tw_wielgus 04.04.11, 17:31 Zeby nie bylo jak z tym doktorem co to się zdecydować nie mógł? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tw_wielgus Re: Dziwne..?! 04.04.11, 17:35 Co wejdę na FZD to mi się taka strona otwiera: Odpowiedz Link
tytanya Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 17:38 Ave mi gin schowała i poszła. ;( Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 17:45 Policzymy się z nią jak wróci. Tymczasem proponuję polską, prawdziwą, patriotyczną, narodową, smaczną (na dodatek) nie tak jak te niemieckie pochodzace ze Śląska. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 17:51 Jakby się luźny szkopek znalazł, to też bym chlapnął, cosik mnie nosi po wczorajszym... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 17:53 A pewnie, że się znajdzie, co by się miałnie znaleźć? Tylko dobrze byłoby gdybyś miał kombinerki, lewar albo coś z tym kształcie, bo to polska wódka wyprodukowana przez zakład antymonopolwy z oryginalną pancerną zakrętką ograniczającą niewprawnym dostep do trunku. Odpowiedz Link
topielica.latawica Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:16 Ja tu już od godziny w krzakach cupię i jakoś nikogo nie było. Za to flaszkę ginu znalazłam w paprotkach, pani Tytanio, pod tym dużym bzem sobie leży. Przynieść ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:20 Ja też się przyczaiłem. Myślę sobie- jak zacznę od rana to już o tej porze będę symulował zwłoki i mnie tanće przy rurze ominą. Zapraszamy rzecz jasna - czysta czy pomieszać? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:20 Na razie to ja może tylko powącham Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:30 Przepraszam, że na chwilę zaniedbałem Szanowne Damy ale patriotyczny obowiązek wzywał: forum.gazeta.pl/forum/w,28,123949292,123949292,Tusku_musisz_.html PS. To może krakersika? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:32 ja się w ten wątek włączyłam, bo ta pani poddawała w wątpliwość pańską szczerość. Jak tak można? A krakersika z przyjemnością, tylko nie wiem, czy zaraz nie będę musiała lecieć pilnować żelazka temu panu tam niżej. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:43 A dziękuje serdecznie za dobre słowo, Ta Pani, którą Szanowna Pani wspomniała, w Pani poście, jakoś zdeprecjonować mnie usiłuje w sposób okrutny -znaczy się -niehumanitarny. Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:45 Ona taka jakaś niegrzeczna jakby. Ja już sobie stamtąd pójdę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:50 Tak to już jest z talibami ale wróćmy do baru... Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 19:06 Racja, chyba zgłodniałam trochę. Gdzieś widziałam takie ciekawe menu. Lecę tam. Coś przynieść ? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 19:08 Po pierwszym pół litra nie zakąszam. Ale może inni chętni będę. Trusia bufet zapewniła? Którędy, bo jeszcze tam nie zaglądałem... Odpowiedz Link
tytanya Re: Można się do państwa przyłączyć ? 04.04.11, 18:25 Jeszcze się Pani pytasz Latawico??? Gin w krzakach to jak krzakówa. Nie uchodzi! Odpowiedz Link
tytanya Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 18:00 Hmm... Dziękuję, ale czy ona aby na pewno smaczna? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Już piszę recenzję.. 04.04.11, 18:03 momencik, króciutki momencik jaki jest mi potrzebny do nabarania dystansu po wstrząsie. Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 18:26 Trochę nieszczelny i wiatr po nim hula, ale dostęp wciąż działa, a to najważniejsze. Dziękuję za troskę. Bardzo pani łaskawa. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 18:35 Dokształciłaś się już dostatecznie? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 18:41 Cały czas się kształcę. Jeden licencjat już mam ze stworów błotnych, teraz robię magisterium i drugi licencjat z muzykologii stosowanej. Ale mi ciężko trochę, bo ten kryzys okrutnie w interesach mi namieszał i już prawie nigdy nie da się sprzedać lepiej niż trzy za osiem pięćdziesiąt. A czynsz rośnie, czesne rośnie,,, Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:01 Niechże pani nie zapeszy! Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:03 Raczej nie należę do zapeszających. Polecam zaznajomienie się z pewną towarzyszką. Intelektualistką. Niestety, nasze progi za niskie dla niej, musisz polecieć na Kraj. Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:05 Czy to ta niegrzeczna pani, co krzyczy na pana Wielgusa jak na własnego ? Nie chcę, ja się jej boję. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:13 Ale od niej można się nauczyć wiele złego. A to się przydaje w różnych sytuacjach. Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:16 Do doktoratu się przyda? Z muzykologii? Jakoś nie widzę Odpowiedz Link
ave.duce Re: Dobrze Cię widzieć, Latawico. 04.04.11, 19:59 Muzykologia jest na literę "m". Przyda się. Odpowiedz Link
tytanya Re: Czekam n/t 04.04.11, 18:21 A dziękuję Pani bardzo:) Odwdzięczam się własną produkcją. bez akcyzy! Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Czekam n/t 04.04.11, 18:28 I pewnie w niewielkiej ilości, prawda ? Odpowiedz Link
tytanya Re: Czekam n/t 04.04.11, 18:30 Ależ oczywiście. To w zasadzie taka woda tylko. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Czekam n/t 04.04.11, 18:33 Nie tłumacz się teraz, ino proś o niski wymiar kary. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:18 W zasadzie nie rozumiem jak pismo może mówić ale mam nadzieję że rozwikłamy ten paradoks za chwilę. A oto moja ocena: To zadziwiająca kompozycja zbóż i tradycyjnych polskich ziemniaków poddana procesowi destylacji. W zasadzie można ją podawać nawet na ciepło niemniej ja skorzystałem z zamrażarki celem nadania jej właściwej konsystencji. Po długich, ale owocnych mocowaniach się z korkiem udało mi się nabytą drogą kupna butelkę otworzyć. Z narzędzi, które poleciłbym przygotować wszystkim amatorom tego trunku szczególną uwagę pragnę zwrócić na szczypce hydrauliczne ( ca 2000 PLN na aukcjach Allegro), które jako jedyne poradziły sobie ze stalową -najpewniej hartowaną- blachą, jaką fabrycznie zapieczętowana jest butelka. Ale przejdźmy do oceny: Aromat – trunek wyróżnia się szczególnym bukietem, w którym najbardziej wyróżnia się uszczelka od urządzenia destylującego nadająca płynowi znajdującemu się w butelce niepowtarzalny i rzadko spotykany aromat. Ocena organoleptyczna przy pomocy wzroku – pozytywna. Kontynuować czy już czujesz się zmotywowana? Odpowiedz Link
czan-dra Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:22 Przypomniałem sobie, że nie mogę pić, mam nie wyłączone żelazko... Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:24 Ja panu popilnuję, ja do picia to nie za bardzo. I nawet coś wyprasować mogę, ale tylko płaskie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:33 E tam... nie za bardzo... Każdy tak mówi zanim spróbuje. Naprawdę dobra, wstrzasa brutalnie i na około 30 sek paraliżuje gardło. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:31 Spoko, sprawdziłem, ma termostat... Odpowiedz Link
tytanya Re: Czekajcie a będzie wam dane jak mówi pismo... 04.04.11, 18:23 Ajajajaj! Zmotywowanam jak diabli. ;) A Panu też postawię własną produkcję: Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Świetnie!!! Doskonale!!! 04.04.11, 18:36 Z czerwoną nalepką, "Strażacka" - gasi pragnienie jak żadna inna. ChYwila MomĘcik proszę się wstrzymać z odkręcaniem zanim nie powrócę. Lecę opłukać musztardówki w strumieniu.... Odpowiedz Link
tytanya Re: Świetnie!!! Doskonale!!! 04.04.11, 18:37 Nareszcie mnie ktoś tutaj docenił. :))) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Świetnie!!! Doskonale!!! 04.04.11, 18:51 No jakże by inaczej być mogło? Odpowiedz Link
tytanya Re: Świetnie!!! Doskonale!!! 04.04.11, 18:52 Ave mi bezakcyzowość była wytknęła. ;( Niedobra. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Świetnie!!! Doskonale!!! 04.04.11, 19:00 A czy brak akcyzy jest jakąś.... nie wiem...rzeczą istotną?? Absolutnie nie, uważam Rze bez akcyzy nawet lepiej smakuje. Zawsze można czym innym zakąsić, ogórem na ten przykład. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 18:37 Facet, nie pytaj, polewoj. Borys! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 18:49 To lubię! A nie tam jakieś ceregiele i zasłanianie się rozgrzanym żelazkiem Które Szanowna Pani sobie życzy? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:02 Na moje oko... To znaczy się z mojego doświadczenia wynika że te pośrodku od lewej są dłużej leżakowane. Te właśnie bym polecił. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 20:47 Się robi księzniczko... gandziusia.wrzuta.pl/audio/6Iu6waWEyT6/metallica_-_whiskey_in_the_jar Odpowiedz Link
czan-dra Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 18:57 Taaa, ceregiele, a kto pokazał pół na trzy osoby, aż mi się smutno zrobiło... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:03 Kurcze, to jedynie zanenta była... Sie nic nie obawiaj, trunków Ci w dworze dostatek. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:01 Żeby się wkupić w łaski szanownego towarzystwa z pustymi ręcyma nie przychodzę a przynoszę trunek popularny w kręgach, w których się obracam. Popróbujcie jeśli chcecie, polecam:) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:05 Wow! - zdołałem jedynie wypowiedzieć Jesteś mile widziana/ny ( nie wiem jak się zwracać bo nie zostaliśmy sobie przedstawieni). Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:20 tw_wielgus napisał: > Wow! - zdołałem jedynie wypowiedzieć > Jesteś mile widziana/ny ( nie wiem jak się zwracać bo nie zostaliśmy sobie prze > dstawieni). Fakt, nie zostaliśmy:) Jestem płci żeńskiej, na forum od 2003 roku, pod obecnym nickiem od 2005. Wysoka aktywność na humorowych i medialnych forach. Urodzona 10 kwietnia! Taaaaaaa Tyle mniej więcej o mnie. Proponuję brudzia. Odpowiedz Link
trusiaa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:27 Do brudzia - naczyniem służę :))) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:53 Kurcze..?! Co to już Wielkanoc? Jak ten czas leci w miłym towarzystwie. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:51 BRUDZIA! No nareszcie będę się miał z czego spowiadać.... Mniło mnie bardzo poznać.... Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:55 I ze wzajemnością:) Powodów do spowiedzi nie dostarczę raczej, bom może i bojowa ale prawa i sprawiedliwa z racji zawodu wykonywanego:)) Ale drineczka nie odmówię:) Odpowiedz Link
trusiaa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:59 Jesooo już miałam wątek zakładać"Dzidzia wróooć", bo brudź się znalazł - i Wielgusa usprawiedliwiać, co sam za barem miota się, zabiega, zalatuje, podlewa, sączy. Ale już po brudziu. Ufff. :) Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 20:13 Z racji mojej profesji i samo spojrzenie na tak piękną kobietę jest już grzechem. W myślach co prawda, ale na spowiedzi aż nadto wystarczy. A co za drinka dla Ciebie przyszykować? Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 20:22 Prawdziwe damy piją spirytus ale siwucha też mosz być/skromnie spuszcza oczka mrugając rzęsami/ Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 20:41 Proszę - wypowiedziawszy to słowo zgrabnym ruchem dłoni podał zamówiony przez Damę trunek. Ciężko było go zdobyć ostatnimi czasy, odkąd podrożał cukier nie wiedzieć czemu "siwucha" cieszyła się niesłabnącym popytem. Ale Wielgus wiedział, że musi stanąć na głowie uzupełnić zasoby barku o ten gatunek jakiego nie przewidział był. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:10 Tam za płotem, koło tej zardzewiałej brony rośnie zioła Kempa. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:22 Sie nawet nie będę starał zrozumieć.. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:36 Twoja strata, lukam, czy klata goła. Hasta la vista! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 19:44 Czekamy na DamęKier. Ja ogolę ona nie przyjdzie i zaostanę z tą klatą gołą jak ten no... A może lepiej nie powiem, bo na końcu wątku już się spowiedź powszechna zaczeła. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 18:56 przypominam, że zgodnie ze starą słowiańską tradycją: KTO NIE PIJE TEN KABLUJE! Czy jeszcze ktoś po przeczytaniu powyższego obwieszczenia zamierza przyjść na imprezę z żelazkiem, hę? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:01 Ja nie przyszłam z żelazkiem, ja tylko pilnuję. Odpowiedz Link
czan-dra Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:06 TWW do mnie pije, że nie piję, a po prostu uważam że na trzy głowy pół to zniewaga Prawdziwego Polaka, tak, Tego Polaka... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:06 Zelaztwo też się przyda ale dopiero około 3 i pół litra póżniej ( z grubsza liczać oczywiście) Odpowiedz Link
topielica.latawica Słuchajcie!!! Ja dostałam odznaczenie!!!! 04.04.11, 19:11 To trzeba oblać, koniecznie. Widzieliście w komunikacie Damykier? Jestem na liście odznaczonych!!!! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To znakomita okazja ale ale... 04.04.11, 19:21 nie słyszę brzęczenia medalami.... Gdzie się nam DamaKier zawieruszyła? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: To znakomita okazja ale ale... 04.04.11, 19:36 A mnie się kapkę w głowie kręci. Gdzieś tu widziałam popitkę, ale gdzie? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: To znakomita okazja ale ale... 04.04.11, 20:52 W prawo wedle tej sosny udać się musisz. Tylko uważaj bo.... głęboka stuuuuuudzienka, głęęęęęboko kopanaaaaaa.... forum.gazeta.pl/forum/w,89075,123948126,123951438,Komunikat_specjalny_nr_1_Tu_jest_popitka_.html Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:01 Duszno..................................... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:07 W plenerze..?! Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:15 Artysta malarz? Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:22 W pewnym sensie.... Nie jedno się już w życiu zmalowało. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:40 Luknę i wiem. Suski nie jesteś. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 20:50 Nie wiesz nawet jak ogromną ulgę przyniosły mi Twoje słowa. Chyba się napiję z tej niecodziennej okazji. Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:13 Może ja pomogę ten gorsecik rozsznurować? Taki trochę ciasny wygląda. Pani się nie krępuje, ja pokojówką też już bywałam. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:19 Topciu, Latko! Co tak oficlajnie? Do siostry z orkiestry? Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:23 Nie wiedziałam, czy mnie jeszcze pamiętasz, Marchewciu. Cieszę się, że cię widzę. Wypiękniałaś. Czy Pani Dziewica często tutaj zagląda? Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:29 Szczęść Boże! Bach! Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:33 Dziewica, siema! Odpowiedz Link
topielica.latawica Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:35 Ciiiiiiiiiiiiiii. Jak to Ty tak, do Pani Dziewicy? Zaraz nas znowu wyśle na jakieś roraty czy inne rezurekcje. Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:37 Spadówę robię. Zostajesz? Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:37 Z szacunkiem, Dziwko! Odpowiedz Link
dziwka_marchewka Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:41 Zmiataj na roraty, bach! Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 19:46 Zostanę. Chwilkę. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Pragnąć pomóc w podjęciu właściwej decyzji 04.04.11, 20:15 To słuszna decyzja. Odpowiedz Link
tw_wielgus Komunikat specjalny nr.1 Tu jest popitka... 04.04.11, 19:13 JaKBY KTOŚ POTRZEBOWAŁ..... oOOO JUż MI SIĘ lITErKI .. - JEST DOBRZE. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:29 Ave niestety wezwały obowiązki. Tak to jest, jak się ma w domu zwierzaki. Musi wyprowadzić żółwia, ale obiecała wrócić niebawem. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:38 Spowiedź konieczna. Bach! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:42 Póki, co nie mam się, z czego spowiadać. Sumienie mam czyste jak łza. Na razie, mam nadzieję Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:48 Każdy grzesznik się zapiera rogami. Apage! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:54 Już się mogę spowiadać.... Zgrzeszyłem siostro. Parę postów wyżej. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 20:03 Nie ma lepszego spowiednika od Ojca Tadeusza! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 20:08 Taty - dla tych co regularnie wpłacają. Odpowiedz Link
dziewica_konsystorska Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 20:11 Powołaj się na mnie synu. Pora na roraty. Bach! Amen i Bóg zapłać. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 20:35 I Tobie niechaj Bóg zapłaci również. Nie bedziemy w ten sposób mieli długów wobec siebie. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Komunikat specjalny nr.2 Od Ave... 04.04.11, 19:51 Nie żółwia, tylko Pana Ropucha. I nie wyprowadzić, ale przestawić. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Komunikat specjalny nr.1 Tu jest popitka... 04.04.11, 19:46 W studni wszak Kempa siedzi, fuj ;) Odpowiedz Link
gat45 No nie !!!!!!!!!! Studnięnam ktoś zatruł ??? 04.04.11, 20:16 A ja właśnie koło studni natknęłam się na Pannę Topcię. Śpi, giezłeczkiem otulona. Chyba słabą główkę ma, bo coś mamrotała, że prawda na dnie studni leży i ona ją musi stamtąd wyjąć, by "pana Wielgusa od takiej jednej wrednej" wyswobodzić. Trzeba by ją jakim kocykiem przykryć, bo wieczory chłodne. Gdzie Szop ? Zabrał swój kocyk ? Odpowiedz Link
ave.duce Re: No nie !!!!!!!!!! Studnięnam ktoś zatruł ??? 04.04.11, 20:18 Szop kocyk popaprał, popaprał i schował do skrzynki pocztowej. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:00 Proszę o uwagę! Zaczynamy tańce... AVE, nie daj się długo prosić... Ktoś musi być pierwszy, sama rozumiesz kolejność alfabetyczna. Zacząć trzeba, towarzystwo ośmielić... Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:05 A mjuzik dzie? Bez mjuzik nie ruszę nawet palcem u lewej stopy! Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:09 klaszczać wspólnie bęziem. Nie mamy gramofonu, jest tylko żelazko. Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:13 Nie da rady. Bez mjuzik nie tańczę, dixi! Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:06 Wiesz co, jesteś wulgarny, kończymy dyskusję. Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:10 Kobieto.....!!!! (Niestety nie pamiętam jak to dalej leciało) Odpowiedz Link
ploniekocica Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:14 Czemu ironizujesz, żartownisiu powiatowy? Odpowiedz Link
ave.duce Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:16 Kobieto, zastanów się nad tym, jaką Ty masz mentalność... Odpowiedz Link
tw_wielgus Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:18 :))) Niestety "tam" nie mogłem napisać dlaczego, aby nadmiernego zgorszenia swoim wpisem nie wywołać. Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Uwaga uwaga!!!! 04.04.11, 20:08 tancy się zaczęły? to ja już w pełni szczęśliwa:)) Puszczam się w tany samotnie przy następującej muzyce: Wariatka tańczy Odpowiedz Link
dzidzia_bojowa Re: Ależ pijecie! 04.04.11, 21:58 No to chyba rozchodniaczka jeszcze wypiję i idę. Wrócę na poprawiny, jak będą. Odpowiedz Link
inna57 Re: Ależ pijecie! 04.04.11, 22:02 jakie pijecie ? to przecież woda. a może jednak nie ? tak, to woda tylko z procentami ;) Odpowiedz Link
inna57 Re: Ależ pijecie! 04.04.11, 22:12 te procenty jakieś mocne, ale nie powiem nawet smaczne Odpowiedz Link
blind_as_a_bat Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 22:57 Ostro! W pracy nie piję, ale,,, co tam, Wasze zdrowie, Dworzanie! Odpowiedz Link
inna57 Re: Chlamy, czy politykujemy? 04.04.11, 23:09 A co Ty drogi Gacku jeszcze w pracy robisz ? Tu się towarzystwo chyba się już pospało ;) Twoje zdrowie Pane Netoperek ;) Odpowiedz Link