest zapieprz.Zamiast 25 ludzi na dziale to m > asz 8 osób.Uważasz,że u nas praca jest lżejsza i towar się sam rozkłada?Nam się > nie należy premia? Praca moze i taka sama, moze odrobinke mniejszy ruch (widzialem kilka sklepow) ale jednak obroty DUZO mniejsze Odpowiedz Link
gorolzhanysowa Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 20.09.11, 23:46 Obroty mniejsze,ale praca podzielona na mniejszą ilość pracowników.Zapieprz nie mniejszy,jeśli nie większy niż na dużych sklepach. Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 22.09.11, 20:03 Gwarantuje Ci ze nie wiekszy zapieprz - to na pewno Dodatkowo olbrzymia konkurencja (8003 mamy tylko 1 casto w miescie, obi, 3 lm i bricoman, 2 praktikerow nie licze ;P) Spojrz na wyniki RPE za zaszly rok. I zobacz na sklepy ktore wyrobily zysk wiekszy przeszlo dwukrotnie wiekszy niz koszt. A teraz spojrz na te mniejsze sklepy ktore w najgorszym wypadku kosztuja nawet 5 razy wiecej niz dochodu przynosza. Jak myslisz kto na to pracuje? Odpowiedz Link
zubrow Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 23.09.11, 23:54 nie wiem czy wiesz ale RPE to zestawienie wszystkich kosztów i jak nie daj Boziu ktoś pracuje w budzie wynajmowanej to premię ma zawsze niższą bez względu na wypracowany wynik, a konkurencja to część naszej pracy pozdrawiam Odpowiedz Link
black_and_white_fighter Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 29.09.11, 09:35 a wynajeta buda to nie kosztuje? To inny koszt? Koszt to koszt Odpowiedz Link
kyril_1 Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 22.09.11, 21:45 Do dupy z taką pracą. Premia to też dupa. Odpowiedz Link
siekierka-2 Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 08.10.11, 16:49 kyril_1 napisał: > Zasrana praca, pierdolę to. To się zwolnij i już jak Ci praca nie odpowiada. Odpowiedz Link
prawdziwy-psikus Re: PREMIA ZA WYROBIENIE PLANU 17.10.11, 22:01 Jak u Was realizacja planu do fp8 i szanse na premie? U nas słabiutko. Może następna premia będzie za okres 3 kwartałów? Będą wydłużać okres do realizacji aby zmniejszyć szanse na wypłatę dodatku . Odpowiedz Link