Dodaj do ulubionych

castorama skierniewice statek miłości

30.06.13, 22:28
W tak małym sklepie a wszyscy romansują aż całe miasto się trzęsie.Począwszy od dyrektora a skończywszy na zwykłym pracowniku. Romanse kwitną ludzie nie patrzą czy ktoś ma rodzinę czy nie.Nie patrzą ze kogoś się krzywdzi. ludzie jesteście tu do pracy a nie do du....To wszystko jest przerażające i zastanawiające ze dyrektorstwo stwarza takie warunki. Najgorsze jest to ze niczego nieświadome drugie osoby przychodzą na zakupy i są obśmiewane ze nic nie wiedza ze takie kochające rodziny ze to tylko ściema.
Obserwuj wątek
    • kanibalizm Re: castorama skierniewice statek miłości 01.07.13, 14:04
      ojojoj prawdziwa tragedia smile
    • castolover Re: castorama skierniewice statek miłości 03.07.13, 17:10
      w naszym sklepie wszyscy bardzo się kochamy i tylko ktoś kto zazdrości miłej atmosfery w naszym sklepie może tak źle się wypowiadać na ten temat,
      dyrekcja dba żeby kontakty między pracownikami były higieniczne i bezpieczne (bhp to podstawa)
      a jeśli seks jest udany to wszyscy są zadowoleni i klienci i pracownicy i sprzedaż jest dobra
      a słupki stoją wysoko
      nie ma co zazdrościć tylko przyłączyć się do wspólnej zabawy i poczuć że jesteśmy jedną wielką rodziną a nie tylko narzekać że nie ma premii albo odzieży roboczej
      smile
    • doro737 Re: castorama skierniewice statek miłości 05.07.13, 09:34
      usiądźmy przy ognisku i zaśpiewajmy " bo wszyscy jesteśmy jedną wielką rodziną starszy czy młodszy chłopak czy dziewczyna" i wszystko będzie super smile
    • lezba7 Re: castorama skierniewice statek miłości 07.07.13, 10:52
      a niech sie tam kotłują ile wlezie! co im zalowac He he he
      a jeśli chodzi o dyrektora to jemu sie akurat dziwie...no taką mumie sobie wybrał! :p
      tyle ładnych dziewczyn na sklepie a on sie zakręcil koło takiej flegmatycznej mimozy co to nie potrafi zaświadczenia o zarobkach od ręki wypisać!!! a przepraszam! to jest faktycznie skomplikowane zadanie he he he he
    • bolek_ilolek Re: castorama skierniewice statek miłości 11.07.13, 21:00
      Tak wszyscy mieszają krew dyrektor z asystentka kierownik z panią od kredytu a co nam tez się coś od życia należy. Chłopak z dekoracji z koleżanka. A jak przyjdzie impreza dopiero się będzie działo...Tylko szkoda mi w tym wszystkim ich bliskich a może trzeba ich uświadomićsmile Cóż małe miasto Skierniewice to chłopaki nie maja się gdzie wyżyć hhe.Gdyby jeszcze ta atmosfera w sklepie była fajna ależ skąd wszyscy chodzą i plotkują ten był z ta i jest nie zła.. Wszyscy sobie tyłki obrabiają dobrze ze chociaż nie trzeba się spowiadać dyrektorowi z tego co się dzieje na sklepie. Wstyd dla całej załogi ze nie umieją trzymać majtek na dup...
      • masakra1001 Re: castorama skierniewice statek miłości 11.07.13, 21:18
        Zaprosić żonkę jednego kochasia na forum a samo się rozejdzie hehe.
        • bolek_ilolek Re: castorama skierniewice statek miłości 12.07.13, 20:19
          he he to zawołaj przekazać niech sobie poczytają
    • sroka555 Re: castorama skierniewice statek miłości 12.07.13, 22:46
      Czytam owe wypociny i zastanawiam się czy jeden baran z drugim, który wypisuje takie głupoty zastanawia się nad tym, że ktoś kto nie zna danego środowiska może pomyśleć, że chodzi o obecnego dyrektora a przecież tak nie jest. Kolega z dekoracji może i miał kiedyś coś do kasjerki ale był wolnym człowiekiem i to już dawno i nieprawda. Szkoda gadać to jest SŁABE !!!!! , że robimy we własne gniazdo, że ludzie na mieście mają o czym mówić przez takiego osła, który chciał sobie ulżyć. A co do imprezy trzeba iść i bawić się dobrze jak zawsze po to są.
      • rozowa_pantera4 Re: castorama skierniewice statek miłości 15.07.13, 11:18
        prosze prosze jaki prawy człowiek się znalazł i oznajmił wszystkim wszystko - dziękujemy ci bardzo, gdyby nie ty to co my byśmy zrobili? a człowiek robiący tego rodzaju wpisy, to musi być bardzo biedny i sfrustrowany - ha ha ha.
        p.s. pozdrowienia i buziaczki dla Toma
    • kot728 Re: castorama skierniewice statek miłości 17.07.13, 11:29
      ha ha ha Sherlockiem Holmsem to ty nie zostaniesz ale szukaj... szukaj... dobry piesek !
    • wtf11 Re: castorama skierniewice statek miłości 28.07.13, 21:56
      Co z wami ludzie jest nie tak?
      Był który z was w tym sklepie czy ze słyszenia, że były dyrektor żonę zmienia to się wam skojarzyło, że romanse na sklepie?
      Od czasu powstania tego wątku nagle zacząłem się dowiadywać jak to w tym casto wszyscy pieprzą się ze wszystkimi choć od początku tu pracuję i do tej pory pieprzenie widzę głównie w tym wątku.
      Jak czytam to to na myśl mi przychodzi sytuacja której byłem świadkiem jak dwie babki siedziały przy kawie przegryzając rozmoknięte herbatniki i gadały co wypatrzyły przez swoje okno na ulice w ciągu tygodnia.
      Ale jak im powiedzieć, że obgadują za plecami to się oburzają, że to nie są plotkary bo tylko fakty sobie przekazują.
      A bo Kowalska to z jakimś młodym szła a Kowalskiego to w domu wtedy nie było a i on to w kościele nie był ostatniego tygodnia i na pewno szatan się nimi interesuje a i zapas mojej wody święconej zgęstniał bo na pewno nas za plecami obgadują przy kawie! Takie to rozwiązłości z mojej strony chodnika sąsiadko powiadam ci!

A tu?
      A bo dyrektor, a bo kasjerka, a bo na dziale i magazynie a w rzeczywistości na tego miasta na mapie nie potrafilibyście wskazać.
      A teraz porównałem was do starszych babć oddających połowę renty na tacę i jak one, czas cobyście się zbuntowali i próbowali odwrócić wszystko na waszą korzyść, bo przecież wy jesteście te dobre i szlachetne i gdzieżby wam tam przyszło obgadywać kogoś?
      Idioci.
    • 123totu Re: castorama skierniewice statek miłości 05.08.13, 02:59
      Kobieta jest jak skarbonka: mężczyzna wkłada w nią, co ma najlepszego a ona rozkłada mu to na raty. Hihihi
      • rak_nie-borak Re: castorama skierniewice statek miłości 05.08.13, 18:12
        123totu napisał:

> Kobieta jest jak skarbonka: mężczyzna wkłada w nią, co ma najlepszego a ona roz
        > kłada mu to na raty. Hihihi
        Dobre szczególnie z tym rozłożeniem na raty się zgadza jak mu rozłoży to w go ogołoci ze wszystkiego jak się obudzi to będzie za późno
        • pracownik123452 Re: castorama skierniewice statek miłości 19.08.13, 21:40
          ciekawe o kim pisano ? skąd ta cisza tego wątku ? przecież to miłe patrzeć jak się ludzie kochają !
          • reform-ator Re: castorama skierniewice statek miłości 21.10.13, 10:58
            Tak dawno nikt nic nie wpisał czyżby z latem skończyła się miłość, problemy w raju. Szkoda każdy z wypiekami śledził co z tego wyniknie żadnej awantury nic . Wreszcie się państwo za prace wzięło a nie za ru... Najwyższa pora bo bałagan na sklepie i ogólny rozgardiasz panuje. Praca a nie randki sa ważne brak kogoś normalnego do obsługi klienta ludzie na niczym sie nie znają (sa wyjątki). Koniec lowe-story.
            • pracownik123452 Re: castorama skierniewice statek miłości 24.11.13, 23:25
              No co Ty slepy ? E no chyba konca nie ma ! Tylko bardziej sie pilnuja ! Przecie to silniejsze od nich. A moze mezowie juz wiedza ? Napiszcie koniecznie bom ciekaw ! I z wypiekami czekam ! Bo to przecie kolejna wielka milosc !
              • szaraczek33 Re: castorama skierniewice statek miłości 10.01.14, 21:41
                Coż jedna dopięła swego facet rodzinę zostawił ciekawe tylko czy warto dla takiej laliwink Ale fakt że ludzie na robotę nie patrzą tylko na mięsko chodzące po sklepie.Juz sie nie pilnują bo na le-galu wszystko,to po co. Fakt fajne mamy dupeczki na sklepie ale popatrzeć i to wszystko.Najważniejsze żeby sie jeden z drugim na zwykłym pracowniku nie wyżywał jak ma większe powodzenie . Ale czego można się spodziewać po mięśniakach którzy straszą innych. Mózgu nie maja to jakoś nadrabiają słyszałem ze to z powodu małego.....
                • obserwatorskier Re: castorama skierniewice statek miłości 04.02.14, 10:36
                  A gdzie Ty w tym sklepie fajne dupeczki widziałes? Chyba, że klientki. Do okulisty chłopcze.
                  • lezba7 Re: castorama skierniewice statek miłości 13.02.14, 10:15
                    nie gadaj! były trzy fajne ale już nie pracują wink Jeszcze tylko jedna ładniutka została na dziale dekoracji wink
                    • obserwatorskier Re: castorama skierniewice statek miłości 13.02.14, 18:01
                      Tak, Masz rację
                      • doro737 Re: castorama skierniewice statek miłości 16.02.14, 13:13
                        zakładamy związek feministyczny Wy patałachy jedne, czuję się urażona smile
    • szakal2311 Re: castorama skierniewice statek miłości 09.08.14, 22:26
      Totalna porażka , zwalnia się w tym sklepie najlepszego pracownika z długim stażem , a po nim czas na kogo!
    • 666satano Re: castorama skierniewice statek miłości 26.09.14, 21:36
      a w swarzedzu tez jest zakochana para.
    • darekpiotr1969 Re: castorama skierniewice statek miłości 03.10.23, 19:21
      kowa_l napisał:

> W tak małym sklepie a wszyscy romansują aż całe miasto się trzęsie.Począwszy o
      > d dyrektora a skończywszy na zwykłym pracowniku. Romanse kwitną ludzie nie patr
      > zą czy ktoś ma rodzinę czy nie.Nie patrzą ze kogoś się krzywdzi. ludzie jesteśc
      > ie tu do pracy a nie do du....To wszystko jest przerażające i zastanawiające ze
      > dyrektorstwo stwarza takie warunki. Najgorsze jest to ze niczego nieświadome d
      > rugie osoby przychodzą na zakupy i są obśmiewane ze nic nie wiedza ze takie koc
      > hające rodziny ze to tylko ściema.

Widzę że wątek stary ale metody pracy motywacji i wzajemnych relacji się nie zmieniły , tym razem chce coś napisać o CASTORAMA KĘDZIERZYN KOŹLE .
      Jestem byłym partnerem pewnej pracownicy z Castorama Kędzierzyna Koźla i przerażony jestem jaką metodę socjotechniczną w moim przekonaniu obrało kierownictwo tej Castoramy ,relacje są tak bliskie między pracownikami że moja partnerka będąc na sklepie schylając się pod pulpit na poradach musiała się wspomagać wkładaniem palca za pasek kolegi a resztą ręki trzymając na pośladkach tego gościa a ja ? Zostałem przez moją partnerkę postawiony kilka metrów dalej tak aby nie musiała mnie przedstawiać … ale to co zobaczyłem na oczy dało mi dużo do myślenia odnośnie innych sytuacji … np. tego że gdy robiła porządki na magazynie Castoramy to nagle nie można było się do niej dodzwonić…. albo zadziwiające jest to że koledzy w nocy nawet ci co Mają żony wysyłają dwuznaczne sms y na telefon do byłej już mojej partnerki… Nie wspomnę już o spotkaniach integracyjnych na których co najmniej dwukrotnie słyszałem że nie tylko ona była tak Pijana że niewiele pamięta a resztę chłopców którzy byli z nimi byli trzeźwi według niej pomimo że pili tyle samo … ostatnio impreza Działkowa również wiele alkoholu i co się wydarzyło w vegas zostaje w vegas oczywiście imprezy są z zakazem wstępu z osobą towarzyszącą zewnątrz, Ale imprezę zawsze są tak prowadzona żeby był pokój łóżko ciekawe po co ?na uwagę zasługuje fakt jak pracodawca prowadzi pracowników ostatnio pojechali do jakiejś kopalni wspólnie się bawić nagrodą była wódka domniemam że od szefostwa ciekawe po co Poji się pracowników alkoholem może żeby byli bardziej rozwiązali …. Mój związek rozpadł się z powodu zdrady partnerki
      Może pojawi się ktoś kogo żona pracowała również w Castoramie Kędzierzyn-Koźle albo mąż pracował i przez przypadek odkrył rozwiązłe zachowawanie wśród współpracowników żony lub męża chętnie podyskutuję bowiem wiele więcej.
      Oraz uważam na podstawie moich obserwacji że w Castoramie w Kędzierzynie Koźle według mojej oceny są prokurowane tak sytuację aby prowadzić do zbliżeń intymnych wśród pracowników …
      • darekpiotr1969 Re: castorama skierniewice statek miłości 03.10.23, 20:56
        Ze względu że mam zamiar wykazać że to nie tylko moje domysły ale jest to stan faktyczny uznałem że ujawnienie dane byłej partnerki ,dane to : ALDONA WOJTASIK

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka