ex.mila
25.02.12, 20:23
Polecam te fora z całego serca. To moje ulubione.
Obydwa wbrew pozorom są niezwykle optymistyczne.
Dzięki pierwszemu pocieszam się, że inni, choć może nie mają gorzej, to przynajmniej nie mają o niebo lepiej. A poza tym niektóre historie są niezwykle wciągające i jestem bardzo zaniepokojona jak nie wiem jak skończyła się historia mojej ulubionej bohaterki. Oczywiście - tylko kobiety tam piszą, faceci jeśli już, to żeby drzeć z kobiet łacha.
To forum założyła Siwa z koleżankami moderatorkami, żeby oczyścić ze smutów Forum Kobieta. Przez FoM (żalące się uczestniczki, ze zostają z FK usuwane) trafiłam na to niezwykłe forum. Naprawdę niezwykłe, polecam np ten wątek
forum.gazeta.pl/forum/w,1193,133506158,133506158,Przejechalam_pieska_.html
A pierwotnie miało służyć jako Ośla Ławka dla nazbyt smutnych kobiet.
Forum Seriale..no cóż poczytajcie sami
Szczególnie polecam wątek o Ryśku z Klanu, gdzie trwa autentyczna żałoba jak po serialowym aktorze (w pierwszej chwili chciałam napisać aktorowym serialu) jak po najbliższym członku rodziny
forum.gazeta.pl/forum/w,433,133572831,133572831,Rysio_.html
Nie nabijam się z tych ludzi, ani mi to w głowie. Naprawdę mnie fascynują. Ja też bym chciała umieć płakać prawdziwymi łzami po śmierci - nie bójmy się słów - tak tandetnej, papierowej postaci, która umiera w tak groteskowy sposób. Płaczę na zawołanie, naprawdę wiele mi nie trzeba, płaczę kilka razy dziennie, z byle powodu, ale top dla mnie jakaś Planeta Małp (Matrixa nie widziałam), ta cała histeria po śmierci Ryśka, i te szydercze porównania pisane na portalach z ambicjami - dlaczego śmierć Hanki była załosna, a śmierć Ryśka jest wstrząsająca.
Ale pomijając - poza tym nie znam 99% seriali, o których jest tam mowa, ale uwielbiam u nich czytać.
Polecam szczególnie wątek o forum Galeria (oczywiście nie widziałam ani minuty tego serialu)
forum.gazeta.pl/forum/w,433,132652485,132652485,Galeria.html
i streszczenia Matta Banco
No to spadam