Dodaj do ulubionych

Brak szkoleń w castoramie!

04.02.13, 22:39
Tylko w Castoramie nie organizuje się szkoleń tematycznych ( na temat produktów)
W życiu nie spotkałem się z takim faktem , żeby wymagano się od pracowników wiedzy a w zamian nie dawano na to pozwolenia!
Wiele razy przedstawiciele chcieli organizować szkolenia , ale zaraz podnoszono zarzut przekupstwa i nici z tego.
Przez brak szkolenia , brakuje nam potrzebnej wiedzy a co za tym idzie gorsza obsługa klienta i mniejsze obroty.
Kierownikom i zastępcom organizuje się szkolenia ale nie na temat produktow a słupkow to nieporozumienie!
Najgorsze jest to , że czasami się okazuje że kilent posiada większa wiedzę od Nas i tym samym śmieje się nam prosto w oczy!
Mnie to strasznie boli , ale niestety liczne zgłoszenia tego faktu Dyrekcji zostają bez echa.
Obserwuj wątek
    • xelectric Re: Brak szkoleń w castoramie! 04.02.13, 23:54
      TY TO JEDNAK Z KONKURENCJI JESTEŚ...bo niby z ktorej casto jestes? kurwa u mnie goscie łamią karki tym co niektórym specjalistom z dupy, co do wiedzy!
      • szeryfcasto2013 Re: Brak szkoleń w castoramie! 05.02.13, 11:01
        Tego nie mogę napisać , ale wiedzy u mnie nie brakuje - tylko jak widzę jak męczą się moi koledzy i koleżanki z klientami bo brakuje im wiedzy na temat produktu to mnie szlag bierze.
        Prosty przykład , kiedy ja przejmuję takiego klienta od nich to zostawiają tutaj 300% normy i zawsze są zdziwieni co ja tu robię ??
        A ja poprostu zawsze odpowiadam zbieram materiały do książki!
    • denver6 Re: Brak szkoleń w castoramie! 04.02.13, 23:58
      Szeryf marudzisz i marudzisz.Weż ty sie lepiej do roboty,a kierownik nie da ci nagany i może dostaniesz nawet premię.Czas na pisanie głupot poświeć na doszkolenie się.Poświęć co dzień 5 min na poczytanie tego co pisze na opakowaniu i 5 min w domu na poczytanie w necie,twój poziom wiedzy wzrośnie.Nikt za Ciebie się nie nauczy,a w dorosłym życiu tata nie będzie prowadził Cie za rękę i tłumaczył.Jesli tak Ci sie podoba tak u zielonych,to aplikuj tam.Może Cię docenią i będziesz kierem na 3 działy od razu.Życzę Ci tego z całego serca,mam nadzieję że to ogarniesz.Pamiętaj gdzie byli zieloni a gdzie byliliśmy my.Zmienianie świata zacznij od siebie.Mamy wszyscy trudny czas,a twoje marudzenie nie pomaga.W firmie nadchodzą zmiany i widać że niektóre na lepsze.Miejmy nadzieję że wreszcie ktoś coś zrobi z naszą stroną www.
      • szeryfcasto2013 Re: Brak szkoleń w castoramie! 05.02.13, 11:05
        Wiesz co na zasoby wiedzy nie narzekam , ale chodzi mi o moich kolegów , koleżanki - którym brak tego .Widać to znacząco przy obsłudze klienta , przez to Ja cierpię a co najgorsze klient jak widzi brak wiedzy 2 raz tu nie wróci. Taka smutna prawda.....
        • obilubin Re: Brak szkoleń w castoramie! 08.02.13, 12:32
          Ty masz kolegów? a oni wiedzą że jesteś śmieciem który obrażą ich inteligencję na forum publicznym.

Pytanie retoryczne tak więc się nie spuszczaj.
          • szeryfcasto2013 Re: Brak szkoleń w castoramie! 08.02.13, 22:22
            www.youtube.com/watch?v=PLteDgvYKIM&feature=player_detailpage
            Tyle do Ciebie !!!!!!!!
            • dzyngischam Re: Brak szkoleń w castoramie! 09.02.13, 22:31
              widać ,że obilubin to jakiś piesek szczekający za rozkazem pana swego...
              • obilubin Re: Brak szkoleń w castoramie! 10.02.13, 20:21
                koleżko rozwiń po czy widać.Kolejny obrońca uciśnionego szeryfa.
                koledzy z jednej piaskownicy widzę.
                • szeryfcasto2013 Re: Brak szkoleń w castoramie! 10.02.13, 20:39
                  Pilnuj żonki , bo wielu już ją miało!!!!
                  • obilubin Re: Brak szkoleń w castoramie! 10.02.13, 22:10
                    masz najebane typie,ja nie mam żony buhahahaha smile
    • negr_worker Re: Brak szkoleń w castoramie! 11.02.13, 13:06
      Tylko w tym roku dostawcy zaproponowali nam 5 czy 6 szkoleń ale nikt nie mogł z nich skorzystać. Pewnie chodziło o kasę na bilety i dlatego nikogo nie wysłali. Oszczędzamy.
    • szakal2311 Re: Brak szkoleń w castoramie! 11.02.13, 18:44
      Jednak jak widzę ten post został dostrzeżony i dziś dowiedziałem się że wszyscy na dziale będą mieli szkolenia z produktów regularnie , dostałem na to dziś słowo od kierownika!
      Jestem na 100 % pewien że to zostanie zrealizowane !!!
    • prawda997 Re: Brak szkoleń w castoramie! 03.01.14, 18:01
      Nadal nic się nie zmieniło , nikt tego na głos nie mówi ale szkole tematycznych nadal brak!
      U zielonych jest od tego specjalna osoba , która się tym zajmuje i organizuje takie szkolenia!
      Czym więcej szkoleń , to oczywiście większa wiedza o produktach a tym samym większy zysk!
      • prawda998 Re: Brak szkoleń w castoramie! 04.01.14, 14:17
        A tym samym zamknij pysk!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka