justi992 16.01.12, 22:46 Super zarobki - to warto robić!! Ja jestem bardzo zadowolona z tej współpracy. Finanse w Twoich rękach szczerze polecam. oto link: goo.gl/vhBqV Powodzenia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linda-0 Re: 50 ZŁ. NA START - zostań partnerem !!!!!!!!!! 25.01.12, 14:15 Dużo szukałam w Internecie fajnych i godnych uwagi ofert dodatkowego zarobku aż w końcu znalazłam. Do pracy wystarczy komputer, internet i kamerka internetowa i można zarabiać. Są dwa sposoby zarabiania : albo 10zl/h +15%obrotu bądź 50% obrotu. Ja zarabiam siedząc przed komputerem 2000-2500zł msc. Oczywiśćie można więcej ile kto chce nie ma ograniczeń. Praca jest legalna i ma sie umowę zlecenie. Dodatkowo firma jest sprawdzona i nie ma mowy o żadnych ściemach. Najlepsze jest to , że każdy może sam sobie wybrac dyżury kiedy chce pracować.Każdy także może sprawdzić to ile zarobił każdego dnia i jakie są jego statystyki. Oczywiśćie można też liczyć na dodatkowe bonusy i darmową sesję fotograficzną :) Już kilka moich koleżanek pracuje ze mną i są tak samo zadowolone jak i ja. Jeśli chcecie dowiedzieć się więcej to chętnie odpowiem na każde pytanie rencia_fun@wp.pl albo zapraszam na stronkę www.zarabiajnakamerkach.pl/pl/ Odpowiedz Link
legendarnyksi Re: 50 ZŁ. NA START - zostań partnerem !!!!!!!!!! 26.01.12, 13:51 Abym mógł wysłać darmowe zaproszenie na kurs w którym dowiesz się jak rozwinąć i udoskonalić dodatkowe dochody W jaki sposób w polskich warunkach zbudować stabilny przychód pasywny z biznesu na poziomie 20 tysięcy zł miesięcznie? Zapraszam kurs rozpocznie się 26 stycznia 2012. Więc proszę o szybką odpowiedź. Ilość miejsc ograniczona zostało ich tylko 5. Pisz na adres podając swoje imię i nazwisko na pracadodatkowa@paradoks.za.pl Odpowiedz Link