Dodaj do ulubionych

Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!!

11.03.13, 15:38
Chcesz założyć związki , napiszesz bądż powiesz prawdę o tym co się dzieje w firmie albo założysz sprawę w Sadzie od razu jak Pracodawca się dowiaduje dostajesz wymówienie!
Nie jest łatwo wygrać z Pracodawcą , bo pracownicy są zastraszeni i boją się zeznawać .
Jak myślicie kto na tym najwięcej straci i ucierpi jak prawda wyjdzie i okarze się że Pracodawca nie miał racji , postąpił wbrew prawu???
Wiecie ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o sobie jak zwalniają , wcześniej jak się usta przymykało było wszystko ok , teraz jak się chce pracownika zwolnić wyciaga się wszystkie fałszywe zarzuty pod jego adresem.
Warto nie poddawać się i walczyć o swoje , mamy przecież Państwową Inspekcję Pracy , Stowarzyszenia Antymobingowe , Organizacje Zwiazkowe , prasę i internet.
Ja ze swojej strony wiem że ta osoba postąpi prawidłowo i nie podda się pracodawcy i wykorzysta wszystkie dostępne instrumenty , bo to już nie komuna gdzie zamykano ludzi za prawdę , jesteśmy cywilizowanym Państwem i mam nadzieję że PRAWDA wygra!!
Nie wolnno się poddawać , trzeba walczyć o swoje a PRAWDA zawsze wygra!!!
Ja wierzę że Wymiar Sprawiedliwości stoi zawsze po stronie prawa !!!
Ja ze swojej strony obiecuję na bieżąco pisać o wynikach
Obserwuj wątek
    • michal19807 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 11.03.13, 17:56
      I co?Pedale długo nie wytrzymałeś bez pisania ?
      • cien488 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 14.03.13, 01:37
        rozumiem ze rozumiesz te slowa ,i pedal nie jest ci obce,nie potrafisz klecic zdan to najlatwiej napisac cos co jest kiepskim szablonem
        • michal19807 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 15.03.13, 22:05
          Skoro rozumiesz co znaczy sołwo pedał to je wykorzystaj na własne cele, razem z prawdą,szeryfem i jeszcze paroma chłopakami, poligloto umiejący sklecić polszczyzną na poziomie podstawowym.
          • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 16.03.13, 09:59
            Szkoda słów na takiego Psychola z Radomskiego!!!
    • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 11.03.13, 19:29
      Dowiedziałem się właśnie że mój post jest na Fejsie , a Dyrekcja zgłasza go do Administratora jak spam !!!
      Tym samym pokazują jacy słabi są !!!
      Wiadomo że ten post będzie regularnie się ukazywał bo jest w nim czysta prawda i nikt nie łamie regulaminu!!!
      Jeżeli to tak przeszkadza komuś z Dyrekcji , to niech może się zastanowi co zrobili złego a teaz muszą ponieść tego konsekwencje.
      • rodeoboy Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 11.03.13, 23:42
        daj namiar na ten posta na fejsie bo poprostu Ci nie wierzę
        • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 08:58
          Jest widoczny na fejsie ale musisz być w znajomych tej osoby co zamieściła!
          Bo nie wiem kim jesteś ????
          • rodeoboy Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 19:05
            odpuszczam wybilem się jako jedyny na tym forum i dostałem zjeby że z tobą piszę.
            Fala ludzi niechce z toba gadać.

Żegnam!!!!!!!!!!!
            • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 21:37
              No widzisz w tej firmie panuje terror , jak za komuny chciał powiedzieć prawdę to zamykano i był spokój!
              Obecnie kapitaliści mają lepsze metody zwalnianie niewygodnych pracowników!
              Mogę ci napisać że będą 3 sprawy w sądzie przeciwko Casto od 1 osoby!!
              W tym jedna poważna o mobbing , ma podstawy że wygra w sądzie , jest nawet świadek , który to wszystko poświadczy!
              Ma reprezentanta z Państwowej inspekcji Pracy , Centrum Antynobingowe , Przedstawiciela Związków Zawodowych (reprezentant w Sejmie) ,Przedstawiciela znanej gazety, Redaktora znanego programu telewizyjnego ,reprezentanta z bardzo poczytnego blogu i swojego prawniaka !!
              Tak więc uważam że będzie to największy wydarzenie ostatnich lat !
              Wiem że nie zamierza pójść na żadną ugodę , ponieważ ma HONOR!!!!

• cien488 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 22:53
              prawda 977 50% prawdy. ^^
              • cien488 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 22:59
                sry 997* mowi prawde ,ja tez sie boje,wy takze
                • cien488 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 12.03.13, 23:11
                  jak tu pracowac ,hmmm? zenada....
                  • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.03.13, 08:49
                    Masz rację , ale o prawdę trzeba walczyć nawet jeśli to zajmie sporo czasu!!
                    Honor to najważniejsza rzecz , jak się go nie ma to jest się poprostu zerem.
                    Ja wiem jedno że jak prawda ujży światło dzienne w mediach i wtedy udziałowcy takiej firmy wyciągną wtedy wnioski ,bo Polacy nie są chętni do takich firm gdzie stosuje się mobbing i zwalnia pracowników za PRAWDĘ!!!
                    • rodeoboy Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.03.13, 19:56
                      kolego prawda997 to był żart,miałem napisać że zjebali mnie na fb ale żebyś to zobaczył musiał byś mnie znać,a Ty się rozwodzisz nad moją wypowiedzią jak bym był pokrzywdzony przez los i twoje zdanie mnie interesowało smile hahaha.

Piszesz jak ci zagrają,żenada haahahahhaaa smile
                      • rodeoboy Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.03.13, 19:59
                        Nie było obelg tak więc luz z youtube szeryfie.
                        • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.03.13, 21:36
                          Brawo jutro wrzucam temat Kodeks postępowania!!
                          Co znajomy wyłapał z tego co jest nie przestrzegane i zgłaszane ale sobie z tego nic nie robią!!
                      • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.03.13, 21:34
                        Nikt mi nigdy nie grał i nie każe pisać jak mu wygodne !!!
                        Ja zawsze walę prosto z mostu to co myślę i nic nie ukrywam , pamiętaj nie jestem z Dyrekcji bo brzydzę jak kryją swoich!!!
                        • obilubin Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 15.03.13, 20:15
                          prawda997 masz zajebistą taktykę robienia ludziom wody z mózgu,ktoś o coś wypytał,ja coś wiem ale nie powiem,będzie afera ale niewiadomo kiedy,zrobi się jadka ale niewiadomo o co,kopiowanie cytatów z kodeksów pracy itp,zamknij wkońcu mordę i weź się za coś pożytecznego debilu.

nick szeryfcasto2013 się znudził idioto.
                          • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 15.03.13, 21:09
                            Szkoda mi słów na takiego Psychola !!!!!!
    • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 29.03.13, 16:09
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,133029166,133042430,Re_zwolniony_pracownik_dzialu_sanitarnego_legnic.html
      Tak to wygląda nie tylko w Warszawie tak się dzieje !!!!
    • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.04.13, 20:30
      forum.gazeta.pl/forum/w,88604,92975732,110899723,Re_castorama_castodramat.html
      • kanibalizm Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 13.04.13, 20:46
        A my nadal mamy Cię gdzieś hahahaha smile
    • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 23.07.13, 12:48
      Kolejne zwolnienie pracownika za to że doniósł do Inspekcji Pracy i Urzędu Celnego!!!
    • prawda997 Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 11.02.14, 19:48
      Wreszcie mamy Związki i skończyły się zabawy dupowłazów!!
      • mavi2go Re: Za prawdę niewygodnych zwalniają w Casto!!! 19.02.14, 22:23
        Człowieku, wiesz o kim piszesz? Czy "ten" przewodniczący coś w życiu zrobił, czy tylko mianował inpektorów niegodnie z prawem. Otacza się swoimi a resztę z nas traktuje jak swoje stadko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka