prawda997
11.03.13, 15:38
Chcesz założyć związki , napiszesz bądż powiesz prawdę o tym co się dzieje w firmie albo założysz sprawę w Sadzie od razu jak Pracodawca się dowiaduje dostajesz wymówienie!
Nie jest łatwo wygrać z Pracodawcą , bo pracownicy są zastraszeni i boją się zeznawać .
Jak myślicie kto na tym najwięcej straci i ucierpi jak prawda wyjdzie i okarze się że Pracodawca nie miał racji , postąpił wbrew prawu???
Wiecie ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o sobie jak zwalniają , wcześniej jak się usta przymykało było wszystko ok , teraz jak się chce pracownika zwolnić wyciaga się wszystkie fałszywe zarzuty pod jego adresem.
Warto nie poddawać się i walczyć o swoje , mamy przecież Państwową Inspekcję Pracy , Stowarzyszenia Antymobingowe , Organizacje Zwiazkowe , prasę i internet.
Ja ze swojej strony wiem że ta osoba postąpi prawidłowo i nie podda się pracodawcy i wykorzysta wszystkie dostępne instrumenty , bo to już nie komuna gdzie zamykano ludzi za prawdę , jesteśmy cywilizowanym Państwem i mam nadzieję że PRAWDA wygra!!
Nie wolnno się poddawać , trzeba walczyć o swoje a PRAWDA zawsze wygra!!!
Ja wierzę że Wymiar Sprawiedliwości stoi zawsze po stronie prawa !!!
Ja ze swojej strony obiecuję na bieżąco pisać o wynikach