garbaczof 15.01.12, 14:26 j.w i co sądzicie o naszym sklepie i o tym co się dzieje? bo według mnie robi się komedia pirt na serwis, reklama na narzędzia... niedługo my do elcopu przejdziemy haha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iduot Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 19.01.12, 23:51 W elcopie maja lepiej bo ogolnie maja wyje . . . . na wszystko szczegolnie filemon A tak na powaznie to 8077 zmienia się w zastraszającym tempie , i nie sa to zmiany na lepsze Odpowiedz Link
casto807 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 20.01.12, 21:26 Nie nie na r-20 jest zajefajnie super dzięki najwspanialszemu nieomylnemu i wszędzie chwalącemu się i warującemu pod pokojem starego super kierasa P.W. a no i przyszłemu kierownikowi sektora lub 3 sektorów Taki jest genialny . żapraszam do dzielenia się spostrzeżeniami może to coś zmieni. Odpowiedz Link
garbaczof Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 20.01.12, 22:53 zaczynamy dyskusję a mamy wiele ciekawych tematów do poruszenia Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 20.01.12, 23:00 a co to zmieni... jeśli jest się przydupasem starego i to nie tylko na r-20 bo na ogrodzie też to widać z pozdrowieniami dla ogrodu... Odpowiedz Link
iduot Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 21.01.12, 08:18 Nie wydaje mi sie aby A.M był przydupasem starego . Ma przecież swego pacholka Jerrego Springera który tak naprawde wszystko za niego zbiera na klate Kierownik r-60 Przy okazji inwentury pokazał to dobitnie jakim jest inteligentem , gdyż w przeddzien inwentury na ogrodzie pytał sie swojego pracownika gdzie znajduje sie taki a taki ilot 8077 jest przykladem sklepu gdzie w wiekszosci osoby funkcyjne sa protegowane np kierownik r- 80 to oczywiscie wojnicz , jak zreszta cały ich dział , zastępca r-20 protegowana przez tę samą osobe Odpowiedz Link
merlin_mm Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 25.01.12, 19:03 i co z tego, że tu sobie ponarzekacie jak i tak klan Wojnicki i przydupasy starego nic z tego sobie nie robią!!! Odpowiedz Link
widzacywiele_3 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 25.01.12, 22:44 hahah o kierowniku r20 ksiazki by pisac mozna ! on chyba zatrudniony jest na pol etatu bo ciagle go w pracy nie ma.gadalem z chlopakami z narzedzi to wszyscy maja niezly ubaw z tego. kierownik przychodzi rano potem znika na 2 lub 3 godziny zawiesc dzieci do zlobka czy tam przedszkola.potem wraca i znowu znika tym razem wyprowadzic psa .potem po dzieci i juz czas do domu i z 8 godzin w pracy spedza gora 3 ale w pokaze sie u starego rano ,pozniej wieczorem wychodzac juz z domu na zakupy tez wpadnie i tym sposobem niby w pracy jest hahahahah. to jest istna komedia. zauwazcie sobie jak kilka razy dziennie draluje w jedna i druga strone heheheheheehhehehehe aha i donosi na swoich kolego sam bylem swiadkiem do starego biega nawet jak metr papieru sciernrgo sprzeda przedstawiajac to jako swoj sukces hahaha. komedia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
niezniszczalny11 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 01.02.12, 11:29 Nie oszukujmy się na układy nie ma rady...fakt, że 3/4 sklepu jest z Wojnicza wynika z lokalizacji przy tej oto pięknej miejscowości najlepszej zresztą na świecie i w nim właśnie mieszkają same vip-y.Nic na to nie poradzimy...niestety ludzie zamieszkujący W. niezwykle noszą się ze swoim pochodzeniem i czują się najlepsi.Dyro przymyka oczy na niektóre sprawy ale pamiętajmy, że za kilka lat przyjdzie inny (być może bardziej obiektywny) dyro i być może zrobi porządek w sielskim klimacie CASTO_TARNÓW... Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 03.02.12, 22:17 Czytam te Wasze wypociny i aż dziwi mnie że jeszcze nikt nie obsmarował tutaj naszego kochanego bezpiecznika , który jak mi się wydaje jest jeszcze większym "inteligentem" na tym sklepie niż pozostała część kadry kierowniczej. Najbardziej to lubię ten jego fioletowy sweterek w paseczki , ubierany od święta Jak wiemy o jego wspaniałomyślności ostatnio przekonali się chłopcy z Solidu, którym pojechał po godzinach , co po niektórym po stawce godzinowej . Nie rozumiem faktu jak komuś można zabierać jego przepracowane godziny , było ich w jednym przypadku chyba 20 . Można inaczej egzekwować pewne przewinienia i inaczej wyciągać konsekwencje przewinień , no ta bene przewinieniem uświadczone tutaj zostały "uśmiechy" chłopaków z ochrony . Dość tego , że zarobki "czarnych" są śmiesznie niskie to jeszcze bezpiece się wydaje że zarabiają za dużo i trzeba im pojechac całe 50 groszy na godzinie , żałosne Może i on sam powinien przypomnieć sobie czas kiedy to stało się na ochronie w jednej z krakowskich castoram , moze wtedy zmieniłby stosunek i podejście do pewnych kwestii . Nie ulega jednak wątpliwości że nasz szanowny pracodawca posiadał w swoich szeregach wielu bardziej utalentowanych i ceniących sobie pracę z drugim człowiekiem ludzi , jakim napewno nie jest obecny bezpiecznik. Tym optymistycznym akcentem zakończę swój wywód , który tak naprawdę nic nie zmieni , ale sam fakt że On sam to przeczyta jest dla mnie satysfakcjonujący . Pozdrowienia dla Pana , panie kierowniku Odpowiedz Link
ilotownica Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 04.02.12, 17:38 W przypadku narzekania na kierowników poszczególnych działów czy tez ostatnio wspomnianego bezpiecznika , każdy z Nas wie że pisanie takich wypocin na niewiele sie zda . Z doswiadczenia mogę powiedzieć że dopóki ekipa na sklepie nie bedzie na tyle zgrana aby przeciwstawić się pewnym schematom lub osobom to sytuacja na sklepie jeszcze długo sie nie zmieni. Fakt jest taki że wielu pracowników tarnowskiej castoramy uważa ją za swoje spełnienie zawodowe czy szczyt swoich ambicji , lub też utrzymują swoje rodziny dlatego też nie chcą sie wychylać z szeregu. Przykład rzeszowskiej castoramy pokazał swego czasu że siła tkwi w załodze i wspólne przeciwstawienie się pewnym zdarzeniom daje porządany efekt , czego i Wam życzę . Pozdrawiam Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 06.02.12, 10:34 Jeśli już rozmawiamy o "bezpieczniku" to wydaje mi się że niedługo będziemy zmuszeni zostawiać u niego albo oczywiście na jego polecenie na pircie majtki żeby brać drabinę, szczęście że jeszcze nie mamy transparentu "uwaga wózek widłowy" który to w którejś castoramie musi nosić prowadzący... natomiast niedługo patrząc na to co się dzieje powstaną jeszcze większe absurdy gdyż pan P.D. będzie musiał się wykazać, niestety wyżej sra niż dupę ma oczywiście pozdrowienia. Odpowiedz Link
wszystkoprze Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 07.02.12, 10:53 Co do bezpiecznika, musicie mu wybaczyć, przecież to dziecko ile on ma lat 20 parę. Błędy młodości tylko szkoda że muszą inni cierpieć jak np. goście który się nie wpisali do książki na wózku a co Guliwer (tak go zwą niektóry) pomyślał sobie a dajmy im po naganie, nie ważne że inni zalewają pół Castoramy, że przez to tysiące litrów wody się wylało, że zalało płyty, że pół Castoramy nie działało przez parę godzin, że nawet na galerii zamykały się te kurtyny pożarowe i za to też tylko się dostaje naganę co na to powiedzie? Parę tysięcy szkody nagana, nie wpisanie się do książki nagana smutne, ale przynajmniej jeden jest mądry nasz dyrek który był wyrozumiały i z nagany zrezygnował. Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 07.02.12, 16:36 niestety niedługo za pierdnięcie P.D się będzie zza rogu czaił z kamerą termowizyjną jak to z aparatem dotychczas robił i uważaj! dziewczyno i chłopaku bo i Ciebie dopadnie! Odpowiedz Link
castoludy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 07.02.12, 21:31 Współczuję Wam takiej atmosfery ... wiem coś o tym bo i na naszym sklepie jeszcze kilka miesięcy temu była podobna atmosfera. Plus że Dyrektora macie OK równy Gość Odpowiedz Link
karolek766 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 21.06.12, 22:34 A mojego kumpla zwolnili za złe ustawienie palety,czy to normalne? Śmiech na sali!!! POZDRAWIAM ! Odpowiedz Link
casto807 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 08.02.12, 16:22 Macie racje atmosfera w sklepie (do pewnego czasu o.k ) zagęszcza się , wygląda to na polowanie na czarownice, zdjęcia , czepianie się o obsługę ale kogo mamy obsługiwać Eskimosów nie udajmy w taką pogodę to chyba oni mogą normalnie funkcjonować . A co do P.D. myślę że jeszcze nie jest tak źle , i warto tu wspomnieć o naszym logistyku oczywiście pozytywnie to jest gość z pasją zawsze chętny do pomocy kiedy kieras nie ma dla mnie czasu On zawsze służy pomocą tacy przełożeni to już rzadkość a główny jest faktycznie spoko ale ciekaw jestem co by było gdyby w Casto był zakaz czytania gazet ....... . Bądźmy dobrej myśli jeszcze trochę i zrobi się ciepło i klienci wrócą i trochę się uspokoi. Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 08.02.12, 20:52 szkoda że niektórzy byli za tym a żeby szybko, szybko zorganizować CASTOINTEGRACJĘ bo gdyby nie to moglibyśmy się bawić do białego rana a tak to niestety duża cześć o 22 do domku się uda o na 7 do pracy... Impreza? fajnie. Ale pomysł w środku tygodnia do dupy... czekam na wasze opinie a co do kadry, Logistykowi należy się ukłon w jego stronę a P.P. też spoko no i oczywiście pozdrowienia. bo przecież wszyscy wiemy że Casto Tarnów teraz żyje tym forum. Odpowiedz Link
zordonn Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 08.02.12, 23:27 A ja się ciesze że jest jest imprezka, i mimo że mam na 7 rano na drugi dzień, to nie zamierzam siedzieć do 22 jeszcze się w życiu naśpię :] trzeba będzie się pilnować. Wszystkim i tak nie dogodzi co do daty, zawsze będzie ktoś kto na drugi dzień ma na 7 do pracy. I również się dołączę, do Daniela zawsze i ze wszystkim można przyjść i zawsze z uśmiechem przyjmuję i to jest bardzo miłe w tej pracy, też i główny dyrektor jest w porządku. Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 09.02.12, 06:07 zordonn napisał: Wszystkim i tak nie dogodzi co do daty, zawsze będzie ktoś kto na > drugi dzień ma na 7 do pracy. Ale pierdoły piszesz... jakoś przy ostatnich imprezach nikt nie miał na 7 do pracy... Super ciesz się pewnie Ty należysz do tych co będą pić tylko soczki Odpowiedz Link
galep Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 10.02.12, 21:24 Faktycznie Logistyk jakich mało! Dyrektor nie da zrobić nam krzywdy, Pracownik jet dla niego ważny! P.D. jest od tego aby BHP przestrzegać, nie zależnie od Dyrekcji. Niestety odpuścił sobie na początku, a teraz wszyscy po roku czasu myślą, że są od niego mądrzejsi, ale przyznajcie, że taka jego funkcja, niezależnie od wieku. A ochroniarze nie mają za zadanie pilnować siebie samych na wzajem tylko sklepu (powinni wiedzieć za co im płacimy)!!! Co do ww. kierowników taka jest prawda i niestety wszyscy to widzą. Wbrew temu,że Dyrekcja w to nie wieży, ale Region mógłby zwrócić na to uwagę i do cenić kierowników którzy się naprawdę są w pracy i pracują ze swoimi ludźmi. A co do Imprezy powinniśmy docenić,że w ogóle one są, bo inne firmy mają socjal w d.... Jeżeli komuś nie odpowiada termin, godziny i miejsce nie musi przychodzić. Przymusu niema!!! Ja bardzo chętnie zagram za darmochę w kręgle! Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 10.02.12, 22:12 Widac po ostatnim wpisie , że i Casto fani przesiadują na tym forum Witamy i zapraszamy do dyskusji również tych którzy kochają Castorame , zawsze jesteście tu mile widziani Nagradzajmy kierowników którzy pracują ze swoimi ludźmi , heheh człowieku czegoś Ty sie nażarł ? ? ? Wystarczy że ostatnio P.D został wynagrodzony i uznano go kierownikiem roku , PORAŻKA !!! Bezpiecznik widzi zwykłych doradców i ich przewinienia , niech zwróci również uwagę na kierowników dla których BHP jest chyba obce a powinni przecie świecić przykładem dla swoich poddanych , przykładem tu może być kierownik działu budowlanego który wózkiem jeździ bez prowadzącego , często bez kasku , banery również są dla niego za ciężkie . Karcąc tych najmniejszych Guliwerze , zacznij od tych trochę wyższych , przy Twoim wzroście będzie Ci napewno łatwiej . Pozdrawiam Odpowiedz Link
wszystkoprze Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 17.02.12, 19:37 A jak wam się impreza podobała mnie zajebiście szkoda tylko że nie wygrałem w kręgle ale nasz ziom A.S. załatwiał wszystkich po kolei szkoda tylko że Misiek nie zrobił drugiego miejsca. Impreza super więcej takich. Odpowiedz Link
wszystkoprze Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 11.02.12, 10:55 Hej ! To prawda z kierownikiem z budowlanki no i widać że BHP nie jest dla każdego, ale co się przejmujesz jak ty będziesz przestrzegać, przecież to jego problem jak w końcu spadnie komuś coś na głowę albo przejedzie kogoś. Co do P.D. tak siadamy na nim ale co ma chłop zrobić jak regionalny czarnych zauważył, ma im powiedzieć cacy, cacy róbcie tak dalej tylko żeby was więcej regionalny nie zauważył? Dla mnie bardziej żenujące jest to że ktoś kto chce objąć stanowisko zastępcy wymyśla i rozpoczyna ten otóż wątek czy tak działa się w ten sposób z korzyścią dla swojej firmy? Odpowiedz Link
casto807 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 11.02.12, 21:50 Popatrzcie na naszych ochroniarzy, Oni chyba pilnują samych siebie krążą po dwóch lub trzech np. na elektrycznym a na np. dekoracji kradną zasłony. Przecież wystarczy zejść i się przyjrzeć lub zobaczyć na monitoringu tak jak się obserwuję np. nas a nie żeby musiał to robić regionalny. Każą nam pilnować zwracać uwagę na potencjalnych złodziei a utrzymują darmozjadów. Nie wiem jak Was ale mnie krew zalewa jak widzę kierownika zmiany jego zastępce i jeszcze jednego spacerujących razem a za chwilę słyszę jak leci jeden z nas z pustym pudełkiem po towarze, to są oszczędności ? Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 12.02.12, 09:03 a może teraz coś pozytywach naszej pracy? chyba że takich nie widzicie. Odpowiedz Link
lucyfer.6.6.6 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 17.02.12, 10:32 A co ty chcesz pisać pozytywnego ?? No chyba że lubisz jak cie koledzy z działu obgadują ?? Albo jak zaraz po wyjściu z pracy a nawet w niej dzwonią do kierownika z "dobrą nowiną" Jest nie wiele działów u nas na sklepie co są zgrane i miła atmosfera!! Piszecie o ludziach z Wojnicza fakt to prostaki i wieśniaki z dodatkiem chama ale znajomości są mocniejsze niż kultura !!! Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 17.02.12, 22:13 O Wojniczu nie ma juz co gadać , bo każdy wie co i jak , tak na marginesie to pokazali własnie na ostatniej imprezie jak to sie potrafią bawić , nie dość że dwóch panów z jednego działu to jeszcze ze wspomnianego wcześniej Wojnicza , ŻENADA ! Odpowiedz Link
2s12 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 17:47 żenadą jest to że w naszej firmie każdy udaje do każdego kumpla a za plecami dupę obrabia... to jest dla mnie żenada!! po 2 uczepiliście się tych wojniczan... widocznie to dobrzy pracownicy skoro jest ich tak wielu... a niektórym radze pozbyć się kompleksów albo najlepiej złożyć wymówienie skoro tak wam źle w tej firmie!! Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:27 Przecież to musi być zwykły przypadek że aż tylu ich jest z Wojnicza Człowieku weź się ogarnij bo widze że chyba nie wiesz w jakim świecie żyjesz . Każdy wokoło doskonale widzi jak jest , może z czasem i Ty dostrzeżesz pewne rzeczy . Sugerujesz że pracownicy z Wojnicza są lepszymi pracownikami , gdyż tylu ich u Nas na sklepie , sugeruje żebyś i Ty sie tam przeprowadził (o ile już tam nie mieszkasz ) , awans napewno bedzie kwestia czasu Odpowiedz Link
pawelwjcz Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:34 elcop napisała: > Przecież to musi być zwykły przypadek że aż tylu ich jest z Wojnicza Człowie > ku weź się ogarnij bo widze że chyba nie wiesz w jakim świecie żyjesz . Każdy w > około doskonale widzi jak jest , może z czasem i Ty dostrzeżesz pewne rzeczy . > Sugerujesz że pracownicy z Wojnicza są lepszymi pracownikami , gdyż tylu ich u > Nas na sklepie , sugeruje żebyś i Ty sie tam przeprowadził (o ile już tam nie m > ieszkasz ) , awans napewno bedzie kwestia czasu Mogę śmiało odpowiedzieć że każdy z pracowników w naszej firmie zasługuje na wszystko co ta firma może dać w zamian za trud jaki ludzie wkładają w istnienie tego sklepu, a jeśli chodzi o pracowników w Wojnicza to jest ich może góra 7 a w firmie pracuje ponad 100 osób to naprawdę większość z Wojnicza ha ha ha Odpowiedz Link
pawelwjcz Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:26 Cytuję: >" Piszecie o ludziach z Wojnicza fakt to prostaki i wieśniaki z dodatkiem chama a > le znajomości są mocniejsze niż kultura !!!" Odpowiadam: Nie bojąc się o swoją tożsamość ( dla mniej spostrzegawczych patrz "nick" ) nie tak jak autor którego tekst wyżej zacytowałem. Po pierwsze co ma kultura do czegokolwiek związanego z pracą w Casto ? Powiedział ci ktoś z Wojnicza coś złego, obraził cię człowieku, czy któryś z klientów złożył taką skargę że ktoś był nie miły? Tam gdzie ty mieszkasz na pewno chamów nie brakuje i prostaków którzy podejrzewam są nie mniej prości od ciebie. Czepiasz się pracowników którzy pochodzą z Wojnicza i upierasz w jakiejś sprawie ze niby znajomości jakieś nie wiadomo jakie?! co mają znajomości związanego z jakąś kulturą? tematu Ci brakuje? może masz problemy ze sobą samym\samą? Co do znajomości to określ się jasno! bo ja nie wiem o co ci chodzi. Bez podstawne jest to że mieszkamy w Wojniczu i mamy znajomości, bo jak można się nie znać nawet z widzenia skoro to jest małe miasteczko, prawie każdy chodził do tej samej podstawówki itd.... to jest nie uniknione do cholery jasnej. Zresztą ileż znowuż osób pracuje w tej firmie z Wojnicza - bez przesady........... Równie dobrze mogę powiedzieć że w Casto pracuje tyle i tyle osób z tarnowa czy innych miejscowosci i oni napewno maja znajomości i sie wszyscy znaja bo pochodzą z tego samego miasta i pracują razem w tej samej firmie. Twój autorytet mnie w ogóle nie obchodzi kimkolwiek jesteś, z miłą chęcią chciałbym żebyś mi to powiedział/powiedziała prosto w oczy co Cię gryzie ale chyba nie stać Cię na to, albo może dlatego że jestem jak to mówisz " chamem i prostakiem" i a ty jesteś najbardziej zajebistym człowiekiem który najlepiej to by pewnie pracował sam w Casto może wtedy było by pięknie no bo przecież " ja taki zajebisty/zajebista jestem " i nie gadał z takimi prostakami jak ja i inni w ogóle nie powinni dostać szansy na pracę w tej firmie.... Ja taką dostałem pracuję i jest mi dobrze i qrwa nie narzekam jak co nie którzy tylko robię to co do mnie należy jak tylko mogę najlepiej i nie wtrącam się nosem w inne działy nie plotkuje bo mnie to qrwa w ogóle nie rusza czy ktoś zrobił to czy tamto i mam odwagę to powiedzieć qrwa każdemu !! koniec na dziś teraz trzeba czekać na kolejny zjebany temat o pracownikach w tym na pewno z Wojnicza..... Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:32 W takim razie powiedz Pawle co miało miejsce na ostatniej imprezie , bo no ta bene ty brałeś udział w tym incydencie ? Jak sie nie potrafi pić alkoholu , to sie go nie spożywa pozdrawiam Odpowiedz Link
pawelwjcz Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:36 To się działo że się wspaniale bawiłem i było bardzo fajnie A incydentu się różne zdarzają jak tak bardzo tym wszystkich uraziłem to przepraszam najmocniej - dobrze skoro mówisz żebym nie pił to nie będę, może się jeszcze zwolnię polepszy ci to humor ? Odpowiedz Link
pawelwjcz Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:38 Nie chce mi się kłócić itd. itp. mam swoje życie i przyjaciół do których własnie się wybieram i nie mam czasu na głupie sprzeczanie się i obwinianie... dobranoc miłego weekendu życzę wszystkim Aloha Odpowiedz Link
2s12 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 18:43 popieram Pawła w 100%... z resztą nie znam faceta któremu nie odwala po alkoholu a i znam wiele takich kobiet... zrobiliście więcej szumu niż to było warte..a tak naprawdę nie macie pojęcia o żadnym z tych Wojnickich pracowników... i nie wiecie jakimi są ludźmi... na początek dobrze byłoby zastanowić się nad samym sobą a później oceniać innych! komuś widocznie tutaj żal dupę ściska... Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 19:26 2s12 napisała: > z resztą nie znam faceta któremu nie odwala po alkohol > u a i znam wiele takich kobiet... To widze ze masz zajebistych znajomych Odpowiedz Link
2s12 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.02.12, 19:42 nie było mowy o tym ze to moi znajomi... może powiesz mi że ludzie normalnie zachowują się w takim stanie?.. z reszta nie ma sensu dalej ciągnąć tej rozmowy... to moje zdanie i tyle Odpowiedz Link
asi.aml Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 19.02.12, 19:56 hahaha a to dobre!! ubaw po pachy!! a najśmieszniejsze jest to że nikt nie ma odwagi się pod tym wszystkim podpisać... pozdrawiam z Wojnicza Odpowiedz Link
lucyfer.6.6.6 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 24.02.12, 16:02 czytałem Pawełku twoje wypowiedzi i zastana mnie jedno ( mam nadzieje że odpowiesz ) miano wiecie : 1. Znasz kierownika Radka dość długo ?? i to dzięki niemu pracujesz ?? 2. kolega Twój Tomasz S. pracował na stacji paliw ( o ile dobrze słyszałem a teraz jest wielkim znawcą elektrykiem ) ogólnie wszystko wiedzący ! 3. Podobno TY !! byłeś u swojego kierownika by przyjął Twego kolegę Michała !!?? ( więc kolejna osoba przyjęta przez znajomości z kierownikiem ) żeby nie było że na 80 akie jaja to dodajmy jeszcze - pewnie znasz 4. Kolega Jan D. ( ogrodnik ) wcześniej przewalał ziemie i grabki u rodziców w sklepie ogrodniczym a teraz dumny zastępca/przyszły zastępca działu narządzi itp... więc nie dziw się że ludzie na was plują i szydzą skoro tylko dzięki znajomościom z kierownikiem Radosławem L. macie prace - którą wam ZAŁATWIŁ !!!! Odpowiedz Link
casto11 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 24.02.12, 21:36 nie stoje za nikim ale Ameryki to ty nie odkryles w kazdej Castoramie jest tak zauwaz ile jest u nas par i malzenstw pracujacych oraz innych spokrewnionych i nie spokrewnionych osob razem w casto a ile osob ktorzy mieli jak to ujales pieknie "zalatwiana robote" ?! nie bede pisac imieniami i nazwiskami jak ty bo bez urazy hamski nie jestem i nie mma czasu bo duzo tego;p...i wydaje mi sie ze wiesz nikt nawet znajomy ci nie da pracy jak jestes len i sobie nie radzisz bo mozna byc pomocnym ale do czasu...wkoncu kazdy tu dba o swoje dobro a nie innych... wiec moim zdanime ten kierownik Radek L czy inny oslow by nie przyjmowal chocby byli jego niewiem bracmi kuzynami itd ;p Co do tego czy ktos pracowa na stacji czy innym sklepie no powiem ci ze pojechales ostroo.. hehe, ale pewnie sam pracowales w innej branzy wczesniej jak i ja no ze miales odwage napisac tak o kims ze pracowal tu czy tam,, kazdy sie lapie co jest bo sa ciezkie czasy a i zyc trzeba a nie nasmiewac z innych pozdro lucyfer.6.6.6 napisał: > czytałem Pawełku twoje wypowiedzi i zastana mnie jedno ( mam nadzieje że odpowi > esz ) > miano wiecie : > 1. Znasz kierownika Radka dość długo ?? i to dzięki niemu pracujesz ?? > 2. kolega Twój Tomasz S. pracował na stacji paliw ( o ile dobrze słyszałem a te > raz jest wielkim znawcą elektrykiem ) ogólnie wszystko wiedzący ! > 3. Podobno TY !! byłeś u swojego kierownika by przyjął Twego kolegę Michała !!? > ? ( więc kolejna osoba przyjęta przez znajomości z kierownikiem ) > żeby nie było że na 80 akie jaja to dodajmy jeszcze - pewnie znasz > 4. Kolega Jan D. ( ogrodnik ) wcześniej przewalał ziemie i grabki u rodziców w > sklepie ogrodniczym a teraz dumny zastępca/przyszły zastępca działu narządzi > itp... > > więc nie dziw się że ludzie na was plują i szydzą skoro tylko dzięki znajomości > om z kierownikiem Radosławem L. macie prace - którą wam ZAŁATWIŁ !!!! Odpowiedz Link
r-80-piotr Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 27.02.12, 06:41 lucyfer.6.6.6 troszkę przesadzasz nie znasz ludzi a się wypowiadasz jak by nie było są to osoby z mojego działu i nieważne skąd są ważne że w pracy robią to co należy kończę bo i tak już zbyt dużo prądy na marne poszło i tak każdy wie że elektryczny najlepszy jest Odpowiedz Link
milusiamilusia Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 24.02.12, 22:29 to przejdziemy, wszedzie tak samo Odpowiedz Link
wszystkoprze Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 26.02.12, 23:58 Jak czytam to wszystko co piszecie to mi nie dobrze się robi. Wiecie dlaczego niektórzy ludzie mają wszystko a wy macie gówno za przeproszeniem tyko czekacie na tą wypłatę a jak przyjdzie to już szybko jej nie ma, bo wy wszyscy którzy tu się rozpisujecie o Wojniczu o kierownikach ogólnie o Castoramie jakie to wszystko jest be to wiecie jak to się nazywa? Zazdrość typowe dla chama Polaka, jak byś cię się bardziej nad sobą skupili a nie na tym co inny ma to może też byś cię do czegoś doszli. Owszem ja też tu nie raz opiszę kogoś bo się nie zgadzam co oni wymyślają ale oni też są ludźmi i próbują ratować swoje tyłki, ale co was to obchodzi że kiedyś tam sprzedawał kwiatki a teraz będzie zastępcą a nawet jak by kiedyś był dziwką co mnie to obchodzi no mnie nic ale was tu piszących no ale i tak długo już nie będziecie pracować bo na pewno już złożyliście do obi albo do lidla bo należycie do tego typu osób kolekcjonują przeróżne prace w swoim życiu a co wam na końcu zostanie po 67 roku góóóówno a wojnicz i inni ci ci nie zazdroszczą będą się śmiać z was jak i teraz się z was śmieją. I tym kończę moje przemówienie Wojnicz wszyscy kierownicy i normalni z Castoramy górą!!!!!!!!!! Nie przejmujcie się gówno zawsze pozostanie gówniem. Odpowiedz Link
r-80-piotr Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 27.02.12, 06:50 witam skoro jeszcze jestem to niech się coś pozytywnego dzieje wiecie ludziska że elektryczna Kasia ( harpia ) i dekoracyjna / płytkowy Błażej ( błaszka ) odchodzą pożegnajmy ich ciepło i serdecznie PAPA będzie pusto bez was Odpowiedz Link
bylem_tu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 13.03.12, 00:41 Uwaga! Wojnicz zalewa inne działy. Obrońcy R-70 do broni, nie dajcie się. Odpowiedz Link
eq1234 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.03.12, 14:53 lepsza jest praca w domu ;p na początku może i nie ma wielkich zysków ale z czasem na prawdę się opłaca. mi się opłaciło ;p Polecam wszystkim dobryzarobek.pl/index.php?id=3f0df933e3c1d83159919c2e3d4b5995 Odpowiedz Link
okozregionu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 18.03.12, 15:25 Wpłaciłam już tysiaka i kasa ciągle wraca. OSZUŚCI!!!, Lepiej wysłać swoje zdjęcie na: www.wiesniaczki.pl/ Tam płacą. Odpowiedz Link
bylem_tu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 20.03.12, 16:36 No to mamy duże zmiany w Tarnowie - kier. R-10 na elektryczny, kier. R-20 na narzędzia i metalowy, kier. R-30 na kasy (współczuję dziewczyny i chłopaku, powodzenia), kier.R-40 na pokrycia i drewno, kier.R50- na sanitarny, kier. R-60 na ogród, kier. R-70 już nie ma, kier. R-80 na dekorację, kier. R-90 na budowlany, kier. kasy na Logistyka- Gratulację, kier. pirt na pirt . I tym sposobem mamy 8 kierowników zamiast 10. Może przez to zaoszczędzimy trochę kasy i będą podwyżki- poczekamy -zobaczymy. Odpowiedz Link
bijaacz Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 06.04.12, 22:38 Jebać system Pozdro dla skurwola hehe Odpowiedz Link
bylem_tu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 07.04.12, 21:50 Pozdrawiam wszystkich TECHNICZNIE MÓWIĄC pragnę złożyć wszystkim koleżankom i kolegom z działów życzenia świąteczne smacznego jajka, mokrego poniedziałku oraz sukcesów prywatnych oraz zawodowych, awansów szczególnie stopni TECHNICZNYCH a pracownikom działu na końcu sklepu poszerzania wiedzy TECHNICZNEJ LUB WRĘCZ JEJ ZDOBYCIA oraz przestrzegania przepisów BHP dotyczących poruszania się traktorkiem po sklepie bez pilota, kasku i kamizelki (a dookoła biegają małe dzieci) a traktorek jest chyba spalinowy . Środa .04.04.2012 . Ciekawe czy jest to zgodne z przepisami BHP , ale niektórym może wolno więcej? Odpowiedz Link
elcop Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 10.04.12, 22:22 Rzeczywiście w środę przed świętami Jerry jeździł traktorkiem , ale tak jak juz wspomniane zostało wcześniej , niektóre osoby pracujące na tym sklepie posiadaja wyższy statut . Według mnie warto wspomnieć tu o pani z ogrodu która przeskoczyła w bardzo szybkim tempie na technicznego , czy jej wiedza rzeczywiscie jest az tak ogromna ? Tak dla porównania na dziale r 30 pracuje człowiek który jest w tej firmie 10 lat i ma technicznego , facet z ogromna wiedza , a tu dziewuszka 85 rocznik mianowana na technicznego nie wiadomo za co . Odpowiedz Link
castolife2 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 11.04.12, 01:07 W tym czasie w 2lata dostać technicznego to muszą być wybitne osiągnięcia. Odpowiedz Link
bylem_tu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 25.04.12, 11:52 No nareszcie dział ogród w Tarnowie wystawił się w alei głównej jak na dział techniczny moja córeczka w wieku przedszkolnym pokazała by to lepiej idzie pogoda grille, brykiet na początek a nie meble a jak już to je udekorujcie art komplementarnymi ale (lepiej późno niż wcale) to nic że w środku sezonu akcentujmy że mamy ogród przecież bombki, światełka i choinki też wystawili dopiero przed wigilią. Ale jak się dziwić przecież co 5min trzeba zapalić papierosa i nie ma czasu pokierować działem. To żenada że góra tego nie zauważa . Cały sklep śmieję się z tego działu i z jego kierownictwa . Panie A.M. i J.S. ocknijcie się nie widzicie że szkodzicie całemu marketowi Odpowiedz Link
suzuki78 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 09.05.12, 19:04 Zenada po prostu zenada. Czytajac te wszystkie wypowiedzi stwierdzam ze albo jestescie nie dorozwinieci albo po prostu nie zaslugujecie na prace w tej firmie. Myslicie dlaczego tak sadze? Proste! poniewaz zachowujecie sie jak dzieci z przedszkola, "prze pani bo ona mnie zbila"... zenada! Nie macie lepszego zajecia tylko ciagle proby pogorszenia sytuacji innych. Moim zdaniem praktycznie wszystkim tutaj zal d**e sciska i tyle. Najpierw piszecie o elekrtycznym pozniej o narzedziach ... teraz o ogrodzie... Zamiast wyjsc na dwor to siedzcie sobie i piszcie jezeli wam cos to daje. P.S. Aha i zapewne wydaje wam sie ze to co piszecie to kogos rusza ? Wicher z was sie smieje... bo co mozna to mozna. jak jestescie odwazni to powiedzcie to mu wprost. Podejdzcie rowniez do A.M i J.S skoro was cos boli. Albo od razu idzcie do bezpiecznika albo glownego. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link
castolife2 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 09.05.12, 23:32 Oj kolego ciśnienie ci skacze.Sam lepiej zamiast pisać głupoty idź sam za swoja radą i się przejdź.Może nabierzesz trochę dystansu i zauważysz że niektóre rzeczy warto poprawić.A ten się śmieje kto się śmieje ostatni.Przyjdzie Bizon,zje obiboków,a potem zje sam siebie.Nie pomorze kolega ze szkoły,sąsiad.Tak kończyło wiele sieci:Albert,Hypernova, i inne. Dla odmiany pozdrawiam wszystkich z 8077 i sfrustrowanego kiera Odpowiedz Link
sparkley Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 11.05.12, 09:45 czemu mierzysz swoją miarą i od razu zakładasz ze wszyscy to obiboki? Mysle ze przesadzasz i siejesz ferment niepotrzebnie.. poczekamy zobaczymy, bo z takiego gdybania i tak nic nie będzie Odpowiedz Link
bastereasy Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 02.06.12, 17:49 www.youtube.com/watch?v=1-6O8XbvyJA Odpowiedz Link
bylem_tu Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 06.07.12, 16:26 No i Wojnicz się wykrusza 10,20,70,80 no i 40 (ale nie Wojnicz), casto w Nich zainwestowało a Oni taki numer i zatrudniaj tu z polecenia. a tak na marginesie to troszkę dziwne że w dobie kryzysu i trudności na rynku pracy zwłaszcza w Tarnowie pracownicy sami się zwalniają ale co jeśli szanowne kierownictwo i dyrektorstwo tylko jedno źle, źle, ciężko, będą cięcia i brak konkretnych decyzji tylko marudzenie a gdzie jakaś motywacja choćby słowna myślę że kryzys dopadł całą sieć a nawet całą branże i ciekawe czy wszędzie taki pesymizm. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gortat7 Re: my tu sraty taty a jest ktoś z 8077 ? 13.07.12, 16:08 Darku z serwisu czemu masz nicka "bylem tu" skoro caly czas ,przynajmniej poki co jestes ? znalazles sobie sposob na dowartosciowywanie sie poprzez regularne wpisy tutaj? zaskocze cie ! kazdy w pracy ma cie za imbecyla i kretyna Odpowiedz Link