iza.bella.iza 11.04.10, 15:48 Oglądacie uroczystości na Okęciu? Czy to Sośnierz stoi po lewicy Jarosława czy mnie oczy mylą? Jeśli nie mylą, to chyba mamy kandydata PiS na prezydenta. I to byłoby fatalnie, bo to bardzo dobry kandydat jest. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
henry-k-log Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 15:53 Też zachodzę w głowę, kim ten wysoki 'zarośnięty' człowiek jest. Na pierwszego małżonka Córki b. prezydenta też chyba nie wygląda? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 15:55 Mąż Marty to ten, co ma koszulę w niebieskie paski i robił zdjęcia:( Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:17 > Mąż Marty to ten, co ma koszulę w niebieskie paski i robił zdjęcia:( Pierwszego męża Marty i ojca pierwszej wnuczki b. prezydenta - Martynki zauważyła Pani gdzieś w tłumie? .... Czyli ten o którym mowa to Sośnierz jednak? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:23 No, coś Pan! Ja nawet nie pamiętam jak on wygląda. Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:29 Sośnierz..czym takim Pani się w myślach zagnieździł?;) , że był sprawnym szefem Dolnośląskiej Kasy Chorych i umiejętnie dbał o własne 'interesa' to i ja pamiętam. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:53 Tym też. Ale bardziej tym, że jak PO-PiS nie powstał, to do stajni Jarka wskoczył i figę wtedy za to dostał, bo Religa go swą ofertą przebił. Myślałam, że on jest politycznie wyautowany, a tu proszę! Może on teraz robi tylko za osobistego lekarza Jarosława, ale wątpię. Logicznie myśląc, to jest naprawdę idealny kandydat dla PiS. Przystojny, wyważony, z centrową biografią i jeszcze można nim PO w oczy kłuć, że jako jedyny uczciwy platfus porzucił wrednych aferałów-liberałów i do pisiarni przeszedł. W dodatku on chyba nigdy nie był członkiem partii PiS, a jedynie do klubu parlamentarnego przystąpił. Można go więc okrzyknąć kandydatem bezpartyjnym, ponad podziałami. Boszsz! Mam nadzieję, że żaden spięty doktor nie czyta tego forum;) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 17:06 iza.bella.iza napisała: > Tym też. Ale bardziej tym, że jak PO-PiS nie powstał, to do stajni Jarka > wskoczył i figę wtedy za to dostał, bo Religa go swą ofertą przebił. Myślałam, > że on jest politycznie wyautowany, a tu proszę! Może on teraz robi tylko za > osobistego lekarza Jarosława, ale wątpię. Logicznie myśląc, to jest naprawdę > idealny kandydat dla PiS. Przystojny, wyważony, z centrową biografią i jeszcze > można nim PO w oczy kłuć, że jako jedyny uczciwy platfus porzucił wrednych > aferałów-liberałów i do pisiarni przeszedł. W dodatku on chyba nigdy nie był > członkiem partii PiS, a jedynie do klubu parlamentarnego przystąpił. Można go > więc okrzyknąć kandydatem bezpartyjnym, ponad podziałami. > > Boszsz! Mam nadzieję, że żaden spięty doktor nie czyta tego forum;) Dużo Pani wie o Sośnierzu...więcej pytań nie mam;) Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 17:12 Izo.bello.izo! Czy Ty się nie zakochałaś była w tym Sośnierzu, że o zamek Chudów nie wspomnę przez wrodzoną nieśmiałość? :p Odpowiedz Link
ave.duce Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:40 Widoczny między parą, z córką na rękach. Szczęśliwy, bo blisko już było do rozwodu? :p Odpowiedz Link
wiewiorzasta Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:08 iza.bella.iza napisała: > Oglądacie uroczystości na Okęciu? Czy to Sośnierz stoi po lewicy Jarosława czy > mnie oczy mylą? > > Jeśli nie mylą, to chyba mamy kandydata PiS na prezydenta. I to byłoby > fatalnie, bo to bardzo dobry kandydat jest. Mam w tyle czy to dobry czy zły kandydat (jak dla mnie bez większego znaczenia), ale jeśli to okaże się prawdą, to: 1. całe szczęście, że nie założyłam się z Ave, 2. s...urwysyństwo niektórych polityków mnie chyba przerośnie. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 11.04.10, 16:11 A ja nie mam w tyle, bo właśnie nie chcę, żeby to, co Cię przerasta zwyciężyło. Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz A to nie przypadkiem ten... 11.04.10, 16:27 Jan Maria Kuzyn(nie pamiętam nazwiska)? Odpowiedz Link
wylogowany.pielegniarz Re: A to nie przypadkiem ten... 11.04.10, 16:33 www.fakt.pl/Prezydent-Kaczynski-ustawil-ciotecznego-brata-,artykuly,52265,1.html Odpowiedz Link
taziuta Tak, to zdecydowanie ten. n/t 11.04.10, 16:40 wylogowany.pielegniarz napisał: Re: A to nie przypadkiem ten... www.fakt.pl/Prezydent-Kaczynski-ustawil-ciotecznego-brata-,artykuly,52265,1.html Odpowiedz Link
iza.bella.iza Daj fotkę z profilu, to odetchnę! 11.04.10, 16:55 Ale i tak mi nadzieję przynosisz:) Odpowiedz Link
henry-k-log Re: Daj fotkę z profilu, to odetchnę! 11.04.10, 17:05 ..niestety bez fotki, ale więcej n/t gościa.. Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Daj fotkę z profilu, to odetchnę! 11.04.10, 17:10 Kto ten kuzynek, to ja wiem. Odpowiedz Link
zapijaczony_ryj To pewnik 11.04.10, 18:56 wylogowany.pielegniarz napisał: > www.fakt.pl/Prezydent-Kaczynski-ustawil-ciotecznego-brata-,artykuly,52265,1.html Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 25.04.10, 11:56 vargtimmen napisał: > > Maaaaryyyy i zwiiiiidy. > Wypad stąd, donosicielu. Odpowiedz Link
vargtimmen Re: Sośnierz u boku Jarosława? 25.04.10, 16:12 iza.bella.iza napisała: > vargtimmen napisał: > > > > > Maaaaryyyy i zwiiiiidy. > > > > > Wypad stąd, donosicielu. Dopóki wiszą tu wyssane z palca obelgi, nie widzę powodów. Odpowiedz Link
taziuta Re: Sośnierz u boku Jarosława? 25.04.10, 16:20 iza.bella.iza napisała: > vargtimmen napisał: > > > > > Maaaaryyyy i zwiiiiidy. > > > > > Wypad stąd, donosicielu. Mogłabyś to jakoś uzasadnić, tego 'donosiciela'? Odpowiedz Link
iza.bella.iza Re: Sośnierz u boku Jarosława? 25.04.10, 20:29 Najlepszym uzasadnieniem jest to, że donosiciel nie zaprzeczył, że nim jest. Odpowiedz Link