Dodaj do ulubionych

Mobbing na r50 Al.Krakowska!

09.02.13, 22:39
Nie ukrywam faktu mam na imię Darek i pracuję na R50 Al.Krakowska!
Piszę ten post bo dzisiaj już nie wytrzymałem tych słow ze strony z-ca kierownika wobec mnie !
Były to słowa poniżające mnie , powiedziane wprost do mnie z krzykiem!
Nie wymienię tego publicznie ale ten zastępca miał do mnie żal że za długo robię zamówienie specjalne do dostawcy.
Czy 20 minut to długi czas ??, kiedy co chwilę ma się telefon i następnego klienta obok!
Od dawno to wytrzymywałem ale dziś powiedziałem koniec z tym , ponieważ Dyrekcja nic sobie z tego nie robi w poniedziałek napiszę oficjalne pismo do siedziby na temat atmosfery panującej na dziale!
Do Kierownika nic nie mam , super kierownik , kiedyś miałem z nim konflikt ale potrafiliśmy ze sobą się dogadać i obecnie jest super!
Kiedy nie ma kierownika z-ca atakuje mnie non stop , ale na moje tłumaczenie nie reaguje !
Kiedy kierownik był na urlopie byłó widać braki w zamówieniach , non stop brakowało towaru !
Ponadto ma straszne braki w wiedzy na temat produktów i udaje chojraka bo jest lepszy w komputerze a potrafi sprzedać tylko najtańsze produkty na których nic nie zarabiamy nie wspomnę o sprzedaży komplementarnej!!
Przed chwilą wziełem proszki na uspokojnie ponieważ jestem bardzo zdenerwowany psychicznie i jeśli mi do jutra nie przejdzie idę do lekarza na ostry dyżur!
Dzięki niemu otrzymałem wcześniej naganę , mimo że mógł temu zapobiec !
Dla nie jest karierowiczem i zawsze będzie szedł po trupach!
Życzę udanego wieczoru , mnie niestety go popsuł - Dobranoc!!!
Obserwuj wątek
    • papar-azzi Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 09.02.13, 22:58
      O!!!!!!!!!
      To już nie szeryfcasto2013 smile
    • stefan009 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 18:37
      dobry wieczór szeryf vel szakal, jak główka? lepiej? mam nadzieję że nie musiałeś gnać na ojom czy gdzie tam chciałeś iść.
      Wracając do postu autorstwa paparazzi pt. pożegnanie szeryfa, to zgadzam sie z nim w 100%
      trochę się pośmialiśmy ale z każdym następnym Twoim wpisem było mi Ciebie bardziej żal, a czytanie przyprawiało o odruch wymiotny. Ja rozumiem trochę ponarzekać odrobinę się poużalać bo czasy nastały jakie nastały ale żeby non stop do znudzenia i z szewską pasją biadolić-żałosne!!! nie zapomnij mnie zbanować bo napisałem coś złego na Twój temat
      • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 18:58
        Sprecyzuj się kapusiu pod jakim nikiem i kto pisze ???
        Mam głęboko w DDDDD... twoją wypowiedż , bo tylko tchórz bez honoru i ktoś zagrożony może tak jak ty pisać!!!!
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cmYy7REexxw
        • stefan009 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 19:45
          jesteś bardzo skrzywdzonym i nie szczęśliwym człowiekiem któremu potrzebna jest jak najszybsza pomoc, ze zwykłego współczucia postanowiłem nie pastwić się już nad Tobą bo jak mówi powiedzenie" nie kopie się leżącego" Ludzie którzy to czytają na pewno wyciągnęli wnioski na Twoj temat. Szkoda na Ciebie czasu. żegnam.
          • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 20:14
            Cienki jesteś i zawsze bedziesz facetem bez jaj i honoru!!!!
            Nie nadajesz się tu do pisania , wracaj do swoich korzeni wiocha , tam takich lizusów kochają ...
            • obilubin Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 20:24
              Trzeba troszkę poszukać aby poczytać coś innego niż o tym pajacu(szeryfciasto).
              • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 20:31
                Pajac jesteś , nic dziwnego że Ciebie Kobieta zdradza !!!!!
                Tak więc widzisz sam , sporo o tobie wiem !
                • obilubin Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 22:19
                  skończ pierdolić kocopoły , jaką żonę? mózg Ci się lasuje wymyśl coś innego bo to jest słabe i mnie nie rusza. szeryfcasto,szakal, dzyngischam,hujmiwdupe czy jakoś tam.

Co za gość smile
                  • stefan009 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 22:31
                    ludzie przestańcie się spuszczać nad tym psychicznie chorym schizofrenikiem, przecież to jakbyście słuchali obrad sejmu, jemu juz nic nie pomoże mnie tez obraził chodź pedał mnie nie zna ale mam na tego psychola wyrąbane, tak jak pisał paparazzi pośmialiśmy sie z dziada a teraz niech sobie sam odpisuje na swoje posty pod którymś ze swoich nicków szkoda zdrowia, pozdrowienia dla obilubin, paparazzi i innych w miarę normalnychsmile
              • papar-azzi Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 10.02.13, 21:01
                cześć,
                jak widzisz ten człowiek ma manie prześladowczą i różne niki "szeryfcasto"-"dzyngischam"
                i oczywiście prawdziwy "szakal2311" czyli jak sam o sobie napisał darek z r50 AL.Krakowska czyli 8034 i niewiem czy nie przypadkiem "casto-dramato". ale przynajmniej sam może sobie na posty odpowiadać.
    • ludycasto Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 11.02.13, 13:58
      Witam
      Szeryfcasto ilu jeszcze ludzi musi cie obrazić abyś zrozumiał że nikogo nie interesują twoje prywatne problemy,z tego co zaobserwowałem to początek twojej "kariery" był w miarę ok.
      Zagłębiłem się w twoje wpisy i niestety stwierdzam że masz gdzieś to co się dzieje w castoramie ,chodzi tylko o to aby sie tobą zainteresować co już jest delikatnie mówiąc żenujące.
      Jest też gdzieś wpis że prowadzisz inne blogi,dla mojej ciekawości poproszę o jakiś namiar na takowy.
      Jeśli możesz to ustosunkuj się do mojej wypowiedzi.
      Tylko prośba aby była bez obelg,wyzwisk mojej czy innej rodziny ,widziałem coś o żonach o mężu jakiejś kobiety,powinieneś dać radę.
      Pozdrawiam
      • casto8034 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 11.02.13, 22:10
        ludy dobrze gadasz a raczej piszesz ale nie licz na sensowna odpowiedz, jak czytalem wypociny tego goscia typu,, pajac jestes ....nic dziwnego ze cie kobieta zdradza sporo o tobie wiem"anonimowe forum a on wiem ze go kobieta zdradza hehe nostradamus castoramy a moze piaty element. mysle ze to mocno rozwinieta schizofrenia ktora tylko psychiatrycznie sie da leczyc. nie bede jakos sie z Toba szeryf czy szakal klocil to nie jestes osoba na moim poziomie ale cos Ci uswiadomie jeśli to wogule dotrze do Ciebie. Tworzysz wokol siebie zamieszanie w sieci bo nie masz zycia prywatnego a to nie jest fajne. Wszyscy twierdza ze jestes darek z dzialu sanitarnego z krakowskiej, po twoich wypowiedzial i ja tak mysle bo na sklepie podobnie sie zachowujesz, nie bede juz mowil o twoim wygladzie bo wiesz jak wygladasz,, w pol lysy niewysoki i bardzo nieatrakcyjny(opinia nie moja ale wszystkich dziewczyn w casto uwierz). a twoje zachowanie jest jeszcze gorsze, robisz za takiego znawce kobiet a zaloze sie ze w gimnazjum maja wieksze doswiadczenie seksualne od ciebie, kwestia randki w ciemno ktora sie chwalisz-stary tylko po ciemku mogl bys cos wyrwac wiec Cie wzieli- ale to nie powod do satysfakcji albo chwalenia sie a do tego szakalu co jest najgorsze robisz niewiele w tej pracy a gadasz duzo, zawsze mowie ze najmniejszy piesek szczeka, najwiecej zamowienie specjalne w 20 min.- robi sie w 5 min jak Ci ktos przeszkadza. prawda jest taka ze jestes nedznym pracownikiem i tyle. masz chlopie nie wiem ile lat bo moim kolega nie jestes ale wygladasz na 40 nie masz dziewczyny ani zony zero zycia po pracy rozumiem wylewasz smutki na takich forach bo w zyciu juz nic nie osiagniesz, aha i jeszcze jedno straszysz policja, kilka osob rowniez znieslawiniel i obraziles bo odchodzi pod ten sam paragraf i zastanow sie bo oskarzajac kogos trzeba miec dowody bo jesli ty ich nie masz osoba oskarzona moze Cie oskarzyc a jest taki akrtykul 212 paragraf 1 o znieslawienie i w mysl ktorego znieslawienie jest podlegle grzywnie badz pozbawieniu wolnosci do lat trzech, wiec najpierw sie zastanow i nie strasz innych bo to co napisales moze Ci przesporzyc powaznych problemow poza tym jak kogos oskarzysz mysle ze kilka osob moze poswiadczyc o twojej chorobie psychicznej i zamiast wygrac sprawe trafisz do psychiatryka a nie tylko na twoim dziale takie osoby sie znajda
        • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 11.02.13, 22:24
          Jak żyję tyle lat , nigdy nie widziałem takiego analfabety !!!
          Tyle byków to może zrobić tylko analfabeta albo dziecko 5 letnie ( nie rażąć dzieci)
          Totalne beztalęcie , może Ci napisać jak mówi się na takich analfabetów ??
          Od razu widać że szkołę to raczej masz podstawową i to skończoną na jakimś zadupiu!
          Proszę nie kalecz tak pięknego Polskiego języka , jeśli masz za grosz honoru....
          Ale mnie się zdaje że jesteś tylko marionetką , grasz jak ci zagrają!!!
          A na koniec zagram Ci
          www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cfn1TJEKmtM
          • casto8034 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 12.02.13, 17:57
            jestem marionetka w czyich rekach hahaha oj chyba ci znow gorzej, mama nie dala lekarstw czy lykneles tylko niebieska a czerwona wyrzuciles? a wyksztalcony napewno jestem lepiej od ciebie, mogl bym sie o to klocic ale po co, ale nie odpowiedziales na to co napisalem! na tresc merytoryczna. aha i nie pisze sie razic dzieci tylko Urazic - panie inteligencie co w wieku 40 lat zarabia tyle co 19-latki na kasie albo dzialach( to chyba nie swiadczy dobrze o twoim wyksztalceniu), sproboj odpowiedziec nie obrazajac, bo tak sie zachowuja babcie wielbiace radio maryja a ty taki inteligent chyba odpowiesz na to co napisalem w 1 poscie moim
            • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 12.02.13, 18:22
              www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=JfOZuc-_XSU
              Tylko na tyle Ciebie człowieczku stać?????
              • casto8034 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 12.02.13, 21:23
                wysylasz mi link do durnej piosence o komarze i pytasz sie czy tylko na tyle mnie stac? szczyt glupoty zostal osiagniety. jestes chyba najbardziej debilowatym gosciem jakiego znam a do tego najbardziej zalosnym, gdyby jeszcze film mial jakis sens albo nawiazywal do mojej wypowiedzi.. oj dno soba reprezentujesz dno, czy do mnie tez zapuka policja????
                • szeryfcasto2013 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 12.02.13, 22:39
                  www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=6mrJ0KtEu3o
                  Twoje codzienne życie trolu!!!!
        • soolong Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 12.02.13, 10:51
          miszczuniu wyluzuj, daj realizować się innym wink
    • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 20.05.13, 16:57
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,108829701,108829701,Mobbing_w_Castoramie.html
    • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 11.06.13, 15:12
      gazetapraca.pl/gazetapraca/56,90445,13297601,Znaj_swoje_prawa,,6.html
      Tak to wygląda i trzeba zawsze się przed tym bronić1!!
    • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 01.07.13, 19:37
      Mam dla was ciekawy link , co wam się należy w pracy!!!!
      forum.gazeta.pl/forum/s,88604,142430250,142430250.html?rep=1&t=1372700192336
      • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 01.07.13, 19:39
        Sorki za błąd , to wam się należy od pracodawcy już oficjalnie , dotąd to nie było przestrzegane!
        mail.google.com/mail/?tab=wm#inbox/13f9a00f3f652e2b
        • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 23.10.13, 09:23
          Odświeżamy temacik , bo mi DUPOWŁAZY spychają poważny temat!
    • prawda997 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 11.02.14, 19:52
      Odchodzą dobrzy doradcy z tego sklepu , bo mają dosyć dupowłazów!
    • kiedystobylo Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 19.02.14, 22:09
      Za moich czasów takich spraw nie widziałem, ale skoro Panie Darku pan się ujawnia to proponuję po prostu zgłosić się do rady pracowników, pisanie na forum, że komuś dzieje się krzywda, a unikanie kontaktu z pracodawcą w tej sprawie, czy też szukania pomocy u kolegów jest przejawem desperacji. W razie potrzeby zapraszam na priv maila
    • szakal2311 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 31.05.14, 18:36
      Dlaczego się zwalniają z R50 a zastępcy przechodzą na inne działy??
      • ogrod8049 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 31.05.14, 19:17
        Bo ciebie tam niema i dział spadł na psy?
        Uspokuj się bo gówno Ci do tego,za pracę się weź bo na takich kutasów jak ty Ja muszę zpie.....ć.
        PRZYGŁUPI RANKOWUCZU.
      • antycedura Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 31.05.14, 22:12
        Darek - masz już dziewczynę?
        • casto8034 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 03.06.14, 22:43
          renate smile całe życie renate
          • kids1321 Re: Mobbing na r50 Al.Krakowska! 03.06.14, 23:02
            Ten kolo to Durex Dziurex na FB?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka