Dodaj do ulubionych

W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3

22.04.23, 10:14
Poprzedni

forum.gazeta.pl/forum/w,89075,173074823,173074823,W_zastepstwie_Yomy_Tymczasem_w_GW_2.html?so=0
Kto pierwszy? ;)
Obserwuj wątek
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 23.04.23, 07:44
      Musiał Michał:

Bezrękawnik piosenkarki przypominał jadalne pianki i w zestawieniu z całością przypominał bardziej przebranie, niż ubranie. Zdecydowanie lepszą opcją byłoby zastąpienie go luźną, białą marynarką w męskim stylu.

Tymczasem Ralph Kamiński zaprezentował look bardzo konsekwentny i doskonale przemyślany. Była to po prostu kreacja artystyczna. Niekonwencjonalny wokalista pokazał się w stroju panny młodej. Srebrne pantofle doskonale współgrały z nawiązującą do lat 80 suknią, a niewielki bukiet z błękitnych kwiatów ożywił całość. Za piosenkarzem ciągnął się prosty welon, który został przypięty na czubku głowy.

Się ześmiałam ze śmiechu jak pszczoła.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 23.04.23, 14:30
      A na Fryderykach:

frontman Behemotha w dalszej części przemówienia pokusił się na polityczny manifest.
      Pokusił - skusił: jeden buldog angielski (a zwłaszcza francuski ); skucha jest.

Galę urozmaicił występ m.in. Julii Wieniawy, Grzegorza Hyżego czy Dody

Niedługo po tym jak doszedł do siebie, porzucił ukochaną. Miało to miejsce w Dzień Kobiet w 2011 roku.
      by Pańczyk Bartosz, który o sobie pisze:

To właśnie mnie Małgorzata Rozenek-Majdan udzieliła swojego pierwszego wywiadu w życiu. Tak jak ona kocham zwierzęta, zwłaszcza buldogi angielskie i francuskie. Identyfikuję się z molem książkowym i poza kryminałami, namiętnie czytam biografie ciekawych osobowości - szczególnie te, które dotyczą członków rodziny królewskiej. Uwielbiam też filmy i seriale. Z redakcją Plotka związany jestem od kwietnia 2023 roku.

Pasuje idealnie.

• ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 27.04.23, 17:29
      https://bi.im-g.pl/im/30/54/1c/z29707824MS.jpg

Łomatko! Litości...
      • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 27.04.23, 22:48
        To ich reklama, serio? :D
    • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 29.04.23, 18:47
      Włosy będą odbite od głowy i zaczną rosnąć, jak szalone...

kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,29711394,wlosy-beda-odbite-od-glowy-i-zaczna-rosnac-jak-szalone-nie.html#do_w=126&do_v=684&fallback=true&do_st=RS&do_sid=848&do_a=848&s=BoxLSImgLink&do_upid=684_ti&do_utid=29711394&do_uvid=1682689373265
      • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 30.04.23, 07:07
        Tunel Laerdal wyraźnie zdystansował wszystkich... tuneli czy tunelów?!
        A może jednak po prostu wszystkie tunele, panie Darek Nowak? ;)

moto.pl/MotoPL/7,88389,29709922,najdluzsze-tunele-w-europie-tunel-laerdal-wyraznie-zdystansowal.html#do_w=253&do_v=815&fallback=true&do_st=RS&do_sid=936&do_a=936&s=BoxMotMT&do_upid=815_ti&do_utid=29709922&do_uvid=1682671846492
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 12.05.23, 00:02
      Przed koronacją nałykała się tabletek. Później odstawiła przed królem Karolem niezłą scenę.
      by Kmiecik Aneta

Imprezy się panience Anetce ewidentnie poptaszkowały.

U cioci na imieninach jest flaszka, dwie butle wina
      Śledź, pączki i wieprzowina, są goście i morowo jest
      Wuj Michał jest za magika, szwagierka walczyka fika
      Brat szwagra odstawia byka, a zięć torreadorem jest

Ahaaa:
      Cześć! Jestem Aneta i w Plotku pracuję od 2021 roku. Aktualnie kończę zarządzanie na SGGW w Warszawie. Show-biznes interesuje mnie odkąd pamiętam. O członkach 1D, podobnie jak o wszelkich dramatach polskich influencerów wiem chyba wszystko. Oprócz tego moją słabością jest TikTok - nic więc dziwnego, że zajmuje się redakcyjnym profilem. Znajdziesz mnie na Instagramie @xxneciaaxx oraz TikToku @xxneciaaxx @anetakmiecik_.

Nie mam więcej pytań.
      • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 12.05.23, 07:27
        Gazeta na głównej poprawiła: dała popis przed królem.

Też pięknie :D
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 14.05.23, 08:05
      Opłaty w sanatoriach wzrosły. Na wiosnę i w lato pobyt będzie droższy.

Luuudzie! Gdzie są moje kropelki, bo mnie szlag nagły trafi!

Ty, Pacholczyk Natalio, absolwentko studiów na kierunku Dziennikarstwo i Medioznawstwo na Uniwersytecie Warszawskim!
      • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.05.23, 11:21
        ...mężczyzna usłyszał dziwne dźwięki ze środka kanapy i mocno się zaskoczył...
        oznajmił Jakub Pierzak, redaktor treści Lifestyle, który studiuje dziennikarstwo na Uniwersytecie Wrocławskim...

kobieta.gazeta.pl/kobieta/7,107881,29776377,gdy-wyrzucal-stara-kanape-uslyszal-nietypowy-dzwiek-wewnatrz.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink

I ja jestem mocno zaskoczona! ;)
        • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.05.23, 13:47
          mocno się zaskoczył... - bardzo bolało? :(
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 22.05.23, 11:26
      Akcja poszukiwawcza zaginionej w Grecji Brytyjki i takie kwiatki:

Konsulat brytyjski był dość bezsilny, aby pomóc.
      Powiedzieli ojczymowi, że musi prywatnie zorganizować ekipę poszukiwawczo-ratowniczą psów.
      Jej ciało znajdowało się w miejscu, w którym zazwyczaj nie przebywają ludzie.

aLłtorka, Alberczyk Izabela, pisze o sobie:

"Absolwentka dziennikarstwa na Uniwersytecie Technologiczno-Humanistycznym w Radomiu. Warsztat tej profesji rozwija, odkąd w dzieciństwie odnalazła w tym swoją pasję i autoteliczną wartość. Współpracę z portalem Gazeta.pl rozpoczęła w marcu 2023 roku. Prywatnie miłośniczka literatury i gry na gitarze".

Jestę pod wrarzeniem.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 22.05.23, 11:59
      Następna. Siepsiak Julia z kącika G.pl (sic!) twierdzi, że:

"Ukończyła studia dziennikarskie ze specjalności z kreatywnego pisania, choć tak naprawdę interesuje ją dziennikarstwo śledcze. Pochłania wszystko, co z kryminologią związane - filmy, książki i wywiady z mordercami to właśnie jej konik. W swoich tekstach lubi wracać do starych spraw kryminalnych, opisywać ich przebieg i motyw, a także zastanawiać się nad możliwym rozwiązaniem zagadki. Uwielbia też ciekawostki naukowe i podróżnicze".

W Polsce możemy wyróżnić wiele bardzo starych miast. Widać to głównie po architekturze czy zabytkach. Na lekcjach historii poświęcono wiele czasu na naukę o Krakowie i Warszawie, jednak nie należą one do grona najstarszych miast. Nie wszyscy o nich słyszeli.

Pies, gdy poczuje się niekomfortowo, może zaatakować nawet ukochanego właściciela.

Opublikowano pierwsze zdjęcia z planu filmu "It Ends With Us", w którym aktorka zagra główną rolę, a uwagę przykuła jej radykalna metamorfoza. Ma zupełnie inną fryzurę, w której jeszcze nigdy jej nie widzieliśmy.

Para wybrała się na spacer z psem. Idąc wzdłuż rzeki, zaatakował ich ogromny aligator, który rzucił się na czworonożnego pupila.
    • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 06.06.23, 10:55
      pewna pani odębiała po usłyszeniu /.../ żartu.

Też odębiałam "dzięki" Zającowi, Wojciechowi.
    • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 09.06.23, 14:40
      Olaf Lubaszenko "Wskutek talentu aktorskiego doczekał się wielu fanów." - skonstatowała Zając, Weronika (dziennikarka z zamiłowania).

www.plotek.pl/plotek/autor/63d0d9b18a297901d121006a

Co się dzieje z tymi Zającami? Mnożą się na portalu Gazety jak... króliki!
      • ave.duce link nr 2 09.06.23, 14:42
        www.plotek.pl/plotek/7,154063,29852402,olaf-lubaszenko-przeszedl-spektakularna-metamorfoze-zrzucil.html#do_st=RS&do_a=1046&do_sid=1046&do_w=57&do_v=739#s=BoxOpLink
    • snajper55 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 13.06.23, 12:41
      Na stronie glownej:

"Nałóż na włosy olej kokosowy. Rozwiążesz popularny problem."

S.
      • taniarada Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.06.23, 00:39
        Dalej jest tu taka nuda .Nic się nie zmieniło lol.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.06.23, 01:22
      Wielkopolskie. Zagryziono sześć reniferów. "Winnych będziemy szukać aż do skutku"

Co za zwyrodnialcy z tych ludzi - pomyślałam. Tymczasem autorce - Rochowicz Katarzynie chodziło o... niepilnowane psy.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.06.23, 23:16
      Gryc Magdalena jest studentką dziennikarstwa, ale przedstawia się jako dziennikarka i redaktorka. Teksty produkuje brawurowo:

Nauczycielka zażądała na prezent oryginalną torebkę znanej marki. Byliśmy w szoku
      Prezenty na zakończenie roku szkolnego nie były proste do ogarnięcia, szczególnie kiedy rodzice zostawiali ten nam, uczniom. Po latach wspominam to z uśmiechem na ustach, a w pamięci zapadła mi jedna z sytuacji.

Do chrztu świętego w Pabianicach pojechali szlacheckimi powozami. Wszyscy byli w szoku
      (...) pod kościół Najświętszej Marii Panny Różańcowej podjechały cztery bajkowe średniowieczne powozy podobne do typowych karocy. Do pochodzących z XIX wieku pojazdów zaprzężono siwe konie. Szybko okazało się, że w jednym z powozów przyjechali rodzice wraz z pięciomiesięczną Małgosią, która chciała przyjąć chrzest święty.

Porażająca ilość błędów, krytyczny poziom niewiedzy i ogólnego nieogarnięcia zupełnie nie zraża ani redakcji, ani autorki tych potworków.

Właściwie jestem wdzięczna "redaktor" Gryc, gdyż przypomniał mi się kawałek State of Shock.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 19.06.23, 23:38
      Właśnie miałam się poznęcać nad Kmiecik Anetą, która wyjątkowo niechlujnie nabazgrała coś na temat Piotra Fronczewskiego...

(zdążył wcielić się w około 120 ról w filmach, serialach i teatrze. Nic więc dziwnego, że jest uważany za jednego z popularniejszych polskich artystów. Szczególną popularność dały mu produkcje, takie jak "Rodzina zastępcza" czy też Franka Kimono. Była to kultowa postać wykreowana na potrzeby parodii stylu disco polo. Szczególną popularność zyskały piosenki "King Bruce Lee karate mistrz" i "Dysk Dżokej". (...) Myśli o odstąpieniu miejsca młodszym artystom.)

... kiedy dostałam zeza rozbieżnego:

19.06.2023 05:00 Kmiecik Aneta - Nowakowska jednak nie będzie miała gromadki dzieci? Zmieniło się jej postrzeganie macierzyństwa

19.06.2023 11:57 Gryc Magdalena - Ida Nowakowska jednak nie będzie miała gromadki dzieci? "Potrzeba dużo cierpliwości"

Treść obydwu "artykułów" różni się jedynie kilkoma szczegółami.

Niech mnie ktoś przytuli, bo nie daję już rady z tą dziadowską gazetą.

• snajper55 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 22.06.23, 19:50
      "Koszmar Anastazji trwał 92 minuty."

Skąd takie dokładne dane? Stąd:

"Policja podejrzewa, że do przestępstwa doszło między godz. 20:38 a 22:10."

S.
      • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 23.06.23, 18:06
        Karolina Mianecka (czyli wnioskująca) ... "zanim zaczęła pisać, rysowała i malowała.'
        Równie udanie?
    • snajper55 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 24.06.23, 21:44
      "Próbki DNA od 32-letniego Banglijczyka oskarżonego o porwanie, zgwałcenie i zabójstwo Anastazji również pobrano sześć dni po popełnieniu przestępstwa, co również mogło mieć przełożenie na wynik badań."

Gdyż ponieważ DNA zmienne jest.

S.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 06.07.23, 12:38
      Cichońska Joanna: Studiowałam dziennikarstwo i komunikację społeczną (jak długo?) na Uniwersytecie im. Adama Mickiewicza w Poznaniu. (...) Kiedy potrzebuję chwili oddechu, szukam tanich lotów i pakuję plecak. Jeśli nie jest to akurat możliwe, ćwiczę jogę, a także pole dance. Najbardziej lubię pisać o rodzinie królewskiej i Annie Lewandowskiej (a brzmi jak: Najbardziej lubię drinki z palemką i malować paznokcie).

I się rozpisała:

Dorociński na premierze Mission Impossible. Był też Stramowski z ukochaną i Przybysz, która niedawno urodziła

Aha? Czyli Stramowski z ukochaną i surogatką - Przybysz?

Marcin Dorociński postawił na nieprzesadzony look. Miał na sobie ciemne, przetarte jeansy, czarną koszulę z podwiniętymi rękawami i rozpiętymi guzikami pod szyją. Na stopach miał zwykłe pełne buty.

Natalia Krakowiak miała maxi sukienkę w poziome [pasy były pionowe], kolorowe pasy. Materiał wygląda jak satyna. Kreacja ma ciekawy dekolt odkrywający ramiona i gumkę w pasie. Sukienkę połączyła z białymi sandałkami i czarną torebką.

Piotr Stramowski postawił na wzorzystą koszulę z krótkim rękawem i głębokim dekoltem w szaro-czarnym kolorze. Połączył ją ze spodniami o długości 7/8, sportowymi butami i okularami przeciwsłonecznymi z czerwonymi szkiełkami.

Karolina Brzuszczyńska i Agnieszka Skrzeczkowska - Ich kreacje były zgoła różne, jednak wybrały takie samo obuwie.

Na ściance zapozowali także Sylwia Przybysz i Jan Dąbrowski. Pięć tygodni temu na świat przyszło ich trzecie dziecko. Celebrytka postawiła na zwiewną spódniczkę i top.

Słodki. Jezu.
      • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 07.07.23, 18:43
        Cichońska nadaje o swojej ulubionej rodzinie królewskiej: Król i królowa zostali wygwizdani. Karol się tym nie przejął. Był obrażony na Camillę. Wujek Gugiel pomógł jej przetłumaczyć cudzy tekst na wolski, ciennikarka to skopiowała, wkleiła, podpisała:

[Karol] tutaj był również jako mąż, odwracając się, by zobaczyć Camillę bezpiecznie wychodzącą z samochodu, z niecierpliwymi gestami machania rękami pokazującymi chwile napięcia (...) Rzadko postrzega Camillę jako część swoich obowiązków, aby sprawdzać Camillę w samochodach, których używają, więc ta cecha sprawdzania mogła być po prostu ochronna, a wszystko przez skandowanie. Wygląda na to, że król martwił się o małżonkę i bardziej zależało mu, aby to ona nie poczuła się źle w związku z krzyczącymi protestującymi.

• trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 08.07.23, 08:13
      Czytam sobie wiadomości na dzień dobry. Zaczynam od podsumowania meczu Igi Świątek wg Niedziałek Agnieszki. Czytam. I mózg mi się lasuje.

Igę Świątek oglądały kapelusze. Przykre obrazki

Yyy? "Kapelusze" to w języku tenisowym określenie specjalnej grupy widzów? Coś jak niebieskie kołnierzyki? A nie nie:

Pierwszego seta jej wygranego spotkania 3. rundy z Petrą Martić oglądały głównie same kapelusze. Całe trybuny kortu centralnego podczas tego pojedynku długo były mocno przerzedzone. (...) w loży honorowej leżały niemal same puste kapelusze. Dopiero pod koniec tej odsłony pojawili się właściciele kilku z nich. W pozostałej części trybun na początku spotkania też raziła aż tak duża liczba pustych krzesełek.

Puste kapelusze... A co miało w nich być? Ścięte głowy?! Datki? W dodatku puste krzesełka i puste kapelusze to dla Niedziałek to samo...

Suche ręczniki na leżakach ze smutkiem wpatrywały się w basen. Samotne parawany kontemplowały morze. Też tak umiem, może mnie zatrudnią?

Gazeta u góry strony powinna zamieszczać ostrzeżenie, jak na paczce papierosów, w stylu: "Czytanie Gazety szkodzi inteligencji, powoduje tiki nerwowe, palpitacje i fiksum dyrdum".

https://media.tenor.com/CGjhj6ETflYAAAAC/pink-panther-dreyfus.gif
      https://thumbs.gfycat.com/WaryGroundedGrackle-max-1mb.gif
      • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 08.07.23, 08:48
        A, sobie dokopię jeszcze. Sobocińska Karolina (notatki o niej brak), pisze tak:

Jedna stópka, druga stópka, obie bose. Lewandowska znów niczym Cejrowski
        Podobnie jak podróżnik przemierza świat na boso. Gołe stópki trenerki niedawno dreptały po Warszawie, a teraz czas na podbicie Włoch! (...)
        Po zejściu na ląd w pewnym momencie zdjęła buty i przemierzała stołeczne trawniki boso. (...)
        Jej obserwatorzy ponownie mogą oglądać jej gołe stopy z perfekcyjnie wykonanym pedicure. (...)
        Nie zaskakuje zatem fakt, że wolne chwile w towarzystwie przyjaciół woli spędzać na boso. W końcu nie musi się niczym wtedy przejmować. A i stopy odpoczywają.

• ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 11.07.23, 19:12
      "Elina Switolina (76. WTA) po prawie trzygodzinnym boju z Igą Świątek (1. WTA) tryskała z radości."

A ja, proszem paniom autorkę Karolinę Jaskulską, wręcz wicewersja na odwrót.

www.sport.pl/tenis/7,64987,29962653,switolina-przemowila-po-zwyciestwie-nad-swiatek-pokazala-co.html#s=BoxMMtCzol2
    • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 21.07.23, 16:46
      W dziale sport:

"Lewandowska ujawniła największą tajemnicę. Przeszła operację plastyczną piersi"... donosi życzliwie niejaka Kurek Karolina.
      • inna57 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 22.07.23, 12:19
        Strach otworzyć lodówkę. Wszędzie jest Lewandowska. Nie rozumiem fenomenu ganiaczy (i to kiepskich) za dmuchaną szmacianką i ich wags.
        • ave.duce Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 22.07.23, 16:06
          Niech sobie ganiają, ale dlaczego jestem narażona na takie informacje w dziale

https://bi.im-g.pl/im/8/27707/m27707048.png
          • inna57 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 23.07.23, 12:45
            Przeciwko ganianiu nie mam nic. Mam natomiast wiele przeciwko kasie która temu ganianiu towarzyszy oraz przeciwko państwowemu wzmożeniu na punkcie ganiaczy. Order dla Krychy to już oznaka upadku. Ale ponieważ wielu mądrych odmawia przyjęcia orderów z rąk debila (określenie użyte zgodnie z orzeczeniem sądu) to pozostaje jedynie odznaczanie tych z mózgiem w zaniku.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 26.07.23, 16:40
      Nowa gwiazda gazety.pl niejaka Nagel Anna:

Posiłki na pokładach samolotu to dość kontrowersyjny temat.

Po wylądowaniu na Bahamach pracownicy linii lotniczej wyruszyli na poszukiwania alternatywnego cateringu. W tym celu udali się do pobliskiego KFC, gdzie zakupili kilka kubełków ze skrzydełkami kurczaka. Następnie każdy
      (pracownik linii, jak mniemam?) otrzymał po jednym kawałku tego przysmaku - zarówno pasażerowie z klasy ekonomicznej, jak i biznesowej. Dodatkowo, w ramach nieudogodnień, po wylądowaniu każdy miał dostać kupon na napoje.

Na koniec rzuciła własne tłumaczenie z angielskiego (nawet Gugiel tego nie wymyślił):
      Absolutna hańba. Powiedzieli, że będą rozdawać kupony po wylądowaniu, którego ja i mój partner podróży nigdy otrzymaliśmy.

Absolutna hańba, pani "dziennikarko z pasją do języka włoskiego" - wolskiego chyba?

A gdyby tak opozycja wygrała wybory i można by było (zamiast do ciężarnych, drobnych kobiet z nożami i dzieci z odbezpieczoną bronią) wzywać policję do redaktorów-analfabetów? Mandaty by dostawali słone, a za recydywę miesiąc robót publicznych... boszsz, się rozmarzyłam.
      • inna57 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 27.07.23, 17:56
        Czepiasz się! Są wakacje nowy gimbazowy narybek właśnie wypływa na szerokie wody w czasie gdy inni "opalają się" w Grecji czy innej Hiszpanii.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 03.08.23, 00:07
      Lewandowska Małgorzata już w tytule poinformowała czytelników, że nie ma pojęcia o czym pisze:

Nie chciała wydawać fortuny na suknię ślubną, więc uszyła ją sama na drutach.

A dalej taki kwiatek:
      Po dwóch tygodniach skończyłam stanik, ale przymierzyłam go i okazało się, że jest na mnie o wiele za duży. Skończyło się na tym, że musiałam go podrzeć i zacząć wszystko od nowa.

Lewandowska pisze po kilka tekstów dziennie. Do gazety pasuje idealnie - w zasadzie mogliby zatrudnić tylko ją...

O domowej paście do czyszczenia złota: Aby ją przyrządzić, potrzebujemy zaledwie łyżkę wody na łyżkę produktu.

O plecakach: Nadadzą się także na wszelkie wakacyjne wycieczki czy podczas treningów. (...) Strzałem w dziesiątkę będzie kremowy, jasny brązowy lub pomarańczowy plecak, wykonany z wytrzymałego jeansu, sztruksu lub nieprzemakalnego poliestru.Takie połączenie zapewni nie tylko praktyczne wykorzystanie akcesoriów, ale i uniwersalny styl, który doskonale sprawdzi się nie tylko do szkoły, ale i na miasto, czy też na wyjazdy.

O domniemanej parze: Mimo 9 lat różnicy para ewidentnie ma się ku sobie od dłuższego czasu. W mediach od dłuższego czasu pojawiały się plotki, że coraz częściej są wspólnie widziani przez fanów. Jedna z wielbicielek Fornala natknęła się na niego, gdy ten podobno wychodził z Gaczorek z jednego z nadwiślańskich hoteli.(...) Tomek Fornal opowiadał o grach komputerowych i o tym, jak bardzo są dla niego ważne. (...) zaczął opowiadać o swoim growym kąciku, w którym spędzał naprawdę dużo czasu.

O Annie Lewandowskiej: Tym razem na tapet wzięto temat jej zachowań jako szefowa tytułowego imperium.

• inna57 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 03.08.23, 11:26
        Wujek Google nie jest doskonały. A jak widać często samo nazwisko niesie ze sobą pustostan intelektualny. Szkoda że tak wielu zaśmieca sobie głowę czytaniem takich badziewi. A później zdziwka skąd w ludziach tyle pierwiastka totalnej głupoty bierze.
    • trusiaa Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 12.08.23, 21:36
      Jaki ślyczny artykuł pogodowy ulepiła Trochym Julia, która od dziecka interesuje się szeroko pojętą sztuką i modą. Przez ostatnie pięć lat pracowała w branży modelingowej. Nie potrafi się nudzić, dlatego każdą wolna chwile próbuje wykorzystywać aktywnie:

Jeśli zatem planujesz wyjazd nad polskim wybrzeżem, lepiej spakuj ciepłe rzeczy.
      (...) nastała nieco chłodniejsza aura. Nie potraw ona jednak zbyt długo. Kolejne dni zapowiadają się słonecznie, a temperatura wzroście.

Niestety synoptycy nie mają dobrych wieści dla turystów zmierzających w sierpniu nad Morze Bałtyckie. Upały długo nie ucieszą nawet urlopowiczów.

Kolejną złą wiadomością jest zakwit groźnych sinic, które już doprowadziły do zamknięcia wielu plaż nad Bałtykiem. Na Mazurach także trzeba liczyć się z ów problemem.

Nad większością województw zza chmur wyjrzy, a temperatury ukształtują się na poziomie 23-26 stopni Celsjusza słońce.

O wiele przyjemniej słucha się prognozy w wykonaniu Rogersa Cole-Wilsona:

• snajper55 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 17.08.23, 22:27
      I dziwić się, że dzieciakom szkoła się dłuży...

"Z danych opublikowanych przez Instytut Statystyki Kościoła Katolickiego wynika, że w roku szkolnym 2019/2021 na lekcje religii chodziło 87,6 proc. uczniów."

S.
      • inna57 Re: W zastępstwie Yomy: Tymczasem w GW 3 18.08.23, 14:07
        Zapomnieli dodać na wsiach, na ścianie wschodniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka